PALKINNOT JA TUNNUSTUKSET

Jatkuva tavoitteemme tehdä kuluttajien elämänlaadusta parempaa on huomioitu kolmansien osapuolen toimesta kansainvälisesti arvostettujen palkintojen kautta. Alta voit lukea lisää palkinnoista ja tunnustuksista, joita meille on myönnetty.

Pure A9 -ilmanpuhdistin on testivoittaja Iltalehden testissä

Electroluxin Pure A9 -ilmanpuhdistin pärjäsi Iltalehden tekemässä ilmanpuhdistintestissä erinomaisesti. Iltaehti testasi viisi erilaista ilmanpuhdistinta, joista suosikiksi valikoitui Electroluxin Pure A9. Tuote keräsi kehuja hiljaisesta äänestään, tyylikkyydestään, helppokäyttöisyydestään, tehokkuudestaan sekä hajujen poisto-ominaisuudestaan

Pure A9 -ilmanpuhdistimesta sanottiin mm. näin:
Electrolux Pure A9 jätti hyvän maun suuhun. Se on todella tehokas ja puhdistaa erinomaisesti pienen kaksion huoneilman. Jo lyhyenkin käytön jälkeen havaitsi, miten ilma oli raikkaampi ja helpompi hengittää.” (Iltalehti)

Tyylikäs ja erittäin tehokas ilmanpuhdistin

Electroluxin Well A5/A7 -ilmanpuhdistimelle on myönnetty Red Dot Design Award sekä iF Design Award erinomaisen muotoilunsa ansiosta.

Siirrä kannettava Well A7 helposti siihen huoneeseen, jossa sitä milloinkin tarvitaan. Vaihdettavan tekstiilisen etuosan ansiosta sen saa sopimaan erilaisiin sisustustyyleihin. Ilmanpuhdistimen voi kantaa kahvasta, ja siinä on kaksi jalkaa, joiden avulla se seisoo tukevasti lattialla. Seinäasennuskannattimella sen voi myös kiinnittää seinälle lattiatilan säästämiseksi.

Palkittua designia ja miellyttävää siivoamista

Red Dot Design Award on yksi halutuimmista muotoilupalkinnoista. Electroluxin johdoton varsi-imuri mallissa Q6, Q7 ha Q8 on voittanut kyseisen palkinnon uskommattaman muotoilunsa ansiosta.

Näihin kevyihin, johdottomiin imureihin sisältyy käsi-imuri, jotta sekä lattian että korkealla olevien pintojen imurointi olisi mahdollisimman helppoa.

Red Dot Award 2021 -muotoilupalkinto myönnetty ilmanpuhdistimille Well A5 ja Well A7

Ilmanpuhdistimemme tekivät vaikutuksen sekä muotoilunsa että tehokkuutensa ansiosta. Kansainvälinen tuomaristo huomioi laitteiden innovaation, toimivuuden, laadun ja ergonomian.

Ilmanpuhdistimia kuvaillaan tyylikkäiksi ja helposti mukautuviksi. Ne voi sijoittaa lattialle tai asentaa seinälle tilan säästämiseksi. Lisäksi ne puhdistavat ilman monivaiheisesti parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Kokeile ja nauti puhtaammasta kodista!

Katso Well A5
Katso Well A7

Electroluxin pölynimuri TM Rakennusmaailman testivoittajaksi*

Pölypussillisten imureiden vertailussa parhaimmat pisteet saaneen Electrolux Pure D82-8DB todettiin olevan hiljainen ja helppokäyttöinen.

Imuri on kevyt ja hyvin liikkuva. Suurimmallakin teholla imurointi on vaivatonta, koska käyttöä helpottava SmartMode-tekniikka tunnistaa
lattiatyypin ja säätää tehotason automaattisesti lattialta matolle siirtyessä.

*TM Rakennusmaailma 2/2021

Flow A3

Kompaktin kokoinen Flow A3 -ilmanpuhdistin testivoittajaksi Norjassa!*

Testissä parhaimmat pisteet saaneen Flow A3:n todettiin olevan täydellinen ilmanpuhdistin kotitoimistoon. Kiitosta keräsi lisäksi nopea ilmanpuhdistus – puhdas huoneilma saavutettiin 63 minuutissa – sekä tehokkuus myös pienimmällä teholla. Flow A3 on ilmanpuhdistin omassa luokassaan.

*Testi: TV 2 Hjelper Deg, Norja (1/2021)

Pure D8.2

Pölynimurimme Pure D8.2 on voittanut Red Dot Design Award 2020 sekä iF Design Award 2020 -palkinnot erinomaisen designinsa ansiosta. Saksalainen testi-instittuutti SLG on myös palkinnut tämän imurin sen ainutlaatuisen äänenlaadun ansiosta.

55% imurista on valmistettu kierrätetystä muovista, ja sen pinnat ovat sileät ja kauniin mattaiset. Puskurin sivuilla on tekstiilirakenne ja näyttö on sopusointuinen muiden osien kanssa. Mikä parasta, tämä on hiljaisin pölynimurimme koskaan. Voit siivota kotisi lähesä täysin äänettömästi, riippumatta lattian tai mattojen materiaaleista.

Ilmanpuhdistin Pure A9

Red Dot Design Award 2020 -muotoilupalkinto myönnetty ilmanpuhdistimelle PURE A9!*

Pure A9 säätää puhdistustehoa ilmanlaadun mukaisesti. Kun Smart-toiminto aktivoidaan, se analysoi sisäilman muutamassa sekunnissa ja säätää puhdistustehoa tarvittaessa. Siitepölytön koti vuodesta toiseen.

*The Red Dot is the award for high product design quality. The international jury only awards this sought-after seal of quality to works that set themselves apart significantly from comparable works thanks to their excellent design.

 

ELECTROLUXIN PALKINNOT 2019

Electrolux on palkittu työnantaja Euroopassa

Electrolux on nimetty huipputyönantajaksi Euroopassa saatuaan Top Employer Award 2019 -työnantajapalkinnon viidessä eri Euroopan maassa – Yhdistyneissä Kuningaskunnissa, Italiassa, Espanjassa, Ranskassa ja Saksassa. Top Employers Institute on huomioinut Electroluxin poikkeuksellisen hyvistä työolosuhteista sekä siitä, että Electrolux on edistyksellinen työnantaja Euroopassa. Electrolux erottui edukseen viestintävälineidensä, kehitysohjelmiensa, verkostoitumisensa, talent managementinsä ja johtamiskykynsä ansiosta.

ELECTROLUXIN TUOTEINNOVAATIOIDEN SAAMAT PALKINNOT.

AutoDose-pyykinpesukone

AutoDose-toiminnolla varustettu PerfectCare-pyykinpesukone on voittanut Red Dot -palkinnon erinomaisen muotoilunsa ansiosta.

Electroluxin AutoDose-toiminto takaa parhaan mahdollisen huolenpidon vaatteillesi, ja poistaa pesuaineen kanssa säheltämisen sekä oikean määrän arvailun kokonaan pyykinpesusta. Yksi pesuaineen täyttö riittää jopa 20 pesukertaan.

QuickSelect-astianpesukone

Electrolux QuickSelect -astianpesukone on voittanut iF Design Award -palkinnon innovatiivisen tuotesuunnittelunsa ansiosta.

QuickSelect-astianpesukoneissa on uusi, käytännöllinen koskestuspaneeli. Käyttäjän tarvitsee vain valita pesuohjelman kesto kosketuspaneelista, ja Ecometer-näyttö ilmoittaa kuinka paljon valittu aika kuluttaa energiaa, ohjaamalla hienovaraisesti käyttäjää tekemään kestävämpiä valintoja tuotteen käytössä.

Pure F9 -imuri

PURE F9 johdoton varsi-imuri on voittanut iF Design Award -palkinnon innovatiivisen tuotesuunnittelunsa ansiosta.

Pure F9 imurissa yhdistyy perinteisen pölynimurin suorituskyky sekä varsi-imurin keveys ja helppous. Pure F9 -imurin rungon ja pölysäiliön painopiste on lähellä lattiaa, mikä tekee imurin käsittelemisestä kevyempää. Näin käyttäjän ei tarvitse kannatella imurin painoa – imuri kantaa kuin itse itsensä. Säiliön voi kuitenkin siirtää lähemmäs kädensijaa silloin kun haluaa imuroida ahtaista ja matalista paikoista, kuten huonekalujen alta.

Explore 7 -tehosekoitin

Electrolux Explore 7 -tehosekoitin on voittanut Red Dot -palkinnon upean muotoilunsa vuoksi.

Explore 7 -tehosekoitin saa enemmän makua irti jokaisesta käyttämästäsi aineksesta. Kohtele aineksia hyvin säilyttääksesi niiden parhaat ominaisuudet ja raikkaus. Löydä täysin uusi tapa sekoittaa raaka-aineita – vain yhdellä napin painalluksella.

ELECTROLUX SUOMEN PALKINNOT JA TUNNUSTUKSET

Pure F9 varsi-imuri on testatusti paras

Akkukäyttöinen Pure F9 on menestynyt hyvin vertailuissa. TM Rakennusmaailman testissä todettiin, että Pure F9 imuteho oli vertailun suurin ja se kerää myös painavat roskat suoraan säiliöön. Ruotsalaisen M3-lehden vertailussa Pure F9 sai arvosanan ”Bäst i Test” ja maininnan, että tässä on tuote jota on ilo käyttää!

TM Rakennusmaailma - 1/2019
M3 - Marraskuu 2018

Allergiatunnus

Electrolux on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden kahdelle imurimallistolle sekä yhdelle ilmanpuhdistinmallistolle.

 

ELECTROLUXIN PALKINNOT 2018

PerfectCare

Nämä pyykinpesukone ja kuivausrumpu on suunniteltu kunnianhimoisena tavoitteenaan yhdistää pyykinpesu ja mukavuus. Suuri pyörivä painike ja helppolukuinen pesuohjelmien yleisnäkymä ovat helposti käyttäjän ulottuvissa selkeän näytön vieressä. Suuret, pyöreät luukut ja kahvojen korkea sijainti helpottavat pesukoneen täyttöä ja tyhjennystä. Ja vaikka koneeseen voi valita haluamansa luukun erilaisten värien ja materiaalien valikoimasta, brändi-identiteetti on vahvasti läsnä koko mallistossa.

Tuomariston lausunto:
PerfectCare-valikoima on visuaalisesti erittäin miellyttävä sekä ergonomisesti hyvin suunniteltu.