Uutta Electroluxilta

Tietoa Electroluxin uutuuksista

Kehittelemme jatkuvasti jännittäviä tuoteuutuuksia helpottamaan arkeasi. Tällä sivulla pysyt ajan tasalla kaikkien tuotekategorioidemme uutuuksista, palkinnoista sekä tunnustuksista, jotta löydät helpommin sinulle sopivat tuotteet.

Useita palkintoja voittanut ilmanpuhdistin Well A7

Useita palkintoja voittanut ilmanpuhdistin Well A7

Well A7 on yksi markkinoiden hiljaisimmista ilmanpuhdistimista ja se on palkittu Red Dot Design Award- ja iF Design Award 2021 -palkinnoilla.

Viimeisimmän palkinnon jakanut M3 kuvailee ilmanpuhdistinta ylelliseksi ja ainutlaatuiseksi, jonka ansiosta se on tuotesegmentin testivoittaja ja heidän suosittelema.

Pure D9 kuluttaja-lehden testivoittaja

Pure D9 -pölynimurimme on testivoittaja!

Kuluttaja-lehden uusimmassa imuritestissä Electroluxin pölynimuri pärjäsi huippuhyvin. He testaavat säännöllisesti pölynimureita ja julkaisee tulokset lehdessä sekä nettisivuillaan. Testit suoritetaan puo­lueet­tomissa laboratorioissa ja he vertailevat hintoja, laatua sekä valmistuksen eettisyyttä.

Testivoittaja on Kuluttajan tiukassa testissä parhaiten menestynyt tuote.

Hyvä ostos on Electroluxin SilentPerformer

SilentPerformer imuria on testattu ja se on hyvä ostos

Kuluttaja-lehden laajassa testissä Electroluxin SilentPerformer -pölynimuri on saanut palkinnon hyvä ostos, joka on hinta-laatusuhteeltaan testin paras tuote.

SilentPerformer on kaikille pinnoille sopiva miellyttävän äänitason siivoukseen. Imurissa on pienet 360⁰ astetta kääntyvät pyörät, joten imurointi sujuu vaivattomasti kodin jokaisessa huoneessa.

Varsi-imuri 800 Ultimate käytävällä

Tutustu uuteen Ultimate 800 varsi-imuriimme

Puhdas koti uudella Ultimate 800 -sarjan johdottomalla varsi-imurilla. Ruotsalainen iltapäivälehti Aftonbladet on antanut Ultimate 800 varsi-imurille testituloksen 5 plus voimakkaan sekä tehokkaan imutehon ansiosta. Liittämällä Pet Pro+ -suulakkeen imuroit helposti pölyn ja eläinten karvat kaikilta pinnoilta.

Kuivausrumpu EW9H869E9 PerfectCare 900 on testivoittaja

Tanskan kuluttajaneuvosto TÆNK on valinnut PerfectCare 900 testivoittajaksi. Kuivausrumpua kuvataan käyttäjäystävälliseksi koneeksi, jossa on tilava kondenssivesisäiliö. Se on myös yksi testin hiljaisimmista kuivausrummuista. Nyt voit vapaasti kuivattaa silkki- ja villapaidat sekä paksummat takit.

Pure Q9 on valittu Testfaktan testivoittajaksi

Tutustu varsi-imuriimme Pure Q9, joka on valittu Testfaktan varsi-imureiden testivoittajaksi voimakkaan suorituskykynsä ja alhaisen äänenvoimakkuutensa ansiosta. Testin mukaan Pure Q9 siivoaa tehokkaasti, ja se erottui muista imureista kätevyytensä ja helppokäyttöisyytensä ansiosta.

Kokeile imuria, joka on suunniteltu helpottamaan siivousta. Irrotettava käsi-imuri tekee varsi-imurista vieläkin joustavamman. Sen lisäksi Pure Q9 on sekä johdoton että pölypussiton.

Tutustu malleihimme: PQ91-50MB, PQ91-GREEN, PQ91-ANIMA, PQ91-ALRGS, PQ91 ANIMS

Electroluxin pölynimuri TM Rakennusmaailman testivoittajaksi*

Pölypussillisten imureiden vertailussa parhaimmat pisteet saaneen Electrolux Pure D82-8DB todettiin olevan hiljainen ja helppokäyttöinen.

Imuri on kevyt ja hyvin liikkuva. Suurimmallakin teholla imurointi on vaivatonta, koska käyttöä helpottava SmartMode-tekniikka tunnistaa
lattiatyypin ja säätää tehotason automaattisesti lattialta matolle siirtyessä.

*TM Rakennusmaailma 2/2021

Palkittu ilmanpuhdistin Pure A9

Ilmanpuhdistin Pure A9 - Aftonbladetin testivoittaja

Ilmanpuhdistimemme Pure A9 on voittanut Aftonbladetin ilmanpuhdistimien testin. Tämä ilmanpuhdistin ei ole vain hiljainen ja tyylikäs, mutta myös erittäin tehokas ja pystyy neutraloimaan hiukkasia sisäilmasta jopa yli 100 m²:n suuruisesta huoneesta. Tämä on erinomainen tulos, eikä vähiten allergikoille ja lemmikin omistajille.

Aftonbladet kehui testivoittajaa sanoin “Tyylikäs design ja älykäs laite – sen voi vaivattomasti yhdistää Electroluxin sovellukseen. Ilmanpuhdistin Pure A9 selviytyi helposti ilmanlaadun testeistä!”

Well Q8 -imuri poistaa pölyt hetkessä

UUSI Well Q8 - Kaikkien aikojen joustavin pölynimuri

Ergonomisen suunnittelunsa ansiosta Well Q8 -pölynimurilla pääset käsiksi myös hankalasti saavutettaviin paikkoihin. Pölynimuri poistaa sekä suuret hiukkaset että 99,99% hienopölystä 5-vaiheisen suodatuksen ansiosta. Se on nopea ja helppo siivousapu, aina käden ulottuvilla.

Ilmanpuhdistin Pure A9

Pure A9 -Ilmanpuhdistin

Hengitä puhtaampaa ilmaa. Uusin ilmanpuhdistimemme Pure A9 mittaa jatkuvasti sisäilman laatua ja säätää tehoa sen mukaisesti. Pure A9 luo spiraalimaisen ilmavirtauksen, jonka ansiosta puhdas ilma ulottuu huoneen jokaiseen nurkkaan. Ilma virtaa tehokkaasti, mutta tuntuu luonnolliselta. Lisäksi Pure A9 on räätälöitävissä juuri sinun tarpeisiisi ja vuodenaikoihin sopivalla suodattimella. Esimerkiksi suodattimella, joka on optimoitu siitepölyn, pölyn tai lemmikkien hajujen poistoon. Pure A9 on myös Allergia- iho- ja astmaliiton testaama ja suosittelema.

Itseannosteleva pesukone

Juuri oikea määrä pesuainetta? Anna AutoDosen päättää

Aina ei ole helppoa tietää kuinka paljon kullekin pesukerralle tarvitaan pesuainetta, mutta AutoDosen ansiosta sinun ei tarvitsekaan tietää. Se annostelee juuri oikean määrän pesuainetta jokaiselle pesukerralle, ja suojaa vaatteitasi liika-annostelun aiheuttamalta ennenaikaiselta kulumiselta.

Ultrasonic Stain Remover Pen

Ankara tahroille, hellävarainen vaatteille

Ultrasonic Stain Remover Pen -tahranpoistokynämme poistaa kaikki tahrat vaatteistasi – läikkyneestä kahvista tahmeisiin huulipunatahroihin. Veden ja pesuaineen yhdistelmä yhdessä ultravalotekniikan kanssa varmistaa parhaan, tahrattoman lopputuloksen.

PURE i9.2 robotti-imuri

Uusi Pure i9.2 Robotti-imuri

Tämä kolmion mallinen robotti-imuri havainnoi tilan 3D Vision -navigointijärjestelmän ansiosta, saavuttaen ja siivoten kotisi jokaisen nurkan. Uskomattomalla suorituskyvyllä varustettu Pure i9.2 muistaa kotisi pohjakartan, ja sitä voidaan ohjailla Wellbeing-sovellus avulla. Se muokautuu jokaiseen tilaan ja siivoaa tarkkuudella.

Huippuluokan robotti ruotsalaisen M3-lehden mukaan! Lue arvostelu täältä.
Paras robotti-imuri PC för Alla -lehden mukaan! Lue arvostelu täältä.

Tehosekoitin pöydällä

Uudenlainen tapa sekoittaa

Explore 7 -tehosekoittimella saat kaiken irti raaka-aineistasi. Koe maut uudesta kulmasta - vain yhdellä napin painalluksella.

Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus

Allergiatunnus

Electrolux on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden kahdelle imurimallistolle.