Electroluxin rakennusteollisuuden projektit

Johtavana kodinkonetoimittajana olemme luoneet parempaa elämänlaatua jo yli 100 vuoden ajan. Pyrimme tuotteillamme ja palveluillamme tarjoamaan haluttuja ratkaisuja sekä mahtavia kokemuksia vaikuttamalla positiivisesti ihmisten elämään sekä planeettamme hyvinvointiin. Haluamme olla liikkeellepaneva voima nautinnollisen ja kestävän elämän määrittelemisessä.

Vaikka palvelemme asiakkaita kaikkialla maailmassa, meillä on pitkäaikainen kokemus ja laaja-alainen osaaminen Suomen rakennusteollisuusmarkkinan erityispiirteistä ja vaatimuksista.

Toteuta seuraava visiosi

Toimintamme ulottuu pidemmälle kuin pelkkien laadukkaiden keittiöratkaisujen rakennus- ja suunnitteluprojektien toteuttamiseen. Uskomme, että vahvat globaalit brändit yhdessä omistautuneiden paikallisten tiimien kanssa ovat keskeisiä syitä, jonka ansiosta Electroluxilla on pitkä historia projektiliiketoiminnassa monilla eri markkinoilla. Skandinaavinen suunnitteluperintömme, innovatiiviset ratkaisumme, syvä ymmärryksemme asiakkaiden tarpeista ja keittiötrendeistä sekä paikallisten vaatimusten asiantuntemuksemme tekevät meistä parhaan kumppanin toteuttamaan visiosi.

Täydelliset keittiöratkaisut

Tarjoamme yksilöllisiä ja täydellisiä keittiöratkaisuja kaikkiin rakennus-, arkkitehtuuri- ja suunnitteluprojekteihin. Meillä on täydellinen valikoima keittiölaitteita, jotka täyttävät kaikki odotukset huippuylellisistä kokonaisuuksista yksinkertaisimpiin majoitustiloihin.

Tutustu tarjouksiimme ja palveluihimme

Maailmanlaajuiset projektit

Electrolux-konsernilla on toimintaa yli 150 maassa, joten meillä on valmiudet toteuttaa kansallisia tai kansainvälisiä projekteja. Perintömme eli syvällinen tietämys kodinkoneiden suunnittelusta ja valmistuksesta sekä pitkäaikainen kokemuksemme projektiliiketoiminnasta antavat meille kaikki valmiudet toimittaa parhaat keittiöratkaisut.

Tutustu maailmanlaajuisiin projekteihimme

Oletko valmis aloittamaan seuraavan projektisi?

Asiantuntijatiimimme on omistautunut auttamaan sinua sekä muuttamaan visiosi merkittäviksi saavutuksiksi.

Ota yhteyttä

Uutta

Yksi alusta, mistä löydät kaikki viimeisimmät uutuudet Electrolux Kitchen Designin maailmasta. Löydät päivitykset yhteistyökumppaneistamme, projektikehityksistä, kestävän kehityksen ponnisteluistamme, palveluistamme ja tuoteinnovaatioistamme.

Oletko valmis aloittamaan seuraavan projektisi?

Asiantuntijatiimimme on omistautunut auttamaan sinua sekä muuttamaan visiosi merkittäviksi saavutuksiksi.

Ota yhteyttä

Täydelliset keittiöratkaisut

Electroluxilla olemme olleet keittiökoneiden innovaatioiden eturintamassa yli 100 vuoden ajan. Olemme arjen asiantuntijoita ja meillä on laaja tietämys keittiökoneiden käytöstä Tokiosta Tukholmaan. Tarjoamme kokonaisvaltaisia keittiöratkaisuja rakennus- ja suunnitteluprojekteihin. Valikoimamme pitää sisällään huippuylellisiä tuotteita sekä klassikoita.

Laaja valikoima kodinkoneita

Meillä on täydellinen ja kattava valikoima keittiöstä pyykinpesu- ja hyvinvointikoneisiin. Electroluxilla luomme ja suunnittelemme huippuluokan laitteita vaativimpiinkin projekteihin. Lisäksi meillä on syvä tuntemus kulinaarisista trendeistä ja ymmärrys ruoanlaittokulttuurin monimuotoisuudesta eri puolilla Eurooppaa, joten olemme täydellinen kumppani rakennusprojektiisi.

BIMObjects

Electrolux tarjoaa kattavimman kokoelman keittiökoneita BIMObject -alustalla. Tämä mahdollistaa tarkan ja tehokkaan keittiön suunnittelu- ja rakennusprosessin, mikä mahdollistaa korkeamman laadun jokaisessa vaiheessa suunnittelusta valmiiseen keittiöön.

Siirry sivuille

Luokkansa parhaat asennukset

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaisen asennuskokemuksen. Jatkuvan innovaation ansiosta teemme keittiöiden integroitujen kodinkoneiden, kuten uunien, keittotasojen, astianpesukoneiden ja jääkaappien asennuksesta mahdollisimman helppoa. Yksi esimerkki tästä on PerfectFit-ratkaisumme, jotka asennetaan nopeasti, helposti ja tarkasti käyttäen jopa 25% vähemmän eri asennusvaiheita käyttämällä ainoastaan yhtä Torx-ruuvimeisseliä.

Lataa Electrolux Installer -sovellus

Ammattimaisille laiteasentajille tarkoitettu Electrolux Installer -sovellus tarjoaa nopeimman ja yksinkertaisimman tavan asentaa Electroluxin ja AEG:n laitteita.

 

LATAA APP STORESTA >

LATAA PLAY KAUPASTA >

Globaali menestys - paikallinen osaaminen

Missiomme on olla haluttu yhteistyökumppani projekteihisi ja tarjota sinulle ensiluokkaisia innovatiivisia ratkaisuja ja palveluita. Menestyksemme perustuu laajaan valikoimaan ja omistautuneisiin asiantuntijaryhmiin, joilla on paikallista markkinatuntemusta. Kokemuksemme osoittaa, että Electroluxilla on pitkä historia johtavana sopimuskeittiöiden toimittajana projektiliiketoiminnalle monilla markkinoilla ympäri maailmaa.

17
Maata
5
Maanosaa

Oletko valmis aloittamaan seuraavan projektisi?

Asiantuntijatiimimme on omistautunut auttamaan sinua sekä muuttamaan visiosi merkittäviksi saavutuksiksi.

Ota yhteyttä

Oletko valmis aloittamaan?

Asiantuntijatiimimme on omistautunut muuttamaan tavoitteesi merkittäviksi saavutuksiksi.

Asiantuntijatiimimme ovat valmiita auttamaan sinua

Paikalliset projektipalvelumme ja yritysten väliset tiimimme ovat aina valmiina auttamaan kaikkialla maailmassa osana liiketoimintaamme.