PALKINNOT JA TUNNUSTUKSET

Jatkuva tavoitteemme tehdä kuluttajien elämänlaadusta parempaa on huomioitu kolmansien osapuolen toimesta kansainvälisesti arvostettujen palkintojen kautta. Alta voit lukea lisää palkinnoista ja tunnustuksista, joita meille on myönnetty.

Pure A9 -ilmanpuhdistin on testivoittaja Iltalehden testissä

Electroluxin Pure A9 -ilmanpuhdistin pärjäsi Iltalehden tekemässä ilmanpuhdistintestissä erinomaisesti. Iltaehti testasi viisi erilaista ilmanpuhdistinta, joista suosikiksi valikoitui Electroluxin Pure A9. Tuote keräsi kehuja hiljaisesta äänestään, tyylikkyydestään, helppokäyttöisyydestään, tehokkuudestaan sekä hajujen poisto-ominaisuudestaan

Pure A9 -ilmanpuhdistimesta sanottiin mm. näin:
Electrolux Pure A9 jätti hyvän maun suuhun. Se on todella tehokas ja puhdistaa erinomaisesti pienen kaksion huoneilman. Jo lyhyenkin käytön jälkeen havaitsi, miten ilma oli raikkaampi ja helpompi hengittää.” (Iltalehti)

ELECTROLUXIN PALKINNOT 2019

Electrolux on palkittu työnantaja Euroopassa

Electrolux on nimetty huipputyönantajaksi Euroopassa saatuaan Top Employer Award 2019 -työnantajapalkinnon viidessä eri Euroopan maassa – Yhdistyneissä Kuningaskunnissa, Italiassa, Espanjassa, Ranskassa ja Saksassa. Top Employers Institute on huomioinut Electroluxin poikkeuksellisen hyvistä työolosuhteista sekä siitä, että Electrolux on edistyksellinen työnantaja Euroopassa. Electrolux erottui edukseen viestintävälineidensä, kehitysohjelmiensa, verkostoitumisensa, talent managementinsä ja johtamiskykynsä ansiosta.

ELECTROLUXIN TUOTEINNOVAATIOIDEN SAAMAT PALKINNOT.

Allergiatunnus

Electrolux on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden kahdelle imurimallistolle sekä yhdelle ilmanpuhdistinmallistolle.