Electrolux liesituulettimet

Täydennä keittiön ilmettä yhteensopivalla liesituulettimella. Electrolux integroitava liesituuletin mahdollistaa saumattoman keittiösuunnittelun samalla, kun se tarjoaa tehokkuutta.

 

Raikas keittiön ilma energiatehokkailla liesituulettimillamme

Nauti ruoanlaitosta yhdessä perheen ja ystävien kanssa raikkaassa keittiössä. Electroluxin tehokkaat liesituulettimet luovat viihtyisän keittön ilmapiirin alhaisen melutason sekä vähintään A-energialuokan ansiosta.

Lue lisää Electrolux EcoLine -mallistosta

Raikas ilma ja parempi valaistus tekevät keittiöstä kodin sydämen

Electroluxin liesituulettimet takaavat tehokkaan mutta hiljaisen ilmanpuhdistuksen, joka pitää ilman raikkaana ja keittiön viihtyisänä. Hyvä valaistus helpottaa herkullisten aterioiden valmistamista.

 • Pannu ja kattila liedellä ja kuva yläpuolella.
  LANGATON YHTEYS

  Hob2Hood®-toiminto yhdistää keittotason ja liesituulettimen langattomasti. Liesituuletin käynnistyy ja säätyy automaattisesti induktiotason tehojen mukaan. keskity ruoanlaittoon, sillä liesituuletin hoitaa loput.

 • Mies kokkaa keittiössä
  HILJAINEN JA TEHOKAS

  SilenceTech -liesituuletin takaa tehokkaan ilmanpoiston, se poistaa höyryn ja hajut keittiöstä hiljaisesti - jopa maksimiteholla - jotta voit valmistaa herkullisia aterioita rauhallisessa ympäristössä.

 • Lähikuva liesituulettimen valopaneelista
  PAREMPI VALAISTUS

  Liesituulettimiemme energiatehokkaat LED-valot valaisevat erinomaisesti ruoanlaittoasi. Ne luovat viihtyisän tunnelmallisen ilmapiirin keittiöön ja auttavat sinua lukemaan reseptejä sekä valvomaan kattiloita ja pannuja.

Löydä keittiöösi sopiva liesituuletin

Liesituuletinvalikoimamme pitää sisällään useita eri malleja, joten löydät varmasti keittiöösi sopivan. Katso videoltamme, mikä liesituulettimistamme sopii kotiisi.

Luokkansa paras

900 SilenceTech

900 SilenceTech -liesituuletin poistaa ruokahöyryt lähes äänettömästi jopa suurimmalla teholla. Edistyksellisen teknologiamme avulla voit keskittyä herkullisten ruokien valmistamiseen rauhallisessa ja puhtaassa ympäristössä.

Suosituin tuotteemme

700 Hob2Hood®

Hob2Hood ohjaa imutehoa ja valaistusta automaattisesti. Anna 700 Hob2Hood -liesituulettimen säätää tehoa, jolloin voit keskittyä ruoanlaittoon.

Uutuus

800 Breeze

800 Breeze Hoodin ansiosta puhuminen ei ole enää ongelma, kun istut syömässä perheen ja ystävien kanssa. Aktivoi toiminto yhdellä napin painalluksella, kun olet lopettanut ruoanlaiton ja se raikastaa ilmaa äänettömästi 60 minuuttia.

Lue lisää liesituulettimistamme

Liesituuletinvalikoimamme pitää sisällään elegantteja ja tyylikkäitä malleja, jotka täydentävät keittiön kauniilla designilla. Lue lisää siitä, mitä sinun tulisi huomioida löytääksesi sopiva liesituuletin keittiöösi.

Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan