Tyhjiöpakkauslaite

Hauduta ruoka, marinadit ja mausteet Sous Vide -ruoanlaittoon tarkoitetussa tyhjiöpussissa, ja valmista todella herkullisia ruokia.

Tyhjiöpakkauslaite Sous Vide -ruoanlaittoon

Sous Vide vie ruoanlaiton uudelle tasolle ja hyvän tyhjiöpakkauslaitteen kanssa voit saavuttaa loistavia tuloksia. Kun ruuat sinetöidään pakkauksen sisään, eivät maut pääse katoamaan keittoveteen, ja pidemmän valmistusajan ansiosta lihasta tulee aina erityisen mureaa.

Vähemmän ruokahävikkiä – enemmän makuja

Ruoka ja ravintoaineet säilyvät pidempään tyhjiöpakatussa säilytysrasiassa. Tehokas tapa ruokahävikin vähentämiseen – sekä hyväksi terveydelle ja ympäristölle. Pidä ruoka-aineet tuoreena jopa 5 kertaa pidempään.*

*Perustuu sisäiseen testitulokseen vuodelta 2021. Testissä vertailtiin elintarvikkeiden säilyvyyttä jääkaapissa tyhjiösäilytysrasiassa ja ilman rasiaa. Tulokset voivat vaihdella eri elintarvikkeiden, pakkausten ja säilytyslämpötilojen mukaan.

Matte Black -muotoilu

Matte Black -muotoilu tuo keittiöösi käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä. Mallisto kattaa useita eri kodinkoneita, joten voit luoda harmonisen kokonaisuuden tyylikkäillä ja laadukkailla mattamustilla keittiön laitteilla.