Tuotetiedot

Viileä ja raikas sisäilma silloin, kun ulkona on kuuma. Voit siirtää laitteen pyörien avulla tilasta toiseen. ChillFlex Pro Gold -siirrettävässä ilmastointilaitteessa on matala äänitaso, tehokas viilennysominaisuus ja huippuluokan energiatehokkuus. Viilennysteho 2,6 kW. A++ energialuokka.

Tärkeimmät ominaisuudet

Raikasta, viileää sisäilmaa

Viileää ja raikasta, kun ulkona on kuuma. Nuku hyvin ja levollisesti ChillFlex Pro Gold -ilmastontilaitteen avulla. Nauti juuri oikeasta lämpötilasta levätäksesi ja rentoutuaksesi. Vaikka käytät mahdollisimman vähän energiaa, voit nauttia sopivasta lämpötilasta kotona säästä riippumatta.

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - EXP26U758CW

Nopea jäähdytys energiatehokkaammin

Erinomaisella jäähdytysteholla varusteltu ChillFlex Pro viilentää nopeasti sisäilman haluamaasi mukavaan lämpötilaan ja käyttää samalla mahdollisimman vähän energiaa.

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - EXP26U758CW

Hiljainen ja mukava käyttää

Täydellinen valinta silloin, kun matala äänitaso on tärkeintä ja haluat sijoittaa viilentimen makuuhuoneeseen. Tehokkaan ilmavirtauksen ja hiljaisen äänen ansiosta voit rentoutua rauhassa raikkaassa sisäilmassa.

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - EXP26U758CW

Kestävä ratkaisu

Käyttää ympäristöä säästävää R290-kylmäainekaasua vähentäen huomattavasti ilmaston lämmityspotentiaalia (GWP). Jopa 99,8 % säästö verrattuna R410a-kylmäainekaasuun.

Tarvikkeet

Arvostelut

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi arvostelun vahvistamista ja mahdollista yhteydenottoa varten

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Uusimmat

Uusimmat

Hyödyllisin

Korkein arvosana

Alhaisin arvosana

3
Mies-65 17 kesäkuuta 2020

Äänekäs viilentäjä, mutta toimii

Koko: laitteen tuoteselosteessa olevat mitat eivät anna kokonaiskuvaa laitteen vaatimasta tilasta. Lämpimän ilman ulostuloputki on hyvin kookas ja vaatii mielellään 30cm lisätilaa, jotta putken voi kääntää ilman jyrkkiä mutkia ikkunaan.
Käyttöohje: ohje on hieman hämmentävä: sanotaan että kondenssivettä varten ei kannata kiinnittää letkua parhaimman tehokkuuden aikaansaamiseksi, ja kuitenkin ilmoitetaan että "jos näytössä näkyy ”P1”, niin alaosassa oleva alusta on täysi", jolloin kondenssivesi on tyhjennettävä. Pienessä huoneessa jouduin tekemään tämän jo yhden tunnin jälkeen, kun lämpötilatavoite oli 20 astetta. Käyttöohjeessa käytetään eri termejä samasta asiasta, joka tuo epäselvyyttä. Lisäksi jotkut lauseet ovat käsittämättömiä, kuten: "Lauhde voi virrata tyhjennystulpan poistamisen jälkeen."
Lisävarusteena tuleva ikkunaan kiinnitettävä ulostuloputken asennuslista on aika heppoinen tekele, ja sen asennusohjeet olivat huonot. Kiinnittäminen vaati hieman askartelua ja näppäryyttä. Parhaiten tuo ratkaisu sopinee pieneen, n. 60 senttiseen tuuletusikkunaan, joskin liitoksesta ei tule koskaan tiivistä. Paras ratkaisu olisi johtaa lämmin ilma ulos suoraan seinän lävitse.
Laite kuitenkin toimii, ja viilentää ainakin yhden huoneet tehokkaasti, ja ääneenkin tottuu, varsinkin, jos pitää lämpötilaa jossain 23-24 asteen tiedoilla, silloin kompressori ei ole koko ajan päällä.
Ulkonäkö - edestäpäin - on siisti mutta lämpimän ilman ulostuloputki ikkunassa ei ole kovinkaan siisti. Se vaatii hieman koristelukykyä.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnat
  3
 • Laatu
  3
 • Mies-65 suosittelee tätä tuotetta
 • Muotoilu
  3
 • Toiminnat
  3
 • Laatu
  3
 • Mies-65 suosittelee tätä tuotetta
5
Helena 20 toukokuuta 2019

Kelpo ilmastointilaite

Toimii erinomaisesti yhden huoneen viilentimenä, ei niinkään koko asunnon (edes yksiön). Yksinkertainen käyttää ja asentaa, myös varsin kaunis muotoilultaan.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  4
 • Laatu
  5
 • Helena suosittelee tätä tuotetta
 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  4
 • Laatu
  5
 • Helena suosittelee tätä tuotetta
5
Zoe672 20 heinäkuuta 2018

Siirrettävä ilmastointilaite EXP26U758CW

Tekee minkä lupaa, ollut viilentämässä n. 30 neliömetrin kokoista asuntoa ja viilentää olohuoneen muutamassa minuutissa käynnistyksestä, muihin huoneisiin menee pidempi aika vaikkei väliovia olekaan. Mielestäni hiljainen, mutta olen tottunut huminoihin joten äänelle turhan herkät henkilöt kenties eivät saisi nukuttua laitteen käydessä, mutta maalaisjärjellä ajateltuna pitäisi kyllä tietää ettei laitteiden voi olettaa olevan äänettömiä. Tämä joka tapauksessa siis hiljainen minun korvaani ainakin. Kaikinpuolin olen ollut tyytyväinen. Ohjekirjassa, ainakin suomenkielisessa osiossa, viitattiin samaan toimintoon eri nimillä mikä vähän ihmetytti. Asennus on yksinkertainen ja toiminnot selkeät. Hintansa arvoinen laite.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  5
 • Laatu
  5
 • Zoe672 suosittelee tätä tuotetta
 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  5
 • Laatu
  5
 • Zoe672 suosittelee tätä tuotetta

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - EXP26U338CW
ChillFlex Pro Portable AC

ChillFlex Pro viilentää nopeasti haluamaasi mukavaan lämpötilaan. Voit siirtää laitteen pyörien avulla tilasta toiseen. Valittavana on automaattinen viilennys ympäröivän lämpötilan mukaan. Viilennysteho 2,6 kW. Energialuokka A.

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - EXP34U338CW
ChillFlex Pro Portable AC

ChillFlex Pro viilentää tilan nopeasti haluamaasi mukavaan lämpötilaan. Voit siirtää laitteen pyörien avulla tilasta toiseen. Valittavana on automaattinen viilennys ympäröivän lämpötilan mukaan. Erittäin korkea viilennysteho 3,4 kW. Energialuokka A.

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - EXP26U538CW
ChillFlex Pro Portable AC

Viileä ja raikas sisäilma silloin, kun ulkona on kuuma. ChillFlex Pro ilmastointilaitteessa on matala äänitaso, tehokas viilennysominaisuus ja huippuluokan energiatehokkuus. Viilennysteho 2,6 kW. A+ energialuokka.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet
Näkymä rannalle ja kallioille