Vakuumikone

Vakuumikoneen avulla säilytät ruokia paremmin. Hauduta ruoka, marinadit ja mausteet Sous Vide -ruoanlaittoon tarkoitetussa tyhjiöpussissa ja valmista todella herkullisia ruokia.

Suunniteltu kierrätettäväksi

Vakuumipussimme ovat valmistettu aiempiin malleihin verrattuna entistäkin kierrätettävämmästä muovimateriaalista.*

*Pussi on valmistettu NEXT FLEX MP0X -materiaalista (muoto>A4), joka on kierrätettävä EN 13430 -standardin mukaisesti (vastaa DIN EN 13430 -standardia).

Vähemmän ruokahävikkiä – enemmän makuja

Ruoka ja ravintoaineet säilyvät pidempään tyhjiöpakatussa säilytysrasiassa. Tehokas tapa ruokahävikin vähentämiseen – sekä hyväksi terveydelle ja ympäristölle. Pidä ruoka-aineet tuoreena jopa 5 kertaa pidempään.*

*Perustuu sisäiseen testitulokseen vuodelta 2021. Testissä vertailtiin elintarvikkeiden säilyvyyttä jääkaapissa tyhjiösäilytysrasiassa ja ilman rasiaa. Tulokset voivat vaihdella eri elintarvikkeiden, pakkausten ja säilytyslämpötilojen mukaan.

Tyhjiöpakkauslaite Sous Vide -ruoanlaittoon

Sous Vide vie ruoanlaiton uudelle tasolle ja hyvän tyhjiöpakkauslaitteen kanssa voit saavuttaa loistavia tuloksia. Kun ruuat sinetöidään pakkauksen sisään, eivät maut pääse katoamaan keittoveteen, ja pidemmän valmistusajan ansiosta lihasta tulee aina erityisen mureaa.

Matte Black -muotoilu

Matte Black -muotoilu tuo keittiöösi käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä. Mallisto kattaa useita eri kodinkoneita, joten voit luoda harmonisen kokonaisuuden tyylikkäillä ja laadukkailla mattamustilla keittiön laitteilla.

Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan