Shipped Fresh

Shipped Fresh – kestävämmän tulevaisuuden puolesta

Second hand -vaatteiden ostaminen on vuosi vuodelta kasvava trendi, joka on hyväksi ympäristölle, lompakolle ja vaatekaapille. Shipped Fresh on maailman ensimmäinen pesulapalvelu verkosta ostetuille, kierrätetyille vaatteille.

 

Reloven kuratoidun valikoiman ansiosta voit shoppailla vaatteita ympäristöystävällisesti. Kampanjaan kuuluvat vaatteet toimitetaan sinulle vastapestyinä ja raikkaina, jotta sinun ei tarvitse pestä niitä heti toimituksen jälkeen.

Muotia, joka kestää pidempään

Yhden t-paidan valmistaminen vie 2700 litraa puhdasta vettä, mikä vastaa yhden ihmisen juomavettä 900 päiväksi.

Ja tämä on vain veden kulutus tuotantovaiheessa. Kuinka me sen jälkeen käytämme ja pesemme vaatteitamme on aivan yhtä merkittävää vedenkulutuksen kannalta. Esimerkiksi normaali konepesu vaatii keskimäärin 150 litraa vettä.

Käytettyjen vaatteiden ostaminen on vasta ensimmäinen askel vaatteiden kulutuksen ympäristövaikutuksen pienentämiseksi. On yhtä tärkeää kiinnittää huomiota siihen, kuinka huolehdimme ostamistamme vaatteista. Pestessäsi vaatteesi Electroluxin PerfectCare-pesukoneessa, vähennät vedenkulutustasi 30%.

Shipped Fresh -kampanjalla haluamme tehdä vaatteista huolehtimisesta helpompaa, ja saada vaatteet kestämään pidempään.

Tutustu Shipped Freshiin täällä
 • Vesipisaroita
  1
  Säästä vettä

  Käytä höyryä raikastamaan vaatteita, jotka eivät kaipaa pitkää pesuohjelmaa, ja säästä yli 40 litraa vettä jokaisella pesulla.

 • Pesuainepullo
  2
  Pyykinpesuaine

  Käytä nestemäistä pesuainetta pestessäsi värillisiä vaatteita, koska jauhemainen pesuaine sisältää valkaisuainetta, joka voi aiheuttaa värien haalistumista.

 • Huuhteluainepullo
  3
  Huuhteluaine

  Käytä huuhteluainetta, koska se vahvistaa vaatteen kuituja ja pidentää niiden käyttöikää.

 • AutoDose-ikoni
  1
  Juuri oikea annostelu

  Muista annostella pesuaine tarkkaan veden kovuuden ja pyykin määrän mukaan. Liika annostelu saattaa aiheuttaa värien haalistumista ja vaatteiden kulumista. Liian vähäinen määrä pesuainetta taas tekee vaatteista nuhjuisia ja harmahtavia ajan mittaan.

 • Höyryohjelma-ikoni
  2
  Steam Refresh -ohjelma

  Käytä höyryä sellaisten vaatteiden raikastamiseen, jotka eivät kaipaa pitkää pesuohjelmaa. Höyry myös sileyttää ryppyjä ja taitoksia, mikä tekee höyryohjelmasta myös kestävän vaihtoehdon silitysraudalle.

 • Ulkoiluvaate-ikoni
  3
  Huolehdi ulkoiluvaatteista

  Kuivaa ulkoiluvaatteet kuivausrummussa palauttaaksesi niiden ominaisuudet pesun jälkeen. Siten huolehdit vaatteiden kestävyydestä ja pidennät niiden käyttöikää.

Make it Last

Sillä, miten kohtelemme vaatteitamme, on valtava vaikutus ympäristöön. Uskomme, että pitämällä hyvää huolta vaatteistamme tänään, voimme rakentaa kestävämmän tulevaisuuden huomenna. Anna vaatteillesi pidempi elämä Electrolux PerfectCaren avulla.

Lue lisää