Electrolux liesituulettimet

Täydennä keittiön ilmettä yhteensopivalla liesituulettimella. Electrolux integroitava liesituuletin mahdollistaa saumattoman keittiösuunnittelun samalla, kun se tarjoaa tehokkuutta.

 

Löydä keittiöösi sopiva liesituuletin

Liesituuletinvalikoimamme pitää sisällään useita eri malleja, joten löydät varmasti keittiöösi sopivan. Katso videoltamme, mikä liesituulettimistamme sopii kotiisi.

Luokkansa paras

900 SilenceTech

900 SilenceTech -liesituuletin poistaa ruokahöyryt lähes äänettömästi jopa suurimmalla teholla. Edistyksellisen teknologiamme avulla voit keskittyä herkullisten ruokien valmistamiseen rauhallisessa ja puhtaassa ympäristössä.

Suosituin tuotteemme

700 Hob2Hood®

Hob2Hood ohjaa imutehoa ja valaistusta automaattisesti. Anna 700 Hob2Hood -liesituulettimen säätää tehoa, jolloin voit keskittyä ruoanlaittoon.

Uutuus

800 Breeze

800 Breeze Hoodin ansiosta puhuminen ei ole enää ongelma, kun istut syömässä perheen ja ystävien kanssa. Aktivoi toiminto yhdellä napin painalluksella, kun olet lopettanut ruoanlaiton ja se raikastaa ilmaa äänettömästi 60 minuuttia.

Lue lisää liesituulettimistamme

Liesituuletinvalikoimamme pitää sisällään elegantteja ja tyylikkäitä malleja, jotka täydentävät keittiön kauniilla designilla. Lue lisää siitä, mitä sinun tulisi huomioida löytääksesi sopiva liesituuletin keittiöösi.