Tietoa Electroluxista

Tietoa Electroluxista

For better living. Designed in Sweden.

Ruotsalaisten arvojemme mukaisesti, suunnittelemme tuotteemme aina huolellisesti ja luontoa ajatellen. Meille on tärkeää huolehtia siitä, että planeettamme säilyy hyvinvoivana myös tuleville sukupolville. Tehtävämme ei ole vain luoda makuelämyksiä, pitää huolta vaatteistamme ja luoda mukavuuksia koteihin, vaan autamme myös ihmisiä antamaan laatuaikaa itselleen.

Sata vuotta parempaa elämänlaatua

Electrolux on luonut parempaa elämänlaatua jo 100 vuoden ajan. Olemme ylpeitä siitä mitä olemme saavuttaneet, emmekä suinkaan aio pysähtyä tähän. Tutustu tämänhetkisiin ja tuleviin Better Living Programme -projekteihimme.

Shape Living for the Better

Meidän näkemyksemme kestävyydestä sisältyy ideaamme “Shape Living for the Better”. Haluamme parantaa toimintaamme jatkuvasti ja olla maailman paras kodinkonevalmistaja vaikuttamalla positiivisesti ihmisten elämään sekä planeettamme hyvinvointiin.

Ammattimainen osaaminen

Sadan vuoden kokemuksemme sekä monipuolinen historiamme ammattikokkien kanssa työskentelyssä on antanut meille osaamista valmistaa sellaisia keittiön laitteita, että sinä saisit mahdollisimman paljon irti omasta keittiöstäsi.

Ruotsalaiset arvot

Electrolux on perustettu Ruotsissa vuonna 1919. Uskomme, että kokemuksemme muovaavat elämäntapojamme. Suunnittelemme tuotteemme huolellisesti ja luontoa ajatellen ruotsalaisten arvojemme mukaisesti. Tämä on meille kaikki kaikessa. Huolehdimme vaatteittesi laadusta ja kestävyydestä, suunnittelemme ihania makunautintoja luovia intuitiivisia keittiöitä, ja teemme kodistasi miellyttävämmän paikan olla.