AutoDose

Juuri oikea määrä pesuainetta? Anna AutoDosen päättää

AutoDose-toiminnon älykkät sensorit laskevat tarkasti pesuaineen ja huuhteluaineen tarpeen pyykin määrän perusteella, suojellen vaatteita liian pesuaineen käytön aiheuttamalta ennenaikaiselta kulumiselta. AutoDosen älykkään annostelun ansiosta et enää tuhlaa pesuainetta.

Täytä kerran ja pese 20 kertaa*

Älykäs AutoDose-toiminto annostelee automaattisesti ja tarkkaan sopivan määrän pesuainetta sekä huuhteluainetta juuri oikealla hetkellä pesun aikana. Kone punnitsee vaatteet rummussa ja valikoi joukkoon täydellisen määrän pesuainetta jopa 20 peräkkäisen pesukerran ajan. Tämä ei ainoastaan ole helppoa ja käytännöllistä, vaan myös hyväksi vaatteille.

 


*perustuu keskimääräiseen pesumäärään (viite JRC109033 EUR 28809 EN)

4 lokeron verran joustavuutta

Lujatekoisen pesuainekotelon ansiosta voit helposti vaihtaa pesuaineen automaattisen ja manuaalisen annostelun välillä, sekä pulverimaisen ja nestemäisen pesuaineen välillä. Neljä suurta lokeroa helpottavat pesuaineen täyttöä ja tyhjentämistä.

1. Lokero pesuaineelle
2. Lokero huuhteluaineelle
3. Manuaaliset lokerot, joita voi käyttää automaattisten ohella esim. kun halutaan erillinen pesuaine valkopyykille, mustalle pyykille tai vettä hylkivillä ominaisuuksilla varustetuille vaatteille

Lisää tietoa lokeroista löydät My Electrolux Care -sovelluksestamme.

Ei enää pesuaineen tuhlausta AutoDosen älykkään itsennostelun ansiosta*

*AutoDosen älykkäät sensorit laskevat tarkkaan kuinka paljon pesuainetta ja huuhteluainetta tarvitaan pyykin määrän perusteella, kun taas manuaalinen annostelu perustuu usein pesukoneen kapasiteettiin.

Itseannostelevat AutoDose-pesukoneet

Yksinkertaista My Electrolux Care -sovelluksen avulla

Ohjaa pyykinpesua helposti My Electrolux Care -sovelluksen avulla. Vain muutamalla klikkauksella voit muuttaa asetuksia, ohjailla AutoDose-annostelua tai vastaanottaa ilmoituksia, jotta esimerkiksi pesuaine ei koskaan pääse loppumaan.

 

LATAA SOVELLUS APP STORESTA >

LATAA SOVELLUS PLAY STORESTA >

Tutustu AutoDose-pyykinpesukoneisiimme

NÄYTÄ TUOTTEET >