Osto-opas

Löydä juuri sinulle sopiva kuivausrumpu

PerfectCare-sarja

Älä päivitä vaatekaappisi sisältöä - päivitä tapa, jolla huolehdit vaatteistasi. PerfectCare-sarjan kuivausrummut tekevät paljon enemmän kuin vain kuivaavat vaatteesi - ne myös huolehtivat niistä hellävaraisesti. 

 • SensiCare
 • GentleCare
 • SensiCare
 • GentleCare
 • DelicateCare
 • SensiCare
 • GentleCare
 • DelicateCare
 • CycloneCare

CycloneCare - Tasaiset kuivaustulokset, jopa arkalaatuisimmille pyykeille

CycloneCare-järjestelmämme ansiosta pyykki kuivataan aina tasaisesti ja hellävaraisesti. Näin vaatteet säilyttävät muotonsa ja tuntuvat ja näyttävät hyviltä mahdollisimman pitkään. Sopii myös arkalaatuisille ja silkkivaatteille.

Tutustu tuotteeseen

Säilyttää silkkivaatteiden alkuperäisen muodon

Silkkivaatteiden kuivaus on tunnetusti vaikeaa, koska ne rypistyvät ja menettävät muotonsa helposti. CycloneCare-ominaisuudella varustettu kuivausrumpu kuivaa vaatteet tasaisesti joka puolelta. Sen spiraalimainen ilmavirtaus ulottuu myös vaikeapääsyisiin kohtiin (kuten taskuihin ja saumoihin) ja kuivaa vaatteet nopeasti, tarkasti ja tasaisesti. Näin ollen silkkivaatteet säilyttävät alkuperäisen muotonsa aivan yhtä hyvin kuin luonnollisesti kuivatettaessa.

DelicateCare - Pidä oma tyylisi

DelicateCare-järjestelmä takaa parhaan lopputuloksen muokkaamalla kuivauslämpötilan ja rummun liikkeet aina tekstiilityypin mukaan. Sen ansiosta vaatteet pysyvät hyväkuntoisina – riippumatta siitä, onko kyse villavaatteista, arkalaatuisista vaatteista tai pitkälle kehitetyistä ulkovaatteista.

Tutustu tuotteeseen

Estää kutistumisen ja säilyttää vaatteen alkuperäisen muodon

Nyt voit kuivata arkalaatuisimmatkin villavaatteet turvallisesti. DelicateCare-järjestelmä muokkaa rummun liikkeitä tekstiilityypin mukaan ja estää villavaatteiden kiertymisen ja vääntymisen välttääkseen kutistumista kuivauksen aikana. Kuivaustulos on erinomainen, ja tekstiilit säilyttävät alkuperäisen kokonsa ja muotonsa – aivan kuten tasokuivauksessa.

Säilyttää ja aktivoi vettä hylkivät ominaisuudet

DelicateCare-järjestelmä säilyttää ja aktivoi edistyksellisten ulkovaatteiden vettä hylkivät ominaisuudet tasokuivausta paremmin. Kun vaate on pesty kyllästeaineella kuivausrumpu palauttaa vettähylkivän pinnan aktiiviseksi oikean lämpötilan ansiosta. 

GentleCare säilyttää pyykit pitempään uudenveroisina

GentleCare-järjestelmä suojaa pyykit liialta kuumuudelta ja kuivaa ne lähes puolet matalammassa lämpötilassa kuin perinteiset kuivausrummut. Tekstiilien alkuperäiset ominaisuudet säilyvät pitempään, ja energiaa ja aikaa kuluu huomattavasti vähemmän.

SensiCare - Kuivaa myös arkipyykit hellävaraisesti

SensiCare-järjestelmä mittaa pyykin kosteustason ja muokkaa kuivausohjelman keston sen mukaisesti välttäen liian kuumia lämpötiloja. Tämä säästää sekä aikaa että energiaa tuloksista tinkimättä. Helppoa ja vaivatonta huolenpitoa.

 • SensiCare
 • GentleCare
 • SensiCare
 • GentleCare
 • DelicateCare
 • SensiCare
 • GentleCare
 • DelicateCare
 • CycloneCare

Kuivausrumpu jonka luukku auki

Tila & sijainti

Valitsetpa sitten vapaasti tai kalusteisiin sijoitettavan kuivausrummun, on tärkeä valita malli joka varmasti mahtuu kotiisi juuri sille suunniteltuun paikkaan. Kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävissäsi?

60 cm leveä tila - Tavallinen kuivasrumpu mahtuu hyvin. 
Alle  60 cm syvä tila – Kompakti kuivausrumpu on täydellinen pienempiin tiloihin. Mikäli sinulla on perinteinen edestä täytettävä pyykinpesukone, voit laittaa kuivausrummun suoraan sen päälle.

Vinkki: Jos pesutorni ei mahdu kylpyhuoneeseesi, suosittelemme ehdottomasti kuivaavaa pesukonetta - saat kaiken tarvitsemasi yhdessä ja samassa paketissa. 

Kuivausrumpu ja vieressä kori täynnä viikattuja vaatteita

Täyttömäärät

Kuinka monta kertaa viikossa käytät yleensä kuivausrumpuasi?

Alle neljä kertaa viikossa – Mikäli käytät kuivausrumpua vain muutaman kerran viikossa, 4-6 kg täyttömäärä sopii sinulle hyvin.

4–6 kertaa/viikko – 7 kg täyttömäärä helpottaa elämääsi, ja sopii hyvin esimerkiksi vuodevaatteiden kuivaukseen


6+ kertaa/viikko – 8 kg tai enemmän sopii hyvin sinulle, jonka kotona kuivausrumpu pyörii usein - suurempi täyttömäärä säästää myös aikaa, koska voit kuivata enemmän kerralla

Vinkki: Älä täytä kuivausrumpuasi aivan äärimmilleen, jätä mieluummin rumpuun hieman tilaa - tällöin vaatteesi kuivuvat myös nopeammin. 

Rivi vaatteita henkareissa

Pestävät materiaalit

Pidä huolta herkimmistäkin vaatekappaleistasi ja varmista, että lempivaatteesi kestävät entistä pidempään.

Hienopestävät– Valitse 800-sarjan kuivausrumpu DelicateCare-ohjelmalla, ja voit kuivata hienopestävät vaatteesi täysin huoletta
Villa – Valitse kuivausrumpu Woolmark-sertifikaatilla

Sininen säästöpossu

Tehokkuus

Säästä energiaa ja rahaa energiatehokkaalla kuivausrummulla. Kuivausrumpujen energiatehokkuus on luokiteltu A-luokasta C-luokkaan (A+++ on energiatehokkain). Mitä energiatehokkaampi kuivausrumpu, sitä enemmän energiaa ja rahaa tulet säästämään - ja useamman vuoden kuluessa voi säästetty summa olla aikamoisen iso.

Kolme kuivausrumpua rivissä

Valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva kuivausrumpu

Tarvitsetpa sitten isolle perheelle sopivan isorumpuisen kuivausrummun, pieneen tilaan mahtuvan kompaktin koneen tai älypuhelimellasi ohjattavan kuivausrummun, Electroluxilta löytyy juuri sinulle sopiva vaihtoehto.