Yhdistettävät laitteet

Electrolux haluaa yhdistettävien laitteiden avulla luoda ainutlaatuisia kokemuksia kuluttajille, viemällä ruuanlaiton ja pyykinkäsittelyn kokonaan uudellle tasolle vinkkien ja ohjeiden avulla. Sovellustemme avulla voit hallita ja tarkkailla laitteitasi helposti kotisohvalta tai vaikka kodin ulkopuolelta käsin, ja tuntea aina että ruuanlaitto, siivous ja vaatteista huolehtiminen ovat täysin hallinnassasi. Ota kaikki ilo irti Electrolux-laitteistasi.

Hands in bowl and Google Assistant on countertop

Älykäs yhdistetty koti

Yhdistetyt laitteet parantavat arkisten askareiden kokemusta ja mukavuutta kotonasi. Tuloksena on enemmän raikkautta, puhtautta ja herkullisempia makuja – vähemmällä vaivalla. Electrolux tekee yhteistyötä suurten kansainvälisten merkkien kanssa varmistaakseen, että mobiilisovellukset toimivat saumattomasti.

Koe yhdistettävät laitteemme – älykkäämpää kotia varten.

OPEN CONNECTIVITY FOUNDATION

Open Connectivity Foundation koostuu yli 300 yrityksestä, ja sen tarkoituksena on varmistaa laitteiden ja sovellusten yhteensopivuus määrittämällä standardeja ja luomalla alustoja sekä avoimeen lähdekoodiin perustuvia ratkaisuja.

Ruuanlaitto

Nauti herkullisemmista aterioista ja ota enemmän irti laitteistasi My Electrolux -mobiilisovelluksen ansiosta. Voit esimerkiksi laajentaa kulinaarisia elämyksiä höyryuunisi ansiosta. Lisäksi voit muun muassa helposti rekisteröidä laitteesi ja saada vinkkejä laitteesi käyttöön, voit ottaa yhteyttä Electroluxiin tai ladata käyttöoppaita. 

Lue lisää

Pyykinpesu

My Electrolux Care -sovelluksen avullla voit ohjata yhdistettävää pyykinpesukonettasi ja kuivausrumpuasi älypuhelimellasi. Hyödynnä My Care Advisor -toimintoa saadaksesi ammattimaisia neuvoja vaatteidesi hellävaraiseen huolenpitoon. My Favourites -toiminto puolestaan tallentaa pesu- ja kuivausasetukset lempivaatteilesi, joita käytät ja peset usein.

Lue lisää

My Electrolux Kitchen -sovellus

Nauti herkullisista aterioista, ja ota enemmän irti keittiön laitteitasi My Electrolux Kitchen -sovelluksen ansiosta. Saat esimerkiksi vinkkejä höyryuunisi käyttöön, ja vinkkien avulla voit laajentaa kulinaarisia elämyksiäsi. Lisäksi voi helposti rekisteröidä laitteesi sovelluksen kautta, saada juuri sinulle suunnattuja ohjeita ja palveluita, ottaa yhteyttä Electroluxiin, ladata käyttöoppaita, ja paljon muuta.

Lataa My Electrolux Kitchen -sovellus

Kaikkia yhdistettävistä laitteista kerättyjä tietoja käsitellään Electroluxin tietosuojalausunnon mukaisesti.


My Electrolux Care -sovellus

My Electrolux Care -sovelluksen ansiosta voit ohjailla pyykinpesukonettasi ja kuivausrumpuasi älypuhelimellasi välimatkan päästä. Käytä Care Advisor -toimintoa saadaksesi vinkkejä miten parhaiten pitää huolta vaatteistasi. My Favourites -toiminto puolestaan tallentaa asetukset vaatteille joita käytät ja peset usein.

Lataa sovellus

Ohjaa etäältä

Käytä sovellusta käynnistääksesi kone tai tarkistaaksesi pesuohjelman vaihe. Käynnistä sovellus, valitse haluamasi pesuohjelma ja klikkaa WiFi-symbolia - tämä mahdollistaa etäkäynnistyksen. Pesuohjelman aikana sovellus näyttää missä vaiheessa ohjelma on sekä lähettää sinulle ilmoituksen ohjelman ollessa valmis. My Electrolux Care -sovelluksen avulla tiedät aina milloin pyykistäsi tulee valmista.

Täsmävinkit

Älä ainoastaan pese ja kuivaa vaatteitasi - pidä niistä hyvää huolta. Käyttäessäsi sovellusta voit helposti valita pestävän tekstiilityypin, värin ja likaisuusasteen - ja sovellus ehdottaa sinulle sopivinta pesuohjelmaa sekä lähettää tiedon samalla suoraan pyykinpesukoneeseen. Helppo ja fiksu tapa pitää huolta vaatteistasi. Care Advisor -toiminnon ansiosta saat vaatteesi kestämään pidempään ammattilaisten vinkkejä hyödyntämällä. 

Yhdistettävät laitteet

Räätälöityä vaatehuoltoa suosikeillesi

My Favourites -toiminnon avulla voit tallentaa pesu- ja kuivausasetukset useimmiten käyttämillesi lempivaatteille. Voit tallentaa jopa kuusi pesu- ja kuivausohjelmaa helpottamaan päivittäistä pyykinpesua. Säästä aikaa pesemällä omat lempivaatteesi vain muutamalla napin painalluksella. 

Usein kysyttyä

Onko sinulla kysymyksiä My Electrolux Care -sovelluksesta, yhdistettävistä laitteistamme tai tarvitsetko apua laitteiden yhdistamisessä WiFi-verkkoosi? Katso vastaukset yleisimpiin kysymyksiin Usein kysyttyä -osiostamme. Oletko valmis yhdistämään laitteesi My Electrolux Care -sovellukseen? Lataa Quick Start Guide -aloitusoppaamme.

Pidä mielessä

  • Apple: Älypuhelin tai tabletti. Käyttöjärjestelmä iOS 8.0 tai myöhäisempi. 
  • Android: Älypuhelin tai tabletti. Käyttöjärjestelmä Android 4.0.3 tai myöhäisempi. 
  • Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz WEP, WPA tai WPA2 AES/TKIP internet-yhteydellä
  • Varmista, että signaalin vahvuus yltää koneeseesi asti. 
  • Mikäli koneesi sijaitsee kaukana reitittimestä, voit tarvita laajennetun Wi-Fi-tukiaseman.