Valitse tuotekategoria

tai löydä sinulle sopiva tuote osto-oppaamme avulla

Uutuus

Induktiotaso 800 Flexibridge® liesituulettimella

4

4(2)

HHOB870S

800 Flexibridge® -induktiotasomme liesituulettimella toteuttaa kaikki keittiösuunnittelun haaveesi. Liesituulettimen ei enää tarvitse olla keittotason yläpuolella. Näin saat keittiöösi enemmän tilaa ja vapautta suunnitteluun ilman rajoituksia.

Suosituin tuotteemme

700 SenseBoil®

700 SenseBoil®-induktiokeittotasossa on toiminto, joka tunnistaa milloin vesi alkaa kiehua ja alentaa silloin lämpötilaa. Koska keittotaso huolehtii veden tasaisesta kiehumisesta, voit itse keskittyä täysin mieleenpainuvan illan luomiseen.

Päivitä keittotaso induktioon

Jos päätät vaihtaa keittotason induktioon, löydät meiltä laajan valikoiman erilaisiin tarpeisiin. Induktiotasoja on saatavilla 60-90 cm kokoisina ja kapeina malleina, jotka ovat tarkoitettu ohuille työtasoille. Induktiotasot on myös helppo puhdistaa.

Luokkansa paras

900 SensePro®

900 SensePro -keittotasoon kuuluu langaton ruoanlaittosensori joka mittaa ruoan sisälämpötilan. Sensori kommunikoi keittotason kanssa, joten voit keittää ja paistaa ruoat tarkkuudella.

Mitä uutuuksia meillä on

800 TotalFlex

0

0(0)

HKA880MF

Haluatko keittotason, joka automaattisesti tunnistaa padat ja kattilat? Haluatko laittaa ruokaa erikokoisilla pannuilla? Ei ongelmaa! 800 TotalFlex -keittotason herkästi reagoiva lasipinta mahdollistaa ruoanlaiton lähes missä tahansa keittotason päällä.

Enemmän tietoa keittotasoistamme

Reaktioherkkä ja turvallinen induktiotaso vai kestävä lasikeraaminen keittotaso? Keittotasojen valikoimamme tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja sekä suuriin että pieniin keittiöihin ja kaikenlaiseen ruoanlaittoon – arkiruoista juhlaillallisiin.