Electrolux astianpesukoneet 45-60 cm

Tutustu tehokkaisiin, energiaa säästäviin ja älykkäillä toiminnoilla varustettuihin Electrolux astianpesukoneisiin. Nämä astianpesukoneet pitävät astiasi kimaltelevan puhtaina, jotta voit keskittyä olennaiseen.

QuickSelect Ecometer -toiminnolla

Säästä jopa 20% energiaa*

Nyt on helpompaa tehdä valintoja kestävän kehityksen puolesta. QuickSelect-liukukytkimellä voit valita ohjelman pituuden, jolloin Ecometer näyttää selkeästi vihreiden palkkien avulla, mikä ohjelma on energiatehokkain. Tämän ansiosta voit säästää energiaa ja vettä.

 

* Sisäisessä testissä on verrattu ECO-ohjelmaa tavalliseen 90 minuutin pesuohjelmaan. Testi on suoritettu astianpesukoneella, jonka energialuokka on C.

  • My Electrolux Kitchen -sovellus
    Hallitse astianpesukonettasi älypuhelimellasi

    Yhdistettävät QuickSelect -astianpesukoneemme mahdollistavat älykkään astianpesun. Tämän ansiosta voit tehdä kestäviä valintoja ja vähentää energiakustannuksissa. My Electrolux Kitchen -sovellus tekee yhteenvedon käytöstä ja antaa sinulle palautetta.

  • Viinilaseja astianpesukoneessa
    Säästä jopa 90 litraa vettä ja 60% energiaa käsin tiskaamiseen verrattuna*

    * Vertaa veden- ja energiankulutusta pesukertaa kohden. Testissä on verrattu D-luokan astianpesukoneen ECO-ohjelmaa ja EU:n keskimääräiseen tiskaamisen kuluvaa vedenkulutusta. (Perustuu mm. Stammingerin käyttäjätesteihin ja tekniikoihin Euroopassa, 2017 huomioiden 12 lautassarjaa).

Luokkansa paras

900 ComfortLift®

Maailman ensimmäinen 900 ComfortLift® -astianpesukone tekee astioiden täytöstä ja tyhjentämisestä helppoa. Ainutlaatuinen tekniikka nostaa alakorin ylös yksinkertaisella liikkeellä. Niin käytännöllistä, ettet tiedä miten olet elänyt ilman sitä.

Kattavaan puhdistukseen

600 SatelliteClean®

600 SatelliteClean® -astianpesukoneen suihkuvarsi mahdollistaa jopa kolme kertaa laajemman suihkutuksen verrattuna tavallisiin astianpesukoneisiin. Tiukasti pinotut astiat peseytyvät perusteellisesti.

Säästä energiaa

Parhaat astianpesukoneemme säästävät yli 30% energiaa*

*Tulos on laskettu energiatehokkuusindeksillä (EEI) Electroluxin A-luokan astianpesukoneille (EEI 31,9) verrattuna D-luokkaan (EEI 49,9), joka antoi 36% EEI-eron.

Lue lisää astianpesukoneistamme

Astianpesukoneet, jotka tekevät kiiltävän puhdasta tulosta. Energiatehokas ja älykkäillä toiminnoilla varustettu – Electroluxin astianpesukoneet tekevät tiskeistä puhtaampia ja arjesta yksinkertaisempaa.