PALKINNOT JA TUNNUSTUKSET

Jatkuva tavoitteemme tehdä kuluttajien elämänlaadusta parempaa on tunnustettu ja huomioitu kolmannen osapuolen instituutioiden toimesta kansainvälisesti arvostettujen palkintojen kautta. Alta voit lukea lisää palkinnoista, joita meille on myönnetty.

Flow A3

Kompaktin kokoinen Flow A3 -ilmanpuhdistin testivoittajaksi Norjassa!*

Testissä parhaimmat pisteet saaneen Flow A3:n todettiin olevan täydellinen ilmanpuhdistin kotitoimistoon. Kiitosta keräsi lisäksi nopea ilmanpuhdistus, puhdas huoneilma saavutettiin 63 minuutissa, sekä tehokkuus myös pienimmällä teholla. Flow A3 on ilmanpuhdistin omassa luokassaan.

*Testi: TV 2 Hjelper Deg, Norja (1/2021)

Tutustu Flow A3 -ilmanpuhdistimeen

Pure Q9

Johdoton varsi-imurimme Pure Q9 on voittanut Red Dot Design Award 2020 -palkinnon ainutlaatuisen ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta!

Pure Q9 on tehokas 2-in-1-pölynimuri, jolla on loistava suorituskyky. Sen kahvasta saa kätevästi tukevan otteen, mikä helpottaa imurointia. Imuri liukuu myös vaivattomasti latausasemalta käyttöön ja takaisin. Imurin eri sävyt ja mallit ovat saaneet inspiraatiota kotien sisustuksen materiaaleista, jonka ansiosta imuri näyttää hyvältä kotonasi. 

Tutustu Pure Q9 -imuriin

Pure D8.2

Pölynimurimme Pure D8.2 on voittanut Red Dot Design Award 2020 sekä iF Design Award 2020 -palkinnot erinomaisen designinsa ansiosta. Saksalainen testi-instittuutti SLG on myös palkinnut tämän imurin sen ainutlaatuisen äänenlaadun ansiosta.

55% imurista on valmistettu kierrätetystä muovista, ja sen pinnat ovat sileät ja kauniin mattaiset. Puskurin sivuilla on tekstiilirakenne ja näyttö on sopusointuinen muiden osien kanssa. Mikä parasta, tämä on hiljaisin pölynimurimme koskaan. Voit siivota kotisi lähesä täysin äänettömästi, riippumatta lattian tai mattojen materiaaleista.

Tutustu Pure D8.2 -imuriin

Ilmanpuhdistin Pure A9

Red Dot Design Award 2020 -muotoilupalkinto myönnetty ilmanpuhdistimelle PURE A9!*

Pure A9 säätää puhdistustehoa ilmanlaadun mukaisesti. Kun Smart-toiminto aktivoidaan, se analysoi sisäilman muutamassa sekunnissa ja säätää puhdistustehoa tarvittaessa. Siitepölytön koti vuodesta toiseen.

*The Red Dot is the award for high product design quality. The international jury only awards this sought-after seal of quality to works that set themselves apart significantly from comparable works thanks to their excellent design.

 

Upptäck Pure A9

ELECTROLUXIN PALKINNOT 2019

Electrolux on palkittu työnantaja Euroopassa

Electrolux on nimetty huipputyönantajaksi Euroopassa saatuaan Top Employer Award 2019 -työnantajapalkinnon viidessä eri Euroopan maassa – Yhdistyneissä Kuningaskunnissa, Italiassa, Espanjassa, Ranskassa ja Saksassa. Top Employers Institute on huomioinut Electroluxin poikkeuksellisen hyvistä työolosuhteista sekä siitä, että Electrolux on edistyksellinen työnantaja Euroopassa. Electrolux erottui edukseen viestintävälineidensä, kehitysohjelmiensa, verkostoitumisensa, talent managementinsä ja johtamiskykynsä ansiosta.

Lue lisää

ELECTROLUXIN TUOTEINNOVAATIOIDEN SAAMAT PALKINNOT.

AutoDose-pyykinpesukone

AutoDose-toiminnolla varustettu PerfectCare-pyykinpesukone on voittanut Red Dot -palkinnon erinomaisen muotoilunsa ansiosta.

Electroluxin AutoDose-toiminto takaa parhaan mahdollisen huolenpidon vaatteillesi, ja poistaa pesuaineen kanssa säheltämisen sekä oikean määrän arvailun kokonaan pyykinpesusta. Yksi pesuaineen täyttö riittää jopa 20 pesukertaan.

Tutustu AutoDoseen

QuickSelect-astianpesukone

Electrolux QuickSelect -astianpesukone on voittanut iF Design Award -palkinnon innovatiivisen tuotesuunnittelunsa ansiosta.

QuickSelect-astianpesukoneissa on uusi, käytännöllinen koskestuspaneeli. Käyttäjän tarvitsee vain valita pesuohjelman kesto kosketuspaneelista, ja Ecometer-näyttö ilmoittaa kuinka paljon valittu aika kuluttaa energiaa, ohjaamalla hienovaraisesti käyttäjää tekemään kestävämpiä valintoja tuotteen käytössä.

Tutustu astianpesukoneisiimme

Pure F9 -imuri

PURE F9 johdoton varsi-imuri on voittanut iF Design Award -palkinnon innovatiivisen tuotesuunnittelunsa ansiosta.

Pure F9 imurissa yhdistyy perinteisen pölynimurin suorituskyky sekä varsi-imurin keveys ja helppous. Pure F9 -imurin rungon ja pölysäiliön painopiste on lähellä lattiaa, mikä tekee imurin käsittelemisestä kevyempää. Näin käyttäjän ei tarvitse kannatella imurin painoa – imuri kantaa kuin itse itsensä. Säiliön voi kuitenkin siirtää lähemmäs kädensijaa silloin kun haluaa imuroida ahtaista ja matalista paikoista, kuten huonekalujen alta.

Lue lisää Pure F9 -imurista

Explore 7 -tehosekoitin

Electrolux Explore 7 -tehosekoitin on voittanut Red Dot -palkinnon upean muotoilunsa vuoksi.

Explore 7 -tehosekoitin saa enemmän makua irti jokaisesta käyttämästäsi aineksesta. Kohtele aineksia hyvin säilyttääksesi niiden parhaat ominaisuudet ja raikkaus. Löydä täysin uusi tapa sekoittaa raaka-aineita – vain yhdellä napin painalluksella.

Tutustu tehosekoittimiimme

ELECTROLUX SUOMEN PALKINNOT JA TUNNUSTUKSET

Pure F9 varsi-imuri on testatusti paras

Akkukäyttöinen Pure F9 on menestynyt hyvin vertailuissa. TM Rakennusmaailman testissä todettiin, että Pure F9 imuteho oli vertailun suurin ja se kerää myös painavat roskat suoraan säiliöön. Ruotsalaisen M3-lehden vertailussa Pure F9 sai arvosanan ”Bäst i Test” ja maininnan, että tässä on tuote jota on ilo käyttää!

TM Rakennusmaailma - 1/2019
M3 - Marraskuu 2018

Tutustu imuriin

Allergiatunnus

Electrolux on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden kahdelle imurimallistolle sekä yhdelle ilmanpuhdistinmallistolle.

 

Lue lisää

ELECTROLUXIN PALKINNOT 2018

PerfectCare

Nämä pyykinpesukone ja kuivausrumpu on suunniteltu kunnianhimoisena tavoitteenaan yhdistää pyykinpesu ja mukavuus. Suuri pyörivä painike ja helppolukuinen pesuohjelmien yleisnäkymä ovat helposti käyttäjän ulottuvissa selkeän näytön vieressä. Suuret, pyöreät luukut ja kahvojen korkea sijainti helpottavat pesukoneen täyttöä ja tyhjennystä. Ja vaikka koneeseen voi valita haluamansa luukun erilaisten värien ja materiaalien valikoimasta, brändi-identiteetti on vahvasti läsnä koko mallistossa.

Tuomariston lausunto:
PerfectCare-valikoima on visuaalisesti erittäin miellyttävä sekä ergonomisesti hyvin suunniteltu.

Lue lisää