Osto-opas

Löydä juuri sinulle sopiva liesi

Liha paistumassa uunissa

Tila

Lattialieden valinnassa tulee ottaa huomioon käytettävissä oleva tila ja kuinka leveän liesitason tarvitset. Valikoimastamme löydät erilaisia ja kokoisia malleja 50, 55, 60 ja 70 cm:n väliltä. Hanki tarpeisiisi sopivin liesi. Liesi on varustettu induktio, HighLight tai valurautalevyllä.

Ammattilaisen vinkki: Jos sinulla on suuri perhe tai haluat valmistaa paljon ruokaa samanaikaisesti, valitse liesi tuplauunilla.

Kaasuliesi

Mikä liesi sopii minulle?

Meillä on laaja valikoima erilaisia liesitasoja.

Induktio on nopein tapa lämmittää pannut. Voit valita induktiolieden vääntimellä tai kosketustoiminnolla.

HighLight on erittäin hyvä valinta, jos harkitset keraamisen lieden hankintaa. Se ylläpitää tasaista lämpöä ja sen pinta on helppo puhdistaa.

Valurauta toimii hyvin, jos haussa on yksinkertaisempi vaihtoehto ilman edistynyttä elektroniikkaa.

Lattialiesissämme on useita eri toimintoja, kuten uuni yksinkertaisemmalla höyryllä, pyrolyysipuhdistus, kiertoilma ja perinteinen lämpö. Valikoimassamme on myös liesiä, joissa voit grillata pyöriviä grillivartaita ympäri vuoden.

Ruokia uunissa monessa kerroksessa

Liesi höyryllä

Joissakin malleissa on höyryohjelma leivontaa varten.

SteamBake on yksinkertaisesti ammattisalaisuus.

Ohjelma luo kosteuden, jolloin taikina kohoaa säilyttäen mehukkuutensa. Tämän jälkeen leipä paistuu kuivalla ilmalla ja saa rapean kullankeltaisen pinnan.

Lieden ajastin

Paistolämpömittari

Useissa laittialiesissä on paistolämpömittari, jonka avulla saavutat täydellisiä lopputuloksia. Se tarkkailee ruoan sisälämpötilaa ja ilmoittaa, kun ruoka on valmis.

Electrolux-liesi

Valitse laitteesi

Halusitpa kokkailla suuria aterioita tai pieniä annoksia, Electroluxilta löytyy varmasti juuri sinulle sopiva liesi.