Palkinnot

Palkinnot ja tunnustukset

Modernia ja tyylikästa suunnittelua

Maailmanlaajuisena toimijana Electroluxilla on mahdollisuus olla osana positiivista muutosta. Löydä meidän palkinnot ja tunnustukset liittyen tuotteisiimme ja kestävään kehitykseen.

Pure F9 varsi-imuri ja M3-logo

Pure F9 varsi-imuri on testatusti paras

Akkukäyttöinen uutuus Pure F9 sai ruotsalaisen M3-lehden vertailussa parhaat pisteet ja arvosanan "Bäst i Test". Artikkelissa todettiin, että tässä on tuote, jota on ilo käyttää!

Electroluxin testivoittaja pölynimurit ja testivoitto-logo

Moninkertainen testivoittaja

Electrolux-imurit pärjäsivät Kuluttaja-lehden uusimmassa imuritestissä huippuhyvin. Testatuista imureista kymmenen parhaan joukossa oli kahdeksan imuria Electroluxilta! Testivoiton jakoivat UltraSilencer Green sekä SilentPerformer. Tutustu testituloksiin ja parhaiksi valittuihin tuotteisiin.

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys

Electrolux ja kestävä kehitys - maailman parasta 1. luokkaa! Vuosien aktiivisen työn tuloksena Electroluxista on tullut yksi maailman johtavista yrityksistä kestävän kehityksen saralla. 

PURE i9 robotti-imuri

PURE i9 robotti-imuri

Sinun ei enää tarvitse olla paikalla, kun imuroit kotisi. Electrolux PURE i9 robotti-imurilla voit siivota mobiilisti mistä tahansa ja milloin tahansa. Rentoudu rauhassa ja palaa aina puhtaaseen kotiin. PURE i9 robotti-imuri on M3-lehden vertailun selkeä testivoittaja.

Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus

Allergiatunnus

Electrolux on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden viidelle imurimallistolle.