Electrolux kuivausrummut

Electroluxin uudet kuivausrummut huolehtivat vaatteistasi ja mahdollistavat hellävaraisen kuivauksen. Meiltä löydät kuivausrummut jokaiseen kodinhoitohuoneeseen tai pesutupaan. Tarvitsetko koneen suurella kapasiteetilla tai kapean mallin pienempään tilaan? Löydä valikoimastamme tarpeisiisi paras kuivausrumpu.

 

Näytä enemmän

Paras energiamerkintämme A+++

Electroluxin EcoLine -sarjan kuivausrummut, joiden energialuokka on A+++ ovat energiatehokkaimpia tuotteitamme. Nämä tuotteet säästävät jopa 68 % enemmän energiaa kuin perinteiset kuivausrummut.* Suojaa herkimpiä vaatteita kutistumiselta matalien lämpötilojen ansiosta.**

Kuivaa hellävaraisesti ja säästä energiaa

Electrolux-kuivausrummut käyttävät jopa 68 % vähemmän energiaa verrattuna perinteisiin kuivausrumpuihin* ja auttavat sinua huolehtimaan kaikista lempivaatteistasi. Villa ei kutistu**, silkki säilyttää muotonsa***, untuvatakit pysyvät pöyheinä ja lämpiminä**** ja ulkovaatteiden vettähylkivät ominaisuudet palautuvat*****.

*68 %: Arvio perustuu vuosittaiseen energiankulutukseen vertaamalla 8 kg lämpöpumppukuivausrumpuamme (energialuokka A+++) ja 8 kg kondenssikuivausrumpuamme (energialuokka B). 
**Verrattavissa tasokuivaukseen.
***Yhtä hyvä kuin ilmakuivaus.
****Perustuu ulkopuoliseen testiin, jossa testattiin 3DScan-tekniikalla kuivattujen artikkeleiden lämmönkestävyyttä ISO 11092 -standardin mukaisesti.
*****Palauttaa vettähylkivät ominaisuudet paremmin kuin ilmakuivaus.

 • Kodinkoneita kodissa
  Säästä energiaa lämpöpumpputekniikalla*

  Electrolux-lämpöpumpputekniikka kuivaa yhtä nopeasti lähes puolet alhaisemmassa lämpötilassa. Lämpötila on tarkasti säädetty, jotta vaatteesi kestävät pidempään.

  *Laskettu vertaamalla vuosittaista energiankulutusta 8 kg lämpöpumppukuivausrummun (energialuokka A+++) ja 8 kg kondenssikuivausrummun (energialuokka B) välillä.

 • Pusero vihreää taustaa vasten
  Ei kutistu tai menetä muotoaan*

  DelicateCare-järjestelmä säätää rummun liikettä ja lämpötilaa varmistaakseen, että vaatteet säilyttävät muotonsa ja tuntumansa. Villa ei kutistu, silkki säilyttää muotonsa ja vettä hylkivät vaatteet säilyttävät toiminnallisuutensa.* 

  *Villan kuivaustulos on verrattavissa tasokuivaukseen, silkin luonnolliseen kuivumiseen. Ulkovaatteiden vettä hylkivät ominaisuudet ovat jopa paremmat kuin ilmakuivatuissa tekstiileissä.  • Sininen vetoketjutakki
  3DSensen ansiosta untuvavaatteesi pysyvät pöyheinä ja lämmittävinä

  3DSense-teknologia mittaa kosteuden syvältä pyykin sisältä ja säätää asetuksia automaattisesti tasaisen kuivaustuloksen saavuttamiseksi. Voit huoletta kuivata kaikki vaatekaappisi vaatteet, myös untuvatakit, ja ne eristävät lämpöä jopa 30 % paremmin kuin ilmakuivattamisen jälkeen.

  *Perustuu ulkopuoliseen testiin, jossa testattiin 3DScan-tekniikalla kuivattujen artikkeleiden lämmönkestävyyttä ISO 11092 -standardin mukaisesti.

Älykkäin ratkaisumme

900 CycloneCare

CycloneCare-pesukone 3DSense-tekniikalla pitää hyvää huolta vaatteistasi. Voit hyvin kuivata silkkipaidat, pehmeät villavaatteet ja paksut takit. Yksilöllinen rumpukuivaus pitää hyvää huolta herkimmistäkin tekstiileistä kerta toisensa jälkeen.

Suosituin tuotteemme

800 DelicateCare

DelicateCare -järjestelmä valitsee vaatteille oikean lämpötilan ja mukauttaa rummun liikkeet tekstiilimateriaalien mukaan. Vaatteet käsitellään oikealla tavalla, myös ne, joita et uskonut rumpukuivattavaksi.

Valikoimamme

Ainutlaatuiset sensorimme analysoivat tekstiilin syvimmätkin kerrokset, jotta vaate kuivuu tasaisesti.
 • SensiCare System
 • GentleCare System
 • Connectivity*
 • DelicateCare System
 • CycloneCare - 3DSense
Mukautetut ohjelmat, jotka pitävät huolta materiaalien kunnosta ja toimivuudesta.
 • SensiCare System
 • GentleCare System
 • Connectivity*
 • DelicateCare System
Vaatteet voidaan kuivata jopa puolet matalammassa lämpötilassa.
 • SensiCare System
 • GentleCare System

*Saatavilla vain valikoiduissa tuotteissa

Make it Last

Sillä, miten kohtelemme vaatteitamme, on valtava vaikutus ympäristöön. Uskomme, että pitämällä hyvää huolta vaatteistamme tänään, voimme rakentaa kestävämmän tulevaisuuden huomenna. Anna vaatteillesi pidempi elämä Electrolux PerfectCaren avulla.

Älykästä vaatteiden hoitoa

Voidessasi ohjailla pyykinpesukonettasi älypuhelimella, sinun ei enää tarvitse etsiä tietoa siitä, kuinka pestä ja kuivata vaatteesi. My Electrolux Care -sovellus suosittelee vaatteillesi sopivinta pesuohjelmaa ja kommunikoi sen suoraan pesukoneelle.

Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan

 • Takkeja roikkumassa vaaterekissä
  Pyykinpesu ja kuivaus

  Huolehdi vaatteistasi pyykinpesukoneiden, kuivausrumpujen ja muiden vaatehoitotuotteiden avulla.

 • Electroluxin kuivausrumpu
  Osto-opas: Valitse oikea kuivausrumpu

  Tarvitsetko apua kuivausrummun hankinnassa? Ei huolta, autamme sinua!

 • Mies pitelee vastapestyä takkia kädessään
  Pyykinpesukone

  Koe uskomattomia pesutuloksia pyykinpesukoneidemme avulla.