Osto-opas

Kuivaavat pesukoneet

DelicateCare - Vaatteillesi räätälöity huolenpito

DelicateCare-järjestelmä yhdessä integroidun lämpöpumpun kanssa käsittelee tekstiilejä hellävaraisesti alhaisissa lämpötiloissa, jotka on mukautetaan erikseen jokaista pesua varten. Tämä mahdollistaa ulkotakkien ja ulkoiluvaatteiden pesun ja kuivauksen, säilyttäen ja palauttaen samalla niiden vedenpitävän ominaisuuden. Jopa silkkiset vaatteet ovat koneesta ottaessa 50% rypyttömämpiä. 

Mitä ikinä haluatkaan pestä ja kuivata, voit olla huoletta – vaatteet tulevat aina koneesta valmiina päällepantaviksi.

50% rypyttömämmät silkkivaatteet*

 *Verrattuna narulla kuivaamiseen.

Lämpötila ja liike

Untuvatakin laatu voi heikentyä pesun ja kuivauksen yhteydessä perinteisessä pyykinpesukoneessa. DelicateCare-järjestelmä muokkaa lämpötilan ja rummun liikkeen juuri oikeaksi niin, että myös takin kuohkeus säilyy.

Raikkaat vaatteet 96% vähemmällä vedellä*

*Käytä höyryä raikastaaksesi tunkkaisia vaatteita ja säästä 40 litraa vettä jokaisella pesuohjelmalla. Testattu 1kg:lla hienopyykkiä FreshScent-ohjelmaa käyttäen verrattuna Delicates-ohjelmaan.

FreshScent-ohjelma

UltraCare - Kestävä ratkaisu vaatteista huolehtimiseen

UltraCare on ainutlaatuinen järjestelmä kuivaaville pesukoneillemme. Se esisekoittaa pesuaineet ja huuhteluaineet veteen ennen kuin ne lasketaan rumpuun. Siten tekstiilit kaikkine kuituineen puhdistuvat läpikotaisesti ja hellävaraisesti, ja vaatteesi näyttävät ja tuntuvat uusilta pidempään.

Luottoasusi pesty ja kuivattu – yhdellä kertaa

On helpompaa olla itsevarma silloin kuin tiedät, että vaatteista, jotka saavat sinut näyttämään hyvältä ja tuntemaan olosi vahvaksi, pidetään hyvää huolta. Voit luottaa edistyneeseen PerfectCare 800 -sarjan kuivaavaan pesukoneeseen UltraCare-järjestelmällä, ja olla aina varma että kaikki asusi ulkoiluvaatteista hienopyykkiin saavat ensiluokkaista huolenpitoa ja kestävät pidempään. Voit puhdistaa ja kuivata lempivaatteesi yhden ohjelman aikana, jotta kaikki mitä rakastat kestää jatkuvaa käyttöä. Helppo ratkaisu luottovaatteillesi – ilman kompromisseja.

Tekstiilit säilyvät pehmeinä. Pesu toisensa jälkeen.

Liukenematon pesuaine huonontaa pesutulosta, ja epätasaisesti sekoittunut huuhteluaine voi jättää pyykit karkean tuntuisiksi. UltraCare-teknologiaa hyödyntävät PerfectCare-pesukoneet esisekoittavat pesu- ja huuhteluaineet veteen, jolloin ne aktivoituvat jo ennen niiden pääsyä rumpuun. Näin pesu- ja huuhteluaine jakautuvat tasaisesti, ja pyykit tuntuvat kauttaaltaan puhtailta, raikkailta ja pehmeiltä. UltraCare levittää huuhteluaineen kaksi kertaa tasaisemmin kuin perinteinen pyykinpesukone.

Raikkaat vaatteet 96% vähemmällä vedellä*

*Käytä höyryä raikastaaksesi tunkkaisia vaatteita ja säästä 40 litraa vettä jokaisella pesuohjelmalla. Testattu 1kg:lla hienopyykkiä FreshScent-ohjelmaa käyttäen verrattuna Delicates-ohjelmaan.

FreshScent-ohjelma

Lempiasusi pesty ja kuivattu – yhdellä kertaa

Ne lempihoususi, jotka istuvat päällesi täydellisesti. Se rakastettu pusero, joka on aina ihana päällä. Ne saavat sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja näyttämään hyvältä joka päivä. Voit luottaa, että innovatiivinen PerfectCare 700 -sarjan kuivaava pesukone pitää lempivaatteesi upeina yhdellä ohjelmalla, joka sekä pesee että kuivaa ne. Jotta pukeutuminen olisi ilo, mitä tahansa haluatkaan laittaa päällesi.

Vaatteesi puhtaaksi ja kuivaksi helposti yhdellä ohjelmalla

PerfectCare 700 -sarjan kuivaava pesukone pesee ja kuivaa vaatteesi helposti yhdellä ohjelmalla – kuivasta kuivaksi. DualCare-järjestelmä analysoi tekstiilityypin ja pyykin painon, ja säätää niiden mukaan ohjelman lämpötilan sekä rummun liikkeet tarjotakseen parasta mahdollista huolenpitoa jokaiselle vaatteelle. Vaatteet näyttävät ja tuntuvat uusilta pidempään.

Ihanteelliset asetukset DualCare-järjestelmällä

DualCare-järjestelmä automaattisesti säätää ohjelman asetukset pestävien vaatteiden tekstiilityypin ja pyykin painon mukaan. Tällöin vaatteet saavat juuri oikeanlaista huolenpitoa optimoidun lämpötilan ja rummun liikkeiden ansiosta. Pesu ja kuivaus tapahtuvat saumattomasti yhden ohjelman aikana, jotta jokainen vaate säilyttää ulkomuotonsa ja laatunsa vielä pitkään.

Raikkaat vaatteet 96% vähemmällä vedellä*

*Käytä höyryä raikastaaksesi tunkkaisia vaatteita ja säästä 40 litraa vettä jokaisella pesuohjelmalla. Testattu 1kg:lla hienopyykkiä FreshScent-ohjelmaa käyttäen verrattuna Delicates-ohjelmaan.

FreshScent-ohjelma

Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan

 • Integroitava kuivaava pesukone
  Kuivaava pesukone

  Kuivaavat pesukoneemme säästävät aikaa, energiaa ja tilaa pesutuloksista tinkimättä.

 • Mies pitelee vastapestyä takkia kädessään
  Pyykinpesukone

  Koe uskomattomia pesutuloksia pyykinpesukoneidemme avulla.

 • Takkeja roikkumassa vaaterekissä
  Pyykinpesu ja kuivaus

  Huolehdi vaatteistasi pyykinpesukoneiden, kuivausrumpujen ja muiden vaatehoitotuotteiden avulla.

Meidän valikoimamme

Tutustu valikoimaamme löytääksesi parhaan kuivaavan pesukoneen juuri sinun kotiisi.

 • DelicateCare
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue

Energiankulutus ja tehokkuus

Kaikki Electroluxin kuivaavat pesukoneet on suunniteltu vähentämään energian- ja vedenkulutusta puhdistaen ja huolehtien vaatteistasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kuivaavien pesukoneiden energialuokituksen asteikko on A-G, jossa A on kaikkein energiatehokkain luokitus.

Tietyt käyttämämme teknologiat tekevät laitteistamme energiatehokkaampia. Näihin kuuluvat esimerkiksi Inverter-moottorit, SensiCare-teknologia ja DelicateCare-lämpöpumput.

Kuivaavien pesukoneiden mitat

Kuivaava pesukone on oiva hankinta jos käytössäsi on vain vähän tilaa. Saat sekä pesukoneen että kuivausrummun hyödyt ilman että sinun tarvitsee hankkia monta laitetta ja käyttää enemmän tilaa. Kuivaavia pesukoneita on kahdenlaisia: integroitavia sekä vapaasti sijoitettavia. Integroitavat laitteet paneloidaan asentaessa, jotta ne sulautuvat ympäröivään kaapistoon tai työtasoon.

Kuivaavan pesukoneen täyttömäärä

Kuivaaville pesukoneille on kaksi eri maksimi-täyttömäärää – pesutoiminnon täyttömäärä ja kuivaustoiminnon täyttömäärä. Kuivattavaa pyykkiä mahtuu koneeseen hieman vähemmän kuin pestävää pyykkiä, koska kuivaustoiminnossa ilma tarvitsee tilaa kiertää rummussa. Seuraavat seikat on hyvä pitää mielessä:

Kotitalouden koko: Asutko yksin tai onko sinulle kenties suurperhe?
Tavat: Kuinka usein peset ja kuivaat pyykkiä?
Pestävän pyykin koko ja materiaali: Esimerkiksi lakanat, täkit ja verhot vaativat suuremman rummun hyvien pesutulosten saavuttamiseksi.

Kaikissa Electroluxin kuivaavissa pesukoneissa on hyödynnetty SensiCare-teknologiaa. SensiCare analysoi pyykin kosteus- ja lämpötila-sensoreidensa avulla säätääkseen energiankulutuksen juuri sopivaksi jokaiselle pesulle ja kuivaukselle. Tämä säästää aikaa ja rahaa, ja varmistaa että vaatteistasi pidetään parasta mahdollista huolta.

Älykkäästi yhdistettävä laite

My Electrolux Care -sovelluksella voit ohjailla pyykinpesun laitteitasi välimatkankin päästä älypuhelimesi avulla. Käytä Care Advisor -toimintoa saadaksesi vinkkejä kuinka parhaiten pitää huolta vaatteistasi. My Favorites -toiminnolla voit taas tallentaa asetuksia vaatteille joita käytät ja peset usein.

2-in-1 -pesuohjelmat

Käytä kuivaavia pesuohjelmia, jotta saat tehokkaasti ja saumattomasti pestyä sekä kuivattua pyykit saman ohjelman aikana.

Ohjelmat

Pyykinpesussa ei tunneta käsitettä “yksi koko sopii kaikille”, koska eri ihmisillä ja eri vaatteilla on omat tarpeensa. Siksi kuivaavissa pesukoneissamme on seuraavat ohjelmat.

 • Tummansinistä hienopyykkiä
  Villa

  Pese ja kuivaa villavaatteita turvallisesti ja helposti yhdellä ohjelmalla.

 • Valkoinen kauluspaita
  Höyry

  Estä vaatteita rypistymistä tai raikasta niitä ja poista niistä tunkkaista hajua höyryn avulla.

 • Vaate pesukoneessa
  Anti-allergia

  Tämä ohjelma on erityisesti suunniteltu allergiasta kärsivien tarpeisiin. Se poistaa vaatteista mikro-organismeja pesuvaiheessa, jossa lämpötilaa pidetään 60°C asteessa usean minuutin ajan. Lisähuuhtelu varmistaa, että pesuaineen jäämät ja siitepöly sekä muut partikkelit poistuvat lopullisesti pyykeistä.

 • Vesipisaroita sinisellä vaatteella
  Ulkoiluvaatteet

  Ulkoiluvaatteiden pesuohjelman DualSense-teknologia auttaa suojaamaan tekstiilien teknisiä ominaisuuksia. Erityinen kuivausohjelma myös palauttaa vaatteiden vedenpitävyyden.

Sertifioinnit

Woolmark eli kansainvälinen villamerkintä on Woolmark Companyn myöntämä hyväksyntä villaohjelmille, jotka pesevät ja kuivaavat villan turvallisesti. Electroluxin kuivaavat pesukoneet ovat hellävaraisia villalle.