.

Kuinka puhdas koti vaikuttaa hyvinvointiisi

Me Electroluxilla olemme vakuuttuneita siitä, että puhtaalla elinympäristöllä on suuri vaikutus hyvinvointiin. Tutkimuksen mukaan jopa 81 prosenttia ihmisistä tuntee olevansa onnellisempia puhtaassa kodissa, 85 prosenttia tuntee olonsa rentoutuneemmaksi, ja 76 prosenttia kertoo nukkuvansa paremmin*. Halusimme kokeilla, voimmeko vaikuttaa yhden naapuruston hyvinvointiin pelkästään siivouksen avulla. Katso kokeilumme tulokset ylläolevalta videolta, ja lue lisää siitä kuinka olemme asettaneet tavoitteeksemme suunnitella tuotteita, jotka tekevät siivoamisesta vaivattomampaa.

*Hunting Dynasty, A Clean Environment´s Impact on People´s Happiness, toukokuu 2019

Well A7 Ilmanpuhdistin - parempi sisäilma 5-vaiheisen ilmanpuhdistuksen avulla

Sisäilman laatu on tärkeä hyvinvoinnin kannalta - erityisesti nyt, kun vietämme niin paljon aikaa kotona. Uuden Well A7 -ilmanpuhdistimemme avulla saat tehokkaan ilmanpuhdistuksen tyylikkäässä muotoilussa. Ilmanpuhdistimen voi asettaa lattialle tai kiinnittää seinälle lattiatilan säästämiseksi. Nauti puhtaammasta kodista!

Well Q8 - Kaikkien aikojen joustavin pölynimuri

Ergonomisen suunnittelunsa ansiosta Well Q8 -pölynimurilla pääset käsiksi myös hankalasti saavutettaviin paikkoihin. Pölynimuri poistaa sekä suuret hiukkaset että 99,99% hienopölystä 5-vaiheisen suodatuksen ansiosta. Se on nopea ja helppo siivousapu, aina käden ulottuvilla.

Electrolux tekee siivoamisesta vaivatonta

Ymmärrämme, että siivoaminen on sekä henkisesti että fyysisesti rankkaa, mutta tiedämme myös, että puhdas koti voi lisätä onnellisuutta ja yleistä hyvinvointia. Siksi suunnittelemme imureita, jotka ovat sekä tehokkaita että kevyitä käsitellä. Jotta voit helposti pitää huolta kotisi siisteydestä ja hyvinvoinnistasi.

Pure A9 siitepölyä vastaan

Siitepölyallergia on valitettavan yleinen ongelma – ja yksi parhaista syistä ilmanpuhdistimen hankkimiselle. Älykäs ilmanpuhdistin Pure A9 suodattaa jopa 99 % ilmassa leijuvasta siitepölystä. Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt tuotteelle Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Uudistettu s-bag!

Uusi ja entistä hygieenisempi sulkumekanismi estää pölypussia hajoamasta tai vuotamasta pidentäen samalla pölynimurin käyttöikää.

Uusi Pure i9.2 Robotti-imuri

Tämä kolmion mallinen robotti-imuri havainnoi tilan 3D Vision -navigointijärjestelmän ansiosta, saavuttaen ja siivoten kotisi jokaisen nurkan. Uskomattomalla suorituskyvyllä varustettu Pure i9.2 muistaa kotisi pohjakartan, ja sitä voidaan ohjailla Pure i9-sovelluksen avulla. Se muokautuu jokaiseen tilaan ja siivoaa tarkkuudella.

Uusi ja ensiluokkainen Pure Q9

Pure Q9 on tyylikkäin ja hiljaisin johdoton pölynimurimme. Luksuskotien sisustussuunnittelusta inspiraatiota ammentanut muotoilu sopii sulavasti moderniin kotiin. Kevyt rakenne ja imurin monikäyttöisyys tekee siivoamisesta myös helpompaa kuin koskaan.

Uuden ajan imuri

Pure F9 on imuri, jossa perinteisen virtajohdollisen imurin tehokkuus on yhdistetty akkukäyttöisen imurin helppouteen. Tämä johdoton imuri on suunniteltu modernia nykypäivää varten.

Paras koskaan valmistamamme pölynimuri

Pure D9 -pölynimurissa yhdistyvät pölynimuritekniikan ja innovaation parhaat puolet erinomaisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.