Tutustu kodin hyvinvointiin

Oma tilasi

Täydellistä rentoutumista varten

Puhtautta ja hyvinvointia kotiisi. Mallistostamme löydät tehokkaat ja käytännölliset imurit kaikkiin siivoustarpeisiin sekä ilmanpuhdistimet ja ilmastointilaitteet raikastamaan ja puhdistamaan kotisi ilmaa.

Uuden ajan imuri

Pure F9 on imuri, jossa perinteisen virtajohdollisen imurin tehokkuus on yhdistetty akkukäyttöisen imurin helppouteen. Tämä johdoton imuri on suunniteltu modernia nykypäivää varten.

You lead, it follows.

FlowMotion-järjestelmällä varustettu uusi Pure D9 -pölynimuri mahdollistaa pehmeän ja vaivattoman siivoamisen kaikilla pinnoilla. XL Easy-Roll -pyörät ja kuulalaakeroiduilla pyörillä varusteltu suulake toimivat täydellisesti yhdessä. Isot kumipintaiset pyörät liikkuvat tasaisesti ja FlowMotion-suulake liukuu vaivattomasti kaikilla pinnoilla.

Well S7 - kristallinkirkas tulos

Electroluxin Well S7 -ikkunapesurilla saat puhdistettua ikkunasi aivan kuin ammattilainen. Helpommin, paremmin ja nopeammin - ja  hauskemmin. Ikkunoiden lisäksi Well S7 sopii monien muidenkin pintojen puhdistamiseen. Miltä kuulostaa esimerkiksi kiiltävän puhtaat työtasot, peilit tai kaakelit?

Puhtaat lattiat joustavasti ja tehokkaasti

Varrelliset akkuimurit tarjoavat optimaalisen käyttömukavuuden pikasiivoukseen. Johdottoman ja tyylikkään muotoilun ansiosta niitä voidaan pitää esillä sekä käyttää missä ja milloin tahansa.

Imuroi mistä ja milloin tahansa

Sinun ei enää tarvitse olla paikalla, kun imuroit kotisi. Electrolux PURE i9 robotti-imurilla voit siivota mobiilisti mistä tahansa ja milloin tahansa.

Hiljaiseen ja rauhalliseen imurointiin

Kuiskaavan hiljaisen pölynimurin ansiosta imurointi ei enää häiritse muita. Sen sijaan se auttaa sinua siivoamaan kotisi ja rauhoittamaan samalla mielesi.

Herää terveellisempään, puhtaampaan ja raikkaampaan kotiin

Hengittämämme ilma on kehollemme yhtä tärkeää kuin nauttimamme ruoka tai juomat. AirComfort -tuotteidemme avulla säilytät ilman raikkaana ja terveellisenä koko päivän ja voit nauttia rauhallisista yöunista.

A Home Made by You

Electroluxin pölynimureilla puhdistat kirkkaan puhtaiksi niin pölyiset nurkat kuin lattiapinnat, koska kotisi mukavuus on ensisijaisen tärkeää.