Tuotetiedot

Electrolux 8-osainen höyrytysastiasetti ruostumattomasta teräksestä höyryuuneille täyshöyrytoiminnolla (SteamPro & SteamBoost). Ruoanlaitto höyryllä on terveellinen ja nopea tapa saada paras maku ja koostumus raaka-aineistasi. Sisältää : 1 rei'itetty + 1 rei'ittämätön GN1/4-astia (265 × 162 mm), 1 rei'itetty + 1 rei'ittämätön GN1/6-astia (176 × 162 mm), 1 rei'itetty + 1 rei'ittämätön GN2/8-astia (324 x 132 mm) sekä 1 kannellinen rei'ittämätön GN1/9-astia (176 × 108 mm). Kaikki astiat ovat ruostumatonta terästä ja astianpesukonepestäviä.
Lue lisää

Tärkeimmät ominaisuudet

Kypsennä höyryllä niin suuret kuin pienet ruokamäärät

8-osaisen Deluxe-höyrytyssetin avulla voit kypsentää höyryllä kaikentyyppisiä ruokalajeja kätevästi uunissasi. Ruostumattomat teräsastiat on suunniteltu sopiviksi niin suurille kuin pienille ruokamäärille ja tarjoamaan enemmän terveellisiä vaihtoehtoja.

Syö terveellisemmin kypsentämällä ruoka höyrytyssetin avulla.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun höyrytyssetin avulla voit kypsentää ruoan höyryllä uunissa ammattikokin tavoin. Tuloksena pääset nauttimaan herkullisista, terveellisistä ruoista.

Nauti korkealaatuisen ruostumattoman teräksen kestävyydestä.

Kestävät, korkealaatuiset ruostumattomat teräsmateriaalit voidaan pestä astianpesukoneessa, ja ne sopivat elintarvikkeiden säilyttämiseen jääkaapissa.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta