Electrolux keittotaso

Valikoimastamme löydät tyylikkäät, luotettavat ja monipuoliset keittotasot 60-90 cm väliltä. Löydä useita vaihtoehtoja suuriin ja pieniin keittiöihin, joiden avulla valmistat kaikkea arkiaterioista suuriin juhlaillallisiin. Vie ruoanlaitto uudelle tasolle!

Energiatehokkaimmat induktiotasomme

Koe enemmän iloa ruoanlaitossa ECOLINE-keittotasojemme avulla, jotka ovat energiatehokkaimpia mallejamme. Sense-induktiotasomme käyttävät vain tarvittavan määrän energiaa ruoanlaitossa; kaikki Electrolux (eller AEG) induktiotasotuulettimet, saavuttavat A+ energialuokan.

Helpompaa ruoanlaittoa, pienempi energiankulutus

Vie keittiökokemuksesi uudelle tasolle ja säästä jopa 18% energiaa* joka kerta, kun kokkaat Electroluxin intuitiivisilla induktiotasoilla. Sense - sarjan tasomme auttavat sinua aktiivisesti saavuttamaan täydelliset lopputulokset - joka kerta.

 • Kiehuvaa vettä kattilassa induktiotasolla
  Säästä jopa 18% energiaa

  Keitä vesi puolet nopeammin ja säästä jopa 18% energiaa Electroluxin induktiotekniikan avulla.*

 • Kattila keittotasolla
  Tarkkaa ruoanvalmistusta

  Kypsennä kastikkeet tai paista liha täydellisellä lopputuloksella. Voit jopa valmistaa sous-vide-ruokaa induktiotasollasi. SensePro® säätää tehon ja lämpötilan aina oikeaksi, käyttäen vain tarvittavan määrän energiaa ja samalla varmistaen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

 • Senseboil
  Ei ylikiehumista SenseBoilin ansiosta

  SenseBoilin estää ylikiehumisen, mikä säästää energiaa, joka vastaa jopa yhtä puhelimen latauskertaa.**

*Testattu sisäisesti 3000-9000-sarjan induktiotasoilla (poislukien TotalFlex). Verrattu keraamiseen keittotasoon (EHV56240AK) 1,5 litran veden keittäessä 180 mm:n keittoalueilla.
**Sisäiset testit osoittavat, että veden keittäminen täydellä teholla 20 sekuntia pidempään kuin on tarpeen ilman ylikiehumisen estävää anturia vastaa 4 500 mAh:n puhelimen akun lataamista.

Uutuus

Induktiotaso 800 Flex Bridge® liesituulettimella

4,7

4,7(9)

HHOB870S

800 Flex Bridge® -induktiotasomme liesituulettimella toteuttaa kaikki keittiösuunnittelun haaveesi. Liesituulettimen ei enää tarvitse olla keittotason yläpuolella. Näin saat keittiöösi enemmän tilaa ja vapautta suunnitteluun ilman rajoituksia.

Suosituin tuotteemme

700 SenseBoil®

700 SenseBoil®-induktiokeittotasossa on toiminto, joka tunnistaa milloin vesi alkaa kiehua ja alentaa silloin lämpötilaa. Koska keittotaso huolehtii veden tasaisesta kiehumisesta, voit itse keskittyä täysin mieleenpainuvan illan luomiseen.

Päivitä keittotaso induktioon

Jos päätät vaihtaa keittotason induktioon, löydät meiltä laajan valikoiman erilaisiin tarpeisiin. Induktiotasoja on saatavilla 60-90 cm kokoisina ja kapeina malleina, jotka ovat tarkoitettu ohuille työtasoille. Induktiotasot on myös helppo puhdistaa.

Luokkansa paras

900 SensePro®

900 SensePro -keittotasoon kuuluu langaton ruoanlaittosensori joka mittaa ruoan sisälämpötilan. Sensori kommunikoi keittotason kanssa, joten voit keittää ja paistaa ruoat tarkkuudella.

Mitä uutuuksia meillä on

800 TotalFlex

0

0(0)

HKA880MF

Haluatko keittotason, joka automaattisesti tunnistaa padat ja kattilat? Haluatko laittaa ruokaa erikokoisilla pannuilla? Ei ongelmaa! 800 TotalFlex -keittotason herkästi reagoiva lasipinta mahdollistaa ruoanlaiton lähes missä tahansa keittotason päällä.

Enemmän tietoa keittotasoistamme

Reaktioherkkä ja turvallinen induktiotaso vai kestävä lasikeraaminen keittotaso? Keittotasojen valikoimamme tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja sekä suuriin että pieniin keittiöihin ja kaikenlaiseen ruoanlaittoon – arkiruoista juhlaillallisiin.

Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan

 • Uuni modernissa keittiössä
  Uunit

  Tutustu parhaisiin uuneihimme älykkäillä toiminnoilla, jotka tekevät ruoanlaitosta nautintoa.

 • Liesituuletin keittiösaarekkeen yllä
  Liesituulettimet

  Anna liesituulettimen viimeistellä keittiösi täydellinen tunnelma.

 • Astianpesukoneen tyhjennys
  Astianpesukoneet

  Anna meidän huolehtia astianpesusta niin sinulla jää enemmän aikaa muille tärkeille tehtäville.