Yhdistettävät laitteet
Yhdistettävät laitteet

Tervetuloa Electrolux-älykotiin

Yhdistettävät laitteet luovat ainutlaatuisia kokemuksia. Saat reseptejä ja ohjeita ruoanlaittotaitojesi parantamiseksi sekä vinkkejä pyykeistä huolehtimiseen, jotta voit nauttia lempivaatteistasi kauemmin. Hallitse ja tarkkaile laitteitasi helposti – kotisohvalta tai vaikka kodin ulkopuolelta käsin.

Hands in bowl and Google Assistant on countertop

Älykäs yhdistetty koti

Älykäs automatisoitu koti edistää tuoreutta, puhtautta ja maukkautta arjessa - ilman ylimääräistä vaivaa. Tutustu yhdistettäviin laitteisiimme ja koe miellyttävä elämä älykodissa.

Keittiö

Nauti herkullisemmista aterioista ja ota enemmän irti laitteistasi My Electrolux -mobiilisovelluksen ansiosta. Voit esimerkiksi laajentaa kulinaarisia elämyksiä höyryuunisi ansiosta. Lisäksi voit muun muassa helposti rekisteröidä laitteesi ja saada vinkkejä laitteesi käyttöön, voit ottaa yhteyttä Electroluxiin tai ladata käyttöoppaita. 

Pyykinpesu

My Electrolux Care -sovelluksen avullla voit ohjata yhdistettävää pyykinpesukonettasi ja kuivausrumpuasi älypuhelimellasi. Hyödynnä My Care Advisor -toimintoa saadaksesi ammattimaisia neuvoja vaatteidesi hellävaraiseen huolenpitoon. My Favourites -toiminto puolestaan tallentaa pesu- ja kuivausasetukset lempivaatteilesi, joita käytät ja peset usein.

Hyvinvointi

Koti on maailman tärkein paikka, ja siksi siellä pitäisi olla hyvä olla. Paranna hyvinvoinnin tunnetta yhdistetyillä pölynimureilla, ilmanpuhdistimilla ja ilmastointilaitteilla. Sovellustemme avulla ohjailet laitteita silloinkin kun et ole kotona, ja voit aina tulla puhtaaseen ja raikkaaseen kotiin.

Koe ruuanlaitto uudella tavalla älykkäiden keittiöratkaisujen ansiosta

Ota kaikki ilo irti Electroluxin keittiön laitteistasi yhdistämällä laitteesi älypuhelimeen. Älykkäät laitteemme tekevät arkisista askareista helpompaa ja mukavampaa.

Voit ohjailla laitteitasi välimatkan päästä ja saada juuri sinulle kustomoituja ohjeita ja vinkkejä – kaikki My Electrolux Kitchen -sovelluksen avulla.

Älykäs ruuanlaittokokemus

Valitessasi Electroluxin saat enemmän kuin vain keittiön laitteen. Sovelluksemme innovatiiviset ominaisuudet tukevat sinua ruuanlaiton jokaisessa vaiheessa, ja auttavat saavuttamaan herkullisempia makuelämyksiä. Laajenna osaamisaluettasi keittiössä ja inspiroidu kokeilemaan uusia reseptejä.

My Electrolux Kitchen -sovellus

Varmista mielenrauha Electrolux-laitteesi kanssa ja lataa My Electrolux Kitchen -sovellus. Saat käyttöösi helppokäyttöisiä oppaita ja hyödyllisiä vinkkejä, ja voit myös vaivattomasti rekisteröidä tuotteesi. Sovellus toimii laitteen jatkeena avustaen ruuanlaitossa aina reseptin valinnasta uunin asetuksiin.

Nauti täysin siemauksin älykkäistä keittiölaitteistasi.

Lataa My Electrolux Kitchen -sovellus

Luo täydellinen ateria

Täydellisen aterian valmistamiseen vaaditaan paljon suunnittelua. Helpottaakseen ruoanlaittoon valmistautumista, Electroluxin laitteet voi yhdistää Innit-sovellukseen, josta saat vinkkejä ruoanlaiton jokaiseen vaiheeseen resepteistä uunin asetuksiin.

Innit joustaa myös tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Haluatko esimerkiksi käyttää kanafileet ennen kuin ne menevät vanhaksi, mutta et löydä sopivaa reseptiä? Ingredient swap -toiminnon ansiosta voit vaihtaa reseptien aineksia, muokaten niitä jääkaappisi sisällön mukaan.

Lataa mobiilisovellus Innit

Kaikkia yhdistettävistä laitteista kerättyjä tietoja käsitellään Electroluxin tietosuojalausunnon mukaisesti.

Helpota ruuanlaittoa Innitin avulla

Yhdistä puhelimesi ja uunisi, ja luo herkullisia aterioita. Saat mieltymyksiisi, ruokavalioosi sekä jääkaapistasi löytyviin ruoka-aineksiin perustuvia reseptejä, ja Innit ohjeistaa sinua koko ruuanlaiton ajan.

My Electrolux Care -sovellus

My Electrolux Care -sovelluksen ansiosta voit ohjailla pyykinpesukonettasi ja kuivausrumpuasi älypuhelimellasi välimatkan päästä. Käytä Care Advisor -toimintoa saadaksesi vinkkejä miten parhaiten pitää huolta vaatteistasi. My Favourites -toiminto puolestaan tallentaa asetukset vaatteille joita käytät ja peset usein.

Lataa sovellus

Ohjaa etäältä

Käytä sovellusta käynnistääksesi kone tai tarkistaaksesi pesuohjelman vaihe. Käynnistä sovellus, valitse haluamasi pesuohjelma ja klikkaa WiFi-symbolia - tämä mahdollistaa etäkäynnistyksen. Pesuohjelman aikana sovellus näyttää missä vaiheessa ohjelma on sekä lähettää sinulle ilmoituksen ohjelman ollessa valmis. My Electrolux Care -sovelluksen avulla tiedät aina milloin pyykistäsi tulee valmista.

Täsmävinkit

Älä ainoastaan pese ja kuivaa vaatteitasi – pidä niistä hyvää huolta. Käyttäessäsi sovellusta voit helposti valita pestävän tekstiilityypin, värin ja likaisuusasteen – ja sovellus ehdottaa sinulle sopivinta pesuohjelmaa sekä lähettää tiedon samalla suoraan pyykinpesukoneeseen.

Helppo ja fiksu tapa pitää huolta vaatteistasi. Care Advisor -toiminnon ansiosta saat vaatteesi kestämään pidempään ammattilaisten vinkkejä hyödyntämällä. 

Räätälöityä vaatehuoltoa suosikeillesi

My Favourites -toiminnon avulla voit tallentaa pesu- ja kuivausasetukset useimmiten käyttämillesi lempivaatteille. Voit tallentaa jopa kuusi pesu- ja kuivausohjelmaa helpottamaan päivittäistä pyykinpesua. Säästä aikaa pesemällä omat lempivaatteesi vain muutamalla napin painalluksella. 

Usein kysyttyä

Onko sinulla kysymyksiä My Electrolux Care -sovelluksesta, yhdistettävistä laitteistamme tai tarvitsetko apua laitteiden yhdistamisessä WiFi-verkkoosi? Katso vastaukset yleisimpiin kysymyksiin Usein kysyttyä -osiostamme. Oletko valmis yhdistämään laitteesi My Electrolux Care -sovellukseen? Lataa Quick Start Guide -aloitusoppaamme.

Pidä mielessä

 • Apple: Älypuhelin tai tabletti. Käyttöjärjestelmä iOS 8.0 tai myöhäisempi. 
 • Android: Älypuhelin tai tabletti. Käyttöjärjestelmä Android 4.0.3 tai myöhäisempi. 
 • Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz WEP, WPA tai WPA2 AES/TKIP internet-yhteydellä
 • Varmista, että signaalin vahvuus yltää koneeseesi asti. 
 • Mikäli koneesi sijaitsee kaukana reitittimestä, voit tarvita laajennetun Wi-Fi-tukiaseman. 

Lataa Electrolux -sovellus suoraan App Store- tai Google Play -sovelluskaupasta.

Korosta kodin yleistunnelmaa yhdistettävillä tuotteillamme

Nyt voit nauttia raikkaasta sisäilmasta yhdistettävien ilmanpuhdistimien, ilmastointilaitteiden ja pölynimurien ansiosta. Voit jopa ohjata niitä äänelläsi yksinkertaisesti kysymällä Googlelta. Istu alas ja rentoudu, ja anna tuotteemme huolehtia kodistasi.

Google ja Google Play ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

 

Ohjaile robotti-imuriasi

Sovelluksen kautta voit ohjailla ja seurata robotti-imurin liikkumista huoneesta toiseen. Siivoa ne alueet, jotka jätit viime kerralla välistä tai keskity vain tiettyyn huoneeseen, jonka haluat siivota tänään. Electrolux -sovelluksen avulla voit seurata ja ohjailla kotisi lattioiden puhdistamista helppojen askelten avulla.

Lataa Electrolux -sovellus App Storesta tai Google Playsta.

Täysin itsenäinen siivous

Electrolux -sovelluksen avulla voit muokata siivouksen juuri sinun kotiisi sopivaksi. Voit ohjata robotti-imuria koko siivouksen ajan tai seurata sen edistystä myös kotisi ulkopuolelta. Voit myös ajastaa robotti-imurin siivoamaan säännöllisin väliajoin, halusit sitten perusteellisen imuroinnin joka viikko tai päivittäisen kissankarvojan putsaamisen lattioilta rakkaan lemmikkisi jäljiltä. Robotti-imuri sopeutuu kotisi tarpeisiin, jotta voit aina tulla puhtaaseen kotiin.

 • Kauko-ohjaus

  Ohjaile robottia myös kesken siivouksen.

 • Seuraa edistymistä

  Seuraa robotin edistymistä silloinkin kun et ole kotona.

 • Ajasta siivous

  Voit ajastaa siivouksen päivittäin tai viikoittain.

Paranna sisäilman laatua kotonasi

Puhdas sisäilma on vain yhden klikkauksen päässä Electrolux -sovelluksella. Ilmanpuhdistimeen yhdistetyn sovelluksen avulla tarkkailet sisäilman laatua kotonasi, saat tietoa ulkoa sisään tulevan ilman laadusta, ja seuraat ilman puhdistumista reaaliajassa. Voit myös seurata ilmanpuhdistimen suodattimen jäljellä olevaa käyttöaikaa, jotta tiedät hyvissä ajoin milloin se tulee vaihtaa uuteen.

Säätele sisäilman lämpötilaa

Ilmastointilaite säätelee sisäilman lämpötilaa haluamasi mukaan. Halusit sitten lämpöisen kodikkaan tunnelman tai viileän raikkaan ilman kotiisi, voit helposti valita haluamasi lämpötilan sovelluksesta, ja laite hoitaa loput. Voit myös ajastaa lämpötilan säätelyn aikataulusi mukaan, jotta voit aina tulla sopivasti lämmitettyyn tai viilennettyyn kotiin.