Osto-opas

Löydä juuri sinulle sopiva pyykinpesukone

ColourCare - Säilyttää kaikki värit kirkkaina

ColourCare-järjestelmä puhdistaa pesuveden ja takaa siten pesuaineiden parhaan mahdollisen tehon jopa alhaisissa lämpötiloissa. Hellävarainen mutta tehokas pesu pitää vaatteiden värit kirkkaina pesu toisensa jälkeen, aivan kuin silloin kuin ne olivat uusia.

Värit eivät haalistu*​

*Värien säilyvyyttä testattu punaisella ja mustalla polyesterilla 50 pesukerran jälkeen 30 asteessa pestessä.

Värit rakastavat suolaa

Olematta koskaan kosketuksissa vaatteisiisi, suola aktivoi vedenpehmentimen, joka pehmentää pesuveden sekä poistaa siitä karkeita mineraaleja ja epäpuhtauksia. Värit pysyvät siis intensiivisinä pesun toisensa jälkeen, eivätkä mustat tekstiilit muutu harmaiksi.

PerfectCare 900

Tutustu PerfectCare-pyykinpesukoneisiimme ColourCare-järjestelmällä 900-sarjasta.

Energiatehokkuus, ajankäyttö ja hellävaraisuus – täydellisessä tasapainossa UltraWash-ohjelmassamme

UltraWash-pesuohjelmamme on ihanteellinen yhdistelmä hellävaraisuutta ja energiatehokkuutta kaikenlaisista pyykeistä huolehtimiseen – ja ohjelman kesto on vain 59 minuuttia. Se pesee tehokkaasti alhaisissa lämpötiloissa suojellakseen tekstiilejäsi. Pestessäsi 30 asteessa säästät 30% energiaa verrattuna 40 asteen puuvillaohjelmaan. Hellävarainen vaatteillesi sekä ympäristölle.

Puhdista tehokkaasti 30 asteessa, säästä 30% energiaa*

*UltraWash-pesuohjelmalla peset pyykit perusteellisesti 30 asteessa ja säästä jopa 30% enemmän energiaa verrattuna 40 asteen puuvillaohjelmaan.

UltraCaren ansiosta nautit lempivaatteistasi pidempään

Nauti vaatteistasi pidempään hellävaraisen UltraCare-järjestelmän ansiosta. Pyykinpesuaine ja huuhteluaine esisekoitetaan veteen ennen kuin ne lasketaan rumpuun, jolloin ne jakaantuvat tasaisemmin pesuohjelman aikana. Tämän ansiosta ne tehoavat nopeammin, mikä vähentää pesuaikaa ja suojelee siten vaatteiden kuituja.
EW8F7669Q7
 • UltraWash-ohjelma on täydellinen huolenpidon ja energiatehokkuuden tasapaino pyykillesi - 59 minuutin kestoisessa ohjelmassa.
EW8F8669Q8
 • Edistyksellinen PerfectCare 800 -pesukone UltraCare-järjestelmällä, höyrytoiminnolla ja 9 kilon täyttökapasiteetilla.

PerfectCare 800

Tutustu PerfectCare-pyykinpesukoneisiimme UltraCare-järjestelmällä 800-sarjasta.

Sulavaa tyylikkyyttä, aina valmiina

SteamCare-järjestelmämme antaa sinulle ammattimaisen lopputuloksen kotonasi. Päätä jokainen pesukerta höyryllä vähentääksesi ryppyjä ja saadaksesi sileän lopputuloksen ilman silitystä ja siihen tarvittavaa kuumuutta. Voit myös käyttää FreshScent-höyryohjelmaa raikastaaksesi tekstiilejä ja välttääksesi turhaa pesemistä.

Kolmannes vähemmän ryppyjä*

*Verrattuna samaan pesukoneeseen ilman SteamCare-järjestelmää.

PerfectCare 700

Tutustu PerfectCare-pyykinpesukoneisiimme SteamCare-järjestelmällä 700-sarjasta.

SensiCare - Pesee jokapäiväiset pyykit hellävaraisesti

SensiCare-järjestelmä säätää ohjelman keston, energian ja veden kulutuksen täyttömäärän mukaan – eli takaa juuri oikean käsittelyn. Pesu ei siis koskaan kestä liian kauan, ja vaatteet säilyvät pidempään uudenveroisina.

Tekstiilit näyttävät uusilta kaksi kertaa kauemmin*

*Värin säilyvyyden testin on suorittanut Ritex. Test no. 15CR00099 in December 2015.

Sensorit mukauttavat pesuohjelman asetukset pyykkimäärän mukaan ensimmäisen minuutin aikana vähentääkseen energian- ja vedenkulutusta. Se ei ainoastaan ole hyväksi vaatteillesi, vaan myös ympäristölle.

PerfectCare 600

Tutustu PerfectCare-pyykinpesukoneisiimme SensiCare-järjestelmällä 600-sarjasta.

Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan

 • Mies pitelee vastapestyä takkia kädessään
  Pyykinpesukone

  Koe uskomattomia pesutuloksia pyykinpesukoneidemme avulla.

 • Integroitava kuivausrumpu suuressa kylpyhuoneessa
  Kuivausrumpu

  Koe uskomattomia kuivaustuloksia kuivausrumpujemme avulla.

 • Takkeja roikkumassa vaaterekissä
  Pyykinpesu ja kuivaus

  Huolehdi vaatteistasi pyykinpesukoneiden, kuivausrumpujen ja muiden vaatehoitotuotteiden avulla.

Meidän valikoimamme

Tutustu valikoimaamme löytääksesi parhaan pyykinpesukoneen juuri sinun kotiisi.

Pesukoneen mitat

Ensimmäinen askel sopivan pyykinpesukoneen hankinnassa on mitata käytössäsi oleva tila. Nämä mitat auttavat ymmärtämään minkälainen pesukone sopisi juuri sinun kotiisi:
Leveys: 48-60 cm - suosittelemme edestä täytettävää mallia
Leveys: 40-45 cm - harkitse päältä täytettävää pesukonetta
Syvyys: 38-45 cm - kompakti slim-mallinen pesukone sopii tämänkin kokoiseen tilaan

Vinkki: Jos pyykin pesulle ja kuivaamiselle on kotonasi vain vähän tilaa, harkitse kuivaavan pesukoneen hankkimista. Toinen kätevä tilaratkaisu on pinota pyykinpesukone ja kuivausrumpu päällekkäin pesutorniksi. 

Pesukoneen täyttömäärä

Pohtiessasi kuinka suuri pesukoneesi maksimi-täyttömäärä tulee olla, on hyvä pitää mielessä nämä seikat:

Kotitalouden koko: Asutko yksin tai onko sinulla kenties suurperhe?
Pesutottumukset: Kuinka monta kertaa viikossa peset pyykkiä?
Pestävien pyykkien koko ja materiaali: Esimerkiksi lakanoiden, täkkien ja verhojen pesu vaatii suuremman rummun. 

Kaikissa Electroluxin pesukoneissa käytetään SensiCare-teknologiaa. SensiCare punnitsee pyykin sensoreiden avulla säädelläkseen veden ja energian kulutusta pyykkimäärän mukaan. Tämä säästää aikaa ja rahaa, ja vaatteesi säästyvät liian pesemisen aiheuttamalta kulumiselta.

Energiatehokas pyykinpesukone

Kaikki Electroluxin pesukoneet on suunniteltu vähentämään merkittävästi energian- ja vedenkulutusta puhdistaen vaatteet hellävaraisemmin suorituskyvystä tinkimättä. Pesukoneiden energialuokituksen asteikko on A-G, jossa A on kaikkein energiatehokkain luokitus.

Erityiset teknologiamme edesauttavat parempia energialuokituksia. Näihin kuuluvat muun muassa Inverter-moottorit, ECO-teknologia ja SensiCare-teknologia.

Hiljainen ja nopea

Nämä kaksi seikkaa kannattaa myös pitää mielessä pesukonetta valitessa.

Hiljaiset pesuohjelmat

Pesukoneidemme äänenvoimakkuus on erittäin matala, noin 47 desibeliä. Pyykinpesu ei siis pääse häiritsemään kotiympäristösi rauhaa.

Nopeat pesuohjelmat

Voit pestä pienen määrän vaatteita (3 kg) vain 20 minuutissa lyhyiden pesuohjelmiemme ansiosta. Suuremmille pyykkivuorille sopii parhaiten UltraWash-ohjelma (vain valituissa pesukoneissa). UltraWash-ohjelma pesee vaatteet 59 minuutissa, joten ehdit hyvin pestä kevyesti likaantuneita vaatteita nopeasti vaikka myöhään illalla. Uusi MixCare-ohjelma kestää vain 49 minuuttia.

Älykäs pesukone

My Electrolux Care -sovelluksen avulla voit yhdistää pesukoneesi älypuhelimeesi helpottaaksesi pyykinpesua. Riittää että avaat sovelluksen ja valitset vaateiden materiaalin, värin ja pesulämpötilan, ja sovellus muokkaa pestäville vaatteillesi sopivan ohjelman. Räätälöityä pyykinhuoltoa suoraan älypuhelimesta.

Yhteensopivat laitteet

Kun haluat pyykinpesukoneen sopivan täydellisesti yhteen kuivausrummun kanssa, Electroluxilta löydät mallit, jotka on suunniteltu yhteensopiviksi. Voit siis optimoida pesutilasi pinoamalla laitteet pesutorniksi tai asentamalla ne vierekkäin.


Pesukone ja kuivausrumpu vierekkäin

Pesukone höyrytoiminnolla

Höyryn lisääminen konepesuun on loistava vaihtoehto vaatteiden rypistymisen ja silittämisen välttämiseksi. Electroluxin SteamCare®-pesukoneissa on PlusSteam-toiminto, joka auttaa vähentämään vaatteiden ryppyjä jopa kolmasosan lisäämällä höyryä jokaisen pesuohjelman loppuun. Voit myös valita erillisen höyryohjelman, joka on nopea ja helppo tapa raikastaa ja oikoa ryppyisiä vaatteita.

Sertifioinnit

Woolmark eli kansainvälinen villamerkintä on Woolmark Companyn myöntämä hyväksyntä sellaiselle pesukoneen villaohjelmalle, joka puhdistaa villan turvallisesti. Electroluxin pyykinpesukoneet ovat hellävaraisia villavaatteille.

Electroluxin 800-sarja on Arielin ja Lenorin sertifioima. Tämä tarkoittaa sitä, että ne takaavat pesu- ja huuhteluaineen tasaisen jakautumisen ja sitä myötä ihanteellisen puhdistuksen rakastamillesi vaatekappaleille. Jokainen kuitu saa juuri oikeanlaista huolenpitoa, pitäen vaatteesi uudenveroisina pidempään.