Tutustu höyryjen maailmaan

Tutustu höyryjen maailmaan

Tästä syystä sinun tulisi valita höyryuuni

Höyrytoiminnolla varustetulla uunilla voit valmistaa terveellisiä aterioita mausta tinkimättä.

Höyryuuneissamme on kaikki klassiset ominaisuudet, mutta saat myös lisäksi kätevän höyrytoiminnon. Sen käyttö ei ole monimutkaista – täytät astian vedellä, asetat ruoan uuniin ja valitset käytettävän höyryn määrän.

 • Uuni - höyrytoiminto herkullista ruokaa varten
  Aloita höyryuunin käyttö

  Olemme koonneet vinkkejä ja ideoita, joiden avulla saat enemmän irti uunistasi. Tutustu suositeltuihin artikkeleihimme, jotka sisältävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää menestyäksesi ruoanlaitossa. Tervetuloa herkullisempaan arkeen!

 • Höyryuunissa kypsennetty riisi
  Opi höyrykypsennyksen perusteet

  Rapean paistopinnan, ruoan mehukkaan sisäosan ja kauniiden vihannesten valmistaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Nyt voit saada täydellistä riisiä, ryyniä ja linssejä joka kerta. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen käyttääksesi höyryuunia.

 • Nainen käyttää puhelintaan keittiössä
  SideChef tarjoaa kestävää ja maukasta ruoanlaittoa

  Tutustu SideChef* -sovellukseen ja koe upea ruoanlaitto.

  *Sovellus on saatavilla ainoastaan englanninkielisenä

 • Höyryssä paistettua leipää
  Sous Vide on täydellisten annosten salaisuus

  Opi Sous Vide -ruoanlaittomenetelmä. Sana tarkoittaa "tyhjiössä" (äännetään: "sovidd"). Sous Vide on ranskalainen tekniikka, joka perustuu yksinkertaiseen periaatteeseen, jossa pusseihin tyhjiöpakatut ainesosat laitetaan lämmitettyyn vesihauteeseen.

 • CamCook -toiminto puhelimessa
  Käytä puhelimen kameraa saadaksesi parempia tuloksia

  Aloita CamCookin käyttö. AI-teknologian avulla puhelin tunnistaa suosikkiruoasi ja lähettää haluamasi uuniasetukset älyuuniisi.

 • Höyryuuni ja kolme kuvaketta
  My Electrolux Kitchen -sovellus auttaa sinua löytämään oikeat asetukset uuniisi

  Käytä ruoanlaittoavustajaa My Electrolux Kitchen -sovelluksessa ja säästä aikaa. Tutustu toimintoihin, jotka auttavat sinua löytämään oikeat asetukset höyryuunille.

Kuinka höyrytoiminnolla varustettu uuni toimii?

Kun valmistat ruokaa vesihöyryllä, uunisi käyttää energiaa kosteuden muodossa tehostaakseen lämmönsiirtoa. Koska höyry kiertää uunissa, ruoan sisältämän nesteen tiivistymisen riski on pienempi. Hellävarainen ja tasainen kuumennus säilyttää raaka-aineiden maut, koostumuksen ja ravintoaineet. Kaikki kalasta joulukinkkuun saa kullanruskean rapean pinnan, joka ei ole yli- eikä alipaistettu. Samalla ruoka pysyy sisältä mehukkaana.

 • Täytettyjä paprikoita höyryuunissa
  Maut ja ravintoaineet säilyvät

  Kokeile höyrytoimintoja ruoanlaitossa. Kyse ei ole vain rapean paistopinnan saamisesta vaan lämmön ja höyryn ansiosta ruoka pysyy myös mehukkaana. Samalla säilytät esimerkiksi lihan, kalan ja lasagnen maun sekä rakenteen.

 • Höyryuunissa kypsennetty jälkiruoka
  Energiatehokasta ruoanlaittoa

  Kun vesi kondensoituu uunissa ja muodostaa höyryä, lämpö tunkeutuu syvemmälle ja nopeammin ruokaan. Tämän ansiosta kypsennysaikaa voidaan lyhentää jopa 30 %. Lämpö kulkee helpommin veden kuin kuuman ilman läpi, jolloin ympäristövaikutukset vähenee ja energiakustannukset pienenee.

 • Höyrytoiminnon käyttö on yllättävän helppoa

  Steamify -toiminnolla juhla-aterioiden valmistaminen on yhtä helppoa kuin perinteisellä kiertoilmauunilla. Valitse kypsennystapa kätevästi kosketusnäytöltä – uuni hoitaa loput. Ainoa asia, johon se ei kykene, on ruoan laittaminen lautasille.

Höyryuunisi puhdistus ja hoito

Kun puhdistat höyryuunin säännöllisesti ja pidät siitä hyvää huolta, niin höyryuunisi tuo ruoanlaittoon iloa vuosien ajan.