AutoDose

Juuri oikea määrä pesuainetta? Anna AutoDosen päättää

Aina ei ole helppoa tietää kuinka paljon kullekin pesukerralle tarvitaan pesuainetta, mutta AutoDosen ansiosta sinun ei tarvitsekaan tietää.

 

Liian pieni määrä pesuainetta ei ehkä riitä puhdistamaan kunnolla ja liian suuri määrä pesuainetta voi kuluttaa vaatteitasi, mutta AutoDose annostelee juuri oikean määrän jokaiselle pesulle. Se huolehtii myös siitä, että lempipuuvillavaatteesi kestävät hyväkuntoisina pidempään.

 

Helppoa sinulle, parempi vaatteillesi.

Täytä kerran ja pese 20 kertaa*

Älykäs AutoDose-toiminto annostelee automaattisesti ja tarkkaan sopivan määrän pesuainetta sekä huuhteluainetta juuri oikealla hetkellä pesun aikana. Kone punnitsee vaatteet rummussa ja valikoi joukkoon täydellisen määrän pesuainetta jopa 20 peräkkäisen pesukerran ajan. Tämä ei ainoastaan ole helppoa ja käytännöllistä, vaan myös hyväksi vaatteille.

 


*perustuu keskimääräiseen pesumäärään (viite JRC109033 EUR 28809 EN)

Itseannostelevat pesukoneet

4 lokeron verran joustavuutta

Lujatekoisen pesuainekotelon ansiosta voit helposti vaihtaa pesuaineen automaattisen ja manuaalisen annostelun välillä, sekä pulverimaisen ja nestemäisen pesuaineen välillä. Neljä suurta lokeroa helpottavat pesuaineen täyttöä ja tyhjentämistä.

1. Lokero pesuaineelle
2. Lokero huuhteluaineelle
3. Manuaaliset lokerot, joita voi käyttää automaattisten ohella esim. kun halutaan erillinen pesuaine valkopyykille, mustalle pyykille tai vettä hylkivillä ominaisuuksilla varustetuille vaatteille

Lisää tietoa lokeroista löydät My Electrolux Care -sovelluksestamme.

Ei koskaan liikaa eikä liian vähän - vain parasta vaatteillesi

Liian pieni määrä pesuainetta ei ehkä riitä puhdistamaan kunnolla ja liian suuri määrä pesuainetta voi kuluttaa vaatteitasi, mutta AutoDose annostelee juuri oikean määrän pesuainetta jokaiselle pesulle. Se huolehtii myös siitä, että lempipuuvillavaatteesi kestävät hyväkuntoisina pidempään.

3 x kestävämpi suoja kulumista vastaan*

Pesuaineen liika-annostelu vahingoittaa vaatteittesi kuituja ajan mittaan, mikä edistää vaatteiden kulumista. Teknologiamme suojaa puuvillavaatteita vaalenemiselta, kutistumiselta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta.

 


*Puuvillan kuluminen voimaa käyttäessä. Puuvilla pesty 30 kertaa 30° asteessa Electroluxin AutoDose-pesukoneella, verraten 10 pesukertaan kilpailijan automaattisesti annostelevalla koneella.

Pidä valkopyykkisi valkoisena

Liian pieni määrä pesuainetta aiheuttaa ajan myötä valkopyykin harmaantumisen, koska vaate on yhä pesun jälkeenkin likainen ja haalistunut. AutoDose-tekniikkamme annostelee oikean määrän pesuainetta ja huuhteluainetta jokaisella pesukerralla.

Yksinkertaista My Electrolux Care -sovelluksen avulla

Ohjaa pyykinpesua helposti My Electrolux Care -sovelluksen avulla. Vain muutamalla klikkauksella voit muuttaa asetuksia, ohjailla AutoDose-annostelua tai vastaanottaa ilmoituksia, jotta esimerkiksi pesuaine ei koskaan pääse loppumaan.

nainen tarkastelee My Electrolux Care -sovellusta