Yhdistettävät laitteet

Electrolux haluaa yhdistettävien laitteiden avulla luoda ainutlaatuisia kokemuksia kuluttajille. Viemme ruuanlaiton ja pyykinkäsittelyn kokonaan uudellle tasolle vinkkien ja ohjeiden avulla. Sovellustemme avulla voit hallita ja tarkkailla laitteitasi helposti kotisohvalta tai vaikka kodin ulkopuolelta käsin, ja tuntea aina että ruuanlaitto, siivous ja vaatteista huolehtiminen ovat täysin hallinnassasi. Ota kaikki ilo irti Electrolux-laitteistasi.

Hands in bowl and Google Assistant on countertop

Älykäs yhdistetty koti

Yhdistetyt laitteet parantavat arkisten askareiden kokemusta ja mukavuutta kotonasi. Tuloksena on enemmän raikkautta, puhtautta ja herkullisempia makuja – vähemmällä vaivalla. Electrolux tekee yhteistyötä suurten kansainvälisten merkkien kanssa varmistaakseen, että mobiilisovellukset toimivat saumattomasti.

Koe yhdistettävät laitteemme – älykkäämpää kotia varten.

OPEN CONNECTIVITY FOUNDATION

Open Connectivity Foundation koostuu yli 300 yrityksestä, ja sen tarkoituksena on varmistaa laitteiden ja sovellusten yhteensopivuus määrittämällä standardeja ja luomalla alustoja sekä avoimeen lähdekoodiin perustuvia ratkaisuja.

Ruuanlaitto

Nauti herkullisemmista aterioista ja ota enemmän irti laitteistasi My Electrolux -mobiilisovelluksen ansiosta. Voit esimerkiksi laajentaa kulinaarisia elämyksiä höyryuunisi ansiosta. Lisäksi voit muun muassa helposti rekisteröidä laitteesi ja saada vinkkejä laitteesi käyttöön, voit ottaa yhteyttä Electroluxiin tai ladata käyttöoppaita. 

Lue lisää

Pyykinpesu

My Electrolux Care -sovelluksen avullla voit ohjata yhdistettävää pyykinpesukonettasi ja kuivausrumpuasi älypuhelimellasi. Hyödynnä My Care Advisor -toimintoa saadaksesi ammattimaisia neuvoja vaatteidesi hellävaraiseen huolenpitoon. My Favourites -toiminto puolestaan tallentaa pesu- ja kuivausasetukset lempivaatteilesi, joita käytät ja peset usein.

Lue lisää

Hyvinvointi

Koti on maailman tärkein paikka, ja siksi siellä pitäisi olla hyvä olla. Paranna hyvinvoinnin tunnetta yhdistetyillä pölynimureilla, ilmanpuhdistimilla ja ilmastointilaitteilla. Sovellustemme avulla ohjailet laitteita silloinkin kun et ole kotona, ja voit aina tulla puhtaaseen ja raikkaaseen kotiin.

Lue lisää

Koe ruuanlaitto uudella tavalla älykkäiden keittiöratkaisujen ansiosta

Ota kaikki ilo irti Electroluxin keittiön laitteistasi yhdistämällä laitteesi älypuhelimeen. Älykkäät laitteemme tekevät arkisista askareista helpompaa ja mukavampaa.

Voit ohjailla laitteitasi välimatkan päästä ja saada juuri sinulle kustomoituja ohjeita ja vinkkejä – kaikki My Electrolux Kitchen -sovelluksen avulla.

Älykäs ruuanlaittokokemus

Valitessasi Electroluxin saat enemmän kuin vain keittiön laitteen. Sovelluksemme innovatiiviset ominaisuudet tukevat sinua ruuanlaiton jokaisessa vaiheessa, ja auttavat saavuttamaan herkullisempia makuelämyksiä. Laajenna osaamisaluettasi keittiössä ja inspiroidu kokeilemaan uusia reseptejä.

My Electrolux Kitchen -sovellus

Varmista mielenrauha Electrolux-laitteesi kanssa ja lataa My Electrolux Kitchen -sovellus. Saat käyttöösi helppokäyttöisiä oppaita ja hyödyllisiä vinkkejä, ja voit myös vaivattomasti rekisteröidä tuotteesi. Sovellus toimii laitteen jatkeena avustaen ruuanlaitossa aina reseptin valinnasta uunin asetuksiin.

Nauti täysin siemauksin älykkäistä keittiölaitteistasi.

Lataa My Electrolux Kitchen -sovellus

Kaikkia yhdistettävistä laitteista kerättyjä tietoja käsitellään Electroluxin tietosuojalausunnon mukaisesti.


My Electrolux Care -sovellus

My Electrolux Care -sovelluksen ansiosta voit ohjailla pyykinpesukonettasi ja kuivausrumpuasi älypuhelimellasi välimatkan päästä. Käytä Care Advisor -toimintoa saadaksesi vinkkejä miten parhaiten pitää huolta vaatteistasi. My Favourites -toiminto puolestaan tallentaa asetukset vaatteille joita käytät ja peset usein.

Lataa sovellus

Ohjaa etäältä

Käytä sovellusta käynnistääksesi kone tai tarkistaaksesi pesuohjelman vaihe. Käynnistä sovellus, valitse haluamasi pesuohjelma ja klikkaa WiFi-symbolia - tämä mahdollistaa etäkäynnistyksen. Pesuohjelman aikana sovellus näyttää missä vaiheessa ohjelma on sekä lähettää sinulle ilmoituksen ohjelman ollessa valmis. My Electrolux Care -sovelluksen avulla tiedät aina milloin pyykistäsi tulee valmista.

Täsmävinkit

Yhdistettävät laitteet

Räätälöityä vaatehuoltoa suosikeillesi

My Favourites -toiminnon avulla voit tallentaa pesu- ja kuivausasetukset useimmiten käyttämillesi lempivaatteille. Voit tallentaa jopa kuusi pesu- ja kuivausohjelmaa helpottamaan päivittäistä pyykinpesua. Säästä aikaa pesemällä omat lempivaatteesi vain muutamalla napin painalluksella. 

Usein kysyttyä

Onko sinulla kysymyksiä My Electrolux Care -sovelluksesta, yhdistettävistä laitteistamme tai tarvitsetko apua laitteiden yhdistamisessä WiFi-verkkoosi? Katso vastaukset yleisimpiin kysymyksiin Usein kysyttyä -osiostamme. Oletko valmis yhdistämään laitteesi My Electrolux Care -sovellukseen? Lataa Quick Start Guide -aloitusoppaamme.

Pidä mielessä

 • Apple: Älypuhelin tai tabletti. Käyttöjärjestelmä iOS 8.0 tai myöhäisempi. 
 • Android: Älypuhelin tai tabletti. Käyttöjärjestelmä Android 4.0.3 tai myöhäisempi. 
 • Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz WEP, WPA tai WPA2 AES/TKIP internet-yhteydellä
 • Varmista, että signaalin vahvuus yltää koneeseesi asti. 
 • Mikäli koneesi sijaitsee kaukana reitittimestä, voit tarvita laajennetun Wi-Fi-tukiaseman. 

Paranna hyvinvointiasi kotona yhdistettävien laitteiden avulla

Puhdas kotiympäristö tekee 81% ihmisistä onnellisempia*. Sen saavuttaminen on nyt entistä helpompaa mobiilisovelluksiin yhdistettävien sisäilman ja lattian puhtautta parantavien laitteidemme ansiosta. Voit rentoutua ja olla varma siitä, että sinun ja perheesi hyvinvoinnista kotona pidetään huolta.

*Hunting Dynasty, Clean Environment’s Impact on People’s Happiness, toukokuu 2019

Ohjaile robotti-imuriasi

Sovelluksen kautta voit ohjailla ja seurata robotti-imurin liikkumista huoneesta toiseen. Siivoa ne alueet, jotka jätit viime kerralla välistä tai keskity vain tiettyyn huoneeseen, jonka haluat siivota tänään. Pure i -sovelluksen avulla voit seurata ja ohjailla kotisi lattioiden puhdistamista helppojen askelten avulla.

Täysin itsenäinen siivous

Pure i -sovelluksen avulla voit muokata siivouksen juuri sinun kotiisi sopivaksi. Voit ohjata robotti-imuria koko siivouksen ajan tai seurata sen edistystä myös kotisi ulkopuolelta. Voit myös ajastaa robotti-imurin siivoamaan säännöllisin väliajoin, halusit sitten perusteellisen imuroinnin joka viikko tai päivittäisen kissankarvojan putsaamisen lattioilta rakkaan lemmikkisi jäljiltä. Robotti-imuri sopeutuu kotisi tarpeisiin, jotta voit aina tulla puhtaaseen kotiin.

 • Kauko-ohjaus

  Ohjaile robottia myös kesken siivouksen.

 • Seuraa edistymistä

  Seuraa robotin edistymistä silloinkin kun et ole kotona.

 • Ajasta siivous

  Voit ajastaa siivouksen päivittäin tai viikoittain.

Lataa Pure i -sovellus

Paranna sisäilman laatua kotonasi

Puhdas sisäilma on vain yhden klikkauksen päässä Electrolux Wellbeing -sovelluksella. Ilmanpuhdistimeen yhdistetyn sovelluksen avulla tarkkailet sisäilman laatua kotonasi, saat tietoa ulkoa sisään tulevan ilman laadusta, ja seuraat ilman puhdistumista reaaliajassa. Voit myös seurata ilmanpuhdistimen suodattimen jäljellä olevaa käyttöaikaa, jotta tiedät hyvissä ajoin milloin se tulee vaihtaa uuteen.

Näytä Pure A9 -ilmanpuhdistin

Lataa Electrolux Wellbeing -sovellus

Säätele sisäilman lämpötilaa

Ilmastointilaite säätelee sisäilman lämpötilaa haluamasi mukaan. Halusit sitten lämpöisen kodikkaan tunnelman tai viileän raikkaan ilman kotiisi, voit helposti valita haluamasi lämpötilan sovelluksesta, ja laite hoitaa loput. Voit myös ajastaa lämpötilan säätelyn aikataulusi mukaan, jotta voit aina tulla sopivasti lämmitettyyn tai viilennettyyn kotiin.

Lataa Home Comfort -sovellus