Kampanjat ja tarjoukset

Kampanjamme, joista et halua jäädä paitsi

Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja alennuksiin.

Ilmanpuhdistin oleskeluhuoneessa

Ilmanpuhdistimien Pure A9 ja Flow A3 kevätkampanja – suodatin kaupan päälle

Kun ostat Pure A9 tai Flow A3 -ilmanpuhdistimen, saat suodattimen kaupan päälle. Sekä Flow A3 että Pure A9 ovat hiljaisia ja neutraloivat tehokkaasti ilmassa leijuvia hiukkasia. Ilmanpuhdistimemme ovat palkittuja suorituskykynsä, muotoilunsa ja älykkäiden toimintojensa ansiosta. Ne neutraloivat siitepölyä, pölyä ja epämiellyttäviä hajuja – täydellistä sinulle, joka haluat puhtaan ja terveellisen huoneilman kotitoimistoosi.

Osallistu kampanjaan! Voimassa 15. maaliskuuta ja 31. toukokuuta 2021 välisenä aikana tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

100 päivän tyytyväisyystakuu Pure A9

100 päivän tyytyväisyystakuu Pure A9 -ilmanpuhdistimelle

Haluatko tutustua?

Electrolux tarjoaa Pure A9 -ilmanpuhdistimelle huikean 100 päivän tyytyväisyystakuun. Voit tutustua rauhassa kotona uuteen ilmanpuhdistimeen ja jos et ole täysin tyytyväinen saat rahat takaisin.

100 päivän tyytyväisyystakuu

100 päivän tyytyväisyystakuu Pure F9 varsi-imurille

Haluatko tutustua?

Nyt voit hyvillä mielin valita täysin uudenlaisen imurin ja todeta itse, miten siivous sujuu entistä joustavammin ja tehokkaammin. Electrolux tarjoaa Pure F9 varsi-imurille huikean 100 päivän tyytyväisyystakuun.

25% alennus tarvikkeista verkkokaupassamme!

25% alennus tarvikkeista verkkokaupassamme!

Tarjous koskee valikoituja ruuanlaiton ja pyykinpesun tarvikkeita, joista saat 25% alennuksen verkkokaupassamme. Huomaat kuuluuko tuotteesi tarjouksen piiriin, kun rekisteröit tuotteesi.

HUOM: Lähetämme sinulle alennuskoodin sähköpostitse, jos tuotteesi kuuluu tarjouksen piiriin. 25% alennuksen voi käyttää vain kerran, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

10 vuoden Inverter-turva

10 vuoden Inverter-turva

Electrolux tarjoaa 10 vuoden lisäturvan uuden pyykinpesukoneen, kuivausrummun tai kuivaavan pesukoneen Inverter-moottorille. Tämän edun saat käyttöösi rekisteröimällä tuotteesi.