PerfectCare-mallisto

PerfectCare-mallisto

Paranna pyykinpesukokemusta

Esittelyssä kaikkein edistynein pyykinpesujärjestelmämme. PerfectCare-mallisto edustaa nykyaikaista suunnittelua, teknologiaa ja huolenpitoa.

Juuri oikea määrä pesuainetta? Anna AutoDosen päättää

Aina ei ole helppoa tietää kuinka paljon kullekin pesukerralle tarvitaan pesuainetta, mutta AutoDosen ansiosta sinun ei tarvitsekaan tietää.

Pukeudu parhaimpiisi – joka päivä

Älä anna hoito-ohjemerkintöjen määrittää tyyliäsi. PerfectCaren avulla voit hoitaa ja pestä hienopyykkiä, villavaatteita ja jopa käsinpestäviä vaatteita kotonasi. Nauti rajattomasti tyylistä ja pukeudu parhaimpiisi joka päivä.

PerfectCare-pesukoneet

Ajattele, jos vaatteesi pysyisivät pitempään uudenveroisina. Värit eivät haalistuisi ja vaatteesi säilyttäisivät muotonsa ja ominaisuutensa. Tyylisi kestäisi paljon pitempään.PerfectCare-pesukonesarja

PerfectCare-kuivausrummut

Ajattele, jos vaatteidesi pehmeys, muoto ja ominaisuudet säilyisivät pitempään. Silkkivaatteet eivät rypistyisi, villavaatteet eivät kutistuisi, ja ulkovaatteesi säilyttäisivät niiden vettä hylkivät ominaisuudet. Ajattele, jos uskaltaisit kuivata arkalaatuisimmatkin vaatteet kuivausrummussa.PerfectCare-kuivausrumpusarja

Nainen ja tyttö piknikillä

Täydellinen pari

Lopultakin pyykinhoitojärjestelmä, joka sopii kaikenlaiseen pyykinhoitoon. PerfectCare-malliston pesukoneet ja kuivausrummut on suunniteltu ja optimoitu toimimaan pareina.