Make life delicious

Pienellä ripaudella luovuutta saa aikaan upeita tuloksia.

Ruoanlaitossa on kyse muustakin kuin pelkästä ruoasta. Siihen liittyvät niin yhdessäolo ja jokapäiväinen elämä kuin terveyskin. Ruoanlaitossa on kyse myös perheestä, elämyksistä ja itsensä ilmaisemisesta. Electrolux antaa sinulle mahdollisuuden viedä luovuutesi uudelle tasolle, jotta löydät uusia inspiraatioita ja voit luoda kaikkien aikojen parhaimpia annoksia – muistoja.

Esittelyssä intuitiivinen ruuanlaitto

Ruotsissa suunnittelemme niin intuitiivisia tuotteita, ettei sinun tarvitse edes ajatella. Voit vain nauttia.

Le Cordon Bleu -reseptit

Electrolux ja Le Cordon Bleu auttavat sinua omaksumaan parhaat ruuanlaittotekniikat ja reseptit. Löydä inspiraatiota ja innostu kokeilemaan uusia ruokalajeja.

Explore 7 -tehosekoittimet

Explore 7 -malliston tehosekoittimilla saat entistä enemmän irti raaka-aineistasi ja säilytät niiden alkuperäiset maut ja värit. Koe maut uudesta kulmasta, yhdellä napin painalluksella. 

Make an impression

Tarjoa vieraillesi muutakin kuin herkullista ruokaa – tee heihin vaikutus.

Make it colourful

Hyödynnä luovuutta ja muunna tavalliset arkiset asiat kauniiksi muistoiksi.

ComfortLift -astianpesukoneet

ComfortLift on yhtä hellävarainen sekä astioille että koneen käyttäjälle nostaen astianpesukoneesi alakorin miellyttävälle korkeudelle.

Keittiön pienlaitteet

Keittiön pienlaitteiden avulla valmistat unohtumattomia makuelämyksiä.

Infinite Chef Cookware -mallisto

Ota kaikki irti jokaisesta aineksesta. Valikoimamme ensiluokkaiset kattilat, pannut ja lisävarusteet on suunniteltu yhteistyössä ammattilaiskokkien kanssa tarkkaa ja luovaa ruuanlaittoa varten. Saavuta parhaat maut käyttämällä parasta keittoastiaa halusitpa sitten hauduttaa pataruokaa tai siivilöidä silkinpehmeän kastikkeen.