Osto-opas

Löydä juuri sinulle sopiva pyykinpesukone

Mallistomme

Tutustu mallistoihimme, ja löydä paras pyykinpesukone juuri sinulle.

 • ColorCare
 • UltraCare
 • SteamCare
 • SensiCare
 • Woolmark Green
 • UltraCare
 • SteamCare
 • SensiCare
 • Woolmark Green
 • SteamCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • SensiCare
 • Woolmark Blue

Pidä mielessä

Alta löydät tietoa, joka on hyvä pitää mielessä uutta pyykinpesukonetta ostaessa.

Yksityiskohtaista tietoa tuotteista löydät käyttöoppaasta.

Integroitu pesukone

Tila & sijainti

Valitsetpa sitten vapaasti sijoitettavan tai kalusteisiin sijoitettavan pyykkikoneen, on tärkeä valita malli joka varmasti mahtuu kotiisi juuri sille suunniteltuun paikkaan. Kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävissä?

60 - 48 cm – ideaalinen edestä täytettävällä pyykinpesukoneelle
48 - 34 cm - kapea edestä täytettävä pyykinpesukone sopii hyvin tähän tilaan
45 - 40 cm –  suosittelemme päältä täytettävää pyykinpesukonetta

Vinkki: Mikäli kodinhoitohuoneesi on pienimmästä päästä, suosittelemme kuivaavaa pyykinpesukonetta.

Kasa viikattuja pyykkejä

Täyttömäärät

Aina pyörimässä vai harvemmin käytössä? Juuri oikean pyykinpesukoneen valintaan vaikuttaa ehdottomasti pyykinpesujen tiheys. 

Alle neljä kertaa/viikko –  Korkeintaan 5-6 kg täyttömäärä riittää sinulle, ellet pese isompia tekstiilejä, kuten takkeja ja peittoja usein
4-6 kertaa/viikko – 7 kg täyttömäärä sopii sinulle täydellisesti
6+ kertaa/viikko – pienennä viikkottaisten pesujen määrä helposti hankkimalla pyykinpesukone isommalla täyttömäärällä (8+ kg)

Kolme tiimalasia ja kasa viikattuja paitoja

Aika

Aamuvirkku vai yökyöpeli? Valitse pyykinpesukone ajastimella - näin ollen voit itse valita juuri sinulle sopivimman ajan pyykinpesulle. Anna koneen pyöriä esimerkiksi aikaisin aamulla tai myöhään yöllä - näin hyödynnät myös halvempaa yösähköä.

Ohjaa pyykinpesukonettasi älypuhelimellasi

Nyt sinun ei tarvitse olla ohjamaassa ja ajastamassa pyykkikonettasi sen vieressä. Valitse älykäs pyykinpesukoneemme, ja voit ohjata sitä älypuhelimesi sovelluksella niin pitkään kun olette samassa wifi-verkossa kotonasi.

Sinisiä paitoja henkareissa rivissä

Kuivaus

Kuinka kuivaat vaatteesi? Valitse pyykinpesukone nopealla linkouksella voidaksesi lyhentää kuivausaikaa. Mitä korkeamalla nopeudella vaatteesi linkoavat koneessa, sitä enemmän kosteutta poistuu - ja näin ollen lyhyempikin kuivausaika tulee riittämään.

Vinkki: Käytä matalampaa linkousnopetta vaatteille, jotka tarvitsevat hellävaraisempaa hoitoa. UltraCare-järjestelmällä varustetut pyykinpesukoneet suojelevat jokaista tekstiilikuitua vaatteissasi.

Löydä sinulle paras pyykinpesukone

Riippumatta siitä onko sinulla suuri kodinhoitohuone vai vain rajallisesti tilaa pyykinpesukoneelle, meiltä löydät varmasti täydellisen pesukoneen juuri sinun kotiisi. Tutustu koko valikoimaamme tästä.

Tutustu pyykinpesukoneisiimme

ColourCare - Säilyttää kaikki värit kirkkaina

ColourCare-järjestelmä puhdistaa pesuveden ja takaa siten pesuaineiden parhaan mahdollisen tehon jopa alhaisissa lämpötiloissa. Hellävarainen mutta tehokas pesu pitää vaatteiden värit kirkkaina pesu toisensa jälkeen, aivan kuin silloin kuin ne olivat uusia.

Haalistumattomat värit – pesusta toiseen

Kaikki riippuu vedestä. Ainutkertainen suodatusjärjestelmä poistaa haitalliset mineraalit ja epäpuhtaudet, ja takaa hellävaraisen käsittelyn sekä ensiluokkaisen pesutuloksen. Alla olevat tulokset saavutettiin polyesterin värinpitävyystestissä, jossa pyykki pestiin 50 kertaa 30 asteessa. ColourCare pitää värit kirkkaina ja mustan mustana – pesusta toiseen.

Värit rakastavat suolaa

Olematta koskaan kosketuksissa vaatteisiisi, suola aktivoi vedenpehmentimen, joka pehmentää pesuveden sekä poistaa siitä karkeita mineraaleja ja epäpuhtauksia. Värit pysyvät siis intensiivisinä pesun toisensa jälkeen, eivätkä mustat tekstiilit muutu harmaiksi.

Osta nyt

UltraCare - Säilyttää tekstiileiden alkuperäiset ominaisuudet

UltraCare-järjestelmä esisekoittaa pesuaineet veteen jo ennen pesua ja takaa nopean pesun ja loistavan pesutuloksen. Se pesee ja suojaa pyykkisi täydellisesti ja pitää ne raikkaina, pehmeinä ja uudenveroisina entistä pitempään.

Tekstiilit säilyvät pehmeinä. Pesu toisensa jälkeen.

Liukenematon pesuaine huonontaa pesutulosta, ja epätasaisesti sekoittunut huuhteluaine voi jättää pyykit karkean tuntuisiksi. UltraCare-teknologiaa hyödyntävät PerfectCare-pesukoneet esisekoittavat pesu- ja huuhteluaineet veteen, jolloin ne aktivoituvat jo ennen niiden pääsyä rumpuun. Näin pesu- ja huuhteluaine jakautuvat tasaisesti, ja pyykit tuntuvat kauttaaltaan puhtailta, raikkailta ja pehmeiltä. UltraCare levittää huuhteluaineen kaksi kertaa tasaisemmin kuin perinteinen pyykinpesukone.

UltraWash – uskomaton pesuohjelma

Vain 59 minuutissa ja 30°C-asteessa, vaatteesi saavat ainutlaatuista huolenpitoa UltraWash-ohjelman ansiosta. Tekstiilit pysyvät uudenveroisina pitkään.


SteamCare - Vähemmän ryppyjä

SteamCare-järjestelmän avulla saavutat ammattimaisia tuloksia kotonasi. Kun lisäät jokaisen ohjelman loppuun höyrykäsittelyn, vaatteiden ryppyisyys vähenee jopa kolmanneksella ja saat tasaisen lopputuloksen ilman silittämistä. Halutessasi voit myös raikastaa vaatteesi SteamCare-toiminnolla, jos haluat välttää turhia pesukertoja.

Kolmannes vähemmän ryppyjä

Pesuohjelman lopussa oleva höyrykäsittely avaa pyykkien kuidut, minkä ansiosta saat sileämmän lopputuloksen kuin pestessäsi ne koneessa, jossa ei ole SteamCare-toimintoa. Voit siis pestä ja höyryttää vaatteet yhdellä kertaa, ja varmistaa että vaatteidesi alkuperäiset muodot ja ominaisuudet säilyvät entistä pidempään ilman säännöllistä silitystä.

Pese vähemmän - raikkaat vaatteet vain 15 minuutissa

Nauti vastapestyjen vaatteiden raikkaudesta pesemättä vaatetta jokaisen käyttökerran jälkeen. Electroluxin FreshScent on maailman ensimmäinen toiminto, joka raikastaa tekstiilit pesuaineen sijaan höyryn ja tuoksun avulla. Höyry ja huolella valikoidut tuoksumme jättävät vaatteesi ihanan tuoksuisiksi ja tuntuisiksi.

Osta nyt

SensiCare - Pesee jokapäiväiset pyykit hellävaraisesti

SensiCare-järjestelmä säätää ohjelman keston, energian ja veden kulutuksen täyttömäärän mukaan – eli takaa juuri oikean käsittelyn. Pesu ei siis koskaan kestä liian kauan, ja vaatteet säilyvät pidempään uudenveroisina.

Tekstiilit säilyvät uudenveroisina kaksi kertaa pidempään

Ritexin vuonna 2015 tekemän testin (testinro 15CR00099) mukaan SensiCare säilyttää tekstiilit uudenveroisina kaksi kertaa pidempään. Sensorien ansiosta ohjelman asetukset voidaan muokata automaattisesti täyttömäärän mukaan jo ensimmäisen minuutin aikana, mikä lyhentää ohjelman kestoa ja vähentää sekä energian että veden kulutusta. Näin pesu kuluttaa ja kuormittaa vähemmän niin vaatteitasi kuin myös ympäristöä.

Pidä farkuistasi huolta

Lempifarkkuvaatteidesi materiaali ja väri pysyvät uudenveroisina pidempään hellävaraisen pesuohjelmamme ansiosta.