Tehosekoitin

Electroluxin tehosekoittimet ovat suunniteltu tuomaan inspiraatiota keittiöösi. Sarjan tyylikkäät, monipuoliset ja helppokäyttöiset laitteet varmistavat ammattimaisen tuloksen jokaisella käyttökerralla.

Explore 6 Vacuum Blender

 • Terveellistä ja herkullista vakuumiteknologian ansiosta
 • Mukaan otettava 3-in-1 pullo
 • Ohjelmat: jää, keitto, smoothie
 • Erilaisia ​​pulssivaihtoehtoja eri nopeuksilla
 • Teho 900 W

Mix & Match

Pakettitarjous! Osta kaksi valitsemaasi kodinkonetta ja saat 20 % alennuksen koko ostoksestasi!

Mikä on tehosekoitin?

Tiesitkin jo varmasti, että tehosekoitin eli blenderi sopii loistavasti smoothieiden ja keittojen tekoon – eli sellaisten ruokien ja välipalojen valmistamiseen, joissa on paljon nestettä. Mutta tehosekoitin ei ole ainoastaan nesteiden sekoittaja, vaan se on monipuolinen apuri ruuanlaitossa ja käy oivasti myös esimerkiksi pähkinöiden pilkkomiseen tai jään murskaamiseen. Valikoimassamme on erilaisia tehosekoittimia eri toiminnoilla, joten löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan.

Paras tehosekoitin smoothieille ja mehuille

Täydellisen smoothien tekeminen tai maukkaan ja värikkään mehun valmistaminen tuntuu olevan oma tieteenlajinsa. Electrolux Explore 7 -tehosekoittimen kanssa kaikkea ei kuitenkaan tarvitse tietää itse. Laite osaa nimittäin ylläpitää oikean nopeuden ja lämpötilan. Kulhon kallistuskulma on tarkalleen 10 astetta, jotta ainesosat sekoittuvat mahdollisimman tehokkaasti.

Sekoittaa jään, pakastemarjat, vihannekset ja pähkinät

Jos haluat valmistaa kylmiä juomia, kannattaa ehdottomasti valita tehosekoitin, jossa on jäänmurskaus-toiminto. Ja jos haluat tehdä kastikkeita pakastemarjoista tai kenties kermaista pähkinävoita, kannattaa valita kätevällä pulssitoiminnolla varusteltu tehosekoitin.

Hyviä reseptejä tehosekoittimelle

Maistuisiko hedelmäinen smoothie, mehukas keitto tai maukas pesto? Sivustoltamme löytyy koko joukko herkullisia reseptejä tehosekoittimelle.

Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan

 • Sauvasekoitin keittiön tasolla
  Sauvasekoittimet

  Sekoita helposti smoothiet, kastikkeet, keitot, pyreet ja paljon muuta sauvasekoittimellamme.

 • Vastakeitettyä herkullista kahvia
  Kahvinkeittimet ja espressokoneet

  Löydä paras kahvinkeitin tai espressokone kotiisi ja nauti herkullista kahvia, joka päivä.

 • Eri keittiökoneita
  Keittiön pienkoneet

  Tutustu keittiökone- ja pienkodinkonevalikoimaamme.