Tutustu

AirComfort -mallistoon

Ilmanpuhdistin Pure A9 olohuoneessa

Testattu ja suositeltu ilmanpuhdistin

Puhdas ilma on terveydellesi välttämätöntä. Pure A9 on Allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksymä ja suosittelema kaikille, jotka kärsivät astmasta tai allergiasta, tai ovat muuten herkkiä. Ilmanpuhdistin sopii täydellisesti myös sinulle, joka haluat puhtaamman sisäilman kotiisi.

PA91-404GY/DG - Suositeltu korkeintaan 97 neliömetrin suuruiseen tilaan tehotasolla 4. PA91-604GY - Suositeltu korkeintaan 107 neliömetrin suuruiseen tilaan tehotasolla 3.

Viileää ilmaa uudessa muodossa

Luo tasainen lämpötila ja raikas sisäilma kotiisi tyylikkään AirFlower -ilmastointilaitteen ansiosta. Tyylikkään ja sulavalinjaisen muotoilunsa avulla AirFlower todella erottuu muista siirrettävistä ilmastointilaitteista. Se paitsi näyttää hyvältä, mahdollistaa myös tasaisemman ja miellyttävämmän ilmavirtauksen patentoidun AirSurround -järjestelmän ansiosta. Mobiilisovelluksen avulla voit säädellä kotisi lämpötilaa myös etänä mistä tahansa.

 • 1
  KESTÄVÄÄ TYYLIÄ

  AirFlowerin patentoitu ruusujen inspiroima muotoilu tuo tyyliä kotiisi ja mahdollistaa tasaisemman ilmankierron. Ilmastointilaitteessa käytetään ympäristöystävällisempää R290-kylmäainetta, minkä ansiosta se on huomattavasti ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

 • 2
  TEHOKAS JA LÄHES ÄÄNETÖN

  AirFlower on erittäin hiljainen, jotta voit työskennellä, pelata tai nukkua rentouttavassa ympäristössä. AirSurround-järjestelmä mahdollistaa tasaisemman ja miellyttävämmän ilmavirtauksen. Ilma virtaa spiraalimaisesti ylöspäin ja leviää sitten tasaisesti kaikkialle huoneeseen ennen kun se palaa taas laitteeseen.

 • 3
  NOPEA ASENNUS

  AirFlower on yksi markkinoiden nopeimmin asennettavista siirrettävistä ilmastointilaitteista. Sen asennus onnistuu jopa 60 sekunnissa. Pakkaukseen sisältyvä WindowKit mahdollistaa helpon poistoilmaputken asentamisen ikkunaan. Helposti kiinnitettävien lukituksien avulla voit siirtää ilmastointilaitteen huoneesta huoneeseen aina tarvittaessa.

Tyttö istuu ikkunassa talvisen päivänä

Pohjoismaalaista osaamista, täydellinen mukavuus

Kokemuksemme karuista Pohjoismaiden talvista on ollut eduksi OptiBreeze-ilmalämpöpumppujen suunnittelussa.

 • 1
  Säästää energiaa ja rahaa

  A++ -luokan lämmitys ja jäähdytys optimaalisen tuotemuotoilun ansiosta

 • 2
  PureO2 -järjestelmä

  Erittäin tehokas ilmanpuhdistusjärjestelmä auttaa puhdistamaan ilmaa allergeeneistä ja pienhiukkasista.

 • 3
  Kuiskausta hiljaisempi

  Alhaisen äänitason ansiosta laitetta voidaan käyttää myös yöllä

Viileämpi ja terveellisempi koti

Lähikuva PureBreeze-ilmastointilaitteesta, jossa on RedDot-muotoilupalkinnon logo

Palkittua muotoilua

Tyylikäs, kaareva ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu ilmastointilaitteemme on palkittu 2015 Red Dot -palkinnolla. Red Dot on ensiluokkaisen muotoilun kansainvälinen tunnustus. Tyylikkyyden lisäksi palkinnot perustuvat innovaatioon, laatuun, kestävyyteen ja muihin ominaisuuksiin. OptiBreeze X3 voitti palkinnon tasapainoisella ja sopusointuisella tyylikkyydellä, joka sopii täydellisesti mihin tahansa kotiin.

PureBreezen äänitaso on alhainen, jotta voisit rentoutua kotonasi.

Lapsensa kanssa viileässä ja hiljaisessa kodissa nukkuva vanhempi

Terveellinen ja raikas koti

Säilytä kotisi ilma viileänä ja raikkaana perheesi maksimaalista hyvinvointia varten. PureO₂ -järjestelmämme tappaa 99 % bakteereista ja poistaa allergeeneja, viruksia, hometta sekä myös epämiellyttäviä hajuja. Juuri sopivan lämpötilan lisäksi saat myös puhtaamman sisäilman.

Rauhassa nukkuva nainen ilman jäähdytyslaitteen äänestä aiheutuvaa häiriötä

Lähes äänetöntä ilmastointia

Nauti puhtaasta ilmasta ja rauhallisista yöunista OptiBreeze -ilmastointilaitteen avulla. Sen erityinen unitila säätää lämpötilatasoa parempia yöunia varten. Se puhdistaa kotisi ilman samalla hajuista, allergeeneista ja bakteereista. Nukut hyvin ja heräät terveenä, sillä edistyneet suodattimet takaavat ensiluokkaisen ilman puhtauden ja raikkauden. Kaikki tämä lähes äänettömällä 22 dB:n toimintaäänellä.

Isä ja poika kodissa jos on Electroluxin ilmalämpöpumppu

Raikasta ilmaa, tyylikkäästi

Electroluxin ilmalämpöpumput ovat muotoilun ja toiminnallisuuden täydellinen yhdistelmä. Saumattoman muotoilun lisäksi ne tarjoavat terveyttä ja hyvinvointia edistävää raikasta ja puhdasta ilmaa.

WiFi ControlBox

Ohjaa ilmastointia puhelimen avulla

Palaa aina juuri oikeaan lämpötilaan. Erikseen myytävän WiFi Controlboxin avulla voit ohjata ilmalämpöpumppua etänä mistä vain. WiFi Controlbox toimii kaikkien OptiBreeze ilmalämpöpumppujen kanssa.

Mukavampi koti

Älykäs kosteudenpoistaja muuttaa kotitoimistosi ilman raikkaaksi

Älykästä kosteudenpoistoa

Valitse AmbiFlex tarkkaan kosteudenhallintaan sekä nopeaan ja joustavaan ilman kuivaukseen. Tehokas kosteudenpoistaja säätää huoneesi kosteustasoa automaattisesti. Tyylikkään muotoilun ansiosta voit sijoittaa sen minne tahansa kotiasi tehokasta kosteudenpoistoa varten.

Lämpimämpi ja kodikkaampi koti

Lämpimän kodin suojassa oleva lapsi

Lämmittämiseen kaikkina vuodenaikoina

Pohjoisiin olosuhteisiin erinomaisesti soveltuva ja hiljainen Electrolux lämpöpumppu kestää vaativimmatkin Pohjoismaiset talviolosuhteet. Sen ansiosta kotisi on lämmin ja mukava vaikka ulkona olisi pakkasta jopa -30 °C. Sen alhaisen energiankulutuksen ansiosta sinun ei enää tarvitse olla huolissasi kylmyydestä tai sähkölaskuista. Kesäisin se pitää kotisi myös miellyttävän viileänä.

 

 • 1
  Palkittu muotoilu

  Red Dot -palkinnon voittaja luokkansa parhaan muotoilun ansiosta

 • 2
  PureO2 -järjestelmä

  Erittäin tehokas ilmanpuhdistin allergeeni- ja hiukkasvapaata ympäristöä varten

 • 3
  Mukavuutta yhdellä napsautuksella

  Ohjelmoi laitteen käynnistymis- ja sammumisajat