Osto-opas

Kuivaavat pesukoneet

Meidän valikoimamme

Tutustu valikoimaamme löytääksesi parhaan kuivaavan pesukoneen juuri sinun kotiisi.

 • DelicateCare
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue

Energiankulutus ja tehokkuus

Kaikki Electroluxin kuivaavat pesukoneet on suunniteltu vähentämään energian- ja vedenkulutusta puhdistaen ja huolehtien vaatteistasi parhaalla mahdollisella tavalla. Energiamerkinnät Electroluxin kuivaavissa pesukoneissa vaihtelevat luokkien A ja A-40% välillä, mikä tarkoittaa sitä, että Electroluxin kaikkein energiatehokkaimmat kuivaavat pesukoneet kuluttavat 40% vähemmän energiaa kuin A-merkinnän saaneet. Tietyt käyttämämme teknologiat tekevät laitteistamme energiatehokkaampia. Näihin kuuluvat esimerkiksi Inverter-moottorit, SensiCare-teknologia ja DelicateCare-lämpöpumput.

Kuivaavien pesukoneiden mitat

Kuivaava pesukone on oiva hankinta jos käytössäsi on vain vähän tilaa. Saat sekä pesukoneen että kuivausrummun hyödyt ilman että sinun tarvitsee hankkia monta laitetta ja käyttää enemmän tilaa. Kuivaavia pesukoneita on kahdenlaisia: integroitavia sekä vapaasti sijoitettavia. Integroitavat laitteet paneloidaan asentaessa, jotta ne sulautuvat ympäröivään kaapistoon tai työtasoon.

Kuivaavan pesukoneen täyttömäärä

Kuivaaville pesukoneille on kaksi eri maksimi-täyttömäärää – pesutoiminnon täyttömäärä ja kuivaustoiminnon täyttömäärä. Kuivattavaa pyykkiä mahtuu koneeseen hieman vähemmän kuin pestävää pyykkiä, koska kuivaustoiminnossa ilma tarvitsee tilaa kiertää rummussa. Seuraavat seikat on hyvä pitää mielessä:

Kotitalouden koko: Asutko yksin tai onko sinulle kenties suurperhe?
Tavat: Kuinka usein peset ja kuivaat pyykkiä?
Pestävän pyykin koko ja materiaali: Esimerkiksi lakanat, täkit ja verhot vaativat suuremman rummun hyvien pesutulosten saavuttamiseksi.

Kaikissa Electroluxin kuivaavissa pesukoneissa on hyödynnetty SensiCare-teknologiaa. SensiCare analysoi pyykin kosteus- ja lämpötila-sensoreidensa avulla säätääkseen energiankulutuksen juuri sopivaksi jokaiselle pesulle ja kuivaukselle. Tämä säästää aikaa ja rahaa, ja varmistaa että vaatteistasi pidetään parasta mahdollista huolta.

Älykkäästi yhdistettävä laite

My Electrolux Care -sovelluksella voit ohjailla pyykinpesun laitteitasi välimatkankin päästä älypuhelimesi avulla. Käytä Care Advisor -toimintoa saadaksesi vinkkejä kuinka parhaiten pitää huolta vaatteistasi. My Favorites -toiminnolla voit taas tallentaa asetuksia vaatteille joita käytät ja peset usein.

Tutustu My Electrolux Care -sovellukseen

2-in-1 -pesuohjelmat

Käytä kuivaavia pesuohjelmia, jotta saat tehokkaasti ja saumattomasti pestyä sekä kuivattua pyykit saman ohjelman aikana.

Ohjelmat

Pyykinpesussa ei tunneta käsitettä “yksi koko sopii kaikille”, koska eri ihmisillä ja eri vaatteilla on omat tarpeensa. Siksi kuivaavissa pesukoneissamme on seuraavat ohjelmat.

 • Tummansinistä hienopyykkiä
  Villa

  Pese ja kuivaa villavaatteita turvallisesti ja helposti yhdellä ohjelmalla.

 • Valkoinen kauluspaita
  Höyry

  Estä vaatteita rypistymistä tai raikasta niitä ja poista niistä tunkkaista hajua höyryn avulla.

 • Vaate pesukoneessa
  Anti-allergia

  Tämä ohjelma on erityisesti suunniteltu allergiasta kärsivien tarpeisiin. Se poistaa vaatteista mikro-organismeja pesuvaiheessa, jossa lämpötilaa pidetään 60°C asteessa usean minuutin ajan. Lisähuuhtelu varmistaa, että pesuaineen jäämät ja siitepöly sekä muut partikkelit poistuvat lopullisesti pyykeistä.

 • Vesipisaroita sinisellä vaatteella
  Ulkoiluvaatteet

  Ulkoiluvaatteiden pesuohjelman DualSense-teknologia auttaa suojaamaan tekstiilien teknisiä ominaisuuksia. Erityinen kuivausohjelma myös palauttaa vaatteiden vedenpitävyyden.

Sertifioinnit

Woolmark eli kansainvälinen villamerkintä on Woolmark Companyn myöntämä hyväksyntä villaohjelmille, jotka pesevät ja kuivaavat villan turvallisesti. Electroluxin kuivaavat pesukoneet ovat hellävaraisia villalle.


Huolla vaatteesi yhdellä ja samalla koneella

PerfectCare 900 -sarjan kuivaava pesukone tekee pyykin käsittelystä helpompaa kuin koskaan. Pue päälle rakkain silkkipaitasi vaikka suoraan kuivausrummusta, tulos on nimittäin sileämpi kuin narukuivauksen jälkeen. 

Tutustu tuotteeseen

DelicateCare - muokatut ohjelmat ja räätälöity huolenpito

DelicateCare-järjestelmällä sekä lämpöpumpputekniikalla varustetut kuivaavat pesukoneet muokkaavat rummun liikkeet jokaiselle materiaalille (esimerkiksi villalle ja silkille) sopiviksi. Olipa kyseessä sitten villapaita, silkkipusero, untuva- tai laskettelutakki, voit olla varma että kuivaava pesukone kuivaa vaatteesi hellävaraisesti ja matalassa lämpötilassa. Ulkoiluvaatteittesi vettä hylkivät ja lämpöä pitävät ominaisuudet eivät häviä kuivausrummussa. 

Peset tai kuivaat, voit olla varma että ohjelman päätyttyä vaatteesi ovat valmiina puettaviksi - jopa suoraan koneesta.

Pese ja kuivaa lempivaatteesi

PerfectCare 900 kuivaava pesukone pesee ja kuivaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti kaikki lempivaatteesi, olivat ne sitten puuvillaa, silkkiä tai untuvaa. DelicateCare-järjestelmän ansiosta silkkiset vaatteesi ovat 50% rypyttömämpiä pesun jälkeen.

Lämpötila ja liike

Untuvatakin laatu voi heikentyä pesun ja kuivauksen yhteydessä perinteisessä pyykinpesukoneessa. DelicateCare-järjestelmä muokkaa lämpötilan ja rummun liikkeen juuri oikeaksi niin, että myös takin kuohkeus säilyy.

Paras pesu ja kuivaus juuri sinun vaatteillesi

Olivat vaatteesi sitten puuvillaa, synteettistä materiaalia tai vaikka silkkiä, pyykinpesukoneemme tarjoaa sopivan kuivausmahdollisuuden kaikille pesuohjelmille. Lisäksi, voit pestä ja kuivata jopa 3 kiloa vaatteita vain kolmessa tunnissa.

FreshScent-järjestelmä

Kaikkiin uusiin kuivaaviin pesukoneisiimme kuuluu ainutlaatuinen FreshScent -järjestelmä. Käyttämällä höyryn ja tuoksujen yhdistelmää saat helposti raikastettua vaatteitasi niiden käyttämisen jälkeen ja ne tuntuvat taas vastapestyiltä ilman, että sinun tarvitsee pestä niitä. Näin ollen sinun ei tarvitse pestä vaatteittasi yhtä usein. Pidennä vaatteittesi käyttöikää ja varmista, että lempi-asukokonaisuutesi on aina käyttövalmiina!

Tämän lisäksi höyry vähentää ryppyjä vaatteittasi ja vähentää siten silityksen tarvetta.


Pesu ja kuivaus suosikkiasuillesi käden käänteessä

Itsevarmuutesi takaamiseksi tarvitset vaatteet, jotka saavat sinut sekä näyttämään että tuntemaan niiden tuoman itsevarmuuden. PerfectCare 800 -sarjan kuivaavista pesukoneista löytyy UltraCare -järjestelmä, joka takaa kaikille vaatteillesi, herkimmistä silkkipaidoista veden pitäviin ulkovaatteisiin, niille sopivan kohtelun. Saat vaatteesi helposti pestyä ja kuivattua samalla koneella. Kone takaa vaatteillesi hellävaraisen ja samalla tehokkaan käsittelyn ja pääset nauttimaan suosikkivaatteistasi entistäkin pidempään.

Tutustu tuotteeseen

UltraCare - auttaa vaatteitasi kestämään entistä pitempään

Ainutlaatuinen UltraCare -järjestelmä löytyy PerfectCare -sarjamme kuivaavista pesukoneista. Tämä järjestelmä esisekoittaa pesu- ja huuhteluaineet veden kanssa ennen rumpuun lisäämistä. Tämä takaa sen, että aivan koko pinta vaatteistasi puhdistuu hellästi ja tasaisesti. Lisäksi voit käyttää alhaisempaa pesulämpötilaa. Hellä ja tasainen pesu takaa sen, että vaatteesi kestävät hyväkuntoisina entistä pitempään.

Tekstiilit säilyvät pehmeinä. Pesu toisensa jälkeen.

Liukenematon pesuaine huonontaa pesutulosta, ja epätasaisesti sekoittunut huuhteluaine voi jättää pyykit karkean tuntuisiksi. UltraCare-teknologiaa hyödyntävät PerfectCare-pesukoneet esisekoittavat pesu- ja huuhteluaineet veteen, jolloin ne aktivoituvat jo ennen niiden pääsyä rumpuun. Näin pesu- ja huuhteluaine jakautuvat tasaisesti, ja pyykit tuntuvat kauttaaltaan puhtailta, raikkailta ja pehmeiltä. UltraCare levittää huuhteluaineen kaksi kertaa tasaisemmin kuin perinteinen pyykinpesukone.

Estää kutistumisen ja säilyttää vaatteen alkuperäisen muodon

Nyt voit kuivata arkalaatuisimmatkin villavaatteet turvallisesti. DelicateCare-järjestelmä säätelee rummun liikkeitä tekstiilityypin mukaan ja estää villavaatteiden kiertymisen ja vääntymisen välttääkseen kutistumista kuivauksen aikana. Kuivaustulos on erinomainen, ja tekstiilit säilyttävät alkuperäisen kokonsa ja muotonsa – aivan kuten tasokuivauksessa.

Non-Stop One-Go 4h/5kg -ohjelma

Meidän Non-Stop One-Go 4h/5kg -toimintomme tarjoaa tehokkaimmat pesu- ja kuivausohjelmat mahdollisimman lyhyessä ajassa. Kuivaava pesukone on suunniteltu päivittäiseen käyttöön ja se voi pestä ja kuivata 5 kiloa pyykkiä neljässä tunnissa, ja on siten taloudellisesti paras vaihtoehto säästäen sekä aikaa että enegiankulutusta – erinomaisin tuloksin joka kerta.

FreshScent-järjestelmä

Kaikkiin uusiin kuivaaviin pesukoneisiimme kuuluu ainutlaatuinen FreshScent -järjestelmä. Käyttämällä höyryn ja tuoksujen yhdistelmää saat helposti raikastettua vaatteitasi niiden käyttämisen jälkeen ja ne tuntuvat taas vastapestyiltä ilman, että sinun tarvitsee pestä niitä. Näin ollen sinun ei tarvitse pestä vaatteittasi yhtä usein. Pidennä vaatteittesi käyttöikää ja varmista, että lempi-asukokonaisuutesi on aina käyttövalmiina!

Tämän lisäksi höyry vähentää ryppyjä vaatteittasi ja vähentää siten silityksen tarvetta.


Pidä vaatteesi niiden alkuperäisessä kunnossa

Täydellisesti istuvat housut. Täydellisen pehmeä neule. Vaatteet, jotka saavat sinut sekä näyttämään että tuntemaan olosi mahtavaksi, riippumatta siitä, mitä tuleva päivää pitää sisällään. Innovatiivinen PerfectCare 700 -sarjan kuivaava pesukone pitää vaatteesi niiden alkuperäisessä kunnossa hellävaraisten mutta tehokkaiden pesu- ja kuivausohjelmien ansiosta.

Tutustu tuotteeseen

DualCare - ihanteellinen juuri sinun vaatteillesi

DualCare -järjestelmämme muokkaa automaattisesti pesuohjelmaa, riippuen materiaalista ja pyykkierän painosta. Vaatteesi pestään näin ollen aina juuri niille sopivalla lämpötilalla ja rummun liikkeillä. Oli kyseessä sitten alusvaatteet, villapaita, farkut tai vaikkapa ulkotakki, kaikki pestään juuri niille sopivalla pesuohjelmalla. Jokainen vaatekappaleesi pysyy näin ollen juuri sellaisena kuin pitääkin, entistä pitempään.

Tekstiilit säilyvät uudenveroisina kaksi kertaa pidempään

Ritexin vuonna 2015 tekemän testin (testinro 15CR00099) mukaan SensiCare säilyttää tekstiilit uudenveroisina kaksi kertaa pidempään. Sensorien ansiosta ohjelman asetukset voidaan muokata automaattisesti täyttömäärän mukaan jo ensimmäisen minuutin aikana, mikä lyhentää ohjelman kestoa ja vähentää sekä energian että veden kulutusta. Näin pesu kuluttaa ja kuormittaa vähemmän niin vaatteitasi kuin myös ympäristöä.

Estää kutistumisen ja säilyttää vaatteen alkuperäisen muodon

Nyt voit kuivata arkalaatuisimmatkin villavaatteet turvallisesti. DelicateCare-järjestelmä säätelee rummun liikkeitä tekstiilityypin mukaan ja estää villavaatteiden kiertymisen ja vääntymisen välttääkseen kutistumista kuivauksen aikana. Kuivaustulos on erinomainen, ja tekstiilit säilyttävät alkuperäisen kokonsa ja muotonsa – aivan kuten tasokuivauksessa.

60 minuutin Non-Stop -ohjelma

Meidän 60 minuutin Non-stop -ohjelmamme pesee ja kuivaa pienen määrän pyykkiä erittäin tehokkaasti ja nopeasti – vain yhdessä tunnissa. Voit siis pestä pyykkisi pikaisesti, kun tarvitset nopeasti puhtaita vaatteita.

FreshScent-järjestelmä

Kaikkiin uusiin kuivaaviin pesukoneisiimme kuuluu ainutlaatuinen FreshScent -järjestelmä. Käyttämällä höyryn ja tuoksujen yhdistelmää saat helposti raikastettua vaatteitasi niiden käyttämisen jälkeen ja ne tuntuvat taas vastapestyiltä ilman, että sinun tarvitsee pestä niitä. Näin ollen sinun ei tarvitse pestä vaatteittasi yhtä usein. Pidennä vaatteittesi käyttöikää ja varmista, että lempi-asukokonaisuutesi on aina käyttövalmiina!

Tämän lisäksi höyry vähentää ryppyjä vaatteittasi ja vähentää siten silityksen tarvetta.