Osto-opas

Löydä juuri sinulle sopiva uuni

Uunin koko

Mittaa käytettävissä oleva tila. Kaikki kalusteasennettavat erillisuunimme vaativat vähintään 60 cm leveän tilan, mutta vaadittava korkeus vaihtelee. Alta näet mikä leveys ja korkeus sopii sinun keittiöösi parhaiten.

60 cm – tavallinen erillisuuni
45 cm – kompaktiuunit mahtuvat myös pienempään tilaan pienemmässä keittiössä

Vinkki: Tilansäästöratkaisu uunin toiminnoista tinkimättä - kompakti mikroaaltouuni mahdollistaa erilaisten ruokalajien valmistuksen, grillauksen, lämmityksen ja sulatuksen - herkullisin tuloksin tietysti.

Uunin kapasiteetti

Mikäli kotitaulouteenne kuuluu useampi henkilö tai olet ahkera illalliskutsujen järjestäjä, suosittelemme tilavamman uunin hankintaa. Näin ei isompienkaan aterioiden valmistaminen ole sinulle ongelma.

70+ litraa – täydellinen isompaan kotitalouteen
40 – 70 litraa – sopii hyvin 3-4 hengen talouteen
35 – 40 litraa – sopii hyvin 1-2 hengen talouteen

Vinkki: Iso uuni, jossa voit käyttää useampaa tasoa kerralla mahdollistaa useamman ruokalajin valmistamisen samanaikaisesti.

Ruoanlaitto

Mikä oikeastaan on kiertoilmauunin ja höyryuunin ero? Kaikilla on omat lempitekniikkansa keittiössä, joten uunin toiminnot ovat siksi ratkaisevassa roolissa uunia valitessa.

Höyry – Lämmön ruskistaessa ulkopuolelta, höyry varmistaa mehukkuuden pysyvän ruoan sisäpuolella. Tuloksena herkulliset ateriat - oli kyseessä liha, kala tai vihannekset - jälkiruokia unohtamatta.
Grillaus - Uuni erillisellä grillitoiminnolla antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja ruokaa valmistaessasi. Saat rapean ja grillatun pinnan ilman, että sinun täytyy lähteä ulos grillaamaan.
Leipominen – Kiertoilmauuni jakaa lämmön tasaisesti ja sopii kaikenlaiseen ruoanlaittoon, eikä vähiten leivontaan. Vaihtoehtoisesti höyryuuni SteamBake-toiminnolla on ihanteellinen valinta silloin kun haluat täydellisen rapean pinnan leiville ja kakuille.

Vaikea päättää? - Monitoiminen höyryuuni pystyy kaikkeen yllämainittuun.

Kätevät, itsensä puhdistavat uunit

Itsestään puhdistuva uuni antaa sinulle enemmän aikaa tehdä kokeiluja keittiössä. Näin ne toimivat:

Pyrolyysipuhdistus – Pyrolyysipuhdistus on puhdistustoiminto, jossa uuni saavuttaa 500 ºC lämpötilan puhdistusohjelman aikana muuttaen ruoantähteet tuhkaksi. Ohjelman loppuessa sinun täytyy ainoastaan pyyhkiä uuni kostealla pyyhkeellä ja asettaa kannattimet takaisin uuniin.
Katalyyttinen puhdistus – Katalyyttinen puhdistus tarkoittaa, että uunin sisällä oleva katalyyttinen emali reagoi hapen kanssa polttaen ruoantähteet ja roiskeet irti vähitellen yli 220°C lämpötilassa noin tunnin aikana.
Höyrypuhdistus - Uuni ilmoittaa itse ollessaan puhdistuksen tarpeessa. Uuniin asetetaan ohjeen mukaan vettä, jonka annetaan höyrystyä ohjelman aikana. Ohjelman jälkeen uuni pyyhitään puhtaaksi liinalla ja jätetään kuivumaan uuninluukku raollaan.
Aqua Clean - Uunin sisällä muodostuva kosteus irrottaa tiukassa olevan rasvan ja muut tahrat - saat helposti luonnonmukaisen puhdistuksen.

Vinkki: Sormenjälkiä hylkivä pinnoite pitää uunisi tahrattomana eikä vaadi niin usein puhdistusta.

Valitse seuraava uunisi

Oletpa millainen ruoanlaittaja tahansa, Electroluxilta löytyy juuri sinulle sopiva uuni. 

Tutustu Electroluxin uuneihin

Flex-mallisto

Kiireinen elämä vaatii joustavia ratkaisuja toimiakseen. Flex-mallistomme avulla hyödynnät käytettävissä olevan ajan tehokkaasti.

Herkullisia aterioita puolet lyhyemmässä ajassa

CombiQuick®-uuni lyhentää ruokien valmistusaikaa. Nyt voit valmistaa aterioita tuplasti nopeammin kuin aikaisemmin, yhdistämällä uunisi kiertoilma- ja monitoimitoiminnot mikroaaltouunitoiminnon kanssa. Nauti herkullisista aterioista, mutta käytä valmistukseen vain puolet ajasta. 

800 CombiQuick -uuni

800 CombiQuick -uuni

 • Valmista ateriat nopeasti Fast cooking -toiminnon avulla
 • Nopeampi esilämmitys Fast Heat Up -toiminnon avulla
 • Säätele uunin toimintoja My Electrolux -sovelluksella älypuhelimellasi
 • Keksejä pellillä
  Nopeaa toimintaa

  Nauti herkullisista juustoleivistä ja mehukkaasta grillikanasta. Grillitoiminto takaa aterioiden nopean valmistumisen. 

 • Lohifileitä pellillä
  Fast Heat Up

  Fast Heat Up -toiminto varmistaa, että uuni on valmiina kun sinäkin olet. Salamannopean esilämmityksen ansiosta voit aloittaa maistuvien ateroiden valmistuksen entistä nopeammin.

 • Pariskunta makaa sohvalla
  Ohjaa etäältä

  My Electrolux -sovellus on paras mahdollinen apu keittiössä. Säädä kypsennysaikaa ja lämpötilaa uunissa sovelluksen kautta - vaikka et edes olisi keittiössäsi.

Tasainen lämpö uunin joka nurkassa

SurroundCook®-uunissa kaikki paistuu täysin tasaisesti - oli kyseessä sitten mehevä kana tai pehmeät marengit.  Tehokkaan kiertoilmatoiminnonansiosta sinun ei enää tarvitse kääntää tai siirtää uunissa olevia astioita ruoanvalmistuksen aikana. 

600 SurroundCook® -uuni

600 SurroundCook® -uuni

 • Valmista ruokaa useammalla tasolla samanaikaisesti
 • Säästä aikaa Fast Heat Up -toiminnolla
 • Pyrolyysitoiminto takaa siistin lopputuloksen
 • Helppokäyttöinen LCD-valikko
 • Leivoksia pellillä monessa tasossa uunissa
  Multilevel-toiminto

  Lämpö leviää tasaisesti koko uuniin - voit olla varma siitä, että kaikki uunissa paistuu tasaisesti, joka kerta. Säästä aikaa käyttämällä tätä toimintoa - voit nimittäin valmistaa useampaa ruokalajia kerralla ja hyödyntää siihen koko uunia.

 • Lohifileitä uunissa pellillä
  Fast Heat Up

  Fast Heat Up -toiminto varmistaa, että sinun ei tarvitse odotella uunin lämpiämistä - uuni on valmis kun sinäkin olet.  

 • Uunin puhdistus oranssilla rätillä
  Pyrolyysipuhdistus

  Yhdellä pyrolyysipuhdistuksella uunissa oleva lika, rasva- ja ruokajäämät muuttuvat korkeassa lämpötilassa tuhkaksi, joka voidaan pyyhkiä pois helposti kostealla liinalla.

  *Saatavilla tietyissä malleissa

Pro-mallisto

Pro-malliston kanssa ruoanlaitosta tulee aivan oma elämyksensä. Kullanruskea pinta ja mehevä sisus ovat nyt uusi standardi jokaiselle aterialle. Tee höyrykypsennyksestä osa jokapäiväistä arkeasi ja tuo makuelämykset aivan uudelle tasolle. 

Valmista ruokaa kuin ravintolassa, höyryn avulla

900 SteamPro-uuni Steamify®-toiminnolla antaa sinulle mahdollisuuden valmistaa ruokaa kuin ammattilaiset - nyt voit jopa käyttää Sous-Vide tekniikkaa kotonasi. Sinun täytyy vain valita sopiva lämpötila ja Steamify®-toiminto määrittelee ateriaasi sopvat höyryasetukset.

900 SteamPro -uuni

 • Sous-Vide -toiminto
 • Steamify®, uusi helppokäyttöinen höyryohjelma
 • Ohjaa uunia halutessasi sovelluksen kautta
 • Täydellisen tarkat tulokset paistolämpömittarin avulla
 • Helppokäyttöinen kosketusnäyttö
 • Kalan valmistamista Sous-Vide -tekniikalla
  Sous-Vide

  Sous-vide toiminnolla voit valmistaa ruokaa yrttien ja mausteiden kanssa tyhjiöpakatuissa pusseissa. Tämä tekee aromeista huomattavasti voimakkaampia sekä tuottaa verrattoman maun ja koostumuksen.

 • Mies pitää kännykkää kädessään
  Ota sovellus käyttöön

  Electroluxin sovellus auttaa sinua löytämään uusia reseptejä, suunnittelemaan ostoslistoja ja onnistumaan keittiössä joka kerta. Sovelluksesta löydät esimerkiksi paljon vinkkejä ja askel-askeleelta opastusta. 

 • Valmistettu kana ja paistolämpömittari
  Paistolämpömittari

  Paistolämpömittari auttaa sinua saavuttamaan täydellisiä tuloksia kerta toisensa jälkeen. Aseta paistolämpömittari haluttuun kypsyysasteeseen (esim. raaka, medium, kypsä), ja se ilmoittaa ruoan valmistumisesta ja sammuttaa uunin sen jälkeen.

Makujen taikaa

800 SteamBoost-uunilla pääset tuomaan maut esille aivan uudella tavalla. Tästä monitoimiuunista löytyy monta erilaista höyrytoimintoa. Näiden joukosta löydät varmasti sopivan juuri sinulle - olitpa sitten leipomassa tai valmistamassa vaikka herkullista kalaillallista vihannesten kera.

800 SteamBoost -uuni

 • Steamify®, uusi helppokäyttöinen höyryohjelma
 • Ohjaa uunia halutessasi sovelluksen kautta
 • Täydellisen tarkat tulokset paistolämpömittarin avulla
 • Helppokäyttöinen kosketusnäyttö
 • Aikaasäästävä Fast Heat Up -toiminto
 • Lohen valmistusta uunivuoassa
  Steamify®

  Steamify®-toiminto on uusi höyryapulaisesi keittiössä. Valitse uunin lämpötila, ja uuni säätää automaattisesti höyryasetukset jotka sopivat valitsemaasi reseptin lämpötilaan. Valmistaudu nauttimaan terveellisimmistä ja herkullisista aterioista kiitos uuden höyryohjelman. 

 • Mies katsoo älypuhelintaan
  Ota sovellus käyttöön

  Electroluxin sovellus auttaa sinua tutustumaan uusiin resepteihin, suunnittelemaan ostoslistat reseptien mukaisesti ja onnistumaan täydellisesti näissä resepteissä helposti ymmärrettävien ja seurattavien ohjeiden avulla.

 • Valmis kana ja paistolämpömittari
  Paistolämpömittari

  Uunin paistolämpömittarin ansiosta voit luottaa täydelliseen tulokseen kerta toisensa jälkeen. Uunin paistolämpömittarin avulla mittaat sisälämpötilan ruoan keskeltä kypsymisen aikana. Saavuta juuri haluamasi kypsyystaso, joka kerta.

 • Lohi uunissa
  Fast Heat Up

  Fast Heat Up -toiminnon avulla saat nopeamman esilämmityksen uunille, ja pääset nopeammin ruoanlaiton kimppuun keittiössäsi. 

Lisää vain höyry

Vie makuelämykset aivan uudelle tasolle SteamCrisp®-uunin avulla. Kuinka? Yhdistämällä perinteisen uunin lämpö höyryyn. Kullanruskea ja rapea ulkokuori ja mehevän maistuva sisus on ruoanvalmistuksen uusi standardi.  

700 SteamCrisp® -uuni

 • SteamCrisp®
 • Tarkat tulokset paistolämpömittarin avulla
 • Pyrolyysitoiminto auttaa pitämään uunin puhtaana
 • Aikaa säästävä Fast Heat Up -toiminto
 • Kana uunipellillä
  SteamCrisp®

  Tee höyrystä keittiösi vakiovaruste. SteamCrisp®-uunilla luot höyryllä sen viimeisen silauksen herkullisiin aterioihin ja nostat makuelämykset aivan uudelle tasolle. 

 • Valmistettu kana ja paistolämpömittari
  Paistolämpömittari

  Paistolämpömittarin avulla saavutat juuri haluamasi paistotuloksen, kerta toisensa jälkeen. 

 • Uunin puhdistus oranssilla rätillä
  Pyrolyysipuhdistus

  Pyrolyysipuhdistus muuttaa kaikki ruokajäämät tuhkaksi, joka voidaan pyyhkiä helposti uunin pinnoilta kostealla liinalla. Sinun ei tarvitse käyttää turhaan aikaa uunisi puhdistamiseen. 

  *Saatavilla valituissa malleissa.

 • Lohi uunissa
  Fast Heat Up

  Fast Heat Up -toiminto päästää sinut työn touhuun käden käänteessä. Uunin nopeampi esilämmitys takaa, että uunisi on käyttövalmis vain muutamassa hetkessä. 

Herkullisempia leivonnaisia - lisää vain höyry

600 SteamBake-uunia voi nimestä huolimatta käyttää muuhunkin kuin vain leipomiseen - miltä kuulostaa esimerkiksi mehevä lasagne, täydellisen pehmeä kala tai grillattu kana? Seuraa reseptiä ja anna uunin hoitaa oma osuutensa.

600 SteamBake -uuni

 • Täydelliset tulokset paistolämpömittarin avulla
 • Pyrolyysitoiminto auttaa pitämään uunin puhtaana
 • Helppo- ja tarkkakäyttöinen LED-valikko
 • Valmis kana ja paistolämpömittari
  Paistolämpömittari

  Tiedätkö tasan tarkkaan millaisen tuloksen haluat? Anna paistolämpömittarin hoitaa viimeinen silaus - paistolämpömittarin avulla voit mitata tarkoin ruokasi sisälämpötilaa, jolloin se ilmoittaa, kun pihvisi on saavuttanut haluamasi kypsyystason. 

 • Uunin puhdistus oranssilla rätillä
  Pyrolyysitoiminto

  Yhdellä pyrolyysipuhdistuksella uunissa oleva lika, rasva- ja ruokajäämät muuttuvat korkeassa lämpötilassa tuhkaksi, joka voidaan pyyhkiä pois helposti kostealla liinalla.

  *Saatavilla tietyissä malleissa

 • Uunin LED-valikko
  LED-valikko

  Hyödynnä uunin kaikki mahdollisuudet vain muutamalla kosketuksella. Aseta käynnistys- ja sammumisajat selkeään näyttöön, uuni käynnistyy ja sammuu asettamiesi aikojen mukaisesti. Täydellistä tarkkuutta - vaikka jättäisit uunin hetkeksi ilman valvontaa.

 • Keksejä uunipellillä
  Even Cooking

  Even Cooking -järjestelmä varmistaa, että lämmin ilma levittäytyy tasaisesti koko uuniin. Tämän ansiosta kaikki mitä uunissa valmistat paistuu tasaisesti - enää sinun ei tarvitse siirtää uunipeltiä tai kääntää uunivuokaa kesken ruoanvalmistuksen. Herkullisia tuloksia, nopeammin ja vaivattomasti.

Sense-mallisto

Sense-mallistomme auttaa sinua saavuttamaan parempia ja herkullisempia aterioita keittiössäsi.

CookView® seuraa ruokasi valmistumista

CookView®-kameran ansiosta sinulta ei jää enää mitään huomaamatta. Innovatiivisen teknologian ansiosta voit nyt pitää silmällä uunissa valmistautuvia ruokia älypuhelimesi avulla ja keskittyä samalla muihin askareisiin. Anna uunisi hoitaa suurin työ.

900 CookView® -uuni

900 CookView® -uuni

 • Steamify®, uusi helppokäyttöinen höyryohjelma
 • Valmista herkullisia aterioita Electroluxin sovelluksen avulla
 • Tarkat tulokset paistolämpömittarin avulla
 • Helppokäyttöinen ja tarkka kosketusnäyttö
 • Lämpötilan säätäminen näytöllä
  Steamify®

  Aseta haluamasi lämpötila, ja uuni valitsee automaattisesti oikeat höyryasetukset - rentoudu ja valmistaudu nauttimaan herkullisista aterioista. 

 • Pari makaa sohvalla ja lukee lehteä
  Inspiroidu sovelluksen avulla

  Käytä sovellusta inspiraation ja uusien reseptien löytämiseen. Sovelluksen avulla voit tehdä reseptien mukaisia ostoslistoja sekä löytää paljon ohjeita siihen, kuinka onnistua ruoanvalmistuksessa ja tulla oman keittiönsä mestarikokiksi. 

 • Kana ja paistolämpömittari
  Paistolämpömittari

  Täydelliset ja juuri haluamasi paistotulokset joka kerta - paistolämpömittarin ansiosta. Uuni sammuu automaattisesti ruoan saavutettua toivomasi sisälämpötila.

 • Uunin kosketusnäyttö
  Uunin kosketusnäyttö

  Värillinen ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö toimii johdonmukaisesti ja tallentaa kolme eniten käyttämääsi asetusta pikavalikkoon. Ei enää turhaa valikon selausta - kosketusnäyttö on pikavalikko herkullisiin aterioihin.

Tutustu uuteen apukokkiisi - AssistedCooking

AssistedCooking on paras apulainen keittiössäsi. Valitse vain valmistettava ruoka, ja AssistedCooking valitsee uuniisi sopivan ajan ja paisto-ohjelman - nopealla esilämmityksellä. Ainoa mitä sinun täytyy enää tehdä on valmistautua nauttimaan herkullisesta ruoasta. 

800 AssistedCooking -uuni

800 AssistedCooking -uuni

 • Inspiroidu sovelluksen resepteistä ja ideoista
 • Tarkkoja tuloksia paistolämpömittarin avulla
 • Helppokäyttöinen LCD-näyttö
 • Pyrolyysipuhdistus auttaa pitämään uunin putipuhtaana
 • Mies ja nainen makaavat sohvalla ja lukevat lehte
  Ohjaa uunia etäältä

  Nyt voit säätää uunin toimintoja älypuhelimellasi käyttämällä Electroluxin omaa sovellusta. Sovelluksesta löydät myös reseptejä, vinkkejä, ohjeita ja muuta inspiraatiota keittiöön ja ruoanlaittoon. 

 • Valmis kana ja paistolämpömittari
  Paistolämpömittari

  Paistolämpömittari auttaa sinua saavuttamaan täydellisiä tuloksia, kerta kerran jälkeen. Aseta paistolämpömittari haluttuun kypsyysasteeseen (esim. raaka, medium, kypsä), ja se ilmoittaa ruoan valmistumisesta ja sammuttaa uunin sen jälkeen.

 • Uunin LED-näyttö
  LCD-värinäyttö

  Kaikki uunin asetukset ja toiminnot, helposti saavutettavilla LCD-näytöllä. Valitse sinulle sopivin AssistedCooking-ohjelma ja anna uunisi valmistaa mitä herkullisimmat makuelämykset. 

 • Uunin puhdistus
  Pyrolyysipuhdistus

  Uunin pyrolyysipuhdistus huolehtii uunin puhdistamisesta - sinä voit keskittyä muihin askareisiin keittiössäsi. Pyrolyysipuhdistus muuttaa kaikki ruokajäämät tuhkaksi, joka voidaan pyyhkiä helposti uunin pinnoilta kostealla rätillä niin, ettei siitä jää jälkeäkään. 

  *Saatavilla valituissa malleissa

Oikotie meheviin makuelämyksiin

Paistolämpömittarilla saavutat täydellisen mehevät lopputulokset vaivattomasti. Mittari seuraa ruoan sisälämpötilaa ja sammuttaa uunin automaattisesti ruoan saavutettua asetetun lämpötilan. Mehevät paistit ja maistuvat lasagnet ovat nyt arkipäivää keittiössäsi.

700 SenseCook® -uuni

700 SenseCook® -uuni

 • AssistedCooking-ohjelma
 • Pyrolyysipuhdistus pitää uunin puhtaana
 • Nopea esilämmitys Fast Heat Up -toiminnalla
 • Even Cooking -toiminto takaa tasaisen lämmön jakautumisen koko uuniin
 • Uunin LCD-näyttö
  LCD-näyttö

  Kaikki uunisi asetukset ja ohjelmat löytyvät helposti yhdestä paikasta. Helppokäyttöisen näytön kautta pääset käyttämään esimerkiksi AssistedCooking -ohjelmaa, joka on avaimesi täydellisiin tuloksiin keittiössä. 

 • Uunin puhdistus oranssilla rätillä
  Pyrolyysipuhdistus

  Pyrolyysitoiminto auttaa sinua pitämään uunin puhtaana. Pyrolyysipuhdistus muuttaa kaikki ruokajäämät tuhkaksi ja voit pyyhkiä ne sen jälkeen helposti uunin pinnoilta kostealla rätillä.

  *Saatavilla valituissa malleissa

 • Lohen valmistus uunissa
  Fast Heat Up

  Fast Heat Up -toiminto varmistaa, että uuni on valmiina kun sinäkin olet. Lyhyempi esilämmitysaika päästää sinut ruoanlaiton touhuun entistä nopeammin.

 • Keksejä uunipellillä
  Even Cooking

  Even Cooking -järjestelmä varmistaa lämmön jakautumisen tasaisesti koko uunissa. Enää sinun ei tarvitse kääntää uunivuokia kesken kaiken ja voit olla varma, että koko pellillinen leivoksia paistuu tasaisesti. Herkullisia tuloksia, vähemmällä vaivalla.