Valitse astianpesukoneen malli

tai lue lisää siitä, mitä on hyvä ottaa huomioon ennen ostoa

QuickSelect

Mukautettuja pesutuloksia vain yhdellä napinpainalluksella. Käytä liukukytkintä pesuajan valitsemiseen ja astianpesukone hoitaa loput. Ecometer ilmoittaa, kuinka voit parhaiten optimoida energian- ja vedenkulutuksen.

 

  • Käynnistä astianpesukone nopeasti ja helposti

    Liukukytkimellä valitset helposti ohjelman keston, ja vain yhdellä napin painalluksella lisäät muita haluamiasi toimintoja. Anna astianpesukoneen hoitaa loput.

  • Ekologinen ohjelma vain yhdellä napin painalluksella

    Ecometer ilmoittaa sinulle, miten voit optimoida energian- ja vedenkulutuksen.

Luokkansa paras

900 ComfortLift®

Maailman ensimmäinen 900 ComfortLift® -astianpesukone tekee astioiden täytöstä ja tyhjentämisestä helppoa. Ainutlaatuinen tekniikka nostaa alakorin ylös yksinkertaisella liikkeellä. Niin käytännöllistä, ettet tiedä miten olet elänyt ilman sitä.

Kattavaan puhdistukseen

600 SatelliteClean®

600 SatelliteClean® -astianpesukoneen suihkuvarsi mahdollistaa jopa kolme kertaa laajemman suihkutuksen verrattuna tavallisiin astianpesukoneisiin. Tiukasti pinotut astiat peseytyvät perusteellisesti.

Lue lisää astianpesukoneistamme

Astianpesukoneet, jotka tekevät kiiltävän puhdasta tulosta. Energiatehokas ja älykkäillä toiminnoilla varustettu – Electroluxin astianpesukoneet tekevät tiskeistä puhtaampia ja arjesta yksinkertaisempaa.