Pölynimurit

Valitse tarpeisiisi sopiva imuri, kuten Electroluxin robotti-imuri, UltraSilencer, ErgoRapido, tai UltraOne-imuri. Kaikki pölynimurimme ovat erittäin suorituskykyisiä ja niissä on uskomaton imuteho, imuroitpa sitten lattiaa tai huonekaluja.

Näytä kaikki pölynimurit

Kolme hyvää valintaa

 • Kolme erikoissuulaketta
 • 360⁰ astetta kääntyvät pyörät
 • Multi Room System™ - 12 metriä yhdeltä pistorasialta
 • Erittäin hiljainen ääni 58 dB(A)
 • Motion Control System™
 • Allergia- ja Astmaliiton myöntämä Allergiatunnus
 • Automaattinen imutehon säätö
 • FlowMotion ja ParkettoPro -suulake
 • Allergia- ja Astmaliiton myöntämä Allergiatunnus
Electroluxin robottipölynimuri

Valitse kotiisi sopivin Electrolux -pölynimuri

Kotona vietetään yleensä huomattavasti aikaa. Miksi siis tyytyä vähempään, kun voit huolehtia kodistasi paremmin?

Carefree box Electroluxin pölynimureja varten

Pidennä uuden Electrolux-pölynimurin takuu 5 vuoteen!

Ostamalla uuden Electrolux-pölynimurin lisäksi Electrolux Carefree Boxin voit pidentää takuuajan kahdesta vuodesta viiteen vuoteen.

Pölynimuri
32 / 32
 • 5
  (4)

  Sujuvaan imurointiin! PURED9 puhdistaa tehokkaasti kotisi lattiat ja myös ilman, jota hengität. Ergonominen kaukosäätimellä varustettu kahva, ainutlaatuisen käytännöllinen muotoilu, erittäin tehokas ja hiljainen FlowMotion -suulake sekä 3in1 -piensuulake tuovat huippulokan käyttömukavuutta vaativalle imuroijalle.

 • 5
  (1)

  Pure D9. Sujuvaan imurointiin! Kehitimme avuksesi imurin, joka on aidosti ekologinen, siivoustehosta tinkimättä. 70 % valmistusmateriaalista on kierrätettyä muovia. Paras mahdollinen energialuokka A+++ ja ainutlaatuisen käytännöllinen muotoilu.

 • 4,1786
  (28)

  Electrolux UltraOne on imuri, jolla on A-luokitus kaikissa energiamerkin vaatimuksissa. UltraOne Green on energiatehokas imuri, jonka puhdistuskyky on huippuluokkaa. UltraOne Green on myös käyttömukavuudeltaan ylivoimainen, ja sen äänitaso on miellyttävän hiljainen 65 dB(A). Manuaalinen tehonsäätö kiertokytkimellä, ergonominen kädensija, FlowMotion -suulake ja ParkettoPro -suulake. Aidosti ekologinen imuri: valmistettu 70 % kierrätysmateriaalista. Allergialiitto on myöntänyt UltraOne-imurille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

 • 3,75
  (4)

  Electrolux UltraOne on imuri, jolla on A-luokitus kaikissa energiamerkin vaatimuksissa. Manuaalinen imutehonsäätö kiertokytkimellä, erittäin tehokas ja hiljainen FlowMotion -suulake sekä 3in1 -piensuulake. Lisäksi mukana tulee ParkettoPro -suulake koville lattiapinnoille. Allergialiitto on myöntänyt UltraOne-imurille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Väri: valkoinen

 • 5
  (1)

  Electrolux UltraOne on imuri, jolla on A-luokitus kaikissa energiamerkin vaatimuksissa. Manuaalinen imutehonsäätö kiertokytkimellä, erittäin tehokas ja hiljainen FlowMotion -suulake sekä 3in1 -piensuulake. Lisäksi mukana tulee ParkettoPro -suulake koville lattiapinnoille. Allergialiitto on myöntänyt UltraOne-imurille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Väri: sininen

 • NaN
  (0)

  Electrolux UltraOne on imuri, jolla on A-luokitus kaikissa energiamerkin vaatimuksissa. Manuaalinen imutehonsäätö kiertokytkimellä, erittäin tehokas ja hiljainen FlowMotion -suulake sekä 3in1 -piensuulake. Lisäksi mukana tulee ParkettoPro -suulake koville lattiapinnoille. Allergialiitto on myöntänyt UltraOne-imurille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

 • 4
  (1)

  Electrolux UltraOne on imuri, jolla on A-luokitus kaikissa energiamerkin vaatimuksissa. Pölynimuri kaikille lattiapinnoille. FlowMotion -lattia- ja mattosuulakkeen lisäksi mukana pehmeä ja hiljainen Parketto Pro -suulake sekä kätevä 3in1-piensuulake. Tehonsäätö elektronisilla painikkeilla. Ergonomisesti kääntyvä kädensija. LED-näyttö kertoo selkeillä numeroilla valitun tehotason, ja elektroninen merkkivalo ilmoittaa pölypussin täyttymisestä ja suodattimen puhdistustarpeesta. Allergialiitto on myöntänyt UltraOne-imurille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

 • 4
  (1)

  Electrolux UltraOne on imuri, jolla on A-luokitus kaikissa energiamerkin vaatimuksissa. Kaukosäätimellä varustettu kahva, automaattinen tehonsäätö ja LED-näyttö tuovat huippuluokan käyttömukavuutta vaativalle imuroijalle. Allergialiitto on myöntänyt UltraOne-imurille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

 • 4
  (1)

  Electrolux UltraOne on imuri, jolla on A-luokitus kaikissa energiamerkin vaatimuksissa. Käyttömukavuudeltaan huippuluokkaa. Elektroninen tehonsäätö keveillä painikkeilla, ergonominen kädensija, FlowMotion -suulake ja ParkettoPro -suulake. LED-näyttö kertoo selkeillä numeroilla valitun tehotason, ja elektroninen merkkivalo ilmoittaa pölypussin täyttymisestä ja suodattimen puhdistustarpeesta. Allergialiitto on myöntänyt UltraOne-imurille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

 • 5
  (4)

  Electrolux UltraOne on imuri, jolla on A-luokitus kaikissa energiamerkin vaatimuksissa. Tulos edustaa ehdotonta huippua. LED-näyttö kertoo selkeillä numeroilla valitun tehotason, ja elektroninen merkkivalo ilmoittaa pölypussin täyttymisestä ja suodattimen puhdistustarpeesta. Mukana myös MiniTurbo -erikoissuulake karvojen ja pölyn tehoimurointiin tekstiilipintaisista huonekaluista, tyynyistä, matoista ja auton istuimista. Äänitaso on hiljainen, vain 65 dB(A). Allergialiitto on myöntänyt UltraOne-imurille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

 • 5
  (1)

  UltraSilencer imurin äänitaso on vain 61 dB(A). Pestävä Hygieniasuodatin puhdistaa pienetkin hiukkaset. Tehokas ja hiljainen Flow Motion -suulake, Parketto Pro -suulake sekä 3 in 1 -piensuulake. Siivousulottuvuus 12 m. Allergialiitto on myöntänyt UltraSilencer-imurille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

 • 4,66666666666667
  (3)

  UltraSilencer imurin äänitaso on vain 61 dB(A). Pestävä Hygieniasuodatin puhdistaa pienetkin hiukkaset. Tehokas ja hiljainen Flow Motion -suulake, Parketto Pro -suulake sekä 3 in 1 -piensuulake. Siivousulottuvuus 12 m.

 • 5
  (5)

  UltraSilencer ZEN imurin käyttömukavuus on huippuluokkaa. Se on kuiskaavan hiljainen 58 dB(A) pölynimuri, jolla voit siivota tehokkaasti häiritsemättä TV:n katselua ja lasten päiväunia tai pelottamatta lemmikkejä. Laadukas Allergy Plus™ -suodatin ja imurin tiivis rakenne estää hiukkasvuodot. Imutehon säätö elektronisilla painikkeilla imurin rungosta. Siivousulottuvuus 12 metriä yhdeltä pistorasialta. Mukana erikoissuulake karvojen ja pölyn tehoimurointiin tekstiilipintaisista huonekaluista, tyynyistä, matoista ja auton istuimista. Väri: metallinhohto sininen. Allergialiitto on myöntänyt UltraSilencer ZEN -imurille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

 • 4,3333
  (6)

  UltraSilencer ZEN imurin käyttömukavuus on huippuluokkaa. Se on kuiskaavan hiljainen 58 dB(A) pölynimuri, jolla voit siivota tehokkaasti häiritsemättä TV:n katselua ja lasten päiväunia tai pelottamatta lemmikkejä. Laadukas Allergy Plus™ -suodatin ja imurin tiivis rakenne estää hiukkasvuodot. Imutehon kaukosäätö ja elektroniset ilmaisimet näyttöpaneelissa. Siivousulottuvuus 12 metriä yhdeltä pistorasialta. Väri: metallinhohto harmaa. Allergialiitto on myöntänyt UltraSilencer ZEN -imurille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

 • 5
  (1)

  UltraSilencer ZEN Animal on suunniteltu erityisesti lemmikkitalouksiin. Se on kuiskaavan hiljainen 58 dB(A) pölynimuri. Nyt voit siivota tehokkaasti pelottamatta lemmikkiä tai häiritsemättä TV:n katselua ja lasten päiväunia. Laadukas Allergy Plus™ -suodatin ja imurin tiivis rakenne estää hiukkasvuodot. Mukana erikoissuulake karvojen ja pölyn tehoimurointiin tekstiilipintaisista huonekaluista, tyynyistä, matoista ja auton istuimista. Siivousulottuvuus 12 metriä yhdeltä pistorasialta. Väri: chilin punainen. Allergialiitto on myöntänyt UltraSilencer ZEN -imurille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

 • 3,27777777777778
  (18)

  UltraSilencer ZEN Green on aidosti ekologinen, sillä sen valmistuksessa on käytetty kierrätettyä muovia. Kuiskaavan hiljainen 58 dB(A) pölynimuri, jonka Silent ZEN System™ mahdollistaa miellyttävän rauhallisen siivouskokemuksen ja erinomaisen puhdistustuloksen. Nyt voit imuroida tehokkaasti häiritsemättä TV:n katselua tai lasten päiväunia. Pestävä Hygieniasuodatin ja imurin tiivis rakenne estää hiukkasvuodot. Väri: musta. Allergialiitto on myöntänyt UltraSilencer ZEN -imurille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

 • 2,5
  (2)

  UltraSilencer ZEN imurin käyttömukavuus on huippuluokkaa. Se on kuiskaavan hiljainen 58 dB(A) pölynimuri, jolla voit siivota tehokkaasti häiritsemättä TV:n katselua ja lasten päiväunia tai pelottamatta lemmikkejä. Laadukas Allergy Plus™ -suodatin ja imurin tiivis rakenne estää hiukkasvuodot. Imutehon säätö elektronisilla painikkeilla imurin rungosta. Siivousulottuvuus 12 metriä yhdeltä pistorasialta. Väri: suklaanruskea.

 • 4,3333
  (3)

  UltraSilencer imurin äänitaso on vain 61 dB(A). Pestävä Hygieniasuodatin puhdistaa pienetkin hiukkaset. Tehokas ja hiljainen Flow Motion -suulake, Parketto Pro -suulake sekä 3 in 1 -piensuulake. Siivousulottuvuus 12 m. Allergialiitto on myöntänyt UltraSilencer-imurille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

 • 4
  (5)

  SilentPerformer on kaikille lattiapinnoille sopiva miellyttävän äänitason imuri, joka liikkuu jouhevasti kaikkiin suuntiin 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Mukana DustMagnet Silent -suulake ja erillinen parkettisuulake kaakeli- ja parkettipinnoille. DustMagnet Silent -suulake soveltuu joustavasti jopa ilman säätöjä sekä mattojen että kovien lattioiden imurointiin. Opastettu imutehon säätö auttaa valitsemaan oikean tehotason. 3 in 1 -piensuulakkeen säilytys kätevästi kädensijassa. SilentPerformer Green on aidosti ekologinen: 60 % osista on valmistettu kierrätysmuovista.

 • NaN
  (0)

  SilentPerformer on kaikille lattiapinnoille sopiva miellyttävän äänitason imuri, joka liikkuu jouhevasti kaikkiin suuntiin 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Mukana DustMagnet Silent -suulake ja erittäin taipuisa ja matala Flex Pro -suulake, joka soveltuu sekä matoille että koville lattioille. Opastettu imutehon säätö auttaa valitsemaan oikean tehotason. 3in1 piensuulakkeen säilytys kätevästi kädensijassa.

 • 5
  (1)

  SilentPerformer on kaikille lattiapinnoille sopiva miellyttävän äänitason imuri, joka liikkuu jouhevasti kaikkiin suuntiin 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Mukana DustMagnet Silent -suulake ja erillinen parkettisuulake kaakeli- ja parkettipinnoille. DustMagnet Silent -suulake soveltuu joustavasti jopa ilman säätöjä sekä mattojen että kovien lattioiden imurointiin. Opastettu imutehon säätö auttaa valitsemaan oikean tehotason. 3 in 1 -piensuulakkeen säilytys kätevästi kädensijassa.

 • 3
  (2)

  SilentPerformer on kaikille lattiapinnoille sopiva miellyttävän äänitason imuri, joka liikkuu jouhevasti kaikkiin suuntiin 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Mukana DustMagnet Silent -suulake ja kolme erikoissuulaketta lemmikkien karvojen imurointiin huonekaluista, tyynyistä ja matoilta. DustMagnet Silent -suulake soveltuu joustavasti jopa ilman säätöjä sekä mattojen että kovien lattioiden imurointiin. Opastettu imutehon säätö auttaa valitsemaan oikean tehotason. 3 in 1 -piensuulakkeen säilytys kätevästi kädensijassa.

 • NaN
  (0)

  Tässä PowerForce mallissa on mukana erikoismatala ja taipuisa Speedy Clean -suulake, joka mahtuu joustavasti ahtaisiin väleihin ja erittäin matalienkin huonekalujen alle. Imuri liikkuu keveästi joka suuntaan 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta.

 • NaN
  (0)

  PowerForce liikkuu keveästi joka suuntaan 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Tässä mallissä on mukana erillinen harjasuulake koville pinnoille, kuten parketille ja laatoille.

 • 5
  (1)

  SilentPerformer on kaikille lattiapinnoille sopiva miellyttävän äänitason imuri, joka liikkuu jouhevasti kaikkiin suuntiin 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Mukana DustMagnet Silent -lattiasuulake ja 3 in 1 -piensuulake, joka säilytetään kätevästi kädensijassa. DustMagnet Silent -suulake soveltuu joustavasti jopa ilman säätöjä sekä mattojen että kovien lattioiden imurointiin. Opastettu imutehon säätö auttaa valitsemaan oikean tehotason.

 • 4,5714
  (7)

  PowerForce Green on aidosti ekologinen imuri: 60 % sen valmistusmateriaalista on kierrätettyä muovia. Imuri liikkuu keveästi joka suuntaan 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta.

 • 5
  (1)

  ClassicSilence on hiljainen mutta tehokas ja käyttömukavuudeltana erinomainen. Pestävä Hygieniasuodatin E12 poistaa pienetkin hiukkaset poistoilmasta. Mukana erityinen, pehmeäharjaksinen parkettisuulake, joka soveltuu erinomaisesti koville imurointipinnoille kuten parketille, lauta- tai laattalattialle. Suulake liikkuu äänettömästi ja kapean profiilin ansiosta se mahtuu ahtaisiinkin väleihin.

 • 1
  (1)

  SilentPerformer on kaikille lattiapinnoille sopiva miellyttävän äänitason imuri, joka liikkuu jouhevasti kaikkiin suuntiin 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Mukana DustMagnet Silent -suulake ja erillinen parkettisuulake kaakeli- ja parkettipinnoille. DustMagnet Silent -suulake soveltuu joustavasti jopa ilman säätöjä sekä mattojen että kovien lattioiden imurointiin. Opastettu imutehon säätö auttaa valitsemaan oikean tehotason. 3 in 1 -piensuulakkeen säilytys kätevästi kädensijassa.

 • 4,0833
  (12)

  PowerForce liikkuu keveästi joka suuntaan 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Piensuulakkeet säilytetään kätevästi kädensijassa.

 • NaN
  (0)

  PowerForce liikkuu keveästi joka suuntaan 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Animal-mallissa on vakiona 2 erikoissuulaketta lemmikin karvojen puhdistukseen erilaisilta kodin pinnoilta. Lisäksi mukana tulee erityinen, pehmeiden pintojen imurointia keventävä ja tehostava tekstiili/mattotamppari.

 • 4,7391
  (46)

  Erilaisten kovien lattioiden puhdistaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Tässä mallissa on myös Parketto Pro -suulake, joka tekee puu- ja laattalattioiden puhdistamisesta helppoa ja nopeaa.