Osto-opas

Löydä juuri sinulle sopiva kuivausrumpu

Meidän valikoimamme

Tutustu valikoimaamme löytääksesi juuri sinun kotiisi sopivan mallin.

  • CycloneCare
  • DelicateCare
  • GentleCare
  • SensiCare
  • Woolmark Blue
  • DelicateCare
  • GentleCare
  • SensiCare
  • Woolmark Blue

Pidä mielessä

Alta löydät tietoa, joka on hyvä pitää mielessä uutta kuivausrumpua ostaessa.

Yksityiskohtaista tietoa tuotteista löydät käyttöoppaasta.

Kuivausrumpu jonka luukku auki

Tila & sijainti

Valitsetpa sitten vapaasti tai kalusteisiin sijoitettavan kuivausrummun, on tärkeä valita malli joka varmasti mahtuu kotiisi juuri sille suunniteltuun paikkaan. Kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävissäsi?

60 cm leveä tila - Tavallinen kuivasrumpu mahtuu hyvin. 
Alle  60 cm syvä tila – Kompakti kuivausrumpu on täydellinen pienempiin tiloihin. Mikäli sinulla on perinteinen edestä täytettävä pyykinpesukone, voit laittaa kuivausrummun suoraan sen päälle.

Vinkki: Jos pesutorni ei mahdu kylpyhuoneeseesi, suosittelemme ehdottomasti kuivaavaa pesukonetta - saat kaiken tarvitsemasi yhdessä ja samassa paketissa. 

Kuivausrumpu ja vieressä kori täynnä viikattuja vaatteita

Täyttömäärät

Kuinka monta kertaa viikossa käytät yleensä kuivausrumpuasi?

Alle neljä kertaa viikossa – Mikäli käytät kuivausrumpua vain muutaman kerran viikossa, 4-6 kg täyttömäärä sopii sinulle hyvin.

4–6 kertaa/viikko – 7 kg täyttömäärä helpottaa elämääsi, ja sopii hyvin esimerkiksi vuodevaatteiden kuivaukseen


6+ kertaa/viikko – 8 kg tai enemmän sopii hyvin sinulle, jonka kotona kuivausrumpu pyörii usein - suurempi täyttömäärä säästää myös aikaa, koska voit kuivata enemmän kerralla

Vinkki: Älä täytä kuivausrumpuasi aivan äärimmilleen, jätä mieluummin rumpuun hieman tilaa - tällöin vaatteesi kuivuvat myös nopeammin. 

Rivi vaatteita henkareissa

Pestävät materiaalit

Pidä huolta herkimmistäkin vaatekappaleistasi ja varmista, että lempivaatteesi kestävät entistä pidempään.

Hienopestävät– Valitse 800-sarjan kuivausrumpu DelicateCare-ohjelmalla, ja voit kuivata hienopestävät vaatteesi täysin huoletta
Villa – Valitse kuivausrumpu Woolmark-sertifikaatilla

Sininen säästöpossu

Tehokkuus

Säästä energiaa ja rahaa energiatehokkaalla kuivausrummulla. Kuivausrumpujen energiatehokkuus on luokiteltu A-luokasta C-luokkaan (A+++ on energiatehokkain). Mitä energiatehokkaampi kuivausrumpu, sitä enemmän energiaa ja rahaa tulet säästämään - ja useamman vuoden kuluessa voi säästetty summa olla aikamoisen iso.

Löydä täydellinen kuivausrumpu

Tarvitsit sitten suuren kuivausrummun tai pienemmän ratkaisun rajalliseen tilaan, valikoimastamme löytyy varmasti juuri sinulle sopiva laite. Tutustu kaikkiin kuivausrumpuihimme täällä.

Kuivausrummut

CycloneCare - Tasaiset kuivaustulokset, jopa arkalaatuisimmille pyykeille

CycloneCare-järjestelmämme ansiosta pyykki kuivataan aina tasaisesti ja hellävaraisesti. Näin vaatteet säilyttävät muotonsa ja tuntuvat sekä näyttävät hyviltä mahdollisimman pitkään. Sopii myös arkalaatuisille materiaaleille ja silkkivaatteille.

Tutustu tuotteeseen

Silkkivaatteet säilyttävät muotonsa

Silkkivaatteiden kuivaus on tunnetusti vaikeaa, koska ne rypistyvät ja menettävät muotonsa helposti. CycloneCare-ominaisuudella varustettu kuivausrumpu kuivaa vaatteet tasaisesti joka puolelta. Sen spiraalimainen ilmavirtaus ulottuu myös vaikeapääsyisiin kohtiin (kuten taskuihin ja saumoihin) ja kuivaa vaatteet nopeasti, tarkasti ja tasaisesti. Näin ollen silkkivaatteet säilyttävät alkuperäisen muotonsa aivan yhtä hyvin kuin luonnollisesti kuivatettaessa.


DelicateCare - Pidä oma tyylisi

DelicateCare-järjestelmä takaa parhaan lopputuloksen muokkaamalla kuivauslämpötilan ja rummun liikkeet aina tekstiilityypin mukaan. Sen ansiosta vaatteet pysyvät hyväkuntoisina – riippumatta siitä, onko kyse villavaatteista, arkalaatuisista vaatteista tai pitkälle kehitetyistä ulkovaatteista.

Tutustu tuotteeseen

Estää kutistumisen ja säilyttää vaatteen alkuperäisen muodon

Nyt voit kuivata arkalaatuisimmatkin villavaatteet turvallisesti. DelicateCare-järjestelmä säätelee rummun liikkeitä tekstiilityypin mukaan ja estää villavaatteiden kiertymisen ja vääntymisen välttääkseen kutistumista kuivauksen aikana. Kuivaustulos on erinomainen, ja tekstiilit säilyttävät alkuperäisen kokonsa ja muotonsa – aivan kuten tasokuivauksessa.

Säilyttää ja aktivoi vettä hylkivät ominaisuudet

DelicateCare-järjestelmä säilyttää ja aktivoi edistyksellisten ulkovaatteiden vettä hylkivät ominaisuudet tasokuivausta paremmin. Kun vaate on pesty kyllästeaineella, kuivausrumpu palauttaa vettähylkivän pinnan aktiiviseksi oikean lämpötilan ansiosta. 

vettähylkivä tekstiili

GentleCare säilyttää pyykit pitempään uudenveroisina

GentleCare-toiminto suojaa pyykkisi liialta kuumuudelta ja kuivaa ne lähes puolet matalammassa lämpötilassa kuin perinteiset kuivausrummut. Tekstiilien alkuperäiset ominaisuudet säilyvät pidempään, ja energiaa ja aikaa kuluu huomattavasti vähemmän.

mekko ja kuivausrumpuja

Tehokas suodatusjärjestelmä

Helposti puhdistettavan suodattimen ansiosta ilma kiertää tehokkaasti, pitäen energiakulutuksen matalana vaatteita kuivattaessa.


SensiCare - Kuivaa myös arkipyykit hellävaraisesti

SensiCare-järjestelmä mittaa pyykin kosteustason ja muokkaa kuivausohjelman keston sen mukaisesti välttäen liian kuumia lämpötiloja. Tämä säästää sekä aikaa että energiaa tuloksista tinkimättä. Helppoa ja vaivatonta huolenpitoa.

Hellävarainen SensiCare-järjestelmä

SensiCare-järjestelmä tunnistaa pyykin kosteustason sensoriensa avulla, ja muokkaa kuivaustoiminnon sen mukaisesti. Vaatteet eivät siis koskaan altistu liialle lämmölle, pyykkimäärästä riippumatta. Voit säästää aikaa ja energiaa antaen vaatteillesi niiden tarvitseman huolenpidon – riippumatta siitä pesetkö koko viikon pyykit kerralla tai vain sen yhden paidan, jota juuri nyt tarvitset.

Joustavasti avattava luukku

Kuivausrummun luukku voidaan asentaa avautumaan neljään eri suuntaan. Voit siis olla varma, että luukku mahtuu avautumaan ahtaassakin tilassa riippumatta siitä, ovatko pesukone ja kuivausrumpu aseteltu päällekkäin vai vierekkäin. Ei kiusallisia kulmia tai kolahtelevia ovia. Vain älykästä suunnittelua, joka helpottaa arkeasi.

Pinoa koneet pesutorniksi

Ota käytettävissäsi olevasta tilasta kaikki ilo irti väliasennussarjamme avulla. Pinoa kuivausrumpu ja pesukone turvallisesti pesutorniksi ilman lisäkiinnityksiä. Sisäänrakennettu ulosvedettävä hylly helpottaa täyttöä ja tyhjentämistä.

Osta nyt