Osto-opas

Löydä juuri sinulle sopiva kuivausrumpu

Meidän valikoimamme

Tutustu valikoimaamme löytääksesi parhaan kuivausrummun juuri sinun kotiisi.

 • CycloneCare with 3DSense Technology
 • DelicateCare
 • GentleCare
 • SensiCare
 • DelicateCare
 • GentleCare
 • SensiCare

Energiatehokas kuivausrumpu

Electroluxilta löydät laajan valikoiman kuivausrumpuja energialuokkien B ja A+++ väliltä (A+++ on kaikkein energiatehokkain ja vähentää siten tehokkaimmin energiakustannuksia). Hienostunut lämpöpumpputeknologia voi säästää jopa 40% energiaa tavalliseen kondensaattoriin verrattuna, tehden siitä sekä ekologisen että kustannustehokkaan ratkaisun.

SensiCare-teknoloogia varmistaa järkevimmän energiankulutuksen nopeasti kuivattavan pyykin määrän mukaan. Laitteet, joissa on inverter-moottori ovat hellävaraisempia rummulle ja tuulettimelle ja kestävät siten pidempään. Saat siis lyhyemmät kuivausajat laadusta tinkimättä.

Kuivausrummun mitat

Ensimmäinen askel kuivausrummun valitsemisessa on mitata käytössäsi oleva tila.
Leveys: 60 cm - Standardikokoinen kuivausrumpu mahtuu tähän tilaan.
Jos sinulla on edestä täytettävä pesukone, voit pinota kuivausrummun ja pesukoneen pesutorniksi.

Vinkki: Onko käytössäsi vain vähän tilaa? Harkitse kuivaavaa pesukonetta.

Kuivausrummun täyttömäärä

Kuivausrummun maksimi-täyttömäärällä viitataan siihen, kuinka monta kiloa pyykkiä rumpuun mahtuu. Seuraavat seikat on hyvä pitää mielessä:

Kotitalouden koko: Asutko yksin tai onko sinulla kenties suurperhe?
Tavat: Kuinka monta kertaa viikossa tarvitset kuivausrumpua?
Kuivattavan pyykin materiaali ja koko: Esimerkiksi lakanat, täkit ja verhot tarvitsevat suuren kuivausrummun.

Electroluxin kuivausrumpujen täyttömäärät vaihtelevat välillä 7-9 kg, joten jokaisen tarpeisiin löytyy varmasti sopiva laite.

Vinkki: Älä täytä kuivausrumpua ihan täyteen. Jos jätät vaatteillesi tilaa hengittää, ne kuivuvat nopeammin.

Hienopyykin ja muun erityispyykin kuivaaminen

Kaikkein edistyksellisimmät Electroluxin kuivausrummut kuivaavat jopa 93% kaikista tekstiilimateriaaleista, ja niissä on erilliset ohjelmat villan, silkin, ulkoiluvaatteiden, farkkujen, synteettisten, pitsin, villasekoitteen sekä muun hienopyykin kuivaamiseen.

 • Sinistä hienopyykkiä
  Hienopyykki

  Villa-ohjelmamme huolehtii siitä, että villaiset vaatteet säilyttävät kokonsa ja muotonsa. Se on niin tehokas, että Woolmark on myöntänyt sertifioinnin usealle Electrolux-kuivausrummulle.

  Silkin kuivaaminen kuivausrummussamme on myös turvallista, ja silkki säilyttää muotonsa yhtä hyvin kuin narukuivauksessa.

 • Vesipisaroita sinisellä vaatteella
  Ulkoiluvaatteet

  Pidä lempiulkoiluvaatteesi uudenveroisina vuosi toisensa jälkeen. Outdoor-ohjelmamme auttaa säilyttämään vaatteiden vettähylkivän ominaisuuden paremmin kuin narukuivauksessa.

 • Sininen untuvatakki
  Untuva

  Käytä untuvalle suunniteltua ohjelmaa, jotta untuvatakki säilyttää muotonsa ja lämpöeristyskykynsä jopa 30% tehokkaammin kuin perinteisessä narukuivauksessa.

 • Täkki pyykkikorissa
  Täkit

  Täkit ovat haastavia kuivattavia. Siksi olemme suunnitelleet erityisen ohjelman suurempien pyykkien, kuten täkkien ja lakanoiden, käsittelyyn.

Yhteensopivat laitteet

Kun haluat kuivausrummun sopivan täydellisesti yhteen pyykinpesukoneen kanssa, Electroluxilta löydät mallit, jotka on suunniteltu yhteensopiviksi. Voit siis optimoida pesutilasi pinoamalla laitteet pesutorniksi tai asentamalla ne vierekkäin.


Pesukone ja kuivausrumpu vierekkäin

Sensorikuivaus

Kaikissa Electroluxin sarjojen 600, 700, 800 ja 900 kuivausrummuissa käytetään SensiCare-teknologiaa. Edistykselliset kosteus- ja lämpötila-sensorit havaitsevat milloin tekstiilit ovat kuivuneet, ja pysäyttävät kuivausohjelman. SensiCare säästää aikaa ja energiaa ja suojelee vaatteitasi liian kuivaamisen aiheuttamalta rasitukselta. Electroluxin 3DSense-teknologia on saatavilla 900-sarjan laitteissa. Ainutlaatuiset sensorit analysoivat vaatteiden kosteuden sekä niiden pinnalta että sisältä. Lopputuloksena saat hellävaraisesti ja tehokkaasti kuivatut tekstiilit villasta silkkiin ja jopa untuvaan.

Älykkäät kuivausrummut

My Electrolux Care -sovelluksen avulla voit kätevästi huolehtia pyykeistäsi yhdistämällä laitteesi älypuhelimeesi. Sovelluksen avulla voit ohjailla kuivausrumpua puhelimellasi, ja räätälöidä pyykinpesun ja -kuivauksen juuri sinun vaatteillesi sopivaksi.

Tutustu My Electrolux Care -sovellukseen

Säästä tilaa ja aikaa

Narukuivaus vie enemmän tilaa kuin rumpukuivaus, ja tulokset kuivausrummulla kuivatessa ovat rypyttömämpiä, mikä puolestaan tarkoittaa vähemmän silittämistä. Electroluxin kuivausrummut myös kuivaavat nopeammin kuin vaatteiden kuivuessa narulla. Kuivausrummun ansiosta sinun ei siis tarvitse käyttää aikaa pyykkien ripustamiseen ja keräämiseen, vaan kuivaaminen on vaivatonta ympäri vuoden.

Sertifioinnit

Woolmark eli kansainvälinen villamerkintä on Woolmark Companyn myöntämä hyväksyntä sellaiselle kuivausrummun villaohjelmalle, joka kuivaa villan turvallisesti. Electroluxin kuivausrummut ovat hellävaraisia villalle.


CycloneCare - Tasaiset kuivaustulokset, jopa arkalaatuisimmille pyykeille

CycloneCare-järjestelmämme ansiosta pyykki kuivataan aina tasaisesti ja hellävaraisesti. Näin vaatteet säilyttävät muotonsa ja tuntuvat sekä näyttävät hyviltä mahdollisimman pitkään. Sopii myös arkalaatuisille materiaaleille ja silkkivaatteille.

Tutustu tuotteeseen

Silkkivaatteet säilyttävät muotonsa

Silkkivaatteiden kuivaus on tunnetusti vaikeaa, koska ne rypistyvät ja menettävät muotonsa helposti. CycloneCare-ominaisuudella varustettu kuivausrumpu kuivaa vaatteet tasaisesti joka puolelta. Sen spiraalimainen ilmavirtaus ulottuu myös vaikeapääsyisiin kohtiin (kuten taskuihin ja saumoihin) ja kuivaa vaatteet nopeasti, tarkasti ja tasaisesti. Näin ollen silkkivaatteet säilyttävät alkuperäisen muotonsa aivan yhtä hyvin kuin luonnollisesti kuivatettaessa.

PerfectCare 900

Tutustu PerfectCare-kuivausrumpuihimme CycloneCare-järjestelmällä 900-sarjasta.

PerfectCare 900 -sarjan kuivausrumpuihin

DelicateCare - Pidä oma tyylisi

DelicateCare-järjestelmä takaa parhaan lopputuloksen muokkaamalla kuivauslämpötilan ja rummun liikkeet aina tekstiilityypin mukaan. Sen ansiosta vaatteet pysyvät hyväkuntoisina – riippumatta siitä, onko kyse villavaatteista, arkalaatuisista vaatteista tai pitkälle kehitetyistä ulkovaatteista.

Tutustu tuotteeseen

Estää kutistumisen ja säilyttää vaatteen alkuperäisen muodon

Nyt voit kuivata arkalaatuisimmatkin villavaatteet turvallisesti. DelicateCare-järjestelmä säätelee rummun liikkeitä tekstiilityypin mukaan ja estää villavaatteiden kiertymisen ja vääntymisen välttääkseen kutistumista kuivauksen aikana. Kuivaustulos on erinomainen, ja tekstiilit säilyttävät alkuperäisen kokonsa ja muotonsa – aivan kuten tasokuivauksessa.

Säilyttää ja aktivoi vettä hylkivät ominaisuudet

DelicateCare-järjestelmä säilyttää ja aktivoi edistyksellisten ulkovaatteiden vettä hylkivät ominaisuudet tasokuivausta paremmin. Kun vaate on pesty kyllästeaineella, kuivausrumpu palauttaa vettähylkivän pinnan aktiiviseksi oikean lämpötilan ansiosta. 

vettähylkivä tekstiili

PerfectCare 800

Tutustu PerfectCare-kuivausrumpuihimme DelicateCare-järjestelmällä 800-sarjasta.

PerfectCare 800 -sarjan kuivausrumpuihin

GentleCare säilyttää pyykit pitempään uudenveroisina

GentleCare-toiminto suojaa pyykkisi liialta kuumuudelta ja kuivaa ne lähes puolet matalammassa lämpötilassa kuin perinteiset kuivausrummut. Tekstiilien alkuperäiset ominaisuudet säilyvät pidempään, ja energiaa ja aikaa kuluu huomattavasti vähemmän.

mekko ja kuivausrumpuja

Tehokas suodatusjärjestelmä

Helposti puhdistettavan suodattimen ansiosta ilma kiertää tehokkaasti, pitäen energiakulutuksen matalana vaatteita kuivattaessa.

PerfectCare 700

Tutustu PerfectCare-kuivausrumpuihimme GentleCare-järjestelmällä 700-sarjasta.

PerfectCare 700 -sarjan kuivausrumpuihin

SensiCare - Kuivaa myös arkipyykit hellävaraisesti

SensiCare-järjestelmä mittaa pyykin kosteustason ja muokkaa kuivausohjelman keston sen mukaisesti välttäen liian kuumia lämpötiloja. Tämä säästää sekä aikaa että energiaa tuloksista tinkimättä. Helppoa ja vaivatonta huolenpitoa.

Hellävarainen SensiCare-järjestelmä

SensiCare-järjestelmä tunnistaa pyykin kosteustason sensoriensa avulla, ja muokkaa kuivaustoiminnon sen mukaisesti. Vaatteet eivät siis koskaan altistu liialle lämmölle, pyykkimäärästä riippumatta. Voit säästää aikaa ja energiaa antaen vaatteillesi niiden tarvitseman huolenpidon – riippumatta siitä pesetkö koko viikon pyykit kerralla tai vain sen yhden paidan, jota juuri nyt tarvitset.

Joustavasti avattava luukku

Kuivausrummun luukku voidaan asentaa avautumaan neljään eri suuntaan. Voit siis olla varma, että luukku mahtuu avautumaan ahtaassakin tilassa riippumatta siitä, ovatko pesukone ja kuivausrumpu aseteltu päällekkäin vai vierekkäin. Ei kiusallisia kulmia tai kolahtelevia ovia. Vain älykästä suunnittelua, joka helpottaa arkeasi.

Pinoa koneet pesutorniksi

Ota käytettävissäsi olevasta tilasta kaikki ilo irti väliasennussarjamme avulla. Pinoa kuivausrumpu ja pesukone turvallisesti pesutorniksi ilman lisäkiinnityksiä. Sisäänrakennettu ulosvedettävä hylly helpottaa täyttöä ja tyhjentämistä.

Osta nyt

PerfectCare 600

Tutustu PerfectCare-kuivausrumpuihimme SensiCare-järjestelmällä 600-sarjasta.

PerfectCare 600 -sarjan kuivausrumpuihin