Palkinnot ja tunnustukset

PALKINNOT JA TUNNUSTUKSET

Jatkuva tavoitteemme tehdä kuluttajien elämänlaadusta parempaa on tunnustettu ja huomioitu kolmannen osapuolen instituutioiden toimesta kansainvälisesti arvostettujen palkintojen kautta. Alta voit lukea lisää palkinnoista, joita meille on myönnetty.

Electrolux on palkittu työnantaja Euroopassa

Electrolux on nimetty huipputyönantajaksi Euroopassa saatuaan Top Employer Award 2019 -työnantajapalkinnon viidessä eri Euroopan maassa – Yhdistyneissä Kuningaskunnissa, Italiassa, Espanjassa, Ranskassa ja Saksassa. Top Employers Institute on huomioinut Electroluxin poikkeuksellisen hyvistä työolosuhteista sekä siitä, että Electrolux on edistyksellinen työnantaja Euroopassa. Electrolux erottui edukseen viestintävälineidensä, kehitysohjelmiensa, verkostoitumisensa, talent managementinsä ja johtamiskykynsä ansiosta.

Lue lisää

ELECTROLUXIN TUOTEINNOVAATIOIDEN SAAMAT PALKINNOT.

AutoDose-pyykinpesukone

AutoDose-toiminnolla varustettu PerfectCare-pyykinpesukone on voittanut Red Dot -palkinnon erinomaisen muotoilunsa ansiosta.

Electroluxin AutoDose-toiminto takaa parhaan mahdollisen huolenpidon vaatteillesi, ja poistaa pesuaineen kanssa säheltämisen sekä oikean määrän arvailun kokonaan pyykinpesusta. Yksi pesuaineen täyttö riittää jopa 20 pesukertaan.

 

Tutustu AutoDoseen

QuickSelect-astianpesukone

Electrolux QuickSelect -astianpesukone on voittanut iF Design Award -palkinnon innovatiivisen tuotesuunnittelunsa ansiosta.

QuickSelect-astianpesukoneissa on uusi, käytännöllinen koskestuspaneeli. Käyttäjän tarvitsee vain valita pesuohjelman kesto kosketuspaneelista, ja Ecometer-näyttö ilmoittaa kuinka paljon valittu aika kuluttaa energiaa, ohjaamalla hienovaraisesti käyttäjää tekemään kestävämpiä valintoja tuotteen käytössä.

Tutustu astianpesukoneisiimme

Pure F9 -imuri

PURE F9 johdoton varsi-imuri on voittanut iF Design Award -palkinnon innovatiivisen tuotesuunnittelunsa ansiosta.

Pure F9 imurissa yhdistyy perinteisen pölynimurin suorituskyky sekä varsi-imurin keveys ja helppous. Pure F9 -imurin rungon ja pölysäiliön painopiste on lähellä lattiaa, mikä tekee imurin käsittelemisestä kevyempää. Näin käyttäjän ei tarvitse kannatella imurin painoa – imuri kantaa kuin itse itsensä. Säiliön voi kuitenkin siirtää lähemmäs kädensijaa silloin kun haluaa imuroida ahtaista ja matalista paikoista, kuten huonekalujen alta.

 

Lue lisää Pure F9 -imurista

Explore 7 -tehosekoitin

Electrolux Explore 7 -tehosekoitin on voittanut Red Dot -palkinnon upean muotoilunsa vuoksi.

Explore 7 -tehosekoitin saa enemmän makua irti jokaisesta käyttämästäsi aineksesta. Kohtele aineksia hyvin säilyttääksesi niiden parhaat ominaisuudet ja raikkaus. Löydä täysin uusi tapa sekoittaa raaka-aineita – vain yhdellä napin painalluksella.

Tutustu tehosekoittimiimme

PerfectCare

Nämä pyykinpesukone ja kuivausrumpu on suunniteltu kunnianhimoisena tavoitteenaan yhdistää pyykinpesu ja mukavuus. Suuri pyörivä painike ja helppolukuinen pesuohjelmien yleisnäkymä ovat helposti käyttäjän ulottuvissa selkeän näytön vieressä. Suuret, pyöreät luukut ja kahvojen korkea sijainti helpottavat pesukoneen täyttöä ja tyhjennystä. Ja vaikka koneeseen voi valita haluamansa luukun erilaisten värien ja materiaalien valikoimasta, brändi-identiteetti on vahvasti läsnä koko mallistossa.

Tuomariston lausunto:
PerfectCare-valikoima on visuaalisesti erittäin miellyttävä sekä ergonomisesti hyvin suunniteltu.

 

Lue lisää

Allergiatunnus

Electrolux on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden viidelle imurimallistolle.

Lue lisää