Kampanjat ja tarjoukset

Kampanjamme, joista et halua jäädä paitsi

Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja alennuksiin.

Avoin jääkaapinovi, jossa raikasta ruokaa

Nyt on aika viilentyä – osta valikoitu jääkaappi, pakastin tai jääkaappipakastin ja saat tyhjiöpakkaustarvikkeita

Pidä ruoat tuoreina pidempään ostamalla jääkaappi, pakastin tai jääkaappipakastin. Säästääksesi vielä enemmän, tarjoamme rajoitetun ajan kaupan päälle tyhjiörasiasetin ruokien säilytystä varten.

Saat tyhjiöpakkaussetin (malli EVFK1), johon sisältyy vakuumipumppu sekä ilmatiiviitä rasioita, ostaessasi jonkin seuraavista tuotteista: LNT7ME34X2, LNT7ME32X2, LNT7ME32M1, LNT7MD32X2.

Saat kompaktin tyhjiöpakkauslaitteen (malli E4VS1-4AG) ostaessasi jonkin seuraavista tuotteista: LRC5ME38X4, LUT7ME28X4, LNT4TE33X2, LNT4TE33W2.

Tarjous koskee vain sivustolla electrolux.fi tehtyjä ostoja eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotetta riittää tai 1. heinäkuuta ja 31. elokuuta 2021 välisenä aikana.

Nainen istuu sohvalla ilmastointilaitteen vieressä

Pysy viileänä kesällä – osta ilmastointilaite ja saat ikkuna-asennussarjan kaupan päälle

Kesä on täällä, ja nyt on aika pysyä viileänä. Me haluamme auttaa sinua siinä. Osta siirrettävä ilmastointilaite EXP26U758CW ja saat ikkuna-asennussarjan (malli EWK04) kaupan päälle.

Tarjous koskee vain sivustolla electrolux.fi tehtyjä ostoja eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotetta riittää tai 1. heinäkuuta ja 31. elokuuta 2021 välisenä aikana. Säästät jopa 99 €.

Osta aamiaissarja Explore 700 ja säästä 20%

Explore 7 -sarjan kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin tekevät aamuistasi parempia. Tutustu tyylikkäästi yhteensopivaan kolmikkoon, ja sijoita yhtenäiseen keittiöön. Juuri nyt säästät jopa 69,40 € ostaessasi aamiaissarjan.

Kampanjaan kuuluvat tuotteet: E7CM1-4MTM, E7K1-6BP och E7T1-6BP. Lisää kaikki kolme tuotetta ostoskoriisi osallistuaksesi kampanjaan. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää kampanja-aikana 1. kesäkuuta ja 3. lokakuuta välillä.

Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

100 päivän tyytyväisyystakuu Pure A9

100 päivän tyytyväisyystakuu Pure A9 -ilmanpuhdistimelle

Haluatko tutustua?

Electrolux tarjoaa Pure A9 -ilmanpuhdistimelle huikean 100 päivän tyytyväisyystakuun. Voit tutustua rauhassa kotona uuteen ilmanpuhdistimeen ja jos et ole täysin tyytyväinen saat rahat takaisin.

100 päivän tyytyväisyystakuu

100 päivän tyytyväisyystakuu Pure F9 varsi-imurille

Haluatko tutustua?

Nyt voit hyvillä mielin valita täysin uudenlaisen imurin ja todeta itse, miten siivous sujuu entistä joustavammin ja tehokkaammin. Electrolux tarjoaa Pure F9 varsi-imurille huikean 100 päivän tyytyväisyystakuun.

25% alennus tarvikkeista verkkokaupassamme!

25% alennus tarvikkeista verkkokaupassamme!

Tarjous koskee valikoituja ruuanlaiton ja pyykinpesun tarvikkeita, joista saat 25% alennuksen verkkokaupassamme. Huomaat kuuluuko tuotteesi tarjouksen piiriin, kun rekisteröit tuotteesi.

HUOM: Lähetämme sinulle alennuskoodin sähköpostitse, jos tuotteesi kuuluu tarjouksen piiriin. 25% alennuksen voi käyttää vain kerran, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

10 vuoden Inverter-turva

10 vuoden Inverter-turva

Electrolux tarjoaa 10 vuoden lisäturvan uuden pyykinpesukoneen, kuivausrummun tai kuivaavan pesukoneen Inverter-moottorille. Tämän edun saat käyttöösi rekisteröimällä tuotteesi.