Electrolux jääkaappipakastimet

Jääkaappipakastin on käytännöllinen ratkaisu pienen tilaan. Yleensä jääkaappipakastimien pakastin- ja jääkaappiosio on sijoitettu päällekkäin erillisillä ovilla. Valikoimastamme löydät useita perinteisiä vaihtoehtoja ja integroitavia malleja.

 

Säilytä ruokasi laatu ja suojele planeettaa

Jääkaappipakastimemme suojaavat ruokaasi edistyneen lämpötilan ja kosteuden säädön sekä raaka-aineille varattujen osastojen ansiosta. Voit säilyttää vitamiinit, mehukkuuden ja minimoida ruokahävikin.

 • Nainen seisoo keittiössä
  Kestäviä tulevaisuuden ratkaisuja

  Minimoimme ympäristövaikutuksiamme vähentämällä hiilidioksidipäästöjä jopa 20% aikaisempiin malleihin verrattuna. Kierrätettävien materiaalien käyttö on lisääntynyt huomattavasti ja jääkaappipakastimiemme valmistus tapahtuu ilman jätettä.
  Lisää tietoa

 • Jääkaappipakastimen ovi auki
  Suunniteltu parempaan arkeen

  Jääkaappipakastimemme on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Ne ovat luotu kestämään pitkään ja tämä perustuu pohjoismaiseen perintöömme 100 vuoden kokemuksella. Kierrätettävistä materiaaleista valmistettu jääkaappipakastin ei ole ainoastaan käyttäjäystävällinen, vaan myös kestävä ja auttaa vähentämään ympäristöjalanjälkeäsi.
  Lue lisää

 • Integroitu jääkaappipakastin
  Nostaa suorituskyvyn uudelle tasolle

  Jääkaappipakastimemme ovat hiljaisia ​​ja energiatehokkaita (edistyneen kaksoisjäähdytystekniikan ansiosta). Tarjoamme myös markkinoiden nopeimmat asennukset.
  Lue lisää

Uutuus

800 Cooling 360° -integroitava jääkaappipakastin

Cooling 360° -jääkaappipakastin voi auttaa vähentämään ruokahävikkiä edistyneen ilmankierron ja 30 % vakaamman lämpötilan ansiosta. Rosterista valmistettu sisäosa antaa Cooling 360° -kaapille tyylikkään vaikutelman.

Suosituin tuotteemme

600 TwinTech® No Frost jääkaappipakastin

600 TwinTech® No Frostin kaksoisjäähdytys takaa täydellisen kosteustason. Pakastin estää jäätymisen, joten sinun ei tarvitse koskaan sulattaa sitä uudelleen.

Suojaa ruokasi integroitujen jääkaappipakastimiemme avulla

Vähemmän ruokahävikkiä 30 % paremman lämpötilajakautumisen ansiosta.
 • Sopiva ilmankosteus
 • Tiivis laatikko, jossa täydellinen jäähdytys
 • Vakaa lämpötila
Syö terveellisemmin säilyttämällä jopa 95 % hedelmien ja vihannesten vitamiineista ja muista eduista suljetussa GreenZone-laatikossa.
 • Sopiva ilmankosteus
 • Tiivis laatikko, jossa täydellinen jäähdytys
 • Vakaa lämpötila
Raaka-aineesi säilyttävät 60 % enemmän kosteutta ja pysyvät tuoreina pidempään kuivumatta älykkään No Frost -teknologian ja kaksinkertaisen jäähdytysjärjestelmän ansiosta.
 • Sopiva ilmankosteus
 • Vakaa lämpötila
Raaka-aineet säilyvät pidempään reaktiivisten jäähdytyssensoreiden ansiosta, jotka ylläpitävät juuri sopivan lämpötilan. Vähennä tähteiden määrää ja minimoi ruokahävikkiä jopa 20 %.
 • Vakaa lämpötila

Lue lisää jääkaappipakastimistamme

Skandinaaviseen muotoiluun perustuva jääkaappipakastin on kehitetty parempaa arkea varten. Löydä tarpeisiisi sopiva jääkaappipakastin osto-oppaamme avulla!

Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan