Imuritarvikkeet

Siirrettävät ilmastointilaitteet huolehtivat viileästä ja raikkaasta olotilasta kuumimpanakin kesäpäivänä. Voit myös valita kannettavan mallin, joka kulkee sinne, minne sinäkin. 

Näytä kaikki ilmastointilaitteet ja ilmalämpöpumput
Electroluxin AirComfort-mallisto

Herää aamuisin terveellisempään, puhtaampaan ja raikkaampaan ilmaan

Herää terveelliseen, energiarikkaaseen ja raikkaaseen ilmaan. Laitteemme toimivat tehokkaasti nukkuessasi. Tehokkaat ja lähes äänettömät moottorit säätävät lämpötilaa ja poistavat ilman epäpuhtaudet nukkuessasi, jotta olosi olisi mukava koko päivän ja yön.

Ilmastointilaite
9 / 9
 • 3,87499583333333
  (24)

  Siirrettävä ilmastointilaite, jota voidaan käyttää sekä viilennykseen että lämmitykseen. Lisäksi kuivaustoiminto, joka poistaa kosteutta sisäilmasta. Ilmaa puhdistava suodatin. Kompakti koko ja tyylikäs muotoilu. 24 tunnin ajastin. LED-näyttö. Energialuokka A/A+ (viilennys/lämmitys). Laite yhdistetään putkella (toimitetaan laitteen mukana) ulkoilmaan, joko seinään tehtävän aukon tai ikkunan kautta.

 • NaN
  (0)

  Sisätilojen viilennykseen suunniteltu tyylikäs OptiBreeze-ilmastointilaite. Erinomainen A++-luokan energiatehokkuus viilennyksessä. Biosuodatin poistaa ilmasta pölyä ja pienhiukkasia ja aktiivihiilisuodatin poistaa ilmasta epämiellyttäviä hajuja. Red Dot Design Award -palkittu tuoteryhmän parhaasta muotoilusta. Ilmastointilaite tilojen viilennykseen. Ei sovellu lämmitykseen kovilla pakkasilla. Ostettava yhdessä sisäyksikön EXI12HJIWI kanssa.

 • 4,5
  (2)

  Siirrettävä ilmastointilaite, jota voidaan käyttää tilojen nopeaan ja tehokkaaseen viilennykseen. Kytke Follow-me-tunnistustoiminto kaukosäätimestä päälle ja ilmastointilaite ylläpitää haluamasi lämpötilan siellä, missä kaukosäädin ja sinä olette. Lisäksi kuivaustoiminto, joka poistaa kosteutta sisäilmasta. Ilmaa puhdistava suodatin. Kompakti koko ja tyylikäs muotoilu. 24 tunnin ajastin. LED-näyttö. Energialuokka A. Mukana kaukosäädin. Laite yhdistetään putkella (toimitetaan laitteen mukana) ulkoilmaan, joko seinään tehtävän aukon tai ikkunan kautta.

 • NaN
  (0)

  Sisätilojen viilennykseen suunniteltu tyylikäs OptiBreeze-ilmastointilaite. Erinomainen A++-luokan energiatehokkuus viilennyksessä. Biosuodatin poistaa ilmasta pölyä ja pienhiukkasia ja aktiivihiilisuodatin poistaa ilmasta epämiellyttäviä hajuja. Red Dot Design Award -palkittu tuoteryhmän parhaasta muotoilusta. Ilmastointilaite tilojen viilennykseen. Ei sovellu lämmitykseen kovilla pakkasilla. Ostettava yhdessä ulkoyksikön EXI12HJIWE kanssa.

 • 3,250025
  (4)

  Tyylikkään ja sulavalinjaisen muotoilunsa ansiosta AirFlower todella erottuu muista ilmastointilaitteista. Markkinoiden ainoa tuote, jonka muotoilu tarjoaa todellisen vaihtoehdon perinteisille laatikkomaisille ratkaisuille. Designin inspiraationa ovat olleet sylinterimäiset ja linjakkaat muodot sekä ruusumaiset design-elementit. AirFlower-ilmastointilaite puhaltaa ilman huoneeseen tehokkaammin ja tasaisemmin kuin muut ilmastointilaitteet, varmistaen aina miellyttävän sisäilman kodissasi. Olipa kyse sitten viilennyksestä tai lämmityksestä.

 • NaN
  (0)

  Sisätilojen viilennykseen suunniteltu tyylikäs OptiBreeze-ilmastointilaite. Erinomainen A++-luokan energiatehokkuus viilennyksessä. Biosuodatin poistaa ilmasta pölyä ja pienhiukkasia ja aktiivihiilisuodatin poistaa ilmasta epämiellyttäviä hajuja. Red Dot Design Award -palkittu tuoteryhmän parhaasta muotoilusta. Ilmastointilaite tilojen viilennykseen. Ei sovellu lämmitykseen kovilla pakkasilla. Ostettava yhdessä sisäyksikön EXI09HJIWI kanssa.

 • 4,08695652173913
  (23)

  Siirrettävä ilmastointilaite, jota voidaan käyttää sekä viilennykseen että lämmitykseen. Lisäksi kuivaustoiminto, joka poistaa kosteutta sisäilmasta. Ilmaa puhdistava suodatin. Kompakti koko ja tyylikäs muotoilu. 24 tunnin ajastin. LED-näyttö. Energialuokka A/A++ (viilennys/lämmitys). Laite yhdistetään putkella (toimitetaan laitteen mukana) ulkoilmaan, joko seinään tehtävän aukon tai ikkunan kautta.

 • NaN
  (0)

  Sisätilojen viilennykseen suunniteltu tyylikäs OptiBreeze-ilmastointilaite. Erinomainen A++-luokan energiatehokkuus viilennyksessä. Useat suodattimet poistavat ilmasta pölyä ja pienhiukkasia ja aktiivihiilisuodatin poistaa ilmasta epämiellyttäviä hajuja. Red Dot Design Award -palkittu tuoteryhmän parhaasta muotoilusta. Ilmastointilaite tilojen viilennykseen. Ei sovellu lämmitykseen kovilla pakkasilla. Ostettava yhdessä ulkoyksikön EXI09HJIWE kanssa.

 • 4,3333
  (3)

  Siirrettävä ilmastointilaite, jota voidaan käyttää tilojen nopeaan ja tehokkaaseen viilennykseen. Lisäksi kuivaustoiminto, joka poistaa kosteutta sisäilmasta. Ilmaa puhdistava suodatin. Kompakti koko ja tyylikäs muotoilu. 24 tunnin ajastin. LED-näyttö. Energialuokka A. Laite yhdistetään putkella (toimitetaan laitteen mukana) ulkoilmaan, joko seinään tehtävän aukon tai ikkunan kautta.