Osto-oppaat

Löydä juuri sinulle sopiva keittotaso

Millainen keittotaso?

Induktiotaso - Ota kaikki irti keittotaidoistasi - salamannopeasti. Induktiokeittotaso kuumentaa astian nopeasti ja kaikki lämpötilamuutokset toteutuvat hetkessä, napin painalluksella. Juuri oikeaa ja tarkkaa lämpötilaa vaativat reseptit eivät enää ole haasteena keittiössä.

Kaasutaso – Niin ammatti- kuin kotikokkienkin suosikki. Kaasukeittotasojen säätely on helppoa ja ne sopivat kaiken tyyppisille keittoastioille. Electroluxin uuden sukupolven kaasukeittotasot ovat jopa 20 % nopeampia ja tehokkaampia tavallisiin kaasukeittotasoihin verrattuina.

Keraaminen taso – Perinteinen ja tehokas klassikko on aina yhtä tyylikäs ja lisäksi helposti puhdistettava ja sopii useimmille keittoastioille.

Keittotason mitat

Valitse sinulle sopiva keittotaso käytettävissä olevan tilan mukaisesti.

30-36 cm – Tähän tilaan sopivilla keittotasoilla on yksi tai kaksi keittoaluetta - täydellinen pienempiin keittiöihin.
60 cm – Yleisin keittotasokoko ja sopii suurimpaan osaan talouksista. Sisältää yleensä kolmesta neljään keittoaluetta.
70, 75, 80 tai 90 cm – Ihanteellinen esimerkiksi isompaan perheeseen tai talouteen, jossa laitetaan paljon ruokaa ja usein. Tälle tasolle mahuu jopa kuusi keittoaluetta, ja osassa malleista on myös muunneltavia keittoalueita.

Tiesitkö, että Electroluxin keittotason voi asentaa vain 12 mm:n paksuiseen keittiön työtasoon?

Ruoanvalmistus

Nopeat reseptit – Esimerkiksi erilaiset pasta- ja wok-ateriat on helpointa valmistaa nopeasti lämpenevässä keittoastiassa. Valitse induktiotaso nopeuttaaksesi ruoanlaittoa. Osassa kaasukeittotasoista löytyy myös tehotoiminto, jolla keittoastian kuumentaminen onnistuu hetkessä ja voit valmistaa aterian nopeasti suuremmallekin perheelle.

Vaativammat reseptit – Esimerkiksi reseptit, jotka tarvitsevat vesihauteen tai höyryssä kypsentämistä. Induktiokeittotasolla on mahdollista säätää tehoa tarkasti ja nopeasti - vaativampi ruoanlaitto hoituu nyt huoletta hetkessä.

Erilaiset pataruoat – Keraamisissa ja kaasukeittotasoissa on yleensä eri kokoisia keittoalueita ja osassa induktiotasomalleista on mahdollista yhdistää kaksi keittoaluetta toimimaan samanaikaisesti yhtenä isona alueena.

Liesitason puhdistus - tee näin

Induktioliedet – Induktioteknologiamme kuumentaa kattilan ja siinä olevan ruoan, ei mitään muuta. Roiskeet eivät pääse palamaan kiinni liesitasoon, eikä siinä ole kohtia joihin lika voisi piiloutua. Jos jotain pääsee roiskumaan tai kiehumaan yli, voit varovasti pyyhkiä sen rätillä.

Keraamiset liedet - Sileä ja tasainen keraaminen pinta on helppo pitää puhtaana. Vedellä, karkealla sienellä tai keraamiselle liedelle tarkoitetulla kaapimella (linkki) puhdistat keittotason näppärästi.

Turvallisuus

Induktiotaso – Induktiokeittotasolla magneettikelat kuumentavat tasolla olevan keittoastian, mutta eivät itse keittotasoa. Kaikki ympärillä pysyy viileänä, eikä sinun tarvitse pelätä esimerkiksi sormien polttamista. Voit lukita kytkimet kun ne eivät ole käytössä. Induktiokeittotaso reagoi vain magneettisiin pintoihin.

Kaasutaso – Kun kaasuvirta käännetään pois päältä, liekki sammuu - näin tiedät heti onko kaasutaso päällä. Kaasu tulee aina sulkea myös pullon venttiilistä tai hanasta.

Keraaminen taso – Lapsilukko varmistaa, ettei levyjä ole mahdollista kytkeä päälle vahingossa. Jälkilämmönilmaisin kertoo jos taso on edelleen kuuma.

 

Valitse seuraava keittotasosi

Olipa kyseessä illallinen kahdelle, välipala vain sinulle tai suurempi juhla joukolle ystäviä - Electroluxilta löytyy juuri sinulle sopiva keittotaso.

Tutustu Electroluxin keittotasoihin

Flex-mallisto

Joustavuus keittiössä tekee ruoanlaitosta helpompaa. Electroluxin keittotasoissa on laaja valikoima erilaisia toimintoja - voit soveltaa niitä juuri oman arkesi ja juhlasi ruoanlaittoon sopivilla tavoilla. PowerBoost- ja PowerSlide-toiminnot takaavat, että voit keskittyä siihen, mikä on kaikkein tärkeintä keittiössäsi - herkullisten aterioiden luominen perheelle ja ystäville, nopeasti ja vaivattomasti. 

Keittotaso, joka mukautuu toiveidesi mukaisesti

800 FlexiBridge® -induktiotaso tekee ruoanlaitosta entistä helpompaa. Valitse kolmesta eri mallivaihtoehdosta - täydellinen ja joustava ratkaisu sinulle, joka käytät useampaa keittoastiaa kerralla. Voit käyttää esimerkiksi kahta keskikokoista keittoaluetta, kahta erikokoista keittoaluetta, tai yhtä suurempaa aluetta esimerkiksi plancha-grillille. 

800 FlexiBridge®

800 FlexiBridge®

 • FlexiBridge-keittotaso mukautuu erilaisiin tarpeisiin
 • Voit ohjata automaattisesti liesituuletintasi Hob2Hood®-toiminnon avulla. Tämä edellyttää Hob2Hood®-tuuletinta sekä -keittotasoa.
 • Direct Access, tarkka tehonsäätö
 • Pataruoka keittotasolla
  XL Triple Zone

  Suuren keittoalueen ansiosta voit käyttää kaikkia keittoastioitasi ruokaa laittaessasi - jopa niitä suurimpiakin! Esimerkiksi suuri paella-pannu ei aiheuta lainkaan ongelmia. Nopeasti kuumenevaa induktiotasoa käyttäessäsi sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja myöskään lämmitystehokkuudessa.

 • Keittotaso ja liesituuletin yhdistettynä
  Hob2Hood®

  Hob2Hoodin ansiosta liesituuletin käynnistyy automaattisesti keittotasoa käytettäessä ja säätää tuulettimen nopeuden tarpeen mukaan. Anna keittotason huolehtia tuulettimesta, jotta voisit keskittyä itse ruoan valmistukseen. Hob2Hood-toiminnon käyttäminen edellyttää Hob2Hood®-tuuletinta sekä -keittotasoa.

 • Keittotason säätimet lähikuvassa
  Direct Access

  Direct Access -kytkimillä muutat nopeasti keittotasosi asetuksia.  Muuta lämpötilaa napin painalluksella. Välitön, vaivaton keittotason ohjaus.

Yhdistä keittoalueet Bridge-toiminnolla

700 Bridge -induktiokeittotason avulla voit yhdistää kaksi keittoaluetta toimimaan yhdessä. Tämä on ihanteellinen esimerkiksi isoille pataruoille ja plancha-grilleille. Helposti säädeltävät lämpötila- ja aika-asetukset tekevät näiden erikoisempienkin keittoastoiden käytöstä helppoa ja mukavaa. 

700 Bridge -keittotaso

 • 700 Bridge -keittotasojen keittoalueet mukautuvat erilaisiin tarpeisiin
 • Voit ohjata automaattisesti liesituuletintasi Hob2Hood®-toiminnon avulla. Tämä edellyttää Hob2Hood®-tuuletinta sekä -keittotasoa
 • Keittoalueiden valot kytkeytyvät päälle ActiveTouch-kytkimillä
 • Kasari keittotasolla
  Mukautuvat keittoalueet

  700 Bridge -induktiotasolla valmistat tehokkaasti herkullisia aterioita. Keittoalue tunnistaa astian koon ja lämmittää astian. Näin ollen kulutat vain tarpeellisen määrän energiaa ja lämpö keskittyy koko astian pohjalle. Tehokasta ja nopeaa ruoan valmistusta, kuten aina.

 • Ruokaa keittoastioissa keittotasolla
  XL Triple Zone

  Suuren keittoalueen ansiosta voit käyttää voit käyttää useanlaista keittoastiaa ruokaa laittaessasi - jopa niitä suurimpiakin! Esimerkiksi suuri paella-pannu ei aiheuta lainkaan ongelmia. Nopeasti astian kuumentavaa induktiotasoa käyttäessäsi sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja myöskään lämmitystehokkuudessa.

 • Keittotaso ja liesituuletin
  Hob2Hood®

  Hob2Hoodin ansiosta liesituuletin käynnistyy automaattisesti keittotasoa käytettäessä ja säätää tuulettimen nopeuden tarpeen mukaan. Anna keittotason huolehtia tuulettimesta, jotta voisit keskittyä itse ruoan valmistukseen. Hob2Hood-toiminnon käyttäminen edellyttää Hob2Hood®-tuuletinta sekä -keittotasoa.

 • Keittotason kontrollipaneeli
  ActiveTouch

  Asettaessasi kattilan keittotasolle, keittoaluetta vastaavan kytkimen valo syttyy. Näet näin helposti ja vaivattomasti mitä kytkintä käytät keittoalueen lämpötilaa muuttaaksesi. Valitse haluamasi lämpötila koskettamalla asteikkoa haluamastasi kohtaa tai liu’uttamalla sormeasi asteikolla ja pääset nauttimaan herkullisista tuloksista käden käänteessä. 

Mukautuvat keittoalueet

600 Infinite®-induktiotasolla valmistat tehokkaasti herkullisia aterioita. Keittoalue tunnistaa astian koon ja lämmittää astian. Näin ollen kulutat vain tarpeellisen määrän energiaa ja lämpö keskittyy koko astian pohjalle. Tehokasta ja nopeaa ruoanvalmistusta, kuten aina.

600 Infinite -keittotaso

600 Infinite -keittotaso

 • Ohjaa automaattisesti liesituuletintasi Hob2Hood®-toiminnon avulla. Tämä edellyttää Hob2Hood®-tuuletinta sekä -keittotasoa
 • Direct Access, tarkka tehonsäätö
 • Ruokaa keittoastioissa keittotasolla
  XL Triple Zone

  Suuren keittoalueen ansiosta voit käyttää kaikkia keittoastioitasi ruokaa laittaessasi - jopa niitä suurimpiakin! Esimerkiksi suuri paella-pannu ei aiheuta lainkaan ongelmia. Astiat nopeasti kuumentavaa induktiotasoa käyttäessäsi sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja myöskään lämmitystehokkuudessa.

 • Keittotaso ja liesituuletin
  Hob2Hood®

  Hob2Hoodin ansiosta liesituuletin käynnistyy automaattisesti keittotasoa käytettäessä ja säätää tuulettimen nopeuden tarpeen mukaan. Anna keittotason huolehtia tuulettimesta, jotta voisit keskittyä itse ruoan valmistukseen. Hob2Hood-toiminnon käyttäminen edellyttää Hob2Hood®-tuuletinta sekä -keittotasoa.

 • Keittotason lämmönsäätö-säätimet
  Direct Access

  Direct Access -kytkimillä muutat nopeasti keittotasosi asetuksia.  Muuta lämpötilaa napin painalluksella. Välitön, vaivaton keittotason ohjaus.

Pure-mallisto

Tavoitteena täydellisyys, kerta kerran jälkeen. Pure-malliston keittotasoissa yhdistyy tyylikkyys ja käytännöllisyys samassa paketissa. Hipaisukytkimet ja keittoalueiden paikat tulevat näkyviin vasta kun virta on kytketty tasoon. Kun punainen LED-valo syttyy, olet valmiina. Oli taso päällä tai ei, on se moderni ja tyylikäs lisä keittiöösi. 

Yksinkertaisen kaunis

Hipaisukytkimet ja keittoalueiden paikat 800 Pure FlexiBridge® -induktiokeittotasossa ovat ainoastaan näkyvillä kun niitä tarvitset. Tason ollessa poissa päältä on taso tyylikkään ja hienovaraisen musta. Kun olet valmiina ruoanlaittoon, saat helposti aktivoitua tason pelkällä napin painalluksella - ja pääset heti ruoanlaiton touhuun. 

800 Pure FlexiBridge®

 • FlexiBridge® yhdistää jopa neljä keittoaluetta yhdeksi suureksi alueeksi
 • Hob2Hood® - keittotaso ohjaa liesituulentintasi
 • ActiveTouch
 • Mahdollisuus ajastaa jokainen keittolevy erikseen
 • Liesituuletin ja keittotaso
  Hob2Hood®

  Keittotaso säätää liesituulettimen asetuksia automaattisesti Hob2Hood-tekniikan ansiosta. Puhaltimen teho säätyy ruoanlaiton aikana lämpötilamuutoksen mukaan tai jos useampi kuin yksi alue otetaan käyttöön. Jotta voisit keskittyä herkullisen ruoan valmistamiseen säätöjen sijaan.

 • Keittotason säätimien lähikuva
  ActiveTouch

  Kontrollipaneeli reagoi välittömästi kun asetat jotain keittolevylle - näin tiedät aina missä mennään. Säätele lämpötilaa nopeasti, ja pääset ruoanlaiton maailmaan vain muutamalla napin painalluksella.

 • Keittotasot ajastettu erillisesti
  Erillinen ajastus

  Usean erin ruokalajin valmistaminen samanaikaisesti on varsin haastavaa -  vaikka sen ei sitä tarvitse olla. Voit ajastaa jokaisen levyn erikseen - kun aika päättyy, sammuu levy automaattisesti. Saat helposti vaikeatkin ateriakokonaisuudet valmistettua, ilman turhaa stressiä. 

Hienovaraista tyylikkyyttä

Tämä tyylikäs keittotaso on täydellisen elegantti lisä keittiöösi. Hipaisukytkimet ja keittoalueiden paikat 600 Pure FlexiBridge® -induktiokeittotasossa ovat ainoastaan näkyvillä kun niitä tarvitset. Tason ollessa poissa päältä on taso tyylikkään ja hienovaraisen musta.

600 Pure -keittotaso

 • Nykyaikainen ja tyylikäs
 • Keittoastioiden kokoon mukautuvat keittoalueet
 • Hob2Hood® - keittotaso kontrolloi liesituuletinta
 • ActiveTouch
 • Erillinen ajastin jokaiselle keittoalueelle
 • Keittokasari keittotasolla
  Mukautuvat keittoalueet

  Keittoalue mukautuu automaattisesti asettamasi keittoastian koon mukaisesti. Täydellisesti sopivat keittoalueet ja täysin niihin kohdistettu kuumennus - ei turhaa energian tuhlausta. 

 • Liesituuletin ja keittotaso
  Hob2Hood®

  Keskity olennaiseen keittiössä: herkullisten makuelämyksien luomiseen. Hob2Hood® -mallit takaavat täsmälleen oikean poistotehon juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Liesituuletin käynnistyy automaattisesti keittotasoa käytettäessä ja säätää tuulettimen nopeuden ruoanlaittotarpeittesi mukaisesti.  

 • Keittotason säätimien lähikuva
  ActiveTouch

  Asettaessasi jotain keittoalueelle, reagoi kontrollipaneeli tähän välittömästi. Säätele lämpötilaa nopeasti ja pääset ruoanlaiton maailmaan vain yhdellä napin painalluksella.

 • Erillisesti ajastetut keittoalueet
  Jokaiselle keittoalueelle oma ajastin

  Ajasta jokainen keittoalue erikseen, eikä sinun tarvitse ruoanlaiton lisäksi huolehtia ajasta. Kun aika on päättynyt, keittotaso laittaa alueen automaattisesti pois päältä. Voit keskittyä siihen, mikä on tärkeintä keittiössä - herkulliset ateriat. 

Kolme hyvää valintaa

Tyylikkään Pure-keittotason säätimet ja alueet näkyvät ainoastaan tarvittaessa.

Tyylikkään Pure FlexiBridge -induktiokeittotason säätimet ja keittoalueet näkyvät ainoastaan laitteen ollessa päällä.

Tyylikkään Pure-induktiokeittotason säätimet ja keittoalueet näkyvät ainoastaan laitteen ollessa päällä.

Sense-mallisto

Keittotasomme on täydellinen kumppani keittiössä. SenseFry®-induktiokeittotason kanssa sinun ei tarvitse enää arvailla milloin pannu on tarpeeksi kuuma - aloita valitsemallasi mitä ruokaa olet valmistamassa, ja lopun hoidatte sinä ja induktiokeittotaso yhdessä.

Helppoa ja tarkkaa ruoanlaittoa

Tutustu uuteen apukokkiisi: 900 SensePro®-induktiokeittotasoon. Langaton ruoanlaittosensori mittaa ruokasi sisälämpötilan ja kommunikoi tämän keittotasolle sekä halutessasi sammuttaa keittotason automaattisesti tavoitelämpötilan saavutettuaan. Keitä, paista, ruskista ja käytä Sous-Vide -tekniikkaa ja voit olla varma täydellisistä tuloksista. Ravintolatasoisia elämyksiä omassa kodissasi - joka kerta. 

900 SensePro® -keittotaso

 • Nauti täydellisistä tuloksista ruoanlaittosensorin ansiosta
 • Helppokäyttöinen kosketusnäyttö
 • FlexiBridge-keittoalueet mukautuvat erilaisiin tarpeisiin
 • Ohjaa automaattisesti liesituuletintasi Hob2Hood®-toiminnon avulla. Tämä edellyttää Hob2Hood®-tuuletinta sekä -keittotasoa.
 • Jokaisella keittoalueella oma ajastimensa
 • Keittotason kosketusnäyttö
  Kosketusnäyttö

  Nauti intuitiivisesta ruoanvalmistuskokemuksesta värillisellä kosketusnäytöllä. Valitse ruoka, jonka haluat valmistaa, ja keittotaso neuvoo suínua jokaisen keittoalueen kohdalla, joten voit helposti seurata kypsennysprosessia. Se antaa myös vaiheittaiset ohjeet erinomaisiin tuloksiin.

 • Ruoanlaittoa keittotasolla
  FlexiBridge

  FlexiBridge-toiminnon avulla voit yhdistää useamman keittoalueen toimimaan yhdessä. Lämpö jakautuu alueella tasaisesti ja keittotasoa voi käyttää erimuotoisten ja -kokoisten kattiloiden ja keittoastioiden kanssa.

 • Liesituuletin ja keittotaso
  Hob2Hood®

  Hob2Hoodin ansiosta liesituuletin käynnistyy automaattisesti keittotasoa käytettäessä ja säätää tuulettimen nopeuden tarpeen mukaan. Anna keittotason huolehtia tuulettimesta, jotta voisit keskittyä itse ruoan valmistukseen. Hob2Hood-toiminnon käyttäminen edellyttää Hob2Hood®-tuuletinta sekä -keittotasoa.

 • Erillisesti ajastettavat keittoalueet
  Ajastettavat keittoalueet

  Usean erin ruokalajin valmistaminen samanaikaisesti on varsin haastavaa -  vaikka niin ei pitäisi olla. Voit ajastaa jokaisen keittoalueen erikseen - kun aika on kulunut, keittoalue kytkeytyy automaattisesti pois päältä. Valmistat helposti vaikeatkin ateriakokonaisuudet ilman turhaa stressiä. 

Maukkaat tulokset, joka kerta

Enää sinun ei tarvitse arvailla, 800 SenseFry®-induktiokeittotason kanssa onnistut aina. Paistosensori varmistaa oikean lämpötilan koko pannun pinnalla - ei enää tarvetta arvailulle ja jatkuvalle tehonsäädölle. Täydelliset letut ja mehukkaat lihapaistit syntyvät nyt omassa keittiössäsi - joka kerta yhtä helposti.

800 SenseFry® -keittotaso

 • Ei enää turhaa arvailua, kiitos lämpötilasensorin
 • Yhdistä kaksi keittoaluetta toimimaan yhdessä Bridge-toiminnolla
 • Ohjaa automaattisesti liesituuletintasi Hob2Hood®-toiminnon avulla. Tämä edellyttää Hob2Hood®-tuuletinta sekä -keittotasoa.
 • Mahdollisuus ajastaa jokainen keittolevy erikseen
 • Ruokaa valmistetaan plancha-grillillä
  Bridge-toiminto

  Bridge-toiminto mahdollistaa kahden keittoalueen yhdistämisen yhdeksi isoksi alueeksi. Ihanteellinen esimerkiksi isoille pataruoille, sillä lämpötila- ja aika-asetukset on toimivat automaattisesta koko valitulla alueella.

 • Liesituuletin ja keittotaso
  Hob2Hood®

  Anna keittotason säätää liesituulettimen asetuksia automaattisesti Hob2Hood-tekniikalla. Puhaltimen teho asetetaan automaattisesti kun keittoalue kytketään päälle sekä ruoanlaiton aikana lämpötilamuutoksen mukaan, tai jos useampi kuin yksi keittoalue otetaan käyttöön. Nyt voit keskittyä täysin herkullisen ruoan valmistamiseen. Hob2Hood-toiminnon käyttäminen edellyttää Hob2Hood®-tuuletinta sekä -keittotasoa.

 • Keittotason kosketusnäyttö
  Kosketusnäyttö

  Nauti intuitiivisesta ruoanvalmistuskokemuksesta värillisellä kosketusnäytöllä. Valitse ruoka, jonka haluat valmistaa, ja keittotaso neuvoo suínua jokaisen keittoalueen kohdalla, joten voit helposti seurata kypsennysprosessia. Se antaa myös vaiheittaiset ohjeet erinomaisiin tuloksiin.

 • Ajastetut keittoalueet
  Ajasta keittoalueet

  Usean erin ruokalajin valmistaminen samanaikaisesti on varsin haastavaa -  vaikka niin ei pitäisi olla. Voit ajastaa jokaisen keittoalueen erikseen - kun aika on kulunut, keittoalue kytkeytyy automaattisesti pois päältä. Valmistat helposti vaikeatkin ateriakokonaisuudet ilman turhaa stressiä. 

Keskity tärkeimpään

600 SenseBoil®-induktiokeittotaso huolehtii veden keittämisestä. Veden ollessa kiehumispisteessä, säätää keittotaso lämpötilaa automaattisesti eikä vesi kiehu ylitse. Voit keskittyä muihin askareisiin sen sijaan että odotat veden kiehumista.

600 SenseBoil® -keittotaso

 • Boil Sensor valvoo veden kiehumista
 • Ohjaa automaattisesti liesituuletintasi Hob2Hood®-toiminnon avulla. Tämä edellyttää Hob2Hood®-tuuletinta sekä -keittotasoa.
 • Tarkka tehonsäätö Direct Access -tehonsäädöllä
 • Keittoalueet mukautuvat erilaisiin tarpeisiin
 • Saavuta kiehumispiste nopeasti PowerBoost-toiminnolla
 • Keittotasolla kiehuva kattila
  Hob2Hood®

  Hob2Hoodin ansiosta liesituuletin käynnistyy automaattisesti keittotasoa käytettäessä ja säätää tuulettimen nopeuden tarpeen mukaan. Anna keittotason huolehtia liesituulettimesta, jotta voisit keskittyä itse ruoan valmistukseen. Hob2Hood-toiminnon käyttäminen edellyttää Hob2Hood®-tuuletinta sekä -keittotasoa.

 • Keittotason näyttö
  Direct Access

  Direct Access -kytkimillä muutat nopeasti keittotasosi asetuksia.  Muuta lämpötilaa napin painalluksella. Välitön, vaivaton keittotason ohjaus.

 • Keittokasari keittolevyllä
  Infinite®-induktiokeittotaso

  Infinite®-induktiokeittotasolla valmistat tehokkaasti herkullisia aterioita. Keittoalue tunnistaa astian koon ja lämmittää sen. Näin ollen kulutat vain tarpeellisen määrän energiaa ja lämpö keskittyy koko astian pohjalle. Tehokasta ja nopeaa ruoan valmistusta, kuten aina.

 • Vesi kiehumassa kattilassa
  PowerBoost

   PowerBoost-toiminnolla saat ruoan valmiiksi nopeammin kun aikaa ei ole - se keihauttaa veden entistä nopeammin ja kuumentaa paistinpannun hetkessä juuri niin kuumaksi kun tarvitset.

Älykkäät induktiotasot joka tilanteeseen

Induktiotasoissamme on toimintoja kaikenlaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin - tässä katsaus:

SenseBoil® 
- Keittotaso havaitsee, kun vesi lähentelee kiehumispistettä, ja säätää lämpötilan sen mukaan. Vesi ei koskaan kiehu hallitsemattomasti yli, vaan poreilee juuri sopivasti.

SenseFry® - Pannujen ja kattiloiden pinnan lämpötila pysyy tasaisena, jotta onnistut aina lettujen ja pihvien paistamisessa.

SensePro® - Langaton ruoanlaittosensori mittaa ruoan sisälämpötilan ja kommunikoi sen keittotasolle, joka säätelee lämpötilaa sen mukaan.