Uutta Electroluxilta

Tietoa Electroluxin uusista tuotteista 

sekä tapahtumistamme

Lue ensimmäisenä uusista malleista ja tuotelinjoista ja löydä tarjouksia ja tapahtumia.

Ilmanpuhdistin olohuoneessa

Red Dot Design Award 2020 -palkinnon voittaja

Red Dot Design Award 2020 -muotoilupalkinto myönnetty ilmanpuhdistimelle PURE A9!* Pure A9 säätää puhdistustehoa ilmanlaadun mukaisesti. Kun Smart-toiminto aktivoidaan, se analysoi sisäilman muutamassa sekunnissa ja säätää puhdistustehoa tarvittaessa. Siitepölytön koti vuodesta toiseen.

*The Red Dot is the award for high product design quality. The international jury only awards this sought-after seal of quality to works that set themselves apart significantly from comparable works thanks to their excellent design. 

Ilmanpuhdistin Pure A9

Pure A9 -Ilmanpuhdistin

Hengitä puhtaampaa ilmaa. Uusin ilmanpuhdistimemme Pure A9 mittaa jatkuvasti sisäilman laatua ja säätää tehoa sen mukaisesti. Pure A9 luo spiraalimaisen ilmavirtauksen, jonka ansiosta puhdas ilma ulottuu huoneen jokaiseen nurkkaan. Ilma virtaa tehokkaasti, mutta tuntuu luonnolliselta. Lisäksi Pure A9 on räätälöitävissä juuri sinun tarpeisiisi ja vuodenaikoihin sopivalla suodattimella. Esimerkiksi suodattimella, joka on optimoitu siitepölyn, pölyn tai lemmikkien hajujen poistoon. Pure A9 on myös Allergia- iho- ja astmaliiton testaama ja suosittelema.

Ultrasonic Stain Remover Pen

Ankara tahroille, hellävarainen vaatteille

Ultrasonic Stain Remover Pen -tahranpoistokynämme poistaa kaikki tahrat vaatteistasi – läikkyneestä kahvista tahmeisiin huulipunatahroihin. Veden ja pesuaineen yhdistelmä yhdessä ultravalotekniikan kanssa varmistaa parhaan, tahrattoman lopputuloksen.

Pure Q9 -imuri

IF Design Award 2020 -voittajat: imurimme Pure Q9 ja Pure D8.2

Johdoton varsi-imuri Pure Q9 on kaikkein tyylikkäin ja hiljaisin imurimme. Pure D8.2 on suunniteltu tehokasta siivousta, älykästa tekniikkaa ja hiljaista imurointia ajatellen. Molemmat imurimme ovat voittaneet arvostetun iF Design Award 2020 -palkinnon.

Tutustu Pure Q9 -imureihin

Tutustu Pure D8.2 -imureihin

Itseannosteleva pesukone

Juuri oikea määrä pesuainetta? Anna AutoDosen päättää

Aina ei ole helppoa tietää kuinka paljon kullekin pesukerralle tarvitaan pesuainetta, mutta AutoDosen ansiosta sinun ei tarvitsekaan tietää. Se annostelee juuri oikean määrän pesuainetta jokaiselle pesukerralle, ja suojaa vaatteitasi liika-annostelun aiheuttamalta ennenaikaiselta kulumiselta.

PURE i9.2 robotti-imuri

Uusi Pure i9.2 Robotti-imuri

Tämä kolmion mallinen robotti-imuri havainnoi tilan 3D Vision -navigointijärjestelmän ansiosta, saavuttaen ja siivoten kotisi jokaisen nurkan. Uskomattomalla suorituskyvyllä varustettu Pure i9.2 muistaa kotisi pohjakartan, ja sitä voidaan ohjailla Pure i9-sovelluksen avulla. Se muokautuu jokaiseen tilaan ja siivoaa tarkkuudella.

Huippuluokan robotti ruotsalaisen M3-lehden mukaan! Lue arvostelu täältä.

Valkoinen Explore 7 -tehosekoitin pöydällä

97 % testaajista suosittelee

38 terveellisestä elämäntavasta kiinnostunutta Testing Labin testaajaa kokeilivat Electroluxin Explore 7 -tehosekoitinta kolmen viikon ajan. 97 % testaajista suosittelee tätä laadukasta ja tyylikästä blenderiä, joka teki smoothieista ja keitoista erityisen kuohkeita, tasaisia ja maukkaita.

Lue lisää testaajien arvioinneista

Punainen Pure F9 varsi-imuri imuroi mattoa

iF Design Award 2019 -palkinto Electrolux Pure F9 -imurille

iF DESIGN AWARD on yksi maailman merkittävimmistä design-palkinnoista ja osoitus poikkeuksellisesta muotoilusta tai palvelun laadusta. Innovatiivinen, virtajohdoton Pure F9 imuri on saanut vuonna 2019 tämän arvostetun tunnustuksen.

Pure F9 -varsi-imuri ja Tekniikan maailman testivoittaja-logo

Pure F9 varsi-imuri on testatusti paras

Akkukäyttöinen Pure F9 on menestynyt hyvin vertailuissa. TM Rakennusmaailman testissä todettiin, että Pure F9 imuteho oli vertailun suurin ja se kerää myös painavat roskat suoraan säiliöön. Ruotsalaisen M3-lehden vertailussa Pure F9 sai arvosanan ”Bäst i Test” ja maininnan, että tässä on tuote jota on ilo käyttää!

TM Rakennusmaailma - 1/2019
M3 - Marraskuu 2018

Pure F9 varsi-imuri ja M3-logo

Pure F9 varsi-imuri on testatusti paras

Akkukäyttöinen uutuus Pure F9 sai ruotsalaisen M3-lehden vertailussa parhaat pisteet ja arvosanan "Bäst i Test" (marraskuu 2018). Artikkelissa todettiin, että tässä on tuote, jota on ilo käyttää!

Tehosekoitin pöydällä

Koe maut uudesta kulmasta

Explore 7 -tehosekoittimella saat kaiken irti raaka-aineistasi. Koe maut uudesta kulmasta - vain yhdellä napin painalluksella.

Pölynimuri Pure D9

You lead, it follows.

Uusi Pure D9 -pölynimuri pysyy menossa mukana - kiitos tästä kuuluu XL Easy-Roll -pyörille ja kuulalaakeroiduilla pyörillä varustellulle suulakkeelle. Isot kumipintaiset pyörät liikkuvat tasaisesti ja FlowMotion-suulake liukuu vaivattomasti kaikilla pinnoilla.

Well S7

Näe kirkkaasti paremmin

Electroluxin Well S7 -ikkunapesurilla saat puhdistettua ikkunasi aivan kuin ammattilainen. Ikkunoiden lisäksi Well S7 sopii monien muidenkin pintojen puhdistamiseen. Miltä kuulostaa esimerkiksi kiiltävän puhtaat työtasot, peilit tai kaakelit?

Culinary school

Opi ammattilaiselta

Oletko kiinnostunut ruoanlaitosta? Vai onko sinulla kenties jo uusi hieno Electrolux -höyryuuni ja haluat oppia käyttämään sitä monipuolisesti? Tutustu ruoanlaiton saloihin ammattilaisen opastuksella.

Ergorapido ja UltraPower

Ergorapido ja UltraPower

Varrelliset akkuimurit tarjoavat optimaalisen käyttömukavuuden pikasiivoukseen. Johdottoman ja tyylikkään muotoilun ansiosta niitä voidaan pitää esillä sekä käyttää missä ja milloin tahansa.

Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus

Allergiatunnus

Electrolux on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden viidelle imurimallistolle.

ComfortLift

ComfortLift -astianpesukone on ensimmäinen laatuaan, se mahdollistaa kätevän koneen täyttämisen ja tyhjentämisen. Ainutkertainen ja innovatiivinen nostomekanismi mahdollistaa alakorin nostamisen ylös, mikä tarkoittaa käyttäjälle helpompaa koneen täyttämistä ja tyhjentämistä. Tutustu ComfortLiftin nostotoimintoon, kolmen laatikon tilavuuteen ja tyylikkääseen saumattomaan muotoiluun.

UltraSilencer Zen

Hiljaiseen ja rauhalliseen imurointiinUltraSilencer™ Zen

Kuiskaavan hiljaisen pölynimurin ansiosta imurointi ei enää häiritse muita. Sen sijaan se auttaa sinua siivoamaan kotisi ja rauhoittamaan samalla mielesi.

UltraPower

UltraPower

UltraPower saa sinut unohtamaan, että olet imuroimassa. Tuntuu ennemminkin, kuin kääntäisit auton avainta, painaisit kaasupoljinta ja jättäisit kotipihan taaksesi.