Electrolux uunit

Tutustu uuneihimme älykkäillä ominaisuuksilla, jotka tekevät ruoanlaitosta nautinnollista. Meiltä löydät täydellisen valikoiman kaikille kotikokeille. Valitse höyry, kiertoilma tai klassinen ruoanlaitto. Uuneissamme voit valmistaa kaikkea luksusillallisista arkiruokiin.

Energiatehokkaimmat uunimme

EcoLine -sarjan uunit ovat energiatehokkaimpia tuotteitamme. Kaikissa malleissa on höyrytoiminto, joka mahdollistaa ruoanlaiton alhaisissa lämpötiloissa. Höyry säästää jopa 20% energiaa.* Käytä höyrypuhdistustoimintoa, joka kuluttaa 95% vähemmän energiaa verrattuna pyrolyyttiseen puhdistustoimintoon.**

Enemmän makua ja ravintoaineita. Pienempi sähkönkulutus.

Electrolux-uunit saavuttavat markkinoiden parhaan energiatehokkuuden, A++, joten voit säästää energiaa samalla kun valmistat herkullisia ruokia. Kun valmistat ruokaa lämmöllä tai höyryllä alhaisemmassa lämpötilassa, voit säästää jopa 20% energiaa* samalla kun säilytät jopa 90% ruoan vitamiineista**

*Sisäinen vertailu perustuu yhteen (1) testiin Electrolux SteamPro -uunilla [BSE998230M] ja Electrolux-monitoimiuunilla [BPE556370M]. Testi tehtiin lohi- ja kananrintafileillä  sous vide -menetelmällä.**Perustuu ulkopuolisiin testeihin, joissa  on verrattu raa’an ja höyrytetyn parsakaalin C-vitamiinipitoisuuksia. Testi tehtiin testaamalla askorbiinihapon (C-vitamiini) määrää elintarvikkeissa 
 HPLC/UV-menetelmällä.

 • Juustoraastetta revitään tankoparsan päälle
  Höyry – tarkoin varjeltu salaisuus

  Kuuman ilman ja kosteuden yhdistelmä vapauttaa rikkaampia makuja, antaa rapeamman pinnan ja mehukkaamman rakenteen.Vihannekset säilyttävät rapeuden, lihasta ja kalasta tulee mehukasta.Lisäksi mineraalit säilyvät ja jopa 90 % C-vitamiinista*!

  *Perustuu ulkopuolisiin testeihin, joissa on verrattu raa’an ja höyrytetyn parsakaalin C-vitamiinipitoisuuksia. Testi tehtiin testaamalla askorbiinihapon (C-vitamiini) määrää elintarvikkeissa HPLC/UV-menetelmällä.

   

 • Sormi uunin ohjauspaneelilla
  Intuitiivinen apuohjelma höyrylle

  Höyrykypsennys on yksi tarkimmin varjeltuja (ammattikeittiöiden) salaisuuksia herkullisia ja terveellisiä aterioita valmistettaessa. Steamify-toiminnolla valitset vain kypsennyslämpötilan, jossa olet aina kyseisen ruoan valmistanut ja uuni säätää automaattisesti oikean höyrytason.

 • Uuni kodissa
  Säästä jopa 20% energiaa*

  Electrolux-uunit ovat erittäin energiatehokkaita! Kaikki SteamPro- ja SteamBoost-uunimme ovat energialuokkaa A++. Valikoimissamme on myös monitoimiuuneja, joiden energialuokka on A+!

  *Sisäinen vertailu perustuu yhteen (1) testiin Electrolux SteamPro -uunilla [BSE998230M] ja Electrolux-monitoimiuunilla [BPE556370M]. Testi tehtiin lohi- ja kananrintafileillä  sous vide -menetelmällä.

Esittelemme ruoanlaiton höyryä hyödyntäen

Uuniemme kanssa voit luottaa siihen, että saavutat aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Höyrytoimintojen ansiosta voit rentoutua ja antaa uunin tehdä työt.

Edistynein tuotteemme

SteamPro-uuni Steamify®-toiminnolla

900 SteamPro -uuni Steamify®-toiminnolla auttaa saavuttamaan ammattimaisia lopputuloksia leipoessa, paistaessa ja höyryttäessä. Nyt voit jopa hyödyntää SousVide-tekniikkaa kotona. Valitse vain lämpötila ja Steamify® valitsee oikeat höyryasetukset.

Suosituin tuotteemme

700 SteamCrisp®

Tutustu 700 SteamCrisp® -uunin höyryn tehokkuuteen. Uuni lisää kosteutta ruoanlaittoprosessin ajan, minkä ansiosta ruoka valmistuu alhaisemmassa lämpötilassa eikä siitä tule kuivaa.

Valitse uuni oikealla höyrytasolla

Valmista ruokaa täydellä teholla, ja kehity ammattilaiseksi kotikeittiössäsi.
 • Bread, muffins and pies
 • Poultry and meat
 • Fruit, vegetables and fish
 • Sous-vide
Paista, leivo, grillaa ja höyrytä uunin edistyksellisellä höyryohjelmalla.
 • Bread, muffins and pies
 • Poultry and meat
 • Fruit, vegetables and fish
Leivonta- ja paisto-ohjelma vahvistaa ruokien makuja ja koostumusta.
 • Bread, muffins and pies
 • Poultry and meat
Ylimääräinen höyryasetus, joka luo tasaisen, kultaisen rapeuden kaikkiin leipomuksiisi.
 • Bread, muffins and pies

Lue lisää uuneistamme

Grillaa, leivo tai paista ruokia monitoimiuunilla. Tai ota askel vieläkin pidemmälle höyrytoiminnolla varustellun kiertoilmauunin kanssa, joka tekee ruoasta mehukasta sisältä ja rapeaa pinnalta. Löydä täydellinen uuni sinun tarpeisiisi!

Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan