Tuotetiedot

Viileä ja raikas sisäilma silloin, kun ulkona on kuuma. Voit siirtää laitteen pyörien avulla tilasta toiseen. ChillFlex Pro Gold -siirrettävässä ilmastointilaitteessa on matala äänitaso, tehokas viilennysominaisuus ja huippuluokan energiatehokkuus. Viilennysteho 2,6 kW. A++ energialuokka.

Tärkeimmät ominaisuudet

Raikasta, viileää sisäilmaa

Viileää ja raikasta, kun ulkona on kuuma. Nuku hyvin ja levollisesti ChillFlex Pro Gold -ilmastontilaitteen avulla. Nauti juuri oikeasta lämpötilasta levätäksesi ja rentoutuaksesi. Vaikka käytät mahdollisimman vähän energiaa, voit nauttia sopivasta lämpötilasta kotona säästä riippumatta.

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - EXP26U758CW

Nopea jäähdytys energiatehokkaammin

Erinomaisella jäähdytysteholla varusteltu ChillFlex Pro viilentää nopeasti sisäilman haluamaasi mukavaan lämpötilaan ja käyttää samalla mahdollisimman vähän energiaa.

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - EXP26U758CW

Hiljainen ja mukava käyttää

Täydellinen valinta silloin, kun matala äänitaso on tärkeintä ja haluat sijoittaa viilentimen makuuhuoneeseen. Tehokkaan ilmavirtauksen ja hiljaisen äänen ansiosta voit rentoutua rauhassa raikkaassa sisäilmassa.

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - EXP26U758CW

Kestävä ratkaisu

Käyttää ympäristöä säästävää R290-kylmäainekaasua vähentäen huomattavasti ilmaston lämmityspotentiaalia (GWP). Jopa 99,8 % säästö verrattuna R410a-kylmäainekaasuun.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Pysy ajan tasalla kaikista takuistasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity MyElectroluxiin Varaosat ja tarvikkeet
woman on couch with mobile phone