Uutta Electroluxilta

Uutta Electroluxilta

Tietoa Electroluxin uutuuksista

Kehittelemme jatkuvasti jännittäviä tuoteuutuuksia helpottamaan arkeasi. Tällä sivulla pysyt ajan tasalla kaikkien tuotekategorioidemme uutuuksista, palkinnoista sekä tunnustuksista, jotta löydät helpommin sinulle sopivat tuotteet.

Ilmastointilaite olohuoneessa, joka on kuluttajan testivoittaja

Ilmastointilaitteemme on Kuluttaja-lehden testivoittaja

Siirrettävä ChillFlex Gold -ilmastointilaite on suoriutunut erinomaisesti Kuluttaja-lehden viimeisimmässä testissä. Kuluttaja vertailee testissä hintaa, laatua sekä valmistuksen eettisyyttä.

Erinomaisella jäähdytysteholla varusteltu ChillFlex viilentää nopeasti sisäilman haluamaasi lämpötilaan. Matalan äänitason, tehokkaan ilmavirtauksen ja hiljaisen äänen ansiosta se on täydellinen valinta jokaiseen kotiin, jolloin pääset nauttimaan raikkaasta sisäilmasta.

Puhelin sohvalla ja ilmanpuhdistin olohuoneessa

Pure A9 -ilmanpuhdistin on voittaja Iltalehden testissä

Electroluxin Pure A9 -ilmanpuhdistin pärjäsi Iltalehden tekemässä ilmanpuhdistintestissä erinomaisesti. Iltaehti testasi viisi erilaista ilmanpuhdistinta, joista suosikiksi valikoitui Electroluxin Pure A9. Tuote keräsi kehuja hiljaisesta äänestään, tyylikkyydestään, helppokäyttöisyydestään, tehokkuudestaan sekä hajujen poisto-ominaisuudestaan.

Useita palkintoja voittanut ilmanpuhdistin Well A7

Useita palkintoja voittanut ilmanpuhdistin Well A7

Well A7 on yksi markkinoiden hiljaisimmista ilmanpuhdistimista ja se on palkittu Red Dot Design Award- ja iF Design Award 2021 -palkinnoilla.

Varsi-imuri 800 Ultimate käytävällä

Tutustu uuteen Ultimate 800 varsi-imuriimme

Puhdas koti uudella Ultimate 800 -sarjan johdottomalla varsi-imurilla. Ruotsalainen iltapäivälehti Aftonbladet on antanut Ultimate 800 varsi-imurille testituloksen 5 plus voimakkaan sekä tehokkaan imutehon ansiosta. Liittämällä Pet Pro+ -suulakkeen imuroit helposti pölyn ja eläinten karvat kaikilta pinnoilta.

Electroluxin pölynimuri TM Rakennusmaailman testivoittajaksi*

Pölypussillisten imureiden vertailussa parhaimmat pisteet saaneen Electrolux Pure D82-8DB todettiin olevan hiljainen ja helppokäyttöinen.

Imuri on kevyt ja hyvin liikkuva. Suurimmallakin teholla imurointi on vaivatonta, koska käyttöä helpottava SmartMode-tekniikka tunnistaa
lattiatyypin ja säätää tehotason automaattisesti lattialta matolle siirtyessä.

*TM Rakennusmaailma 2/2021

Well Q8 -imuri poistaa pölyt hetkessä

UUSI Well Q8 - Kaikkien aikojen joustavin pölynimuri

Ergonomisen suunnittelunsa ansiosta Well Q8 -pölynimurilla pääset käsiksi myös hankalasti saavutettaviin paikkoihin. Pölynimuri poistaa sekä suuret hiukkaset että 99,99% hienopölystä 5-vaiheisen suodatuksen ansiosta. Se on nopea ja helppo siivousapu, aina käden ulottuvilla.

Ilmanpuhdistin Pure A9

Pure A9 -Ilmanpuhdistin

Hengitä puhtaampaa ilmaa. Uusin ilmanpuhdistimemme Pure A9 mittaa jatkuvasti sisäilman laatua ja säätää tehoa sen mukaisesti. Pure A9 luo spiraalimaisen ilmavirtauksen, jonka ansiosta puhdas ilma ulottuu huoneen jokaiseen nurkkaan. Ilma virtaa tehokkaasti, mutta tuntuu luonnolliselta. Lisäksi Pure A9 on räätälöitävissä juuri sinun tarpeisiisi ja vuodenaikoihin sopivalla suodattimella. Esimerkiksi suodattimella, joka on optimoitu siitepölyn, pölyn tai lemmikkien hajujen poistoon. Pure A9 on myös Allergia- iho- ja astmaliiton testaama ja suosittelema.

Itseannosteleva pesukone

Juuri oikea määrä pesuainetta? Anna AutoDosen päättää

Aina ei ole helppoa tietää kuinka paljon kullekin pesukerralle tarvitaan pesuainetta, mutta AutoDosen ansiosta sinun ei tarvitsekaan tietää. Se annostelee juuri oikean määrän pesuainetta jokaiselle pesukerralle, ja suojaa vaatteitasi liika-annostelun aiheuttamalta ennenaikaiselta kulumiselta.

Ultrasonic Stain Remover Pen

Ankara tahroille, hellävarainen vaatteille

Ultrasonic Stain Remover Pen -tahranpoistokynämme poistaa kaikki tahrat vaatteistasi – läikkyneestä kahvista tahmeisiin huulipunatahroihin. Veden ja pesuaineen yhdistelmä yhdessä ultravalotekniikan kanssa varmistaa parhaan, tahrattoman lopputuloksen.

PURE i9.2 robotti-imuri

Uusi Pure i9.2 Robotti-imuri

Tämä kolmion mallinen robotti-imuri havainnoi tilan 3D Vision -navigointijärjestelmän ansiosta, saavuttaen ja siivoten kotisi jokaisen nurkan. Uskomattomalla suorituskyvyllä varustettu Pure i9.2 muistaa kotisi pohjakartan, ja sitä voidaan ohjailla Wellbeing-sovellus avulla. Se muokautuu jokaiseen tilaan ja siivoaa tarkkuudella.

Huippuluokan robotti ruotsalaisen M3-lehden mukaan! Lue arvostelu täältä.

Tehosekoitin pöydällä

Uudenlainen tapa sekoittaa

Explore 7 -tehosekoittimella saat kaiken irti raaka-aineistasi. Koe maut uudesta kulmasta - vain yhdellä napin painalluksella.

Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus

Allergiatunnus

Electrolux on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden kahdelle imurimallistolle.