Lue lisää integroitavista jääkaappipakastimistamme

Jääkaappipakastinvalikoimamme on suunniteltu terveellisiä ruokailutottumuksia varten, jotta voit säilyttää ruokasi, voida hyvin ja suojella ympäristöä. Suojaamme elintarvikkeita täyttämällä kolme tärkeää kestävyyden vaatimusta - vakaa lämpötila, sopiva kosteus ja tiivis jäähdytysympäristö. 

Lue lisää

Kestävät ratkaisut, jotka helpottavat arkeasi

Kehitämme kestäviä ratkaisuja suojaamaan elintarvikkeiden laatua ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Olemme minimoineet hiilidioksidipäästöjä jopa 20 % ja olemme lisänneet kierrätysmuovin ja kierrätettävien materiaalien käyttöä.

 • Tuoreet vihannekset
  Vähemmän ruokahävikkiä ColdSense -toiminnon ansiosta

  Suuret lämpötilamuutokset vaikuttavat negatiivisesti ja vahingoittavat elintarvikkeita, kuten oven avaaminen tai lämpimän ruoan laittaminen jääkaappiin. ColdSense -sensoirit palauttavat sopivan lämpötilan nopeasti muutosten jälkeen ja jääkaappi jäähtyy nopeammin kuin perinteiset jääkaapit, mikä ehkäisee elintarvikkeiden vaurioitumista.

 • Kaksi omenaa leikkuulaudalla
  60% mehukkaampaa ruokaa TwinTech No Frostilla

  Edistyksellinen kaksoisjäähdytystekniikka ja ilmankierto varmistavat, että pakastimen kuivaa ilmaa ei käytetä jääkaapin jäähdyttämiseen, kuten jääkaapeissa ilman No Frost -tekniikkaa. No Frostin ansiosta sinun ei tarvitse sulattaa pakastinta.

 • GreenZone -vihanneslokero
  Jopa 95 % vitamiineista pysyvät ennallaan GreenZonen ansiosta

  Suljettu GreenZone -lokero ylläpitää sopivan kosteuden hedelmille ja vihanneksille. GreenZone suojaa elintarvikkeita likaantumiselta ja arvokkaiden mineraalien menetykseltä.

 • Jääkaappipakastin Cooling 360°
  Cooling 360° suojaa elintarvikkeita nurkasta nurkkaan

  Cooling 360° -toiminnon ansiosta sinulla on vapaus säilyttää ruokaa jääkaapin jokaisessa kulmassa. Suojaa elintarvikkeiden laatu vakaalla lämpötilalla ja sopivalla kosteudella. Jääkaapin takaosassa on edistynyt ilmankierto ja se mahdollistaa aktiivisen kylmän ilman leviämisen nurkasta nurkkaan. Parempi lämpötilan jakautuminen tavallisiin tuulettimettomiin jääkaappeihin verrattuna varmistaa, että kaikki elintarvikkeet jäähtyvät kunnolla riippumatta niiden sijainnista.

 • Tyhjiösäiliö
  Tyhjiösäiliö vähentää jätettä

  Tyhjiösäiliö auttaa säilyttämään ruoan kosteuden, maun, koostumuksen ja värin, koska se estää kosteuden pääsyn ulos. Se estää myös kuivumisen ja jäätymisvauriot sekä pitää ruoan maukkaana pidempään. Punaisen lihan hapenpuute voi johtaa ruskehtavaan väriin. Se on luonnollista eikä se ole merkki pilaantumisesta.

 • ECO-ohjelma
  Älykkäämpiä valintoja ECO-ohjelmalla

  Saat yksinkertaisia ​​ohjeita energiatehokkaiden asetusten valitsemiseen jääkaappipakastimelle. ECO-mittari näyttää energiankulutuksen tason, mikä helpottaa sinua tekemään ympäristöystävällisempiä valintoja ruoan laadusta tinkimättä.

Parempia ratkaisuja. Kirkkaampaan tulevaisuuteen.

 • Hiilidioksiidi ikoni
  Jopa 20 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin aikaisemmissa tuotteissa

  Olemme ylpeitä uudesta tuotevalikoimastamme, joka vähentää hiilidioksidipäästöjä jopa 20 % aikaisempiin malleihin verrattuna.


  Hiilidioksidivaikutus huomioidaan materiaalissa, prosessissa ja käytössä. Energiavaikutusta verrataan Marche Polytechnic -ammattikorkeakoulun arvioimaan lähtötason energialuokkaan F.

 • Mustikoita ja vadelmia jääkaapissa
  Ainutlaatuinen jääkaappipakastin kierrätysmuovilla

  Voimme ylpeänä esitellä ainutlaatuiset jääkaappipakastimet, joiden  sisäosat on valmistettu 70% kierrätysmuovista. Käytöstä poistettujen jääkaappien muovia käytetään uusien jääkaappien valmistukseen, mikä auttaa vähentämään jätettä ja mahdollistaa kierto- ja resurssitehokkaan tuotannon.

  *Jääkaapin sisäosa rHIPS on valmistettu jopa 70 % kierrätetystä muovista, mikä vastaa 13 % koko sisuksesta.

  Yhteistyössä Coolrecin, EU:n markkinajohtavan WEEE-kierrätyksen ja EcolStudion kanssa.

 • Nolla jätettä ikoni
  Nolla jätettä tehtaillamme

  Olemme ylpeitä saadessamme tehtaallemme nollajätetehdas -sertifikaatin. Tämä tarkoittaa sitä, että löydämme jatkuvasti mahdollisuuksia materiaalien kierrätykseen, energian käyttöön ja hävitettävän jätteen määrän vähentämiseen.

Etsi FOR BETTER LIVING -merkkiä tuotesivuiltamme

FOR THE BETTER -merkki osoittaa tietoisemman valinnan pienemmällä ympäristövaikutuksella. Tuote on valmistettu nollajätetehtaassa, jossa on keskitytty hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen, jolloin voimme vaikuttaa ympäristöömme paremmin.

Tuotteet, joiden juuret ovat skandinaavisesessa muotoilussa - helpompaan arkeen

 • Vihanneksia jääkaapissa
  Kestävämpiä valintoja

  Kestävä kehitys ohjaa meitä kaikessa, mitä teemme. Se ohjaa meitä tuotteiden suunnittelussa ja siinä, miten käytämme niitä kotona. Siksi valitsemme materiaalit toimivuuden, laadun ja vähäisten ympäristövaikutusten perusteella. Nämä tuotteet on valmistettu turvallisuussertifioiduista, kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista, jotka on tarkoitettu olemaan kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa.

 • Jääkaappiovi sisältäpäin
  Suunniteltu elämälle

  Jääkaappi ei ole ainoastaan tekninen tuote. Se on myös sisustustuote, joka on suunniteltu sulautumaan keittiöösi ja parantamaan ihmisten arkielämää.

 • Lokero vedetään auki
  Suunniteltu kestämään

  Keskitymme kehittämään tuotteita, jotka kestävät pidempään. Meillä on tiukat sääntelyvaatimukset ja kaikki tuotteemme on testattu kansainvälisten kestävyysstandardien mukaisesti. Jääkaapin ja pakastimen valmistetukseen on käytetty paljon aikaa ja huolellisuutta, jonka ansiosta se kestää useita vuosia.

Vinkkimme siihen, miten nautit enemmän ja tuhlaat vähemmän

Miten voimme pidentää elintarvikkeiden säilyvyyttä?

Pakastimen käyttö, siihen liittyvät säilytysratkaisut ja kuivaus.

Perunat ja juurekset: 12-16°C, pimeässä, mutta ei liian kosteassa.

Hengittävät vihannekset ja lehtivihannekset: Korkea kosteustaso ja lämpötila noin 3-4 °C.

Kuivatut tuotteet: Matala kosteus, mieluiten pimeässä eikä liian lämpimässä.

Kuivatut hedelmät, marjat ja vihannekset: Voidaan kuivattaa ilmassa, auringossa, uunissa, ruokakuivurissa tai pakastekuivauksella.

Ilmatiiviissä pussissa pakastaminen on parempi valinta kuin jättää pakkaamatta lainkaan. Tyhjiöpakastus on vielä parempi keino, koska tyhjiöpussi suojaa kylmävaurioilta.

Ruokahävikki

Voimme pelastaa useita elintarvikkeita säilyttämällä niitä oikein.

• Hedelmät ja vihannekset säilytetään helposti väärässä paikkassa ja ne unohtuvat
• Leipä voidaan pakastaa
• Juusto voidaan myös pakastaa tai käyttää ruoanlaittoon/leivontaan

Yleisiä virheitä, jotka johtavat ruokahävikkiin

• Ostaa liikaa ruokaa, jolloin kaikkea ei ehditä syödä
• Taipumus unohtaa tuoreet tai ylijääneet ruuat
• Väärä säilytystapa (pakkaus, lämpötila)
• Ruoan hävittäminen viimeisen käyttöpäivän lähestyessä vaikka se olisi hyväkuntoinen

Aloita ruoanvalmistus jääkaapissa

MultiChill 0°C -sovellus auttaa sinua raaka-aineiden valmistelussa, kun taas MultiChill- ja GreenZone+ -laatikot, joiden lämpötilaa ja kosteutta ohjataan toisistaan riippumatta, tarjoavat parhaan mahdollisen mukautetun ruoan säilytyksen.

Joustava säilytys ja hyödyllinen sovellus.

Joustava säilytys ja hyödyllinen sovellus.

 • MultiChill 0°C -laatikko, jonka lämpötilaa on mahdollista säätää.
 • Sulata, marinoi, säilytä ruoan rippeet tai kohota taikina sovelluksen avulla. Voit säätää GreenZone+ -laatikon kosteustasoa hedelmille ja vihanneksille sopivaksi.

900 MultiChill 0°C toiminnot

 • MultiChill jääkaappipakastin
  MultiChill kuvake
  MultiChill 0°C​

  Säädettävä MultiChill 0°C -laatikko tarjoaa joustavuutta elintarvikkeiden säilytykseen. Aseta oikea lämpötila lihan, kalan ja juuston säilytykseen, lihan marinointiin, turvalliseen sulatukseen, juomien jäähdytykseen tai jopa pakasteiden säilytykseen.

 • MultiChill sovellus
  MultiChill sovelluskuvake
  Ruokaohjelma sovelluksessa

  Valmistele ruoanlaitto jo jääkapissa sovelluksen avulla. Sulata turvallisesti, marinoi tai säilytä ylijääneet ruoat 2⁰ tai kohota taikina 5⁰ yön yli tuoretta aamiaisleipää varten MultiChill - laatikossa. 

 • GreenZone+ -laatikko vihanneksille
  MultiChill kuvake
  GreenZone+ -laatikko vihanneksille

  GreenZone+ avulla tuoreiden hedelmien ja vihannesten nauttiminen on entistäkin helpompaa. GreenZone+ vihanneslaatikko kosteudensäädöllä, auttaa estämään ruoan pilaantumista ja säilyttämään vihannekset ravitsevina tavallista pidempään.​

 • MultiChill lokero
  MultiChill kuvake
  Pakastimesta jääkaapiksi

  Jääkaappi tai pakastin.Jos tarvitset enemmän jääkaappitilaa, pakastinosan lämpötila on muunnettavissa lihan,kalan, maitotuotteiden tai jopa tuorepastan säilyttämiseen sopivaksi.

 • Kierrätysmateriaalista valmistettu sisus
  MultiChill kierrätys kuvake
  Kierrätysmateriaalista valmistettu sisus

  Uusi kestävämpi innovaatio. Electroluxin jääkaappipakastimen sisäosat on valmistettu 70% kierrätysmuovista. Käytöstä poistettujen jääkaappien muovia käytetään uusien jääkaappien valmistukseen, mikä auttaa vähentämään ympäristövaikutuksia.

Vihanneksia jääkaappipakastimessa

Optimaalinen viilennys, vähemmän ruokahävikkiä

800 Cooling 360° jääkaappipakastin säilyttää elintarvikkeet ja niiden koostumuksen kaikkialla jääkaapissa. Kylmän ilman tehokas kierrätys saavuttaa joka nurkan, ja palauttaa lämpötilan nopeasti oven avaamisen jälkeen, minkä ansioista voit vähentää ruokahävikkiä jopa 28%**. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu takapaneeli on lisäksi tyylikäs. 

800 Cooling 360° -integroitava jääkaappipakastin

800 Cooling 360° -integroitava jääkaappipakastin

 • 30% parempi lämpötilan jakautuminen Cooling 360° -tekniikan ansiosta, mikä vähentää ruokahävikkiä. ¹
 • Jopa 95% vitamiineista säilyvät ennallaan GreenZonen ansiosta. ²
 • TwinTech® No Frost ei muodosta jäätä ja jääkaappiin syntyy optimaalinen kosteustaso.

800 Cooling 360° -ominaisuudet

 • Avattu jääkaappipakastimen ovi
  Cooling 360-kuvake
  Cooling 360°

  Cooling 360° -kaappi auttaa vähentämään ruokahävikkiä. Ravintoaineet säilyvät tuoreina pitkään edistyksellisen jäähdytystekniikan ansiosta. Tehokkaat ilmakanavat takaavat 30% paremman lämpötilan jakautumisen hyllytasoilla, jonka ansiosta elintarvikkeet pysyvät suojattuina.

 • Vihreät vihannekset suljetussa laatikossa
  GreenZone-kuvake
  Suljettu laatikko – GreenZone*

  GreenZone -säilytyslaatikossa ylimääräinen kosteus haihtuu säilyttäen vihannesten sopivan kosteustason. Oikean kosteustason ansiosta jopa 95% elintarvikkeiden vitamiineista säilyy ennallaan 11 päivän kuluttua. ²

 • Tuore salaatti
  TwinTech kuvake
  TwinTech® No Frost

  Älykäs TwinTech® No Frost -kaksoisjäähdytystekniikka säilyttää elintarvikkeiden kosteuden. Jääkaappi ja pakastin jäähdytetään toisistaan ​​riippumatta järjestelmällä, joka on parempi kuin No Frost -vakiomalleissa. Pakastimeen ei myöskään muodostu huurretta. TwinTech® No Frostin ansiosta jääkaappi ylläpitää oikeaa kosteutta, mikä estää elintarvikkeiden kuivumisen.

 • Lohi ExtraChill-laatikossa
  ExtraChill-kuvake
  ExtraChill*

  ExtraChill: ihanteellinen kalan, suolalihan sekä juuston maun ja koostumuksen säilyttämiseen. Ulosvedettävä vetolaatikko varmistaa aktiivisen ilmakierron ansiosta matalemman lämpötilan kuin muualla jääkaapissa.

 • Mukautettu jääkaappitila
  CustomFlex-kuvake
  CustomFlex*

  CustomFlex®:n avulla voit järjestää jääkaapin oven tilaa haluamallasi tavalla. Oven sisäpuolella on erikokoisia irrotettavia lokeroita, jotka voidaan mukauttaa tarpeidesi mukaan. Lokerot ovat irrotettavia, joten niiden käsittely on helppoa.

 • Korkea jääkaappipakastin
  MultiSpace-kuvake
  MultiSpace*

  MultiSpace-kaappi on korkeampi kuin vakiomallit, joten sinulla on enemmän säilytystilaa elintarvikkeille.

¹ Omiin tuotteisiin verrattuna, toistuvien sisäisten testien perusteella.
² Vitamiinien säilyvyysaste perustuu ulkoiseen testiin, jossa testattiin GreenZone-laatikossa olleiden mustikoiden C-vitamiinin säilyvyyttä 11 päivän jälkeen.
*Saatavilla tietyissä malleissa.

Nainen pitää kädessään vihanneksia

Terveellisten elintarvikkeiden koti

700 GreenZone -jääkaappipakastimessa on suljettu lokero, jossa kosteus pysyy täydellisellä tasolla. Sopivan kosteustason ansiosta jopa 95 % raaka-aineiden vitamiineista säilyy ennallaan 11 päivän jälkeen.

*Vitamiinien säilyvyysaste perustuu ulkoiseen C-vitamiinitestiin mustikoista yhdentoista päivän jälkeen GreenZone-lokerossa.

700 GreenZone

700 GreenZone

 • GreenZone pitää jopa 95 % vitamiineista ennallaan.*
 • DynamicAir ylläpitää tasaisia ​​lämpötiloja ja estää elintarvikkeiden kuivumisen.
 • TwinTech® No Frost estää jäätymisen ja antaa raaka-aineillesi optimaalisen kosteuden.

700 GreenZone -ominaisuudet

 • Vihanneksia jääkaappilokerossa
  GreenZone ikoni
  Suljettu lokero – GreenZone

  GreenZone on säilytyslaatikko, joka pitää kosteustason optimaalisena vihanneksillesi. Sopivan kosteustason ansiosta jopa 95 % raaka-aineiden vitamiineista säilyy ennallaan 11 päivän jälkeen.

 • Kaalia leikkuulaudalla
  TwinTech ikoni
  TwinTech® No Frost

  TwinTech® No Frost -jääkaappipakastimen kaksoisjäähdytystekniikka lukitsee ainesosien kosteuden. Jääkaappi ja pakastin jäähdytetään erikseen muihin vakiomalleihin verrattuna ja ne estävät jään muodostumisen. TwinTech® No Frostin ansiosta jääkaappi ylläpitää sopivaa kosteustasoa, mikä johtaa 60% pienempään ruokahävikkiin.

 • Punaisia marjoja jääkaapissa
  DynamicAir ikoni
  DynamicAir**

  DynamicAir ylläpitää tasaista lämpötilaa. Kylmä ilma kiertää nurkasta nurkkaan, jonka ansiosta elintarvikkeet pysyvät viileinä vaikka ovi avataan.

 • Kesäkurpitsaa jääkaapissa
  ExtraZone ikoni
  ExtraZone -lokero

  Säilytä ruoka erikseen ExtraZone-laatikossa. Pidä elintarvikkeet järjestyksessä ja helposti saatavilla.

 • Aukenainen jääkaappi
  MaxiSpace ikoni
  MaxiSpace**

  MaxiSpacen tarjoaa 45% enemmän tilaa kuin perinteiset jääkaappipakastimet.* Se on korkeampi ja leveämpi kuin vakiojääkaapit, jolloin saat runsaasti lisätilaa.

  *Verrattuna vakiokokoiseen jääkaappipakastimeen

 • Vihanneksia keittiötasolla
  MultiFlow ikoni
  Multiflow**

  Ruoka säilyy parhaiten MultiFlow -tekniikan ansiosta. MultiFlow ylläpitää tasaisen lämpötilan jääkaapissasi ja estää ruokia kuivumasta. Se luo ympäristön, joka pitää raaka-aineet tuoreena, kunnes on seuraavan ostokerran aika.


*Vitamiinien säilyvyysaste perustuu ulkoiseen C-vitamiinitestiin mustikoista yhdentoista päivän jälkeen GreenZone-lokerossa.
**Saatavilla valikoituihin malleihin

TwinTech jääkaappipakastin

Ruoka säilyy mehukkaana ja sopivan kosteana

Kaksoisjäähdytystekniikka luo täydellisen kosteustason, mikä suojaa ruokaa kuivumiselta. Tämän ansiosta sulattaminen on vaivatonta.*

600 TwinTech® No Frost

600 TwinTech® No Frost

 • TwinTech® No Frost säilyttää optimaalisen kosteuden, eikä sitä tarvitse sulattaa.
 • DynamicAir ylläpitää tasaista lämpötilaa ja estää elintarvikkeiden kuivumisen.
 • Muokkaa jääkaapin oven säilytystilaa CustomFlex®in avulla.

600 TwinTech® No Frost -ominaisuudet

 • Vihanneksia leikkuulaudalla
  TwinTech ikoni
  TwinTech® No Frost

  TwinTech® No Frost -jääkaappipakastimen kaksoisjäähdytystekniikka lukitsee ainesosien kosteuden. Jääkaappi ja pakastin jäähdytetään erikseen muihin vakiomalleihin verrattuna ja ne estävät jään muodostumisen.

 • Punaisia marjoja jääkaapissa
  DynamicAir ikoni
  DynamicAir**

  DynamicAir ylläpitää tasaista lämpötilaa. Kylmä ilma kiertää nurkasta nurkkaan, jonka ansiosta elintarvikkeet pysyvät viileinä vaikka ovi avataan.

 • Mies järjestelee jääkaappia
  CustomFlex ikoni
  CustomFlex**

  CustomFlex® mahdollistaa jääkaappitilan muokkauksen. Oven sisäpuolella on erikokoisia irrotettavia lokeroita, joten voit muokata tilasta tarpeisiisi sopivan. Lokerot voi myös irroittaa mikäli haluat lisää tilaa jääkaappiin.

 • Vihanneksia keittiön tasolla
  MultiFlow ikoni
  Multiflow**

  Ruoka säilyy parhaiten MultiFlow -tekniikan ansiosta. MultiFlow ylläpitää tasaisen lämpötilan jääkaapissasi ja estää ruokia kuivumasta. Se luo ympäristön, joka pitää raaka-aineet tuoreena, kunnes on seuraavan ostokerran aika.

 • Kesäkurpitsaa jääkaapissa
  ExtraZone ikoni
  ExtraZone -lokero**

  Säilytä ruoka erikseen ExtraZone-laatikossa. Pidä elintarvikkeet järjestyksessä ja helposti saatavilla.

 • Vihanneksia jääkaappilokerossa
  ExtraChill ikoni
  ExtraChill**

  ExtraChill -lokero sopii täydellisesti esimerkiksi juustojen ja leikkeleiden makujen ja koostumusten säilyttämiseen. Ulosvedettävä vetolaatikko pysyy kylmempänä muuhun jääkaappitilaan verrattuna aktiivisen kylmäilmakierron ansiosta.

*Sisäinen testi TwinTech-tekniikalla mittaa kosteustason yhdeksän päivän säilytyksen jälkeen. Testissä verrattu omaan tuotteeseen höyrystimellä.
**Saatavilla valikoituihin malleihin.

500 ColdSense jääkaappipakastin

Säilyttää elintarvikkeiden laadun

Tarkkojen antureiden avulla ColdSense palauttaa jääkaappipakastimen oikean lämpötilan nopeasti ovien avaamisen ja sulkemisen jälkeen. Tämä estää voimakkaat lämpötilanmuutokset ja suojaa elintarvikkeitasi.

500 ColdSense

500 ColdSense

 • Säilyttää elintarvikkeet tuoreena pidempään ja vähentää ruokahävikkiä.
 • LowFrost-tekniikan avulla voit sanoa hyvästit perinteiselle sulattamiselle.
 • DynamicAir ylläpitää tasaista lämpötilaa ja estää elintarvikkeiden kuivumisen.

500 ColdSense -ominaisuudet

 • Tuoreita vihanneksia
  ColdSense ikoni
  ColdSense

  Oven avaamisen jälkeen ColdSense palauttaa jääkaappipakastimen valittuun lämpötilaan nopeammin perinteisiin jääkaappeihin verrattuna. Tämä auttaa välttämään elintarvikkeiden suuret lämpötilamuutokset, jotka voivat puolestaan ​​johtaa niiden pilaantumiseen.

 • Pakastettuja vadelmia ja mustikoita
  LowFrost ikoni
  LowFrost

  Integroitu LowFrost -järjestelmä ylläpitää pakastimen lämpötilaa, joka estää jään muodostumisen. Parempi suorituskyky ja vähemmän vaivaa.

 • Mansikoita jääkaapissa
  DynamicAir ikoni
  DynamicAir*

  DynamicAir ylläpitää tasaista lämpötilaa. Kylmä ilma kiertää nurkasta nurkkaan, jonka ansiosta elintarvikkeet pysyvät viileinä vaikka ovi avataan.

*Saatavilla valikoituihin malleihin

Tutustu jääkaappipakastimiimme

Skandinaavisella suunnittelulla pyrimme luomaan ratkaisuja, jotka helpottavat arkeasi. Löydä tarpeisiisi sopiva jääkaappipakastin osto-oppaamme avulla.

Jääkaappipakastimen malli

Millainen jääkaappipakastin sopii keittiöösi?

Side-by-side Täyskorkea jääkaappipakastin suurella kapasiteetilla. Jääpalakone ja vesiautomaatti ovat saatavilla valikoituihin malleihin.

Vapaasti sijoitettava – Yhdistetty jääkaappipakastin erillisillä ovilla. Valitse tuotemalleista, joissa pakastin on joko ylä- tai alapuolella.

Integroitava – Jääkaappipakastin sijoittuu kalusteoven taakse keittiön sisustukseen sopivaksi. Valitse yhdistetty jääkaappipakastin tai erilliset yksiköt.

Korkeus, leveys ja syvyys voivat vaihdella. Löydä mittasuhteiden perusteella sopivat tuotteet keittiöösi.

Mitat ja kapasiteetti

Integroitavat jääkaappipakastimemme valmistetaan yleensä vakiokokoisina, jotta ne mahtuvat keittiön kalusteoven taakse. Vapaasti sijoitettavien mallien mitat voivat vaihdella korkeuden ja leveyden mukaan. Electroluxin jääkaappipakastimet ovat 60–75 cm leveitä ja 190 cm korkeita. MaxiSpace jääkaappi ja pakastin antavat sinulle mm. 45 % enemmän kapasiteettia kuin integroitavat vakiomallit. Kaikki mitat löytyvät tuotesivuiltamme.

Jääkaappipakastimen tilavuus mitataan litroina.
Jopa 200 litraa – pienet kotitaloudet
200-300 litraa – keskikokoiset kotitaloudet
300-400 litraa –
suuret kotitaloudet

Markkinoiden nopein asennus

Asenna uusi jääkaappipakastin paikoilleen nopeasti ja helposti, vain 73 asennusvaihetta. Oven muotoilu leveyssuunnassa on rajoitettu, jotta yhdistelmäkaappi voidaan asentaa ilman törmäystä ympäröivien huonekalujen kanssa. Tuotteemme ja sisäänrakennettu alusta takaavat tarkan asennuksen ilman, että sinun tarvitsee mitata. Tämä on mukana olevien mallien ansiota, ne auttavat sijoittamaan kaapin tarkasti, jotta asennus sujuu vaivattomasti.

Äänitaso

Jos haluat hiljaisen ja miellyttävän keittiöympäristön niin valitse jääkaappipakastin matalalla desibelillä (dB). Jääkaappipakastimen äänitehotaso riippuu useista tekijöistä, kuten koosta, painosta, tärinästä, putkista ja kompressoreista, jotka kaikki voivat vaihdella eri malleissa. Electrolux tarjoaa hiljaisia ​​jääkaappipakastimia 33-35 dB (A).

Hiljaisemmat tuotteet

Uusi mallistomme on suunniteltu alentamaan äänitasoa 1 dB (A) verrattuna aikaisempiin tuotemalleihin. Tämä tarkoittaa, että tärinästä johtuvat äänet ovat 7 kertaa pienemmät. Olemme myös kehittäneet muita uusia menetelmiä meluisan ympäristön kokemuksen parantamiseksi.

Energiatehokkuus

Korkea energiatehokkuus tarkoittaa, että sähkölasku on edullisempi. Kaikkien jääkaappipakastimien energialuokka vaihtelee A:n ja G:n väliltä, jossa A on energiatehokkain.

Vinkki! Vähennä energiankulutusta sijoittamalla jääkaappipakastin kauemmas lämpöpatterista ja uunista.

Mitä säilytät jääkaappipakastimessa?

Vihannekset ja tuoreet hedelmät – Syvät lokerot, jonne mahtuu suuria vihanneksia. Jos sinulla on paljon tuoreruokaa, suosittelemme suurempaa jääkaappia kuin pakastinta.

Kala ja liha – NaturaFresh-lokero on saatavilla valikoituihin tuotteisiin ja pitää ruoan tuoreena pidempään.

Juomat – Harkitse jääkaappipakastinta viinitelineellä, säädettävillä hyllyillä ja integroidulla viininjäähdyttimellä. Valikoiduissa tuotemalleissa on myös sisäänrakennettu jääkone.

Pakastimet – Jos sinulla on tapana pakastaa paljon ruokaa, suosittelemme valitsemaan pakastimen, joka on samankokoinen kuin jääkaappi.

Tutustu jääkaappipakastimiimme

Skandinaavisella suunnittelulla pyrimme luomaan ratkaisuja, jotka helpottavat arkeasi. Löydä tarpeisiisi sopiva jääkaappipakastin osto-oppaamme avulla.

Valmis ostoksille?
Tai tutustu seuraavaan tuotesarjaamme.