Osto-opas

Löydä juuri sinulle sopiva jääkaappipakastin

Ruoka

Mitä haluat säilyttää jääkaappipakastimessasi?

Tuoreita hedelmiä ja vihanneksia – Hanki jääkaappipakastin, jossa on salaattilaatikko sekä syvä vetolaatikko suurille vihanneksille. Jos säilytät paljon tuoretuotteita, jääkaappisi on hyvä olla suurempi kuin pakastimen.

Lihaa ja kalaa – NaturaFresh-lokerolla varustettu jääkaappipakastin pitää lihan ja kalan tuoreena pidempään.

Juomat – Valitse viinipulloteline, juomien säilytykseen sopiva säädeltävä hylly tai jopa erillinen viinikaappi. Osa malleistamme on varustettu myös jääpalakoneella.

Pakastetut ruuat – Jos pakastat ruokia usein, valitse jääkaappipakastin jossa pakastimen kapasiteetti on vähintään yhtä suuri kuin jääkaapin.

Tila

Minkälainen jääkaappipakastin sopii parhaiten keittiöösi?

Side by side – Täysikokoiset jääkaappi ja pakastin suurella kapasiteetilla. Valikoidut mallit on varustettu myös jääpalakoneella ja juomavesihanalla.

Perinteinen jääkaappipakastin – Päällekkäin asetetut jääkaappi ja pakastin, joilla on erilliset ovet. 

Integroitu – Jääkaappi on piilotettu keittiösi kalusteisiin sopivan oven taakse. Valitse erillisten jääkaapin ja pakastimen tai yhdistetyn jääkaappipakastimen välillä.

Korkeus, leveys ja syvyys voivat vaihdella, joten käythän läpi koko valikoiman löytääksesi juuri sinulle sopivan koon ja mallin.

Kapasiteetti

Jääkaappipakastimen koko mitattuna litroissa:

Enintään 200 litraa – pienille kotitalouksille

200-300 litraa – keskikokoisille kotitalouksille

300-400 litraa – suurille kotitalouksille


Vinkki: Jätä jääkaappiin aina hieman tyhjää tilaa, jotta ilma kiertää vapaasti ja pysyy viileänä.

Energia

Jääkaappipakastimien korkea energiatehokkuus tarkoittaa pienempiä sähkölaskuja. Jääkaappipakastimien energialuokituksen asteikko on A-G, jossa A on kaikkein energiatehokkain luokitus.

Vinkki: Vähennä energiankulutusta sijoittamalla jääkaappipakastimesi mahdollisimman kauas lämmityksestä ja uunista.

Valitse sinulle sopiva jääkaappipakastin

Oli ruokalistallasi mitä tahansa, Electroluxin jääkaappipakastin pitää ruuan luonnollisen tuoreena pitkään.

Tutustu tuotteisiin

Flex-mallisto

Meille Electroluxilla on erittäin tärkeää, että voimme tarjota sinulle joustavia ratkaisuja, jotka helpottavat arkeasi keittiössä. Muokkaa jääkaappisi säilytystilat sellaisiksi kuin haluat. Säilytä tuoreus, järjestä hyllyt tehokkaasti hyödyntäen koko käytössäsi oleva tila, ja pidä kaikki ainekset käden ulottuvilla Flex-malliston jääkaappipakastimessa.

Enemmän tilaa – enemmän makuja

Tutustu ylivoimaiseen tilaihmeeseen. Lisäkorkeutensa ansioista 800 MultiSpace -jääkaappipakastimessa on enemmän säilytystilaa kuin perinteisissä malleissa. Älykkäät säilytysratkaisut tarjoavat joustavan tavan pitää ainekset tuoreina, ja kaikille ruoka-aineille löytyy aina oma paikkansa jääkaapissa.

800 MultiSpace -jääkaappipakastin

800 MultiSpace -jääkaappipakastin

 • Maksimoi säilytystila MultiSpacen avulla
 • SpinView-hylly auttaa sinua yltämään kaikkialle jääkaapissasi
 • CustomFlexin ansiosta järjestelet oven hyllyt ja laatikot juuri niin kuin haluat
 • FlexiShelf – mukautuvat hyllyt joustavaa säilytystä varten
 • jääkaapin liikkuva hylly
  SpinView®

  Esittelemme markkinoiden ensimmäisen pyörivän hyllyn. Pyöreänmallinen hylly kääntyy molempiin suuntiin, eikä sinun koskaan tarvitse kurkottaa jääkaapin takaosaan löytääksesi tarvitsemiasi ruokatarvikkeita. Tämä helpottaa ruokien näkyvyyttä jääkaapissa, ja vähentää samalla ruokahävikin määrää.

 • custom flex -hylly jääkaapissa
  CustomFlex®

  Jokaisella ruokatarvikkeella on paikkansa. Voit asetella jääkaappisi erikokoisia ja -mallisia säilytysastioita tarpeesi mukaan. Kaikille ruokatarvikkeille aina parsanvarsista mustikkarasioihin löytyy oma paikkansa. Säilytysastiat on myös helppo irrottaa ja nostaa työtasolle tarvittaessa.

 • jälkiruokia jääkaapissa
  FlexiShelf

  FlexiShelf-hylly helpottaa jääkaapin järjestämistä. Siirrettävä, puolisyvä lasihylly voi olla joko osittain tai kokonaan jääkaapin levyinen, antaen tilaa myös korkeammille tavaroille. Voit siis aina säilyttää sekä korkeita pulloja että pieniä ruokatarvikkeita vaivattomasti.

Sinun ruokasi, sinun näköisesi jääkaappipakastin

Jokaisella raaka-aineella on oma paikkansa 600 CustomFlex® -jääkaappipakastimessa. Voit valita jääkaapin oveen haluamasi hyllyt, ja järjestellä ne mielesi mukaisesti. Kaikille ruokatarvikkeille aina parsanvarsista mustikkarasioihin löytyy oma paikkansa.

600 CustomFlex® -jääkaappipakastin

600 CustomFlex® -jääkaappipakastin

 • Muokattava säilytystila CustomFlexin® avulla
 • TwinTech® mahdollistaa tuoreet ruokatarvikkeet vielä 7 päivän jälkeenkin
 • NoFrost – ei enää pakastimen sulatusta
 • MaxiBoxin kanssa tila ei lopu kesken
 • salaattia leikkuulaudalla
  TwinTech®

  TwinTech®-teknologia takaa optimaalisen kosteustason koko jääkaappiisi. Jäähdytysjärjestelmän ansiosta ruoka säilyttää tuoreen makunsa ja koostumuksensa pitkään. Salaatti ja selleri pysyvät tuoreena ja rapeana, ja vielä 7 päivän päästäkin ainekset ovat raikkaita – kuin suoraan torilta.

 • tuoreita vihanneksia leikkuulaudalla
  MultiFlow

  Pidä ruokatarvikkeesi tuoreina ja raikkaina. MultiFlow-toiminnon ansiosta kylmä ilma kiertää kehää jääkaapissa pitääkseen lämpötilan vakaana. Tämä viilennysprosessi säilyttää ruuan parempilaatuisena ja estää sitä kuivumasta.

 • vihanneksia jääkaapin laatikossa
  NoFrost

  Nyt voit jättää manuaalisen pakastimen sulattamisen taaksesi. Jään muodostumisen ehkäisemisen ansiosta erittäin suorituskykyistä pakastintasi ei enää tarvitse sulattaa. Alkuperäiset maut ja koostumus säilyvät myös pakastetuissa ruokatarvikkeissasi. 

 • vihanneksia pakastimessa
  MaxiBox

  Joskus voi olla vaikea nähdä pakastimen perälle ja löytää kaikkia tarvitsemiaan tuotteita. Pakastimen suuren MaxiBox-vetolaatikon avulla näet yhdellä silmäyksellä helposti koko sen sisällön.

Pro-mallisto

Pro-mallistomme tarjoaa ihanteelliset olosuhteet ruokien kylmäsäilytykseen parasta teknologiaamme hyödyntäen.

Herkulliset ruokatarvikkeesi säilyttävät herkullisen makunsa

700 NaturaFresh -osasto pitää lämpötilan 0°C-asteessa, joka on ihanteellinen lämpötila lihalle ja kalalle. Se luo täydellisen ympäristön raaka-aineiden säilytykselle säätelemällä lämpötilaa ja kosteustasoa. Ruuan maku ja koostumus pysyvät hyvänä – kuin se olisi juuri ostettu.

700 NaturaFresh-jääkaappipakastin

700 NaturaFresh-jääkaappipakastin

 • NaturaFresh – 0°C maksimaalista makua varten
 • Aina hajuton jääkaappi CleanAir-suodattimen ansiosta
 • FastFreeze säilyttää ihanteellisen koostumuksen
 • FastCool – viilentää ruokatarvikkeet hetkessä
 • raikasta salaattia leikkuulaudalla
  MultiFlow

  Pidä ruokaostoksesi tuoreina ja raikkaina. MultiFlow-toiminnon ansiosta kylmä ilma kiertää kehää jääkaapissa pitääkseen lämpötilan vakaana. Tämä viilennysprosessi säilyttää ruuan parempilaatuisena ja estää sitä kuivumasta.

 • jääkaapin suodatin
  CleanAir -suodatin

  CleanAir-suodatin poistaa epätoivotut hajut jääkaapistasi sekä pakastimestasi vangitsemalla, neutralisoimalla ja poistamalla hajumolekyylejä. Suodatin kannattaa vaihtaa kuuden kuukauden välein parasta mahdollista lopputulosta varten.

 • jääkaapin LED-näyttö
  Hipaisunäyttö

  Hipaisunäytön avulla pääset helposti käsiksi kaikkiin jääkaappisi asetuksiin ja toimintoihin. Voit esimerkiksi helposti säädellä jääkaapin lämpötilaa LED-näytöltä.

Tasainen lämpötila ja herkullisemmat maut – jotka kestävät pitkään

Pidä ruokatarvikkeesi tuoreina ja raikkaina. MultiFlow-toiminnon ansiosta kylmä ilma kiertää kehää jääkaapissa pitääkseen lämpötilan vakaana. Tämä viilennysprosessi säilyttää ruuan parempilaatuisena ja estää sitä kuivumasta.

600 TwinTech® NoFrost -jääkaappipakastin

600 TwinTech® NoFrost -jääkaappipakastin

 • NaturaFresh – 0°C maksimaalista makua varten
 • Aina hajuton jääkaappi CleanAir-suodattimen ansiosta
 • Vaivaton säätely hipaisunäytön avulla
 • FastFreeze säilyttää ihanteellisen koostumuksen
 • FastCool – viilentää ruokatarvikkeet hetkessä
 • vihanneksia pakastimessa
  MaxiBox

  Joskus voi olla vaikea nähdä jääkaapin perälle ja löytää kaikkia tarvitsemiaan ruokatarvikkeita. Pakastimen suuren MaxiBox-vetolaatikon avulla näet yhdellä silmäyksellä helposti koko sen sisällön.

 • vihanneksia pakastimen vetolaatikossa
  Vetolaatikot kiskoilla

  Varmista, että jääkaappisi käyttö on mahdollisimman sujuvaa – vai voitko vastustaa pehmeästi ja automaattisesti sulkeutuvia vetolaatikoita? Uskomme siihen, että jääkaappisi pitäisi olla käytännöllinen, ja tehdä arjestasi helpompaa.

 • jälkiruokaa ja juustoa jääkaapissa
  FlexiShelf

  FlexiShelf-hylly helpottaa jääkaapin järjestämistä. Siirrettävä, puolisyvä lasihylly voi olla joko osittain tai kokonaan jääkaapin levyinen, antaen tilaa myös korkeammille tarvikkeille. Voit siis aina säilyttää sekä korkeita pulloja että pieniä ruokatarvikkeita vaivattomasti.

Sulata harvemmin

300 LowFrost -jääkaappipakastimen järjestelmän ansiosta pakastimeen ei kerry ylimääräistä jäätä. Teknologiamme vähentää jään muodostumista, eikä sinun tarvitse sulattaa pakastintasi yhtä usein.

300 Lowfrost -jääkaappipakastin

300 Lowfrost -jääkaappipakastin

 • FreshBox huolehtii laadukkaimmista raaka-aineistasi
 • Kosteuden säätö tuoreille vihanneksille
 • Vaivaton toimintojen säätely hipaisunäytön avulla
 • FastFreeze säilyttää ihanteellisen koostumuksen
 • salaattia ja kalaa jääkaapissa
  FreshBox

  FreshBox on suunniteltu huolehtimaan kaikkein arvokkaimmista ruokatarvikkeista. Säilytä liha ja kala ihanteellisissa olosuhteissa tässä hellävaraisessa säilytyslokerossa – erillään muista raaka-aineista. Se säilyttää tuoreuden ja herkulliset maut pitämällä lämpötilan muuta jääkaappia alhaisempana.

 • jääkaapin suodatin
  CleanAir-suodatin

  CleanAir-suodatin poistaa epätoivotut hajut jääkaapistasi sekä pakastimestasi vangitsemalla, neutralisoimalla ja poistamalla hajumolekyylejä. Suodatin kannattaa vaihtaa kuuden kuukauden välein parasta mahdollista lopputulosta varten.

 • pakastettuja marjoja
  FastFreeze

  FastFreeze-toiminnon avulla voit helposti ja tehokkaasti pakastaa tuoreet raaka-aineet nopeammin – säilyttäen niiden maut, hajut ja ravintoaineet.

Sense-mallisto

Jääkaapissasi säilytettävät ruokatarvikkeet ovat keittiösi kulmakivi, ja haluat varmasti huolehtia niistä parhaalla mahdollisella tavalla. Meidän jääkaappipakastimemme huolehtivat siitä, että lämpötila ja kosteus pysyvät arvokkaiden raaka-aineidesi ansaitsemalla tasolla. Anna Sense-jääkaappipakastimen huolehtia ruokien säilytyksesstä – jotta sinä voit keskittyä tärkeämpään tekemiseen keittiössäsi.

Jääkaappi vai pakastin – valinta on sinun

900 MultiSwitch -jääkaappipakastimen mukautuva säilytystila voi sekä viilentää että pakastaa raaka-aineita. 900 MultiSwitch -jääkaappipakastimen ansiosta käytössäsi on paljon joustavaa säilytystilaa. Säilytystilan lämpötilaa voi säädellä välillä -18°C ja 7°C, eli voit aina luoda ihanteellisen lämpötilan ruokatarvikkeillesi. Yksinkertainen ratkaisu – herkullinen lopputulos.

900 MultiSwitch -jääkaappipakastin

900 MultiSwitch -jääkaappipakastin

 • 900 MultiSwitch – mukautuva säilytystila
 • TwinTech® mahdollistaa raikkaat ruokatarvikkeet vielä 7 päivän jälkeenkin
 • Automaattista raikkautta TasteLockin ansiosta
 • Vaivaton toimintojen säätely hipaisunäytön avulla
 • salaattia leikkuulaudalla
  TwinTech®

  TwinTech®-teknologia takaa optimaalisen kosteustason koko jääkaappiisi. Jäähdytysjärjestelmän ansiosta ruoka säilyttää raikkaan makunsa ja koostumuksensa pitkään. Salaatti ja selleri pysyvät tuoreina ja rapeina, ja vielä 7 päivän päästäkin ainekset ovat tuoreita – kuin suoraan torilta.

 • tuoretta parsakaalia lautasilla
  TasteLock

  TasteLock auttaa säilyttämään hedelmille ja vihanneksille sopivan lämpötilan ja kosteustason, pitäen ne raikkaina jopa seitsemän päivän ajan. TasteLock-säilytyslokeron AutoHumidity-suodatin vapauttaa kosteutta, joka pitää tuotteet mehevinä ja tuoreina – ja takaa aina ihanteelliset olosuhteet raaka-aineksillesi.

 • jääkaapin LED-näyttö
  Hipaisunäyttö

  Hipaisunäytön avulla pääset helposti käsiksi kaikkiin jääkaappisi asetuksiin ja toimintoihin. Voit esimerkiksi helposti säädellä lämpötilaa LED-näytöltä.