Uutta Electroluxilta

Tietoa Electroluxin uutuuksista

Kehittelemme jatkuvasti jännittäviä tuoteuutuuksia helpottamaan arkeasi. Tällä sivulla pysyt ajan tasalla kaikkien tuotekategorioidemme uutuuksista, palkinnoista sekä tunnustuksista, jotta löydät helpommin sinulle sopivat tuotteet.

Ilmanpuhdistin vaaleassa makuuhuoneessa

UUSI Well A7 Ilmanpuhdistin - parempi sisäilma 5-vaiheisella ilmanpuhdistuksella

Sisäilman laatu on tärkeä hyvinvoinnin kannalta - erityisesti nyt, kun vietämme niin paljon aikaa kotona. Uuden Well A7 -ilmanpuhdistimemme avulla saat tehokkaan ilmanpuhdistuksen tyylikkäässä muotoilussa. Ilmanpuhdistimen voi asettaa lattialle tai kiinnittää seinälle lattiatilan säästämiseksi. Nauti puhtaammasta kodista!

Palkittu ilmanpuhdistin Pure A9

Ilmanpuhdistin Pure A9 - Aftonbladetin testivoittaja

Ilmanpuhdistimemme Pure A9 on voittanut Aftonbladetin ilmanpuhdistimien testin. Tämä ilmanpuhdistin ei ole vain hiljainen ja tyylikäs, mutta myös erittäin tehokas ja pystyy neutraloimaan hiukkasia sisäilmasta jopa yli 100 m²:n suuruisesta huoneesta. Tämä on erinomainen tulos, eikä vähiten allergikoille ja lemmikin omistajille.

Aftonbladet kehui testivoittajaa sanoin “Tyylikäs design ja älykäs laite – sen voi vaivattomasti yhdistää Electroluxin sovellukseen. Ilmanpuhdistin Pure A9 selviytyi helposti ilmanlaadun testeistä!”

Well Q8 -imuri poistaa pölyt hetkessä

UUSI Well Q8 - Kaikkien aikojen joustavin pölynimuri

Ergonomisen suunnittelunsa ansiosta Well Q8 -pölynimurilla pääset käsiksi myös hankalasti saavutettaviin paikkoihin. Pölynimuri poistaa sekä suuret hiukkaset että 99,99% hienopölystä 5-vaiheisen suodatuksen ansiosta. Se on nopea ja helppo siivousapu, aina käden ulottuvilla.

Ilmanpuhdistin Pure A9

Pure A9 -Ilmanpuhdistin

Hengitä puhtaampaa ilmaa. Uusin ilmanpuhdistimemme Pure A9 mittaa jatkuvasti sisäilman laatua ja säätää tehoa sen mukaisesti. Pure A9 luo spiraalimaisen ilmavirtauksen, jonka ansiosta puhdas ilma ulottuu huoneen jokaiseen nurkkaan. Ilma virtaa tehokkaasti, mutta tuntuu luonnolliselta. Lisäksi Pure A9 on räätälöitävissä juuri sinun tarpeisiisi ja vuodenaikoihin sopivalla suodattimella. Esimerkiksi suodattimella, joka on optimoitu siitepölyn, pölyn tai lemmikkien hajujen poistoon. Pure A9 on myös Allergia- iho- ja astmaliiton testaama ja suosittelema.

Itseannosteleva pesukone

Juuri oikea määrä pesuainetta? Anna AutoDosen päättää

Aina ei ole helppoa tietää kuinka paljon kullekin pesukerralle tarvitaan pesuainetta, mutta AutoDosen ansiosta sinun ei tarvitsekaan tietää. Se annostelee juuri oikean määrän pesuainetta jokaiselle pesukerralle, ja suojaa vaatteitasi liika-annostelun aiheuttamalta ennenaikaiselta kulumiselta.

Ultrasonic Stain Remover Pen

Ankara tahroille, hellävarainen vaatteille

Ultrasonic Stain Remover Pen -tahranpoistokynämme poistaa kaikki tahrat vaatteistasi – läikkyneestä kahvista tahmeisiin huulipunatahroihin. Veden ja pesuaineen yhdistelmä yhdessä ultravalotekniikan kanssa varmistaa parhaan, tahrattoman lopputuloksen.

PURE i9.2 robotti-imuri

Uusi Pure i9.2 Robotti-imuri

Tämä kolmion mallinen robotti-imuri havainnoi tilan 3D Vision -navigointijärjestelmän ansiosta, saavuttaen ja siivoten kotisi jokaisen nurkan. Uskomattomalla suorituskyvyllä varustettu Pure i9.2 muistaa kotisi pohjakartan, ja sitä voidaan ohjailla Pure i9-sovelluksen avulla. Se muokautuu jokaiseen tilaan ja siivoaa tarkkuudella.

Huippuluokan robotti ruotsalaisen M3-lehden mukaan! Lue arvostelu täältä.

Tehosekoitin pöydällä

Uudenlainen tapa sekoittaa

Explore 7 -tehosekoittimella saat kaiken irti raaka-aineistasi. Koe maut uudesta kulmasta - vain yhdellä napin painalluksella.

Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus

Allergiatunnus

Electrolux on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden kahdelle imurimallistolle.