Tyhjiöpakkauslaitteet

Hauduta ruokasi, marinadit ja mausteet Sous Vide -ruoanlaittoon tarkoitetussa tyhjiöpussissa, ja valmista todella herkullisia ruokia.

Näytä kaikki tyhjiöpakkauslaitteet
25% alennus tarvikkeista verkkokaupassamme!

25% alennus tarvikkeista verkkokaupassamme!

Löydä uuden tuotteesi kaikki mahdollisuudet tarvikkeidemme avulla. Tarjoamme 25% alennuksen ruoanlaiton ja pyykinpesun valikoiduista tarvikkeista verkkokaupassamme.

100 päivän palautusoikeus

100 päivän palautusoikeus

Kokeile kotona – jos et ole täysin tyytyväinen, saat rahat takaisin!

Olemme ylpeitä tuotteistamme sekä vakuuttuneita siitä, että tulet olemaan tyytyväinen ostokseesi. Siksi annamme kaikille, jotka rekisteröivät tuotteensa nettisivulla kahden viikon sisällä ostoksesta, mahdollisuuden koittaa niitä kotona 100 päivän aikana.  Jos et ole tyytyväinen, saat rahat takaisin!*

Tyhjiöpakkauslaite
2 / 2
  • 0
    (0)

    Korkean suorituskyvyn laite, joka tyhjiöpakkaa myös nesteitä sisältävää ruokaa. Valmista suussasulavat herkut yhteensopivalla Sous Vide -uunilla EOB8851VAX. Ruoanlaittoa korkealla tasolla ilman kompromisseja.Täydellinen lopputulos!

  • 0
    (0)

    Kypsentäessäsi ruokasi Sous Vide -uunilla säilytät ruokasi kosteuden paremmin ja vahvistat mausteiden ja makujen sulautumista käyttämällä ruoan säilömiseen ja valmistamiseen tyhjiöpakkauslaatikkoa.