Ilmanpuhdistin

Valitse täydellinen ilmanpuhdistin kotiisi

Sitoo pölyä ja neutraloi pahaa hajua

Ilmanpuhdistin kerää ilmasta ne hiukkaset, jotka yleensä päätyvät lattialle pölyn muodossa. Näistä hiukkasista ei ainoastaan synny sotkua, vaan ne voivat myös aiheuttaa pahaa hajua, erityisesti jos ne tulevat lemmikkieläimistä tai tupakansavusta. Aktiivihiilisuodattimen avulla ilmanpuhdistin neutraloi pahaa hajua ilman kulkiessa sen läpi.

Huomioithan, että voit valita suodattimen aktiivihiilipitoisuuden ilmanpuhdistinta ostaessasi. Suodattimen rakenne ja toiminta voi vaihdella käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi lemmikkien omistajille tarkoitettu suodatin sisältää erityisen paljon hiiltä, kun taas siitepölysuodattimessa sitä ei ole ollenkaan.

Siitepölyallergikon ehdoton hankinta

Siitepölykauden aikana monet ovat erityisen herkkiä pölylle, vahvoille hajuille ja sellaisillekin kasveille, joille ei muuten olisi allerginen. Ilmanpuhdistin poistaa ilmassa leijuvia hiukkasia ja tekee siitepölylle herkkien elämästä helpompaa, parantaen samalla kodin sisäilman laatua. Pienempi ilmanpuhdistin voidaan sijoittaa esimerkiksi makuuhuoneeseen, jossa se auttaa parantamaan unenlaatua, eli siitä on paljon hyötyä muillekin kuin allergikoille.

Pysy jatkuvasti ajan tasalla

Ohjaile etäältä ja ajasta toimintoja Electrolux Wellbeing -sovelluksella. Ilmanpuhdistimen anturit analysoivat ilmassa leijuvia hiukkasia ja Smart-tilassa se säätelee automaattisesti tehoa ilmanlaadun mukaan.

LATAA SOVELLUS APP STORESTA >

LATAA SOVELLUS PLAY STORESTA >

Lue lisää laitteistamme

 • Flow A3

  Kompakti ja intuitiivinen Flow A3 puhdistaa ilman kotisi pienimmissä huoneissa.

 • Well A5 ja Well A7

  Tyylikäs ilmanpuhdistin sulautuu mukavasti kotisi sisustukseen.

 • Pure A9

  Moderni ilmanpuhdistin mielettömällä suorituskyvyllä.

Flow A3

Nauti paremmasta sisäilman laadusta makuu- tai työhuoneessasi. Kompaktin kokoinen Flow A3 sopii hyvin kodin pienimpiin tiloihin – täydellinen maksimissaan 40 m²:n kokoiseen tilaan. Intuitiivisen kosketusnäytön avulla sen toimintoja on helppo säätää. Flow A3:n monikerrossuodatin kerää ilmasta helposti pölyä ja muita pienhiukkasia.

Flow A3

Kompaktin kokoinen Flow A3 -ilmanpuhdistin testivoittajaksi Norjassa!*

Testissä parhaimmat pisteet saaneen Flow A3:n todettiin olevan täydellinen ilmanpuhdistin kotitoimistoon. Kiitosta keräsi lisäksi nopea ilmanpuhdistus – puhdas huoneilma saavutettiin 63 minuutissa – sekä tehokkuus myös pienimmällä teholla. Flow A3 on ilmanpuhdistin omassa luokassaan.

*Testi: TV 2 Hjelper Deg, Norja (1/2021)

Täydellinen ilmanlaadun hallinta Flow A3 -ilmanpuhdistimella

 • Monikerrossuodatin kerää ilmasta pölyä ja muita haitallisia hiukkasia
  Tehokas ja perusteellinen suodatus

  Flow A3 reagoi ilman hiukkaspitoisuuteen (PM2,5) ja säätää automaattisesti puhdistustehon sen mukaan. Monikerrossuodatin kerää ilmasta pölyä ja muita haitallisia hiukkasia.

 • Spiraalimainen ylöspäin suuntautuva ilmavirtaus kierrättää puhdasta ilmaa tehokkaasti
  Voimakas ja tasainen ilmankierto

  Spiraalimainen ylöspäin suuntautuva ilmavirtaus kierrättää puhdasta ilmaa tehokkaasti. Flow A3:n käyttöala on jopa 40 m²** (Ruotsin tuntikohtaista ilmanvaihtoa koskevien määräysten mukaisesti) ja 16 m² (AHAM-standardin mukaisesti).

  **huoneen koko ja puhtaan ilman tuotto (CADR), kun savua on 180 m³/h.

 • Flow A3 -ilmanpuhdistimessa on yötila
  Tehokas ja hiljainen

  Flow A3:n alhaisin äänitaso on vain 26 dB (A)* yötilassa. Tehokkaimman puhdistustehon äänitaso on 49 dB (A)*, mikä on verrattavissa ruokapöydässä käytyyn keskusteluun.

  *Mitattu metrin päästä tuotteen edestä.

 • Intuitiivinen kosketusnäyttö
  Vie vähän tilaa, helppo käyttää

  Ilmanpuhdistimen toimintoja on helppo säätää selkeän kosketusnäytön avulla. Jotta sisäilma kotonasi puhdistuu miellyttävästi.

Valitse Flow A3:lle sinulle sopiva suodatin

 • BREEZE A3

  BREEZE A3 -suodatin luo luonnollisen, puhtaan ilmavirran yhdistämällä täydellisen hiukkassuodatuksen ja pahojen hajujen poiston.

  BREEZE A3 -suodattimessa on kerros hyvin huokoisia aktiivihiilipellettejä, jotka poistavat kotiympäristössä esiintyvät hajut ja kaasut poikkeuksellisen tehokkaasti. BREEZE A3 poistaa myös jopa 99,9% haitallisista bakteereista, minkä ansiosta sinä ja perheenjäsenesi hengitätte kevyemmin.

 • CARE A3

  Puhdas ilma ei saa olla luksusta, vaan itsestäänselvyys. Erittäin tehokas CARE A3 neutraloi jopa 99,9% ilmassa liikkuvista viruksista*, ja estää siten virusten leviämisen kotonasi.

  *Perustuu standardin ISO 18184:2014 (E) mukaisesti vuonna 2020 A-tyypin influenssaviruksella A/PR8/34 H1N1 ulkopuolisen tahon toimesta suorittamaan testiin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Flow A3 -ilmanpuhdistimesta

3-tasoinen ilmanpuhdistus raikkaampaa sisäilmaa varten

Flow A3:n suodattimissa on kolme toimintoa:

1. Ensiluokkainen mikrohiukkasten suodatus
BREEZE-suodattimen ainutlaatuinen suodatinmateriaali luo vaikeasti läpästävän suojan mikrohiukkasia vastaan. Se vangitsee jopa 99,5% pienistä, 0,3 mikronin kokoisista hiukkasista.

2. Antibakteerinen suoja
Suojaa ilmassa liikkuvilta bakteereilta ja on ratkaiseva tekijä terveellisemmän kotiympäristön luomisessa. Siitepölysuodattimessa BREATHE on antibakteerinen pinnoite, joka poistaa bakteerientsyymit solutasolla. Se estää bakteerien kasvun ja neutraloi jopa 99,9% ilmassa liikkuvista bakteereista, joita esiintyy kotiympäristössä.

3. Aktiivihiilisuodatin
A3-suodattimissa on kerros erittäin huokoisia aktiivihiilipellettejä. Ne poistavat tehokkaasti haitallisia orgaanisia yhdisteistä, joita kotiympäristössä esiintyy. Suodatin vangitsee epämiellyttävät roskista, ruoanlaitosta tai lemmikeistä syntyvät hajut sekä kotitaloudessa käytetyistä kemikaaleista syntyvät kaasut, pitäen sisäilman raikkaana.

Ilmanpuhdistin ja ilmankostutin – mikä on niiden ero?

Ilmanpuhdistimen ja ilmankostuttimen päätarkoitus on sama – parantaa kodin sisäilman laatua. Niiden toimintaperiaate eroaa kuitenkin jonkin verran. Ilmankostutin tuottaa kosteutta, ja sisäilman kosteuden suositellaankin olevan 40-60%, jolloin bakteerien ja homeen muodostuminen vähenee. Ilmanpuhdistimen tehtävä taas on kerätä ilmasta pieniä hiukkasia, kuten pölyä tai siitepölyä ja muita allergeeneja.

Kuinka ilmanpuhdistin toimii?

Ilmanpuhdistin noudattaa yksinkertaista menetelmää; runsaasti hiukkasia sisältävä ilma imeytyy laitteen sisään ja kulkee läpi suodattimien sarjan. Ilma tulee ulos puhtaana, raikkaana ja merkittävästi terveellisempänä hengittää. Ilma altistuu erilaisille käsittelyille riippuen valitsemastasi suodatinmallista; antibakteerinen suojaus, hienojen pölyhiukkasten suodatus tai epämiellyttävien hajujen poisto hiilisuodattimen avulla. Puhdistusmenetelmään kuuluu myös ionisaatio, joka kerää hiukkaset yhteen ja tiputtaa ne lattialle ja huonekalupinnoille, joista ne on helppo siivota imurilla.

Auttaako ilmanpuhdistin pölyisyyteen?

Kyllä. Ilmanpuhdistin poistaa pieniä ilmassa leijuvia hiukkasia. Nämä hiukkaset kerääntyvät muuten kodin pinnoille kerrokseksi, jota me arjessa kutsumme pölyksi. Ilmanpuhdistimen sisällä ilma kulkee suodatinyhdistelmän läpi, jolloin ilmasta poistetaan pöly, siitepöly, bakteerit ja hajut. Ilmanpuhdistimen ionisaattori-toiminto pitää vielä huolen siitä, että ilmassa leijuvat pienhiukkaset kerääntyvät yhteen ja putoavat lattialle, josta ne saa imuroitua pois.

Voiko ilmanpuhdistin auttaa siitepölyallergiaan?

Siitepöly koostuu pienistä ilmassa leijuvista hiukkasista, jotka voi luokitella samaan joukkoon pölyn kanssa. Koska ilmanpuhdistin vähentää hiukkasten määrää ilmassa, sopii se täydellisesti niille, jotka kärsivät siitepölyallergiasta. Siitepölyallergikoille voi olla erityisen tärkeää sijoittaa ilmanpuhdistin makuuhuoneeseen, koska korkea siitepölytaso voi vaikuttaa negatiivisesti unenlaatuun.

Auttaako ilmanpuhdistin pahoihin hajuihin?

Kyllä. Jos ilmanpuhdistimessa on hiilisuodatin, se poistaa myös pahoja hajuja. Tämä toiminto on erityisen haluttu kotitalouksissa, joissa on lemmikkieläimiä. Varmista siis, että ilmanpuhdistimessasi on hiilisuodatin, ja että se sopii juuri sinun tarpeisiisi. Eri suodattimilla on nimittäin eri käyttötarkoituksia, ja esimerkiksi siitepölyä vähentävät suodattimet ovat yleensä hiilettömiä.

Well A5 ja Well A7

Nauti puhtaasta ja raikkaasta ilmasta asunnossasi. Well A5 ja A7 -ilmanpuhdistimet ovat kannettavia, joten ne voidaan helposti siirtää siihen huoneeseen, jossa niitä tarvitaan. Voit asettaa ilmanpuhdistimen lattialle tai ripustaa sen seinälle lattiatilan säästämiseksi. Sen moderni muotoilu ja tekstiilipinta sulautuvat tyylikkäästi niin makuuhuoneeseen kuin mihin tahansa muuhunkin tilaan, jonka ilman haluat raikastaa. Lisävarusteidemme ansiosta nämä ilmanpuhdistimet on helppo muokata juuri sinun kotiisi sopiviksi.

M3 suosittelee testivoittaja Well A7 -ilmanpuhdistinta

M3 suosittelee jälleen Electroluxin ilmanpuhdistinta. M3 kuvailee ilmanpuhdistinta ylelliseksi ja ainutlaatuiseksi, jonka ansiosta se on tuotesegmentin testivoittaja ja heidän suosittelema. Edistyneen ilmanpuhdistuksen lisäksi, ilmanpuhdistimen ulkonäköä ja WiFi-yhteyttä kehutaan yhdessä Electrolux Wellbeing -sovelluksen kanssa.

Well A7 pitää sinut ajan tasalla ja voit ohjata kotiympäristöäsi suoraan älypuhelimellasi. Tämän lisäksi se on helppo sijoittaa lähes mihin tahansa, koska se voidaan asentaa myös seinälle lattiatilan säästämiseksi. Voit myös valita ilmanpuhdistimesi ulkoasun mukautetuilla lisävarusteilla. Nauti puhtaasta kodista ilman ylimääräistä vaivaa.

Tyylikäs ja erittäin tehokas ilmanpuhdistin

Electroluxin Well A5/A7 -ilmanpuhdistimelle on myönnetty Red Dot Design Award sekä iF Design Award erinomaisen muotoilunsa ansiosta.

Siirrä kannettava Well A7 helposti siihen huoneeseen, jossa sitä milloinkin tarvitaan. Vaihdettavan tekstiilisen etuosan ansiosta sen saa sopimaan erilaisiin sisustustyyleihin. Ilmanpuhdistimen voi kantaa kahvasta, ja siinä on kaksi jalkaa, joiden avulla se seisoo tukevasti lattialla. Seinäasennuskannattimella sen voi myös kiinnittää seinälle lattiatilan säästämiseksi.

Laatutestattu – suojaa allergioilta

European Centre for Allergy Research Foundation (ECARF) on sertifioinut ilmanpuhdistimemme. Asiantuntijat tekevät laatutestejä tuotteille ja palveluille, ja parantavat siten allergikoiden elämänlaatua.

ECARF hyväksyy tuotteen vain, jos sen allergiakriteerit täyttyvät riippumattomien tutkimusten kautta.

Pysy ilmanlaadun suhteen ajan tasalla Well A5/A7 -ilmanpuhdistimen avulla

 • Well A7 antaa jatkuvasti palautetta
  Jatkuva ilmanlaadun mittaus

  Ilmanpuhdistimissa Well A5 ja A7 on LED-valo, joka näyttää ajankohtaisen ilmanlaadun (PM2,5). Sinun ei tarvitse kuin vilkaista minkävärinen ilmanlaadun indikaattori on, ja olet ajan tasalla.

 • Edistynyt 5-asteinen ilmanpuhdistus
  360 asteen ilmanvirtausjärjestelmä

  Well A7 -ilmanpuhdistimen ilmanvirtausjärjestelmässä on 360 asteen ilmanotto, joka kiertää etupaneelin reunan joka puolelta, sekä 3D-puhallin ja viisitasoinen ilmansuodatus*.

  *Perustuu vuonna 2020 sisäisesti suoritettuihin ANSI-AHAM AC-1-2019 -standardin mukaisiin testeihin. Puhdistusaika perustuu testiin, joka tehtiin suurimmalla puhallinnopeudella 10 m²:n huoneessa.

 • Äänitaso vastaa kevyttä sadetta regn
  Alhainen äänenvoimakkuus parempaa unenlaatua varten

  Äänitasoa 23 dB (A) voi verrata kevyeen sateeseen, minkä ansiosta voit nukkua hyvin puhtaassa ja raikkaassa ilmassa.

  *Mitattu metrin päästä tuotteen edestä.

 • Ohjaile Wellbeing-sovelluksella
  Aina täysin hallinnassa

  Ohjaile laitetta ja ajasta toimintoja Electrolux Wellbeing -sovelluksella. Siten voit tarkkailla ilmanlaatua ja ohjailla ilmanpuhdistusta myös etäältä.

Lisätarvikkeet Well A5 ja A7-ilmanpuhdistimille

Muokkaa Well A5 tai A7 juuri sinulle sopivaksi

 • Mukautettu suodatus
  Mukautettu suodatus

  Jokainen koti on yksilöllinen. SIksi olemme kehitelleet valikoiman erilaisille kotitalouksille muokattuja suodattimia. Anna luonnollisen ilman virrata ja lisää mukavuutta ja hyvinvointia asunnossasi.

 • Ilmanpuhdistimen sisustussarja
  Sisustussarja

  Täydennä tyylikäs valintasi sisustussarjalla. Jokainen sisustussarja sisältää laadukkaan kangassuojuksen, puisen jalkaparin ja kahvan, jotka sopivat kotisi sisustukseen.

 • Ilmanpuhdistimen voi asentaa myös seinälle
  Seinäasennuskannatin

  Kokeile asentaa ilmanpuhdistin seinälle säästääksesi lattiatilaa. Nauti puhtaammasta kodista monitasoisen ilmanpuhdistimen ansiosta, lattialle tai seinälle asetettuna.

Valitse ilmanpuhdistimeen Well A5/A7 suodatin, joka sopii parhaiten sinulle

 • BREATHE

  Erityinen siitepölysuodattimemme BREATHE vangitsee ja neutraloi ilmassa leijuvat siitepölyhiukkaset. Siten kotisi pysyy siitepölyttömänä ja vältät allergiset reaktiot myös suodatinta vaihtaessa.

 • FRESH

  Korkean aktiivihiilipitoisuuden ansiosta FRESH-suodatin imee tehokkaasti itseensä kotiympäristössä tyypillisesti esiintyviä hajuja ja kaasuja. Suodatin vangitsee orgaanisia yhdisteitä, poistaen siten esimerkiksi lemmikeistä, ruoanlaitosta tai kemikaaleista aiheutuvia epämiellyttäviä hajuja.

 • CARE

  CARE Ultimate Protect -suodattimet sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän materiaaleja, joiden on testattu neutralisoivan 99,9 % ilmassa olevista viruksista*, mikä estää niitä kulkeutumasta takaisin kotisi ilmaan.

  *Testattu ISO 18184- 2019 -asetuksen mukaan influenssa A -viruksen H1N1 (A/PR/8/34) varalta

Usein kysyttyjä kysymyksiä Well A5/A7 -ilmanpuhdistimista

3- tai 5-tasoinen ilmanpuhdistus raikkaampaa sisäilmaa varten

Kerros 1 – Sisäänrakennettu ionisaattori (vain Well A7)
Ionisaattorin ansiosta pienet sisäilmassa leijuvat hiukkaset tarttuvat kiinni toisiinsa ja muodostavat isompia rykelmiä. Tällöin suodattimen on helpompi kerätä niitä ilmavirrasta. Ryhmittyneet hiukkaset ovat myös painavampia ja tippuvat siksi lattialle, josta ne voidaan helposti imuroida.

Kerros 2 – Esisuodatin
Ulkokuoren metallinen suodatinverkko poistaa sisäilmasta suurempia hiukkasia, kuten karvoja, kuollutta ihoa, pölyä, nukkaa, jne.

Kerros 3 – Erinomainen hiukkassuodatus
Ainutlaatuinen hiukkassuodatin muodostaa erittäin tehokkaan esteen mikroskooppisia hiukkasia vastaan. Se vangitsee jopa 99,5 % niinkin pienistä kuin 0,3 mikronin kokoisista hiukkasista.

Kerros 4 – Antibakteerinen suoja
Suoja ilmassa liikkuvia bakteeria vastaan on ratkaisevassa asemassa terveellisemmän kotiympäristön luomisessa. Siitepölysuodattimessa BREATHE on antibakteerinen pinnoite, joka poistaa bakteerientsyymeitä solutasolla. Se neutraloi jopa 99,9% kodin yleisimmistä bakteereista sekä estää bakteerien lisääntymisen.

Kerros 5 – Aktiivihiilisuodatin (vain Well A7)
Kerros erittäin huokoisia aktiivihiilipellettejä imee tehokkaasti suurimman osan kotoa löytyvistä vaikeasti poistettavista orgaanisista yhdisteistä. Roskista aiheutuva epämiellyttävä haju, ruoanhaju, lemmikkien hajut, kotona käytettävistä kemikaaleista aiheutuvat kaasut — suodatin poistaa kaiken ja pitää sisäilman raikkaana.

Ilmanpuhdistin ja ilmankostutin – mikä on niiden ero?

Ilmanpuhdistimen ja ilmankostuttimen päätarkoitus on sama – parantaa kodin sisäilman laatua. Niiden toimintaperiaate eroaa kuitenkin jonkin verran. Ilmankostutin tuottaa kosteutta, ja sisäilman kosteuden suositellaankin olevan 40-60%, jolloin bakteerien ja homeen muodostuminen vähenee. Ilmanpuhdistimen tehtävä taas on kerätä ilmasta pieniä hiukkasia, kuten pölyä tai siitepölyä ja muita allergeeneja.

Kuinka ilmanpuhdistin toimii?

Ilmanpuhdistin noudattaa yksinkertaista menetelmää; runsaasti hiukkasia sisältävä ilma imeytyy laitteen sisään ja kulkee läpi suodattimien sarjan. Ilma tulee ulos puhtaana, raikkaana ja merkittävästi terveellisempänä hengittää. Ilma altistuu erilaisille käsittelyille riippuen valitsemastasi suodatinmallista; antibakteerinen suojaus, hienojen pölyhiukkasten suodatus tai epämiellyttävien hajujen poisto hiilisuodattimen avulla. Puhdistusmenetelmään kuuluu myös ionisaatio, joka kerää hiukkaset yhteen ja tiputtaa ne lattialle ja huonekalupinnoille, joista ne on helppo siivota imurilla.

Auttaako ilmanpuhdistin pölyisyyteen?

Kyllä. Ilmanpuhdistin poistaa pieniä ilmassa leijuvia hiukkasia. Nämä hiukkaset kerääntyvät muuten kodin pinnoille kerrokseksi, jota me arjessa kutsumme pölyksi. Ilmanpuhdistimen sisällä ilma kulkee suodatinyhdistelmän läpi, jolloin ilmasta poistetaan pöly, siitepöly, bakteerit ja hajut. Ilmanpuhdistimen ionisaattori-toiminto pitää vielä huolen siitä, että ilmassa leijuvat pienhiukkaset kerääntyvät yhteen ja putoavat lattialle, josta ne saa imuroitua pois.

Voiko ilmanpuhdistin auttaa siitepölyallergiaan?

Siitepöly koostuu pienistä ilmassa leijuvista hiukkasista, jotka voi luokitella samaan joukkoon pölyn kanssa. Koska ilmanpuhdistin vähentää hiukkasten määrää ilmassa, sopii se täydellisesti niille, jotka kärsivät siitepölyallergiasta. Siitepölyallergikoille voi olla erityisen tärkeää sijoittaa ilmanpuhdistin makuuhuoneeseen, koska korkea siitepölytaso voi vaikuttaa negatiivisesti unenlaatuun.

Pure A9

Pure A9 -ilmanpuhdistimen tehokkaat toiminnot ja tyylikäs muotoilu lisäävät mukavuutta kotonasi. Hiljainen Pure A9 antaa suojan siitepölyä, bakteereita, pölyä ja pahoja hajuja vastaan, ja puhdistaa ilman haitallisista hiukkasista jopa 99,9 %. Suodatus mukautuu tarpeisiisi reagoimalla ilmanlaadun muutoksiin. Anna ilmanpuhdistimen kommunikoida älypuhelimesi kanssa, eikä sinun tarvitse arvailla milloin suodatin täytyy vaihtaa.

Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus

Pure A9 on hyvä sijoitus kotiasi ja hyvinvointiasi varten. Sen edistyksellinen PureSense -järjestelmä mittaa jatkuvasti ilman epäpuhtauksia, ja tehokas suodatin suodattaa jopa 99 % ilmassa olevasta siitepölystä. WiFi-yhteys mahdollistaa mobiilisovelluksen käytön. Pure A9 -ilmanpuhdistimelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Paras ilmanpuhdistin Aftonbladetin mukaan

Ilmanpuhdistin Pure A9 on voittanut Aftonbladetin ilmanpuhdistimien testin. Sitä kuvaillaan tyylikkääksi ja älykkääksi, ja lisäksi se oli kaikkein hiljaisin arvioiduista laitteista.

“Kun ilmanpuhdistin on 20 m²:n kokoisessa huoneessa, sitä ei edes huomaa – ja se voi puhdistaa jopa 100 m²:n kokoisen huoneen ilman. Pure A9 selviytyi helposti ilmanlaadun testeistä”.

Hiljainen mutta tehokas

Pure A9 tekee työtään hiljaisesti. AirSurround -järjestelmä luo spiraalimaisen ilmavirtauksen, joka yltää jop 92 m²:n kokoiselle alueelle. Puhdistustehonsa ansiosta Pure A9 neutraloi nopeasti ilmassa leijuvat hiukkaset.

Minimaalisen 17 dB(A):n* äänenvoimakkuuden ansiosta tuskin huomaat Pure A9:n toimintaa. Maksimitehollakin äänenvoimakkuus on vain 49 dB(A)*, mikä on normaalin ruokapöydässä käydyn keskustelun äänenvoimakkuutta matalampi.

*mitattu 1 m tuotteen edestä

Älykäs suodattimen vaihto terveyden ja ympäristön puolesta

Kuinka kauan ilmanpuhdistimen suodatin kestää? Sitä sinun ei tarvitse koskaan miettiä – kaikki tieto löytyy nimittäin Pure A9 -sovelluksesta. Suodattimen RFID-tägi kommunikoi älypuhelimesi kanssa, joten sinun ei tarvitse arvailla. Siten voit esimerkiksi säästää siitepölysuodattimen siitepölykauteen, mikä hyödyttää sekä lompakkoasi että ympäristöä.

Pure A9 -suodattimia voi ostaa verkkokaupastamme.

Huolehdi koko kotisi sisäilman laadusta Pure A9 -ilmanpuhdistimen avulla

 • Pure A9 -ilmanpuhdistin ikkunan vieressä
  PureSense reagoi ilmanlaadun muutoksiin

  Ainutlaatuinen PureSense-järjestelmä mittaa jatkuvasti sisäilman laatua (PM2,5) ja säätelee automaattisesti ilmavirtausta tehden sisäilmasta terveellisempää hengittää.

 • Ilmavirtauksen kierto huoneessa
  AirSurround-järjestelmä yltää joka nurkkaan

  Pure A9 luo spiraalimaisen ilmavirtauksen, joka yltää jokaiseen nurkkaan ja saa ilman virtaamaan luonnollisesti ja miellyttävästi.

 • Ilmanpuhdistin Pure A9 lastenhuoneessa
  Niin hiljainen, että tuskin huomaat sitä

  Alhaisin äänenvoimakkuus 17 dB(A)*, mitä voi verrata kuiskaukseen. Täydellä teholla äänenvoimakkuus on ainoastaan 46 dB(A)** tai 49 dB(A)***, mikä on verrattavissa kesäsateeseen.

   

  * Mitattu 1 metrin päästä ilmanpuhdistimesta
  ** Koskee malleja PA91-404GY/PA91-404DG
  ** Koskee malleja PA91-604GY/PA91-604DG

 • Kännykkä ilmanpuhdistimen vieressä
  Aina täysin hallinnassa

  Wellbeing-sovelluksen avulla saat suoraan puhelimeesi tietoa kotisi ilmanlaadusta. Voit säädellä ilmanpuhdistimen asetuksia missä ikinä oletkan.

Valitse puujalat Pure A9:lle

Tee ilmanpuhdistimestasi sisustuelementti, josta voit olla ylpeä. Puujalkojen avulla muokkaat ilmanpuhdistimen juuri sinun kotiisi sopivaksi. Valitse tumman tai vaalean puun välillä – kaksi eleganttia vaihtoehtoa, jotka sopivat hyvin muihin luonnonmateriaaleihin kotonasi.

Puujalat on valmistettu sertifioidusta, vastuullisesta metsätaloudesta peräisin olevasta puusta, mikä auttaa ylläpitämään metsien ekosysteemejä ja tukee paikallisia yhteisöjä.

TUMMAT PUUJALAT >

VAALEAT PUUJALAT >

Valitse Pure A9:lle suodatin, joka sopii parhaiten sinun kotisi tarpeisiin

Optimaalinen ilmansuodatus kotiisi 360-suodatustekniikan ansiosta. Yleissuodatin tulee tuotteen mukana, suodattimet siitepölyä ja hajuja varten on ostettavissa erikseen.

 • Ilmavirtausta esittävä symboli
  Yleissuodatin - BREEZE360 (sisältyy tuotteeseen)

  Hienojen pölyhiukkasten suodatus ✓ ✓
  Siitepölyn vähentäminen sisäilmasta ✓
  Vähentää hajuja ja kaasuja✓ ✓
  Suojaa bakteereilta ✓

  Elinikä: noin 1 vuosi

 • Siitepöly-symboli
  Siitepölysuodatin - BREATHE360

  Hienojen pölyhiukkasten suodatus ✓ ✓
  Siitepölyn vähentäminen sisäilmasta ✓ ✓ ✓
  Vähentää hajuja ja kaasuja -
  Suojaa bakteereilta ✓

  Elinikä: noin 1 vuosi

 • Hajua esittävä symboli
  Hajusuodatin - FRESH360

  Hienojen pölyhiukkasten suodatus ✓✓
  Siitepölyn vähentäminen sisäilmasta ✓
  Vähentää hajuja ja kaasuja ✓ ✓ ✓
  Suojaa bakteereilta ✓

  Elinikä: noin 1 vuosi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Pure A9 -ilmanpuhdistimista

5-tasoinen ilmanpuhdistus raikkaampaa sisäilmaa varten

Kaikki Pure A9 suodattimet sisältävät 5 eri toiminnallista suodatuskerrosta:

Kerros 1 - Sisäänrakennettu ionisaattori
Ionisaattorin ansiosta pienet sisäilmassa leijuvat hiukkaset tarttuvat kiinni toisiinsa ja muodostavat isompia rykelmiä. Tällöin suodattimen on helpompi kerätä niitä ilmavirrasta. Ryhmittyneet hiukkaset ovat myös painavampia ja tippuvat osittain lattiatasolle, josta ne voidaan helposti imuroida.

Kerros 2 - Esisuodatin
Ulkokuoren metallinen suodatinverkko poistaa sisäilmasta suurempia hiukkasia, kuten karvoja, kuollutta ihoa, pölyä, nukkaa, jne.

Kerros 3 - Suodatin ultrahienoja hiukkasia vastaan
Poistaa sisäilmasta jopa 99,5 % niinkin pienistä kuin 0,3 mikronin kokoisista hiukkasista, mutta suodattaa myös paljon mikroskooppisen pieniä hiukkasia, jotka ovat vain 0,1 mikronin kokoisia. Tämä sisältää kotitalouksien pölyn, lemmikkien hilseen, bakteerit ja homeen itiöt.

Kerros 4A - Antibakteerinen aine IONPURE
Neutralisoi jopa 99,9% kodin yleisimmistä bakteereista sekä estää bakteerien lisääntymisen.   

Kerros 4B - Antiallerginen aine Allersave (ainoastaan siitepölysuodattimessa BREATHE360)
Allersave tehoaa kaikenlaisten kasvien siitepölyä vastaan, ja on jopa erinonomainen vastus pölypunkeille, joita voi olla vuodevaatteissa. Vähentää allergeeneja jopa 99%.

Kerros 5 - Aktiivihiilisuodatin (ei sisälly siitepölysuodattimeen BREATHE360)
Kerros erittäin huokoista aktiivihiilipellettejä imee tehokkaasti suurimman osan kotoa löytyvistä haihtuvista orgaanisista yhdisteistä. Roskista aiheutuva epämiellyttävä haju, ruoanhaju, lemmikkien hajut, kotona käytettävistä kemikaaleista aiheutuvat kaasut — suodatin poistaa kaiken ja pitää sisäilman raikkaana.

Mistä tiedän milloin on aika vaihtaa suodatin?
Ilmanpuhdistin ja ilmankostutin – mikä on niiden ero?

Ilmanpuhdistimen ja ilmankostuttimen päätarkoitus on sama – parantaa kodin sisäilman laatua. Niiden toimintaperiaate eroaa kuitenkin jonkin verran. Ilmankostutin tuottaa kosteutta, ja sisäilman kosteuden suositellaankin olevan 40-60%, jolloin bakteerien ja homeen muodostuminen vähenee. Ilmanpuhdistimen tehtävä taas on kerätä ilmasta pieniä hiukkasia, kuten pölyä tai siitepölyä ja muita allergeeneja.

Kuinka ilmanpuhdistin toimii?

Ilmanpuhdistin noudattaa yksinkertaista menetelmää; runsaasti hiukkasia sisältävä ilma imeytyy laitteen sisään ja kulkee läpi suodattimien sarjan. Ilma tulee ulos puhtaana, raikkaana ja merkittävästi terveellisempänä hengittää. Ilma altistuu erilaisille käsittelyille riippuen valitsemastasi suodatinmallista; antibakteerinen suojaus, hienojen pölyhiukkasten suodatus tai epämiellyttävien hajujen poisto hiilisuodattimen avulla. Puhdistusmenetelmään kuuluu myös ionisaatio, joka kerää hiukkaset yhteen ja tiputtaa ne lattialle ja huonekalupinnoille, joista ne on helppo siivota imurilla.

Auttaako ilmanpuhdistin pölyisyyteen?

Kyllä. Ilmanpuhdistin poistaa pieniä ilmassa leijuvia hiukkasia. Nämä hiukkaset kerääntyvät muuten kodin pinnoille kerrokseksi, jota me arjessa kutsumme pölyksi. Ilmanpuhdistimen sisällä ilma kulkee suodatinyhdistelmän läpi, jolloin ilmasta poistetaan pöly, siitepöly, bakteerit ja hajut. Ilmanpuhdistimen ionisaattori-toiminto pitää vielä huolen siitä, että ilmassa leijuvat pienhiukkaset kerääntyvät yhteen ja putoavat lattialle, josta ne saa imuroitua pois.

Voiko ilmanpuhdistin auttaa siitepölyallergiaan?

Siitepöly koostuu pienistä ilmassa leijuvista hiukkasista, jotka voi luokitella samaan joukkoon pölyn kanssa. Koska ilmanpuhdistin vähentää hiukkasten määrää ilmassa, sopii se täydellisesti niille, jotka kärsivät siitepölyallergiasta. Siitepölyallergikoille voi olla erityisen tärkeää sijoittaa ilmanpuhdistin makuuhuoneeseen, koska korkea siitepölytaso voi vaikuttaa negatiivisesti unenlaatuun.

Auttaako ilmanpuhdistin pahoihin hajuihin?

Kyllä. Jos ilmanpuhdistimessa on hiilisuodatin, se poistaa myös pahoja hajuja. Tämä toiminto on erityisen haluttu kotitalouksissa, joissa on lemmikkieläimiä. Varmista siis, että ilmanpuhdistimessasi on hiilisuodatin, ja että se sopii juuri sinun tarpeisiisi. Eri suodattimilla on nimittäin eri käyttötarkoituksia, ja esimerkiksi siitepölyä vähentävät suodattimet ovat yleensä hiilettömiä.