Tutustu kodin hyvinvointiin

Oma tilasi

Täydellistä rentoutumista varten

Puhtautta ja hyvinvointia kotiisi. Mallistostamme löydät tehokkaat ja käytännölliset imurit kaikkiin siivoustarpeisiin sekä ilmanpuhdistimet ja ilmastointilaitteet raikastamaan ja puhdistamaan kotisi ilmaa.

Puhtaat lattiat joustavasti ja tehokkaasti

Varrelliset akkuimurit tarjoavat optimaalisen käyttömukavuuden pikasiivoukseen. Johdottoman ja tyylikkään muotoilun ansiosta niitä voidaan pitää esillä sekä käyttää missä ja milloin tahansa.

Imuroi mistä ja milloin tahansa

Sinun ei enää tarvitse olla paikalla, kun imuroit kotisi. Electrolux PUREi9 robotti-imurilla voit siivota mobiilisti mistä tahansa ja milloin tahansa.

MotionSense™

MotionSense™ -robotti-imuri

Päästä tehot irti

UltraPower saa sinut unohtamaan, että olet imuroimassa. Tuntuu ennemminkin, kuin kääntäisit auton avainta, painaisit kaasupoljinta ja jättäisit kotipihan taaksesi. 

Hiljaiseen ja rauhalliseen imurointiin

Kuiskaavan hiljaisen pölynimurin ansiosta imurointi ei enää häiritse muita. Sen sijaan se auttaa sinua siivoamaan kotisi ja rauhoittamaan samalla mielesi.

Herää terveellisempään, puhtaampaan ja raikkaampaan kotiin

Hengittämämme ilma on kehollemme yhtä tärkeää kuin nauttimamme ruoka tai juomat. AirComfort -tuotteidemme avulla säilytät ilman raikkaana ja terveellisenä koko päivän ja voit nauttia rauhallisista yöunista.

A Home Made by You

Electroluxin pölynimureilla puhdistat kirkkaan puhtaiksi niin pölyiset nurkat kuin lattiapinnat, koska kotisi mukavuus on ensisijaisen tärkeää.

Tutustu kodin viihtyvyyttä parantaviin tuotteisiimme

Näytä lisää