Electrolux rakennusteollisuusyksikkö - Business to Projects 

Maailmanlaajuisena johtavana kodinkonevalmistajana olemme luoneet parempaa elämänlaatua jo yli 100 vuoden ajan. Vaikka palvelemme asiakkaita kaikkialla maailmassa, Suomen rakennusteollisuusyksiköllä on yli 30 vuoden kokemus kokemus ja laaja-alainen osaaminen Suomen rakennusteollisuusmarkkinan erityispiirteistä ja vaatimuksista.

Toteutamme seuraavan projektisi

Electroluxin erittäin laajasta kodinkonevalikoimasta olemme valinneet parhaiten rakennusteollisuutta palvelevat laitteet, joista löydät varmasti projektiisi parhaiten sopivat kodinkoneet.

Pyydä tarjous

Electrolux-konsernilla on toimintaa yli 150 maassa, joten meillä on valmiudet toteuttaa kansallisia tai kansainvälisiä projekteja. Perintömme eli syvällinen tietämys kodinkoneiden suunnittelusta ja valmistuksesta sekä pitkäaikainen kokemuksemme projektiliiketoiminnasta antavat meille kaikki valmiudet toimittaa parhaat keittiöratkaisut.

Tuoteuutuudet ja innovaatiot

Yli 100 vuoden ajan Electrolux on tuonut innovaatioita kodinkonemarkkinoille ja tuotekehitysosastomme kehittää edelleenkin palkittuja ja uusia innovaatioita jokaisen kotiin ympäri maailmaa. Uusimmat innovaatiomme löytyvät sekä Electrolux että AEG merkeiltä.

 • Höyryuunit

  Höyry avaa oven aivan uuteen ruoanlaiton maailmaan, jossa maut ja aromit ovat aidompia ja voimakkaampia, ravintoaineet ja vitaminiit säilyvät paremmin ja lopputulos on herkullisempi.

 • Induktiotaso liesituulettimella

  Induktiotasoliesituulettimet ovat entistäkin tehokkaampia ja monipuolisempia. Voit valita induktiontason molemminpuolisena joko FlexiBridgellä tai siltatoiminnoilla. Induktiotasoliesituuletin tuo vapautta keittiösi suunnitteluun. Lisäksi uudet mallit ovat entistäkin helpompia puhdistaa ja asentaa.

 • TotalFlex - induktiotaso

  Haluatko keittotason, joka tunnistaa kattilat ja pannut automaattisesti? Kokata eri kokoisilla kattiloilla? TotalFlex -keittotason herkällä lasipinnalla voit valmistaa ruokaa lähes missä tahansa keittotason pinnalla.

 • Comfortlift®

  ComfortLift-järjestelmä on ensimmäinen laatuaan ja sen ansiosta astioiden käsittely on aiempaa helpompaa ja mukavampaa. Ainutlaatuinen mekanismi nostaa alakoria sitä ulos vedettäessä ja helpottaa asianpesukoneen täyttöä ja tyhjentämistä. Astianpesukoneteknologian uusimmat innovaatiomme tekevät tästä arkisesta askareesta paljon mukavamman.

 • MaxiSpace - integroitava jääkaappipakastin

  Uudella Maxispace -jääkaappi-pakastimella saat 45% enemmän säilytystilaa verrattuna perinteiseen integroituun jääkaappi-pakastimeen.

 • CustomFlex™- ovihyllyjärjestelmä

  Jääkaapin tilan käyttäminen tehokkaasti on haasteellista kun jääkaapissa säilytettävät elintarvikkeet vaihtuvat päivittäin. Innovatiivinen CustomFlex™- ovihyllyjärjestelmä antaa sinun siirrellä ja irrottaa ovihyllyjä vastaamaan muuttuvia tarpeitasi.

Electrolux on alansa johtava kestävän kehityksen edelläkävijä

Kestävän kehityksen viitekehyksemme – For the Better – määrittelee, miten Electrolux toimii saavuttaakseen paremman yrityksen, paremmat ratkaisut ja paremman elämän tavoitteet vuoteen 2030 mennessä. Se sisältää tärkeimmät kestävän kehityksen kehityskohdat ja auttaa meitä pyrkiessämme kohti tarkoitustamme - Shape living for the better - muokata elämä paremmaksi.

Kestävän kehityksen raportti

Täältä löydät kaikki raportit vuodesta 1995.

 • BIMObjects
  BIMObjects

  Electrolux tarjoaa kattavimman kokoelman keittiökoneita BIMObject -alustalla. Tämä mahdollistaa tarkan ja tehokkaan keittiön suunnittelu- ja rakennusprosessin, mikä mahdollistaa korkeamman laadun jokaisessa vaiheessa suunnittelusta valmiiseen keittiöön.

 • Luokkansa parhaat asennukset

  Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaisen asennuskokemuksen. Jatkuvan innovaation ansiosta teemme keittiöiden integroitujen kodinkoneiden, kuten uunien, keittotasojen, astianpesukoneiden ja jääkaappien asennuksesta mahdollisimman helppoa. Yksi esimerkki tästä on PerfectFit-ratkaisumme, jotka asennetaan nopeasti, helposti ja tarkasti käyttäen jopa 25% vähemmän eri asennusvaiheita käyttämällä ainoastaan yhtä Torx-ruuvimeisseliä.

 • Global Business Projects

  Electrolux on globaalisti vahva rakennusteollisuuden kumppani.

Yhteydenottolomake

Täytä kaikki alla olevat tiedot ja asiantuntijatiimimme on sinuun pikimmiten yhteydessä.