Kampanjat ja tarjoukset

Kampanjamme, joista et 

halua jäädä paitsi

Löydä uusimmat erikoistarjouksemme, alennuksemme ja muuta jännittävää.

Suolakivilevy

Osta höyryuuni, ja saat suolakivilevyn kaupan päälle!

Suolakivilevy, joka on tehty Himalajan vaaleanpunaisesta vuorisuolasta, kestää hyvin sekä kuumia että kylmiä lämpötiloja. Käytä sitä keittotasolla tai grillillä, uunissa tai jäähdytettynä tarjoiluastiana. Käytitpä sitä ruuanlaitossa tai tarjoillessasi ruokia pöytään, tekee suolakivilevy ateriastasi todellisen makuelämyksen. Saat suolakivilevyn omaksesi, kun rekisteröit uuden höyrytoiminnolla varustetun uunisi.

Kampanja on voimassa 1. lokakuuta – 31. joulukuuta 2020.

Plancha-grilli

Osta induktiotaso ja saat kaupan päälle Plancha-grillin!

Osta induktiotaso – saat Plancha-grillin. Muuta keittotasosi hetkessä grilliksi! Plancha-grillin avulla valmistat höyryävän kuumia grilliherkkuja ympäri vuoden –  kaikkea mehukkaista pihveistä, kalasta ja merenelävistä herkullisiin vihanneksiin. Saat Plancha-grillin omaksesi rekisteröimällä uuden induktiotasosi.

Kampanja on voimassa 1. lokakuuta – 31. joulukuuta 2020.

100 päivän tyytyväisyystakuu Pure A9

100 päivän tyytyväisyystakuu Pure A9 -ilmanpuhdistimelle

Haluatko tutustua?

Electrolux tarjoaa ostetulle Pure A9 -ilmanpuhdistimelle huikean 100 päivän tyytyväisyystakuun. Voit tutustua rauhassa kotona uuteen ilmanpuhdistimeen ja jos et ole täysin tyytyväinen saat rahat takaisin.

100 päivän tyytyväisyystakuu

100 päivän tyytyväisyystakuu Pure F9 varsi-imurille

Haluatko tutustua?

Nyt voit hyvillä mielin valita täysin uudenlaisen imurin ja todeta itse, miten siivous sujuu entistä joustavammin ja tehokkaammin. Electrolux tarjoaa ostetulle Pure F9 varsi-imurille huikean 100 päivän tyytyväisyystakuun.

25% alennus tarvikkeista verkkokaupassamme!

25% alennus tarvikkeista verkkokaupassamme!

Tarjous koskee valikoituja ruuanlaiton ja pyykinpesun tarvikkeita, joista saat 25% alennuksen verkkokaupassamme. Huomaat kuuluuko tuotteesi tarjouksen piiriin, kun rekisteröit tuotteesi.

HUOM: Lähetämme sinulle alennuskoodin sähköpostitse, jos tuotteesi kuuluu tarjouksen piiriin. 25% alennuksen voi käyttää vain kerran, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

10 vuoden Inverter-turva

10 vuoden Inverter-turva

Electrolux tarjoaa 10 vuoden lisäturvan uuden pyykinpesukoneen, kuivausrummun tai kuivaavan pesukoneen Inverter-moottorille. Tämän edun saat käyttöösi rekisteröimällä tuotteesi.