Valitse jääkaappipakastin

tai lue lisää siitä, mitä kannattaa miettiä ennen ostoa. Meillä on integroituja ja vapaasti sijoitettavia yhdistelmäkaappeja eri malleina: matalampia, erittäin korkeita, eri leveyksiä ja paljon muuta.

 

Säilytä ruokasi laatu ja suojele planeettaa

Jääkaappipakastimemme suojaavat ruokaasi edistyneen lämpötilan ja kosteuden säädön sekä raaka-aineille varattujen osastojen ansiosta. Voit säilyttää vitamiinit, mehukkuuden ja minimoida ruokahävikin.

Valitse integroitu jääkaappipakastin
 • Nainen seisoo keittiössä
  Kestäviä tulevaisuuden ratkaisuja

  Minimoimme ympäristövaikutuksiamme vähentämällä hiilidioksidipäästöjä jopa 20% aikaisempiin malleihin verrattuna. Kierrätettävien materiaalien käyttö on lisääntynyt huomattavasti ja jääkaappipakastimiemme valmistus tapahtuu ilman jätettä.
  Lisää tietoa

 • Jääkaappipakastimen ovi auki
  Suunniteltu parempaan arkeen

  Jääkaappipakastimemme on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Ne ovat luotu kestämään pitkään ja tämä perustuu pohjoismaiseen perintöömme 100 vuoden kokemuksella. Kierrätettävistä materiaaleista valmistettu jääkaappipakastin ei ole ainoastaan käyttäjäystävällinen, vaan myös kestävä ja auttaa vähentämään ympäristöjalanjälkeäsi.
  Lue lisää

 • Integroitu jääkaappipakastin
  Nostaa suorituskyvyn uudelle tasolle

  Jääkaappipakastimemme ovat hiljaisia ​​ja energiatehokkaita (edistyneen kaksoisjäähdytystekniikan ansiosta). Tarjoamme myös markkinoiden nopeimmat asennukset.
  Lue lisää

Uutuus

700 GreenZone integroitu jääkaappipakastin

4,5

4,5 (32)

ENT8TE18S3

700 GreenZone jääkaappipakastimessa on suljetut lokerot, joissa kosteus pidetään täydellisellä tasolla. 95% raaka-aineiden viitamiineista on tallessa jopa 11 päivän säilytyksen jälkeen oikean kosteusmäärän ansiosta.

Luokkansa paras

900 NaturaFresh integroitu jääkaappipakastin

2

2 (1)

LRT9ZE18C

900 NaturaFresh 0°C on erillinen lokero, joka luo täydelliset olosuhteet raaka-aineille. Kosteutta voidaan säätää ja lokero pysyy 0°C lämpötilassa, joka on viileämpi lämpötila kuin muualla jääkaapissa. Ihanteellinen paikka kalan ja lihan säilytykseen.

Suosituin tuotteemme

600 TwinTech® No Frost jääkaappipakastin

600 TwinTech® No Frostin kaksoisjäähdytys takaa täydellisen kosteustason. Pakastin estää jäätymisen, joten sinun ei tarvitse koskaan sulattaa sitä uudelleen.

Suojaa ruokasi integroitujen jääkaappipakastimiemme avulla

Syö terveellisemmin säilyttämällä jopa 95 % hedelmien ja vihannesten vitamiineista ja muista eduista suljetussa GreenZone-laatikossa.

 • Sopiva ilmankosteus
 • Tiivis laatikko, jossa täydellinen jäähdytys
 • Vakaa lämpötila

Raaka-aineesi säilyttävät 60 % enemmän kosteutta ja pysyvät tuoreina pidempään kuivumatta älykkään No Frost -teknologian ja kaksinkertaisen jäähdytysjärjestelmän ansiosta.

 • Sopiva ilmankosteus
 • Vakaa lämpötila

Raaka-aineet säilyvät pidempään reaktiivisten jäähdytyssensoreiden ansiosta, jotka ylläpitävät juuri sopivan lämpötilan. Vähennä tähteiden määrää ja minimoi ruokahävikkiä jopa 20 %.

 • Vakaa lämpötila

Lue lisää jääkaappipakastimistamme

Skandinaaviseen muotoiluun perustuva jääkaappipakastin on kehitetty parempaa arkea varten. Löydä tarpeisiisi sopiva jääkaappipakastin osto-oppaamme avulla!