Electrolux rakennusteollisuusyksikkö - Business to Projects 

Maailmanlaajuisena johtavana kodinkonevalmistajana olemme luoneet parempaa elämänlaatua jo yli 100 vuoden ajan. Vaikka palvelemme asiakkaita kaikkialla maailmassa, Suomen rakennusteollisuusyksiköllä on yli 30 vuoden kokemus kokemus ja laaja-alainen osaaminen Suomen rakennusteollisuusmarkkinan erityispiirteistä ja vaatimuksista.

Toteutamme seuraavan projektisi

Electroluxin erittäin laajasta kodinkonevalikoimasta olemme valinneet parhaiten rakennusteollisuutta palvelevat laitteet, joista löydät varmasti projektiisi parhaiten sopivat kodinkoneet.

Pyydä tarjous

Electrolux-konsernilla on toimintaa yli 150 maassa, joten meillä on valmiudet toteuttaa kansallisia tai kansainvälisiä projekteja. Perintömme eli syvällinen tietämys kodinkoneiden suunnittelusta ja valmistuksesta sekä pitkäaikainen kokemuksemme projektiliiketoiminnasta antavat meille kaikki valmiudet toimittaa parhaat keittiöratkaisut.

Tuoteuutuudet ja innovaatiot

Yli 100 vuoden ajan Electrolux on tuonut innovaatioita kodinkonemarkkinoille ja tuotekehitysosastomme kehittää edelleenkin palkittuja ja uusia innovaatioita jokaisen kotiin ympäri maailmaa. Uusimmat innovaatiomme löytyvät sekä Electrolux että AEG merkeiltä.

Lorem Ipsum 

Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem IpsumLorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem IpsumLorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum

 • Tasoliesituulettimet

  Tuotekortit, tuotteet (Lite sillalla ja tupla Flexi sekä 72cm) ja videot EML:stä

 • Höyryuunit

  Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem IpsumLorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem IpsumLorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum

 • TotalFlex - induktiotaso

  Tuotekortti ja video

 • SenseCook - induktiotasot

  SensePro, SenseFry ja SenseBoil, tuotekortit ja videot

 • CustomFlex - kylmälaitteiden ovihyllyjärjestelmä

  Joustavasti säilytystilaa – CustomFlex®-moduulien ansiosta voit järjestellä oven lokerot vapaasti haluamallasi tavalla. Hyllyt on myös suunniteltu helpottamaan jääkaapin täyttöä. KUVAT/video

 • MaxiSpace - integroitava jääkaappipakastin

  video ja tuotekortti

 • ComfortLift - nouseva astianpesukoneen alakori

  ComfortLift - lue lisää MISSÄ SISÄLTÖ? Voisiko kopioida?

Electrolux on alansa johtava kestävän kehityksen edelläkävijä

Kestävän kehityksen viitekehyksemme – For the Better – määrittelee, miten Electrolux toimii saavuttaakseen paremman yrityksen, paremmat ratkaisut ja paremman elämän tavoitteet vuoteen 2030 mennessä. Se sisältää tärkeimmät kestävän kehityksen kehityskohdat ja auttaa meitä pyrkiessämme kohti tarkoitustamme - Shape living for the better - muokata elämä paremmaksi.

Täydelliset keittiöratkaisut

Electroluxilla olemme olleet keittiökoneiden innovaatioiden eturintamassa yli 100 vuoden ajan. Olemme arjen asiantuntijoita ja meillä on laaja tietämys keittiökoneiden käytöstä Tokiosta Tukholmaan. Tarjoamme kokonaisvaltaisia keittiöratkaisuja rakennus- ja suunnitteluprojekteihin. Valikoimamme pitää sisällään huippuylellisiä tuotteita sekä klassikoita.

Laaja valikoima kodinkoneita

Meillä on täydellinen ja kattava valikoima keittiöstä pyykinpesu- ja hyvinvointikoneisiin. Electroluxilla luomme ja suunnittelemme huippuluokan laitteita vaativimpiinkin projekteihin. Lisäksi meillä on syvä tuntemus kulinaarisista trendeistä ja ymmärrys ruoanlaittokulttuurin monimuotoisuudesta eri puolilla Eurooppaa, joten olemme täydellinen kumppani rakennusprojektiisi.

BIMObjects

Electrolux tarjoaa kattavimman kokoelman keittiökoneita BIMObject -alustalla. Tämä mahdollistaa tarkan ja tehokkaan keittiön suunnittelu- ja rakennusprosessin, mikä mahdollistaa korkeamman laadun jokaisessa vaiheessa suunnittelusta valmiiseen keittiöön.

Luokkansa parhaat asennukset

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaisen asennuskokemuksen. Jatkuvan innovaation ansiosta teemme keittiöiden integroitujen kodinkoneiden, kuten uunien, keittotasojen, astianpesukoneiden ja jääkaappien asennuksesta mahdollisimman helppoa. Yksi esimerkki tästä on PerfectFit-ratkaisumme, jotka asennetaan nopeasti, helposti ja tarkasti käyttäen jopa 25% vähemmän eri asennusvaiheita käyttämällä ainoastaan yhtä Torx-ruuvimeisseliä.

Lataa Electrolux Installer -sovellus

Ammattimaisille laiteasentajille tarkoitettu Electrolux Installer -sovellus tarjoaa nopeimman ja yksinkertaisimman tavan asentaa Electroluxin ja AEG:n laitteita.

 

LATAA APP STORESTA >

LATAA PLAY KAUPASTA >

Yhteydenottolomake

Täytä kaikki alla olevat tiedot ja asiantuntijatiimimme on sinuun pikimmiten yhteydessä.