Kuivausrummut

Valitse sinulle paras kuivausrumpu, joka pitää parhaiten huolta vaatteistasi, myös herkistä kankaista kuten villasta ja silkistä. 

Ainutlaatuista ja hellävaraista kuivaamista

CycloneCare-järjestelmä 3DSense-teknologialla käsittelee vaatteitasi poikkeuksellisen hellävaraisesti. Nyt voit kuivata jopa herkkiä silkkipaitoja, pehmeitä villapaitoja sekä paksuja, kerrostettuja takkeja itsevarmuudella. Ainutlaatuinen rumpukuivaus käsittelee tekstiileitäsi hellästi kerta toisensa jälkeen.

PerfectCare 900 CycloneCare 3DSense-teknologialla

PerfectCare 900 CycloneCare 3DSense-teknologialla

  • list-circle CycloneCare-järjestelmän 3DSense-teknologia mittaa kosteuden syvältä tekstiileistä tasaisen kuivaustuloksen saavuttamiseksi
  • list-circle DelicateCare-järjestelmän ohjelmat on kehitetty säilyttämään vaatteiden kunto ja toimivuus
  • list-circle GentleCare-järjestelmän ansiosta voit kuivata vaatteesi puolet pienemmässä lämpötilassa

Fiksua vaatehuoltoa

Nyt sinun ei tarvitse enää kääntyä Googlen apuun etsiessäsi tietoa vaatehuollosta. My Electrolux Care -sovellus suosittelee vaatteillesi parhaiten sopivan pesu- ja kuivausohjelman ja lähettää tiedon suoraan pyykinpesukoneeseen tai kuivausrumpuusi. Tehokasta ja hellävaraista vaatehuoltoa, vain muutamalla napin painalluksella.

Tutustu My Electrolux Care -sovellukseen

CycloneCare-järjestelmä 3DSense-teknologialla

Kierteinen ilmavirtaus huolehtii jopa kaikkein pehmeimmistä villapaidoista ja hienoimmista silkkivaatteista. Ainutlaatuiset sensorit varmistavat, että myös paksuimmat takkisi säilyttävät lämpöeristyksensä ja ulkomuotonsa.

Koe ennennäkemättömiä kuivaustuloksia PerfectCare 900 -kuivausrummun avulla.

Tutustu valikoimaamme