Uutta Electroluxilta

Tietoa Electroluxin uusista tuotteista 

sekä tapahtumistamme

Lue ensimmäisenä uusista malleista ja tuotelinjoista ja löydä tarjouksia ja tapahtumia.

Pölynimuri Pure D9

You lead, it follows.

Uusi Pure D9 -pölynimurimme pysyy menossasi mukana - kiitos tästä kuuluu muunmuuassa XL Easy-Roll -pyörille ja kuulalaakeroiduilla pyörillä varustellulle suulakelle. Isot kumipintaiset pyörät liikkuvat tasaisesti ja FlowMotion-suulake liukuu vaivattomasti kaikilla pinnoilla. 

Ergorapido ja UltraPower

Ergorapido ja UltraPower

Varrelliset akkuimurit tarjoavat optimaalisen käyttömukavuuden pikasiivoukseen. Johdottoman ja tyylikkään muotoilun ansiosta niitä voidaan pitää esillä sekä käyttää missä ja milloin tahansa.

PURE i9 robotti-imuri

PURE i9 robotti-imuri

Sinun ei enää tarvitse olla paikalla, kun imuroit kotisi. Electrolux PURE i9 robotti-imurilla voit siivota mobiilisti mistä tahansa ja milloin tahansa. Rentoudu rauhassa ja palaa aina puhtaaseen kotiin. PURE i9 robotti-imuri on M3-lehden vertailun selkeä testivoittaja.

Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus

Allergiatunnus

Electrolux on saanut Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden neljälle imurimallistolle.

Culinary school

Opi ammattilaiselta

Oletko kiinnostunut ruoanlaitosta? Vai onko sinulla kenties jo uusi hieno Electrolux -höyryuuni ja haluat oppia käyttämään sitä monipuolisesti? Tutustu ruoanlaiton saloihin ammattilaisen opastuksella.

Vesipisaroita puun lehdellä

Energiamerkintä

Energiamerkki helpottaa kuluttajien imurivertailua kaupassa tärkeimpien ostoskriteerien osalta. Vaikka energiankulutuksen kriteerit ovat tiukentuneet, voimme edelleen tarjota puhdistuskyvyltään huippuluokkaa olevia imureita.

Carefree box Electroluxin pölynimureja varten

Pidennä uuden Electrolux-pölynimurin takuu 5 vuoteen!

Ostamalla uuden Electrolux-pölynimurin lisäksi Electrolux Carefree Boxin voit pidentää takuuajan kahdesta vuodesta viiteen vuoteen.

ComfortLift

ComfortLift -astianpesukone on ensimmäinen laatuaan, se mahdollistaa kätevän koneen täyttämisen ja tyhjentämisen. Ainutkertainen ja innovatiivinen nostomekanismi mahdollistaa alakorin nostamisen ylös, mikä tarkoittaa käyttäjälle helpompaa koneen täyttämistä ja tyhjentämistä. Tutustu ComfortLiftin nostotoimintoon, kolmen laatikon tilavuuteen ja tyylikkääseen saumattomaan muotoiluun.

Electrolux MotionSense robotdammsugare

MotionSense
-robotti-imuri

Siivoamisen ei tarvitse olla väsyttävää - mikset tekisi siitä helppoa yhdellä painikkeen painalluksella? MotionSense™ -robotti-imuri varmistaa aina kotisi puhtauden ja viihtyvyyden.

UltraSilencer Zen

Hiljaiseen ja rauhalliseen imurointiinUltraSilencer™ Zen

Kuiskaavan hiljaisen pölynimurin ansiosta imurointi ei enää häiritse muita. Sen sijaan se auttaa sinua siivoamaan kotisi ja rauhoittamaan samalla mielesi.

UltraPower

UltraPower

UltraPower saa sinut unohtamaan, että olet imuroimassa. Tuntuu ennemminkin, kuin kääntäisit auton avainta, painaisit kaasupoljinta ja jättäisit kotipihan taaksesi.

Taste of Helsinki

Taste of Helsinki

Taste of Helsingissä on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea uskomattomia makuelämyksiä ruoan ja juoman parissa. Parhaat suomalaiset ravintolat näyttävät osaamistaan loihtiessaan annoksiaan tähän kulinaristiseen piknik-tapahtumaan.

Eeva Kolu ja Kristian Vuojärvi Electrolux -keittiössä

Selviääkö Eeva paineen alla?

Kuvittele, että sinun täytyisi valmistaa ateria nirsoille kokeille, ja että olisit jo valinnut raaka-aineesi huolella. Yllätyt kuitenkin, kun yksi vieraista tulee liian aikaisin, ja koko ruokalista muuttuu. Onneksi apuna on Electroluxin uusi Sous Vide -höyryuuni!