Tutustu

AirComfort -mallistoon

Ilmanpuhdistin Pure A9 olohuoneessa

Ilmanpuhdistin Pure A9 siitepölyä vastaan

Puhdas ilma on terveydellesi välttämätöntä. Pure A9 on Allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksymä ja suosittelema kaikille, jotka kärsivät astmasta tai allergiasta, tai ovat muuten herkkiä. Ilmanpuhdistin sopii täydellisesti myös sinulle, joka haluat puhtaamman sisäilman kotiisi*.

PA91-404GY/DG - Suositeltu huoneeseen, joka on tilavuudeltaan enintään 97 kuutiometrin suuruinen tehotasolla 4. PA91-604GY/DG - Suositeltu huoneeseen, joka on tilavuudeltaan enintään 107 kuutiometrin suuruinen tehotasolla 3.

Osta Pure A9

Viileää ilmaa uudessa muodossa

Luo tasainen lämpötila ja raikas sisäilma kotiisi tyylikkään Well P7 -ilmastointilaitteen ansiosta. Tyylikkään ja sulavalinjaisen muotoilunsa avulla Well P7 todella erottuu muista siirrettävistä ilmastointilaitteista. Se paitsi näyttää hyvältä, mahdollistaa myös tasaisemman ja miellyttävämmän ilmavirtauksen patentoidun AirSurround -järjestelmän ansiosta. Mobiilisovelluksen avulla voit säädellä kotisi lämpötilaa myös etänä mistä tahansa.

 • 1
  KESTÄVÄÄ TYYLIÄ

  Well P7:n patentoitu ruusujen inspiroima muotoilu tuo tyyliä kotiisi ja mahdollistaa tasaisemman ilmankierron. Ilmastointilaitteessa käytetään ympäristöystävällisempää R290-kylmäainetta, minkä ansiosta se on huomattavasti ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

 • 2
  TEHOKAS JA LÄHES ÄÄNETÖN

  Well P7 on erittäin hiljainen, jotta voit työskennellä, pelata tai nukkua rentouttavassa ympäristössä. AirSurround-järjestelmä mahdollistaa tasaisemman ja miellyttävämmän ilmavirtauksen. Ilma virtaa spiraalimaisesti ylöspäin ja leviää sitten tasaisesti kaikkialle huoneeseen ennen kun se palaa taas laitteeseen.

 • 3
  NOPEA ASENNUS

  Well P7 on yksi markkinoiden nopeimmin asennettavista siirrettävistä ilmastointilaitteista. Sen asennus onnistuu jopa 60 sekunnissa. Pakkaukseen sisältyvä WindowKit mahdollistaa helpon poistoilmaputken asentamisen ikkunaan. Helposti kiinnitettävien lukituksien avulla voit siirtää ilmastointilaitteen huoneesta huoneeseen aina tarvittaessa.

Isä ja poika kodissa jos on Electroluxin ilmalämpöpumppu

Raikasta ilmaa, tyylikkäästi

Electroluxin ilmalämpöpumput ovat muotoilun ja toiminnallisuuden täydellinen yhdistelmä. Saumattoman muotoilun lisäksi ne tarjoavat terveyttä ja hyvinvointia edistävää raikasta ja puhdasta ilmaa.