Tervetuloa Electroluxin älykotiin

Electroluxin yhdistettävät laitteet ja niihin liittyvät sovellukset luovat uusia kokemuksia ja helpottavat arkeasi. Älykkäillä ratkaisuillamme voit hallita tuotteitasi paremmin kotona tai etänä.

Älykäs ja yhdistetty koti

Tee arjesta helpompaa ja hallitse laitteitasi älypuhelimella. Electroluxilta löydät laajan valikoiman WiFillä varustetuita laitteita. Teemme yhteistyötä mm. Googlen ja Amazonin kanssa, jotka mahdollistavat miellyttävän elämän älykodissa.

 

Katso video >

Tuotekategoriat

Keittiö

Ota kaikki irti laitteistasi Electrolux -sovelluksen avulla. Yhdistämällä laitteesi sovellukseen voit hallita uunia, keittotasoa, astianpesukonetta tai jääkaappi/pakastinta etänä. Anna itsellesi mahdollisuus inspiroitua, sillä kaiken löydät kätevästi Electrolux -sovelluksesta.

Pyykinpesu

Koe räätälöity vaattehuolto yhdistämällä pesukoneesi Electrolux -sovellukseen. Sovelluksen avulla saat käyttöösi Electroluxin neuvoja ja vinkkejä missä tahansa oletkin. Voit tallentaa vaatteillesi suositeltuja pesuojelmia ja saat ilmoituksen, kun pesuohjelma on päättynyt.

Kotiympäristö

Nauti raikkaasta sisäilmasta Electroluxin yhdistettyjen ilmanpuhdistimien, ilmastointilaitteiden ja pölynimureiden avulla. Voit hallita laitteita omalla äänellä aktivoimalla Googlen. Istu ja ota rennosti samalla, kun tuotteemme huolehtivat kodistasi.

Google ja Google Play ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.


Electrolux -sovellus puhelimessa

Älykkäitä ratkaisuja keittiöösi

Ota kaikki irti laitteistasi Electrolux -sovelluksen avulla. Yhdistämällä laitteesi sovellukseen voit hallita uunia, keittotasoa, astianpesukonetta tai jääkaappi/pakastinta etänä. Anna itsellesi mahdollisuus inspiroitua, sillä kaiken löydät kätevästi Electrolux -sovelluksesta.

Lataa App Storesta ›

Lataa Google Play -kaupasta

Yhdistettävät uunit

Ohjaa uuniasi Electrolux -sovelluksella

Nauti ruoanlaitosta enemmän Electrolux -sovelluksen avulla. Nyt voit esimerkiksi ohjata uunia äänelläsi ja Assisted Cooking -ohjelman ansiosta sinun ei tarvitse muistaa kypsennyslämpötilaa saadaksesi täydellisiä lopputuloksia, vaan sovellus huolehtii siitä, kun se on yhdistetty laitteeseen.

Yhdistettävät keittotasot

Ohjaa keittotasoasi Electrolux -sovelluksella

Voit käyttää keittotasoasi optimaalisesti yhdistämällä sen Electrolux -sovellukseen. Hallitse keittotasoasi, saat ilmoituksen kun tuulettimen suodatin on aika vaihtaa, ja energiansäästövinkkejä – kaikki kätevästi sovelluksen kautta. Lataa sovellus ja huomaa ero ruoanlaitossa.

Yhdistettävät astianpesukoneet

Ohjaa astianpesukonettasi Electrolux -sovelluksella

Yhdistämällä astianpesukoneesi sovellukseen voit helpommin valita kestäviä ja älykkäitä ohjelmavalintoja, mikä ​​vähentää energiakustannuksia. Saat ehdotuksia siitä, kuinka hoidat astianpesukonettasi parhaalla tavalla ja mitkä ohjelmavaihtoehdot ja ohjelmapituudet ovat suositeltavia pestäville astioille. Käynnistä astianpesukone oikeaan aikaan energiankulutuksen vähentämiseksi.

Yhdistettävät jääkaapit ja pakastimet

Ohjaa jääkaappia ja pakastinta Electrolux -sovelluksen avulla

Hallitse jääkaapin ja pakastimen lämpötilaa etänä sekä vastaanota vinkkejä ja neuvoja laitteesi hoitoon. Sovellus lähettää sinulle hyödyllisiä ilmoituksia, jos esimerkiksi ovi on jäänyt auki. Autamme sinua huolehtimaan, että ruokasi ei pilaannu.

Yhdistettävät tuotteet

600 SatelliteClean® -astianpesukoneen innovatiivinen suihkuvarsi puhdistaa kaikki astiat kimaltelevan puhtaaksi ja sen kattavuus on jopa kolme kertaa parempi kuin perinteisessä astianpesukoneessa. Astiat peseytyy perusteellisesti nurkasta nurkkaan puhdistaen jopa tiukasti pinotut astiat.
300 liesituulettimien LED-lamput kuluttavat huomattavasti vähemmän energiaa kuin muut lamput ja niiden käyttöaika on pidempi. LED-valot ovat tehokkaita ja antavat kattavan yleiskuvan ruoanlaittoon.
600 Bridge -induktiotasomme on monipuolinen. Voit yhdistää kaksi keittoaluetta yhdeksi suureksi alueeksi. Tällöin se sopeutuu täydellisesti suuremmille kattiloille tai plancha-grillille.

Lataa Electrolux -sovellus älypuhelimeesi


Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta

Puhtaita tuloksia

Yhdistä laitteesi Electrolux -sovellukseen ja koe älykästä vaatehoitoa sekä räätälöityjä pesuohjeita suoraan älypuhelimesta. Voit seurata ja lähettää ohjeita laitteisiisi kotoa tai etäältä.

Lataa App Storesta

Lataa Google Play -kaupasta

Electrolux -sovellus

Sovelluksen avulla voit hallita pesukonettasi suoraan älypuhelimesta. Care Advisor -toiminto suosittelee sopivaa pesuohjelmaa vaatteillesi. Omat suosikit -osioon voit tallentaa pesuasetuksia suosikkivaatteillesi.

Valitse etäohjaus

Voit kätevästi seurata pesuohjelmaa puhelimestasi Electrolux -sovelluksen avulla etäältä. Valitse Electrolux -sovelluksessa haluamasi pesuohjelma ja klikkaa WiFi-kuvaketta. Tämä käynnistää etäohjaustilan, joka näyttää missä vaiheessa pesuohjelma on ja ilmoittaa, kun ohjelma on päättynyt.

Care Advisor -hoitoneuvoja

Pidä huolta vaatteistasi pesun ja kuivauksen lisäksi. Sovelluksen avulla valitset sopivimman pesuohjelman vaatteiden materiaalin, värin ja likaisuuden perusteella, jolloin valikoitu pesuohjelma lähetetään automaattisesti pesukoneeseesi. Älykkään Care Advisor -työkalumme ansiosta vaatteesi saavat parhaat mahdolliset olosuhteet pitkäkestoista käyttöä varten. Saat nyt helposti suosituksia sopivasta vaatehoidosta.

Yhdistettävät tuotteet

Ainutlaatuinen ColourCare -järjestelmä huolehtii, että vaatteesi pestään perusteellisen hellävaraisesti. Se puhdistaa veden niin, että pesuaine tarjoaa parhaan mahdollisen hyödyn myös alhaisissa lämpötiloissa.
SteamCare -järjestelmä päättää jokaisen pesuohjelman hellävaraisella höyryllä, mikä vähentää ryppyjen muodostumisen. Vaatteet ovat pehmeämpiä eivätkä kärsi silityksen muodostamasta lämmöstä.
SensiCare -järjestelmä mukauttaa pesuohjelman pyykin määrän mukaan vähentääkseen energiaa ja vedenkulutusta sekä estää vaatteiden liiallisen pesun.

Lataa Electrolux -sovellus puhelimeesi

 • Kuvake
  Tarkistuslista

  ✓ Apple: Puhelin tai tabletti. iOS tai uudempi.
  ✓ Android: Puhelin tai tabletti: Android 4.0.3 tai uudempi.
  ✓ WiFi: 802.11 b/g/n @ 2,4 GHz, WEP, WPA tai WPA2 AES/TKIP ja Internet-yhteys.
  ✓ Varmista, että signaalin voimakkuus on riittävän vahva paikassa, johon tuote asennetaan.
  ✓ Jos laite on kaukana WiFi-reitittimestä, verkkovahvistinta voidaan tarvita.

 • Kuvake
  Omat suosikit

  "Omat suosikit" -toiminnon avulla voit tallentaa suosikkiasetuksesi usein käyttämillesi vaatteille. Tallenna jopa kuusi pesu- ja kuivausohjelmaa ja aloita napin painalluksella. Care Advisorin avulla vaatteesi saavat parhaat mahdolliset olosuhteet pitkäkestoista käyttöä varten. Saat nyt helposti suosituksia sopivasta vaatehoidosta.

Miellyttävämpi kotiympäristö Electrolux-sovelluksen avulla

Helpota arkeasi ja hallitse laitteitasi puhelimella kotoa tai etäältä. Electrolux tekee yhteistyötä mm. Google ja Amazon kanssa, jotka mahdollistavat miellyttävän elämän älykodissa. Tutustu ratkaisuihimme ja koe viihtyisä kotiympäristö.

Lataa App Storesta

Lataa Google Play -kaupasta

Toiminnot

Automatisoi päivittäisiä rutiinejasi

Suunnittele kodin siivous etukäteen ja nauti puhtaammasta kotiympäristöstä. Electroluxin robottipölynimuri käynnistää siivouksen, kun se sopii aikatauluusi. Voit asettaa milloin, valita siivousalueen ja seurata siivousprosessia aina siihen saakka kunnes imurointi on valmis. Saavuttaaksesi entistä raikkaamman sisäilman voit hallita myös ilmanpuhdistinta suoraan sovelluksessamme.

Täydellinen hallinta

ETÄOHJAUS

Käynnistä tuotteesi, tarkista tila ja muuta asetuksia kätevästi myös silloin, kun et ole kotona.

Käytä Google Assistant handsfree-toimintoa

ÄÄNIOHUJAUS

Oletko kiireinen ja aina kädet täynnä? Älä huoli. Google Assistant -toiminto mahdollistaa sen, että voit käyttää ääntäsi ja kysyä Googlelta. Anna tuotteidemme auttaa arjessasi ja nauti älykodista.

Google ja Google Play ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Älykkäät pölynimurit

Hallinnoi robotti-imuriasi

Electrolux -sovelluksessa näet, miten robotti-imuri liikkuu automaattisesti huoneesta toiseen puhdistaen tilat tehokkaasti antamiesi ohjeiden mukaan. Voit nyt helposti ajoittaa siivouksen tarpeidesi mukaan helposti sovelluksessa.

Yhdistettävät tuotteet

Kolmion muotoinen robotti-imuri 3D-vision navigoinnilla puhdistaa kaikki pinnat.

Älykäs ilmanpuhdistin ja ilmastointilaite

Paranna sisäilmaa

Electrolux -sovelluksen ansiosta raikkaampi sisäilma on vain napsautuksen päässä. Sovelluksen avulla voit tarkistaa huoneiden sisäilmaa ja seurata ilmanpuhdistusprosessia suoraan älypuhelimestasi. Voit myös seurata ilmanpuhdistimesi suodattimien käyttöikää, jotta sinun ei tarvitse vaihtaa niitä ennen kuin se on tarpeen.

Yhdistettävät tuotteet

Tyylikkyys kohtaa tehokkuuden. Tässä huomaamattomassa ja kannettavassa ilmanpuhdistimessa on sensorit, jotka suojaavat kotiasi siitepölyltä ja neutraloivat muut ilmassa olevat hiukkaset.
Tehokkain ja hiljaisin ilmanpuhdistimemme ainutlaatuisella ilmavirtausjärjestelmällä. Se neutraloi ilmassa olevat hiukkaset, kuten siitepölyn ja bakteerit, ja reagoi ei-toivottuihin hajuihin.

Lataa Electrolux -sovellus älypuhelimeesi