Tuotetiedot

Electrolux 8-osainen höyrytysastiasetti ruostumattomasta teräksestä höyryuuneille täyshöyrytoiminnolla (SteamPro & SteamBoost). Ruoanlaitto höyryllä on terveellinen ja nopea tapa saada paras maku ja koostumus raaka-aineistasi. Sisältää : 1 rei'itetty + 1 rei'ittämätön GN1/4-astia (265 × 162 mm), 1 rei'itetty + 1 rei'ittämätön GN1/6-astia (176 × 162 mm), 1 rei'itetty + 1 rei'ittämätön GN2/8-astia (324 x 132 mm) sekä 1 kannellinen rei'ittämätön GN1/9-astia (176 × 108 mm). Kaikki astiat ovat ruostumatonta terästä ja astianpesukonepestäviä.
Lue lisää

Tärkeimmät ominaisuudet

Kypsennä höyryllä niin suuret kuin pienet ruokamäärät

8-osaisen Deluxe-höyrytyssetin avulla voit kypsentää höyryllä kaikentyyppisiä ruokalajeja kätevästi uunissasi. Ruostumattomat teräsastiat on suunniteltu sopiviksi niin suurille kuin pienille ruokamäärille ja tarjoamaan enemmän terveellisiä vaihtoehtoja.

Syö terveellisemmin kypsentämällä ruoka höyrytyssetin avulla.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun höyrytyssetin avulla voit kypsentää ruoan höyryllä uunissa ammattikokin tavoin. Tuloksena pääset nauttimaan herkullisista, terveellisistä ruoista.

Nauti korkealaatuisen ruostumattoman teräksen kestävyydestä.

Kestävät, korkealaatuiset ruostumattomat teräsmateriaalit voidaan pestä astianpesukoneessa, ja ne sopivat elintarvikkeiden säilyttämiseen jääkaapissa.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille