Valitse tuotekategoria

tai löydä sinulle sopiva tuote osto-oppaamme avulla

Päivitä keittotaso induktioon

Vaihda vanha keittotasosi induktiotasoon ilman muutoksia keittiön työtasossa. Induktiotasojen kehittynyt ilmankierto ei edellytä erillistä taka-tai etutuuletusta. Induktiotasot ovat saatavilla 900- ja 300-sarjassa.

Luokkansa paras

900 SensePro®

900 SensePro -keittotasoon kuuluu langaton ruoanlaittosensori joka mittaa ruoan sisälämpötilan. Sensori kommunikoi keittotason kanssa, joten voit keittää ja paistaa ruoat tarkkuudella.

Mitä uutisia meillä on

800 TotalFlex

Haluatko keittotason, joka automaattisesti tunnistaa padat ja kattilat? Haluatko laittaa ruokaa erikokoisilla pannuilla? Ei ongelmaa! 800 TotalFlex -keittotason herkästi reagoiva lasipinta mahdollistaa ruoanlaiton lähes missä tahansa keittotason päällä.

Suosituin tuotteemme

700 SenseBoil®

700 SenseBoil®-induktiokeittotaso tunnistaa milloin vesi alkaa kiehua, ja alentaa silloin automaattisesti lämpötilaa. Koska keittotaso huolehtii veden tasaisesta kiehumisesta, voit itse keskittyä täysin mieleenpainuvan illan luomiseen.

Enemmän tietoa keittotasoistamme

Reaktioherkkä ja turvallinen induktiotaso vai kestävä lasikeraaminen keittotaso? Keittotasojen valikoimamme tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja sekä suuriin että pieniin keittiöihin ja kaikenlaiseen ruoanlaittoon – arkiruoista juhlaillallisiin.