Tutustu

Astianpesukoneisiin 

ComfortLift

ComfortLift on yhtä hellävarainen sekä astioille että koneen käyttäjälle nostaen astianpesukoneesi alakorin miellyttävälle korkeudelle.

Katso miten ComfortLift toimii

ComfortLift -astianpesukone on ensimmäinen laatuaan, se mahdollistaa kätevän koneen täyttämisen ja tyhjentämisen. Ainutkertainen ja innovatiivinen nostomekanismi mahdollistaa alakorin nostamisen ylös, mikä tarkoittaa käyttäjälle helpompaa koneen täyttämistä ja tyhjentämistä. Tutustu ComfortLiftin nostotoimintoon, kolmen laatikon tilavuuteen ja tyylikkääseen saumattomaan muotoiluun.

ESL7770RI
A+++ Energialuokka
ComfortLift®
SoftGrip-viinilasinpidikettä
Siirrettävä ruokailuvälinetaso

 • 1
  Satelliittisuihkuvarsi

  Ainutkertainen suihkuvarren muotoilu takaa tehokkaan pesun ja huuhtelun. Kattaa vaikeapääsyisimmätkin nurkat.

 • 2
  TimeBeam®

  Astianpesukoneen ohjelman tila sekä jäljellä oleva aika heijastuvat tyylikkäästi lattiaan.

 • 3
  ComfortRails

  Astianpesukoneen korit liukuvat takaisin paikoilleen erityisten vaimentimien ansiosta. Hellävarainen astioille, alhainen äänitaso.

Ei enää vesitahroja

Electroluxin uusi AirDry -tekniikka avaa astianpesukoneen luukun automaattisesti ohjelman viimeisen vaiheen aikana. Luonnollinen tapa saavuttaa maksimaaliset kuivaustulokset vähentäen vesitahroja ja minimoiden energiakulut. Nyt voit varmistaa, että astiasi ovat täysin kuivia (ja kirkkaan puhtaita) konetta tyhjentäessä.

Turvallinen käsittely

SoftSpikes® ja SoftGrips pitävät lasit hellävaraisesti paikoillaan. Erityinen GlassCare 45° -pesuohjelma pesee lasit alhaisessa lämpötilassa. Ohjelmaa seuraa 60° huuhtelu, minkä jälkeen lasit jäähdytetään hellävaraisesti. Suojaa lasit säröiltä ja naarmuilta.

Ei enää lasien käsinpesua

Electrolux on kehittänyt palkitun lasitelineen niitä erityisiä laseja varten, jotka vaativat erityisen hellävaraista käsittelyä. Sen avulla säästät aikaa ja saavutat kirkkaan puhtaat tulokset asettaen jopa 8 arkalaatuista lasia helposti ja tukevasti paikoilleen.

Palkittua muotoilua

Täysin integroidut ComfortLift® -astianpesukoneet tarjoavat palkittua muotoilua ja huippuluokan tekniikkaa. 

Löydä itsellesi sopivin astianpesukone