Osto-opas

Löydä juuri sinulle sopiva kuivausrumpu

Tasaiset lopputulokset, erinomainen huolenpito

CycloneCare-järjestelmä 3DSense-teknologialla kohtelee vaatteitasi uskomattomalla hellävaraisuudella. Voit jopa kuivata hienopyykkiä, kuten silkkipaitoja, pehmeitä villavaatteita ja paksuja vuorellisia talvitakkeja. Sen ainutlaatuinen kuivaus pitää hellästi huolta tekstiileistäsi kerta toisensa jälkeen.

Suojelee lämpöä, säilyttää ulkomuodon*

*Auttaa säilyttämään untuvatakkien lämpösuojan ja ulkomuodon jopa 30% paremmin kuin huoneilmassa kuivatessa.

PerfectCare 900

Tutustu PerfectCare-kuivausrumpuihimme CycloneCare-järjestelmällä 900-sarjasta.

DelicateCare - Pidä oma tyylisi

DelicateCare-järjestelmämme säätää lämpötilan ja rummun liikkeet tekstiilityypin mukaan, jotta vaatteesi saavat tarvitsemaansa huolenpitoa. Villaiset vaatteet säilyttävät muotonsa ja ulkovaatteet vedenpitävät ominaisuutensa.

Ei vaatteiden kutistumista.* Ei muotojen menetystä.

*Villaiset vaatteet eivät kutistu rumpukuivauksessa verratessa huoneilmassa kuivaamiseen.

Nyt uskallat rumpukuivata myös kaikkein herkimpiä villapaitoijasi. DelicateCare-järjestelmämme säätää rummun liikkeet niin, etteivät villavaatteet pyöri ja veny ja siten myös kutistu kuivauksen yhteydessä. Tämä takaa uskomattomia kuivaustuloksia jopa käsinpestäville villavaatteille.

Vedenpitävyys* pysyy ja palautuu

*Paremmin kuin huoneilmassa kuivatessa.

DelicateCare-järjestelmässä ulkovaatteiden vedenpitävät ominaisuudet säilyvät ja palautuvat rumpukuivauksessa paremmin kuin narulla kuivatessa. DelicateCare säätelee rummun lämpötilaa ja liikkeitä suojellakseen ulkovaatteiden tekstiilejä, varmistaen että ne saavat juuri oikean määrän lämpöä.

PerfectCare 800

Tutustu PerfectCare-kuivausrumpuihimme DelicateCare-järjestelmällä 800-sarjasta.

GentleCare säilyttää pyykit pitempään uudenveroisina

GentleCare-toiminto suojaa pyykkisi liialta kuumuudelta ja kuivaa ne lähes puolet matalammassa lämpötilassa kuin perinteiset kuivausrummut. Tekstiilien alkuperäiset ominaisuudet säilyvät pidempään, ja energiaa ja aikaa kuluu huomattavasti vähemmän.

Täydellisesti kuivattu vain puolella lämmöllä*

*Verrattuna perinteisen kuivausrummun tuloilman lämpötilaan.

Tehokas suodatinjärjestelmä

Kuivausrumpujemme EcoFlow-suodatinjärjestelmä tarjoaa energiatehokasta kuivaamista joka kerta. Helposti puhdistettava suodatin kierrättää saman kertaalleen lämmitetyn ilman takaisin rumpuun vähentäen kuivausrummun energiankulutusta.

PerfectCare 700

Tutustu PerfectCare-kuivausrumpuihimme GentleCare-järjestelmällä 700-sarjasta.

Woman reflection in mirror

SensiCare - Kuivaa myös arkipyykit hellävaraisesti

SensiCare-järjestelmä mittaa pyykin kosteustason ja muokkaa kuivausohjelman keston sen mukaisesti välttäen liian kuumia lämpötiloja. Tämä säästää sekä aikaa että energiaa tuloksista tinkimättä. Helppoa ja vaivatonta huolenpitoa.

SensiCare saa vaatteet tuntumaan uudenveroisilta pidempään

SensiCare-järjestelmä havaitsee kuivattavien vaatteiden kosteustason erityisten sensoriensa avulla, ja säätää kuivausajan sen mukaiseksi. Tämän ansiosta jopa pieni pyykkimääräkään ei koskaan altistu liialle kuumuudelle. Voit säästää aikaa ja energiaa antaen vaatteillesi niiden tarvitseman huolenpidon – oli kyseessä sitten koko viikon pyykit tai yksi paita, joka on saatava heti päälle.

Pinoa koneet pesutorniksi

Ota käytettävissäsi olevasta tilasta kaikki ilo irti väliasennussarjamme avulla. Pinoa kuivausrumpu ja pesukone turvallisesti pesutorniksi ilman lisäkiinnityksiä. Sisäänrakennettu ulosvedettävä hylly helpottaa täyttöä ja tyhjentämistä.

PerfectCare 600

Tutustu PerfectCare-kuivausrumpuihimme SensiCare-järjestelmällä 600-sarjasta.

Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan

 • Integroitava kuivausrumpu suuressa kylpyhuoneessa
  Kuivausrumpu

  Koe uskomattomia kuivaustuloksia kuivausrumpujemme avulla.

 • Mies pitelee vastapestyä takkia kädessään
  Pyykinpesukone

  Koe uskomattomia pesutuloksia pyykinpesukoneidemme avulla.

 • Takkeja roikkumassa vaaterekissä
  Pyykinpesu ja kuivaus

  Huolehdi vaatteistasi pyykinpesukoneiden, kuivausrumpujen ja muiden vaatehoitotuotteiden avulla.

Meidän valikoimamme

Tutustu valikoimaamme löytääksesi parhaan kuivausrummun juuri sinun kotiisi.

 • CycloneCare with 3DSense Technology
 • DelicateCare
 • GentleCare
 • SensiCare
 • DelicateCare
 • GentleCare
 • SensiCare

Energiatehokas kuivausrumpu

Electroluxilta löydät laajan valikoiman kuivausrumpuja energialuokkien B ja A+++ väliltä (A+++ on kaikkein energiatehokkain ja vähentää siten tehokkaimmin energiakustannuksia). Hienostunut lämpöpumpputeknologia voi säästää jopa 40% energiaa tavalliseen kondensaattoriin verrattuna, tehden siitä sekä ekologisen että kustannustehokkaan ratkaisun.

SensiCare-teknoloogia varmistaa järkevimmän energiankulutuksen nopeasti kuivattavan pyykin määrän mukaan. Laitteet, joissa on inverter-moottori ovat hellävaraisempia rummulle ja tuulettimelle ja kestävät siten pidempään. Saat siis lyhyemmät kuivausajat laadusta tinkimättä.

Kuivausrummun mitat

Ensimmäinen askel kuivausrummun valitsemisessa on mitata käytössäsi oleva tila.
Leveys: 60 cm - Standardikokoinen kuivausrumpu mahtuu tähän tilaan.
Jos sinulla on edestä täytettävä pesukone, voit pinota kuivausrummun ja pesukoneen pesutorniksi.

Vinkki: Onko käytössäsi vain vähän tilaa? Harkitse kuivaavaa pesukonetta.

Kuivausrummun täyttömäärä

Kuivausrummun maksimi-täyttömäärällä viitataan siihen, kuinka monta kiloa pyykkiä rumpuun mahtuu. Seuraavat seikat on hyvä pitää mielessä:

Kotitalouden koko: Asutko yksin tai onko sinulla kenties suurperhe?
Tavat: Kuinka monta kertaa viikossa tarvitset kuivausrumpua?
Kuivattavan pyykin materiaali ja koko: Esimerkiksi lakanat, täkit ja verhot tarvitsevat suuren kuivausrummun.

Electroluxin kuivausrumpujen täyttömäärät vaihtelevat välillä 7-9 kg, joten jokaisen tarpeisiin löytyy varmasti sopiva laite.

Vinkki: Älä täytä kuivausrumpua ihan täyteen. Jos jätät vaatteillesi tilaa hengittää, ne kuivuvat nopeammin.

Hienopyykin ja muun erityispyykin kuivaaminen

Kaikkein edistyksellisimmät Electroluxin kuivausrummut kuivaavat jopa 93% kaikista tekstiilimateriaaleista, ja niissä on erilliset ohjelmat villan, silkin, ulkoiluvaatteiden, farkkujen, synteettisten, pitsin, villasekoitteen sekä muun hienopyykin kuivaamiseen.

 • Sinistä hienopyykkiä
  Hienopyykki

  Villa-ohjelmamme huolehtii siitä, että villaiset vaatteet säilyttävät kokonsa ja muotonsa. Se on niin tehokas, että Woolmark on myöntänyt sertifioinnin usealle Electrolux-kuivausrummulle.

  Silkin kuivaaminen kuivausrummussamme on myös turvallista, ja silkki säilyttää muotonsa yhtä hyvin kuin narukuivauksessa.

 • Vesipisaroita sinisellä vaatteella
  Ulkoiluvaatteet

  Pidä lempiulkoiluvaatteesi uudenveroisina vuosi toisensa jälkeen. Outdoor-ohjelmamme auttaa säilyttämään vaatteiden vettähylkivän ominaisuuden paremmin kuin narukuivauksessa.

 • Sininen untuvatakki
  Untuva

  Käytä untuvalle suunniteltua ohjelmaa, jotta untuvatakki säilyttää muotonsa ja lämpöeristyskykynsä jopa 30% tehokkaammin kuin perinteisessä narukuivauksessa.

 • Täkki pyykkikorissa
  Täkit

  Täkit ovat haastavia kuivattavia. Siksi olemme suunnitelleet erityisen ohjelman suurempien pyykkien, kuten täkkien ja lakanoiden, käsittelyyn.

Yhteensopivat laitteet

Kun haluat kuivausrummun sopivan täydellisesti yhteen pyykinpesukoneen kanssa, Electroluxilta löydät mallit, jotka on suunniteltu yhteensopiviksi. Voit siis optimoida pesutilasi pinoamalla laitteet pesutorniksi tai asentamalla ne vierekkäin.


Pesukone ja kuivausrumpu vierekkäin

Sensorikuivaus

Kaikissa Electroluxin sarjojen 600, 700, 800 ja 900 kuivausrummuissa käytetään SensiCare-teknologiaa. Edistykselliset kosteus- ja lämpötila-sensorit havaitsevat milloin tekstiilit ovat kuivuneet, ja pysäyttävät kuivausohjelman. SensiCare säästää aikaa ja energiaa ja suojelee vaatteitasi liian kuivaamisen aiheuttamalta rasitukselta. Electroluxin 3DSense-teknologia on saatavilla 900-sarjan laitteissa. Ainutlaatuiset sensorit analysoivat vaatteiden kosteuden sekä niiden pinnalta että sisältä. Lopputuloksena saat hellävaraisesti ja tehokkaasti kuivatut tekstiilit villasta silkkiin ja jopa untuvaan.

Älykkäät kuivausrummut

My Electrolux Care -sovelluksen avulla voit kätevästi huolehtia pyykeistäsi yhdistämällä laitteesi älypuhelimeesi. Sovelluksen avulla voit ohjailla kuivausrumpua puhelimellasi, ja räätälöidä pyykinpesun ja -kuivauksen juuri sinun vaatteillesi sopivaksi.

Säästä tilaa ja aikaa

Narukuivaus vie enemmän tilaa kuin rumpukuivaus, ja tulokset kuivausrummulla kuivatessa ovat rypyttömämpiä, mikä puolestaan tarkoittaa vähemmän silittämistä. Electroluxin kuivausrummut myös kuivaavat nopeammin kuin vaatteiden kuivuessa narulla. Kuivausrummun ansiosta sinun ei siis tarvitse käyttää aikaa pyykkien ripustamiseen ja keräämiseen, vaan kuivaaminen on vaivatonta ympäri vuoden.

Sertifioinnit

Woolmark eli kansainvälinen villamerkintä on Woolmark Companyn myöntämä hyväksyntä sellaiselle kuivausrummun villaohjelmalle, joka kuivaa villan turvallisesti. Electroluxin kuivausrummut ovat hellävaraisia villalle.