Tutustu

Höyryuuneihin

Höyryuuni keittiössäsi

Parhaat uunit tekevät maukkaiden ruokien valmistamisesta helppoa. Electrolux -höyryuunit ovat tavanomaisia erillisuuneja, joissa on mahdollisuus lisätä höyryä normaaliin kypsennykseen. Kypsennyksen aikana höyry yhdistyy perinteiseen lämpöön voimakkaampia aromeja ja parempaa koostumusta varten. Voit siis jatkaa suosikkiruokiesi valmistamista, liha kuitenkin on mehukkaampaa ja leipä nousee paremmin höyryn ansiosta. Höyryn avulla voit valmistaa helposti ällistyttävän hyviä ruokia, joilla yllätät itsesi ja vieraasi kerta toisensa jälkeen.

Leivo herkullisempaa leipää höyryn avulla

Yksinkertainen tapa parantaa leivän makua ja rakennetta on lisätä höyryä leipomiseen. Höyryn ansiosta leipä nousee paremmin, se saa rapeamman kuoren ja kuohkeamman koostumuksen. Näet välittömästi eron oikealla olevan höyryuunissa kypsennetyn leivän ja vasemmalla olevan perinteisellä uunitoiminnolla paistetun leivän välillä. Ylimääräinen höyryn kosteus tarkoittaa tasaisempaa paistotulosta sekä parempaa koostumusta ja makua.

Kolme vaihetta täydelliseen leivontaan PlusSteam -uunilla

 • Uunin lokeroon vettä kaatava henkilö
  1. vaihe

  Kaada uunin lokeroon 100 ml vettä.

 • PlusSteam -monitoimiuuni PlusSteam-toiminnolla
  2. vaihe

  Valitse PlusSteam -ohjelma ja paina PlusSteam -painiketta

 • Electroluxin uunissa kypsyvä leipä
  3. vaihe

  Esikuumenna viiden minuutin ajan ja nauti herkullisesta lopputuloksesta.

Eeva Kolu ja Kristian Vuojärvi Electrolux -keittiössä

Selviääkö Eeva paineen alla?

Kuvittele, että sinun täytyisi valmistaa ateria nirsoille kokeille, ja että olisit jo valinnut raaka-aineesi huolella. Yllätyt kuitenkin, kun yksi vieraista tulee liian aikaisin, ja koko ruokalista muuttuu. Onneksi apuna on Electroluxin uusi Sous Vide -höyryuuni! 

Höyryn avulla valmistettu juustokakku

Herkullisia jälkiruokia

Juustokakun tai jopa sitruunamarenkipiirakan täydellinen viimeistely höyryn avulla. Mehukas sisäosa, tasainen pinta ja rapea pohja. Ammattilaiskokin tapaan juustokakustasi tulee täyteläinen ja yhtenäinen, ja marengistasi ylellisen kevyt. Voit luoda jälkiruokia, joista voit olla ylpeä.

Maku on kaikki kaikessa

SteamDeluxe tarjoaa höyryasetuksen jokaiseen ateriaan. Full Steam kypsentää hellävaraisesti eri ainekset, kuten kalan, säilyttäen niiden luonnolliset ravintoarvot, vitamiinit ja värit. Half Steam -asetuksen avulla voit luoda herkullisia aterioita valmisruoista. Valitse Quarter Steam -ohjelma, kun haluat valmistaa mehukkaita ja samalla rapeita liharuokia

Valikoimamme edistynein höyryuuni

SteamPro

Sous Viden lisäksi SteamPro tarjoaa kaikki SteamDeluxe-uunin ensiluokkaiset ominaisuudet.

Electroluxin SteamPro-höyryuuni

Miksi valita Sous Vide?

Sous Vide -kypsennys tiivistää ainekset tyhjiöön erinomaisen maukkaita lopputuloksia varten. SteamPro -uunin ansiosta tämä on nyt mahdollista myös kotikeittiössä. Sinun tarvitsee ainoastaan lisätä ainekset ja mausteet Sous Vide -pussiin ja tiivistää ne tyhjiöön. Kypsennä sen jälkeen hellävaraisesti uunissa höyryn avulla ja nauti aromikkaasta ruoasta.

Paistolämpömittarin näyttö ja Electroluxin höyryuuni

Aina erinomaiset tulokset

Luo herkullisia makuelämyksiä, valmistitpa sitten mitä tahansa ruokaa. SteamPro ja SteamDeluxe -uuneihinin kuuluva paistolämpömittari säätää käytetyn höyryn määrän tarkalleen, jotta voisit aina rentoutua ja nauttia herkullisista tuloksista.

Luo maukkaampia paisteja ja leivonnaisia yhdistämällä perinteinen lämpö ja höyry

Enemmän valintoja entistä suuremmalla höyryohjelmavalikoimalla

Enemmän höyryuunien etuja

Electrolux-uunin puhdas sisäosa

Yksinkertaiseen ruoanlaittoon, helppoon puhdistukseen

Uuniemme avulla voit käyttää enemmän aikaa ruoasta nauttimiseen ja vähemmän aikaa puhdistamiseen. Höyryuuniemme puhdistusohjelmat tekevät puhdistamisesta helppoa. Höyrypuhdistus auttaa poistamaan vaativimmatkin ruokajäämät. Pyrolyysipuhdistus muuttaa ruokajäämät hienoksi tuhkaksi, joka voidaan pyyhkiä helposti pois, jotta uunisi puhdistaminen on yhtä helppoa kuin sen käyttäminenkin.

Kaikki tarvitsemasi ominaisuudet

Höyryuunimme tarjoavat kaiken tarvitsemasi herkullisten aterioiden valmistamiseen. Haudutustoiminnolla voit valmistaa mureita liharuokia. Sisäänrakennetun grillin avulla saavutat ruokiisi grillaukselle ominaisen maun. XL-puhaltimen ansiosta saavutat tasaiset tulokset leivonnaisia valmistaessa.

Electroluxin Deluxe® Steaming Set

Parasta höyrytystehoa

Varmista aineksien aromit ja koostumus Deluxe® Steaming Setillä. Erityiset uunipellit, joiden pienet reiät tehostavat höyryn vaikutusta. Ne mahdollistavat höyryn tasaisen kiertämisen. Ruoat suojataan liialliselta vedeltä niin, että lopputulos on aina täydellinen.