Electrolux jääkaappipakastimet

Jääkaappipakastin on käytännöllinen ratkaisu pienen tilaan. Yleensä jääkaappipakastimien pakastin- ja jääkaappiosio on sijoitettu päällekkäin erillisillä ovilla. Valikoimastamme löydät useita perinteisiä vaihtoehtoja ja integroitavia malleja.

 

Energiatehokkaimmat jääkaappimme

Ecoline-jääkaapit ovat energiatehokkaimpia mallejamme. Niissä on ainutlaatuinen kierrätetystä muovista valmistettu sisustus ja käyttöliittymä, joka ohjaa sinua energiatehokkaisissa asetuksissa samalla kun vähennät ruokahävikkiä.*

Suojaa elintarvikkeiden laatua ja vähentää ruokahävikkiä

Electrolux jääkaapit auttavat säilyttämään ruoan ravintoaineet ja jopa 95% vitamiineista* pidempään. Raaka-aineiden laatu säilyy pidempään tasaisen lämpötilan sekä ilmankosteuden ansiosta kaikkialla jääkaapissa. Tehokkaat tuuletusaukot viilentävät jääkaapin nopeasti oven avaamisen jälkeen, mikä voi vähentää ruokahävikkiä jopa 28%**. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu takapaneeli on myös tyylikäs.

 • Electrolux jääkaappipakastin
  Jopa 28 % vähemmän ruokahävikkiä*

  Cooling 360° suojaa ruokasi koostumusta eri puolella jääkaappia. Kylmä ilma virtaa kaikkialle tehokkaiden ilmaventtiilien kautta kiertoilman avulla. Jääkaapin sisäosan ruostumattomasta teräksestä valmistettu takaseinä palauttaa lämpötilan nopeasti aina, kun ovi avataan ja voi vähentää ruokahävikkiä jopa 28 %.*

  *Verrattuna 500 ColdSense-jääkaappiin. Perustuu ulkopuolisiin testeihin, joissa testattiin tuorejuuston ja keitetyn kinkun säilyvyyttä jääkaapin hyllyillä. Tulokset voivat vaihdella riippuen tuotteen tyypistä. Ruokahävikin arvioitu pieneneminen perustuu vain tuotteen ominaisuuksiin eikä huomioi kuluttajan käyttäytymistä.

 • Jopa 95% vitamiineista säilyy
  Jopa 95% vitamiineista säilyy*

  Elä terveellisemmin yksinkertaisella tavalla. Tiivistetty GreenZone -vihanneslaatikko automaattisella kosteudensäädöllä. Auttaa estämään ruoan pilaantumista ja säilyttämään vihannekset ravitsevina tavallista pidempään.​

  *Perustuu ulkoiseen testiin, jossa tutkittiin mustikoiden C-vitamiinin säilyvyyttä 11 päivän jälkeen GreenZone-laatikossa.

 • Ainutlaatuinen jääkaappi kierrätysmuovilla
  Ainutlaatuinen jääkaappi kierrätysmuovilla

  Esittelyssä ainutlaatuinen jääkaappi, jonka sisäosa on kierrätysmuovia. Jääkaapin sisäosat on valmistettu jopa 70% kierrätysmuovista, mikä vähentää ympäristövaikutuksia.

Säilytä ruokasi laatu ja suojele planeettaa

Jääkaappipakastimemme suojaavat ruokaasi edistyneen lämpötilan ja kosteuden säädön sekä raaka-aineille varattujen osastojen ansiosta. Voit säilyttää vitamiinit, mehukkuuden ja minimoida ruokahävikin.

 • Nainen seisoo keittiössä
  Kestäviä ratkaisuja tulevaisuutta ajatellen

  Minimoimme ympäristövaikutuksiamme tehokkaasti vähentämällä hiilidioksidipäästöjä jopa 20 %* aiempiin malleihin verrattuna. Tämä saavutetaan tekemällä harkittuja valintoja ja lisäämällä kierrätettävien materiaalien käyttöä. Valmistamme jääkaapit Zero Waste to Landfill -sertifioidussa tehtaassa, jossa alle 1 % saapuvista materiaaleista päätyy hävitettäväksi jätteeksi. Tämä takaa ympäristöystävällisen valmistusprosessin, joka tukee kestävää kehitystä.

  Lue lisää

  *Hiilidioksidivaikutus huomioidaan materiaaleista, prosesseista ja käytöstä. Energiavaikutusta verrataan Universita Politecnica delle Marchen arvioimaan lähtötason energialuokkaan F.

 • Jääkaappipakastimen ovi auki
  Suunniteltu kestämään

  Kylmälaitteemme on suunniteltu skandinaavisella perinnöllämme sekä yli 100 vuoden kokemuksellamme. Ne ovat suunniteltu käytännöllisiksi rakaisuiksi jokapäiväiseen arkeen ja pitäaikaiseen käyttöön. Uusien integroitavien jääkaappipakastimien tuotesuunnittelu on palkittu, ja ne erottuvat helppokäyttöisyydellä sekä nerokkailla materiaalivalinnoilla.

  Lue lisää

 • Integroitu jääkaappipakastin
  Viemme suorituskyvyn uudelle tasolle

  Korkealaatuiset jääkaappipakastimemme tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn, sekä MaxiSpace mahdollistaa jopa 45 %*enemmän säilytystilaa. Lisäksi ne ovat hiljaisia ja energiatehokkaita kehittyneen kaksoisjäähdytysjärjestelmän ansiosta. Meillä on myös markkinoiden nopein asennus.

  Lue lisää

  *Verrattuna vakiokokoiseen jääkaappipakastimeen.

Säilytys jääkaappipakastimessa

900 MultiChill 0°C: Ruoan joustava säilytys

5

5(1)

ENV9MD18S

Laatikko soveltuu kalalle, lihalle, ylijääneelle ruoalle, vihanneksille tai pakasteiden sulattamiseen. MultiChill 0°C mukautuu tarpeisiisi.

Suosituin tuotteemme

600 TwinTech® No Frost jääkaappipakastin

600 TwinTech® No Frostin kaksoisjäähdytys takaa täydellisen kosteustason. Pakastin estää jäätymisen, joten sinun ei tarvitse koskaan sulattaa sitä uudelleen.

Suojaa ruokasi integroitujen jääkaappipakastimiemme avulla

Muokattavat säilytysolosuhteet esimerkiksi virvoitusjuomille, leikkeleille, juustoille, lihan marinointiin tai sulatukseen. Sovellus, joka opastaa sinua.
 • MultiChill 0°C​
 • Ruokaohjelma
 • GreenZone
 • ColdSense
 • NoFrost
Suojaa ruokasi laatua tasaisella lämpötilalla ja ilmankosteudella jääkaapin joka osassa. Tehokkaat tuuletusaukot viilentävät jääkaapin nopeasti oven avaamisen jälkeen, mikä voi vähentää ruokahävikkiä* jopa 28%. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu takapaneeli on myös tyylikäs
 • Sopiva ilmankosteus
 • Tiivis laatikko, jossa täydellinen jäähdytys
 • Vakaa lämpötila
Syö terveellisemmin säilyttämällä jopa 95 % hedelmien ja vihannesten vitamiineista ja muista eduista suljetussa GreenZone-laatikossa.
 • Sopiva ilmankosteus
 • Tiivis laatikko, jossa täydellinen jäähdytys
 • Vakaa lämpötila
600 TwinTech® No Frost -jääkaappipakastimessa on kaksoisjäähdytysjärjestelmä täydellisen kosteustason luomiseksi ja tämä estää jäätymisen.
 • Sopiva ilmankosteus
 • Vakaa lämpötila
Raaka-aineet säilyvät pidempään reaktiivisten jäähdytyssensoreiden ansiosta, jotka ylläpitävät juuri sopivan lämpötilan. Vähennä tähteiden määrää ja minimoi ruokahävikkiä jopa 20 %.
 • Vakaa lämpötila

Lue lisää jääkaappipakastimistamme

Skandinaaviseen muotoiluun perustuva jääkaappipakastin on kehitetty parempaa arkea varten. Löydä tarpeisiisi sopiva jääkaappipakastin osto-oppaamme avulla!

Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan