Uusi PerfectCare-mallisto

Paranna pyykinpesukokemusta

Siirry pyykinhoidon uuteen aikakauteen historian edistyneimmällä pyykinpesujärjestelmällämme.

Juuri oikea määrä pesuainetta? Anna AutoDosen päättää

Aina ei ole helppoa tietää kuinka paljon kullekin pesukerralle tarvitaan pesuainetta, mutta AutoDosen ansiosta sinun ei tarvitsekaan tietää.

Tutustu AutoDoseen

Pidä vaatteistasi hyvää huolta

Älä osta turhaan uusia vaatteita vaan pidä nykyisistä parempaa huolta. Hyvin hoidetut vaatteet säilyvät pitempään uudenveroisina. PerfectCare-laitteet on suunniteltu muutakin kuin pelkkää pesua varten – ne säilyttävät vaatteidesi alkuperäiset ominaisuudet.

PerfectCare-pesukoneet

Ajattele, jos vaatteesi pysyisivät pitempään uudenveroisina. Värit eivät haalistuisi ja vaatteesi säilyttäisivät muotonsa ja ominaisuutensa. Tyylisi kestäisi paljon pitempään.

Tutustu toimintoihinPerfectCare-pesukonesarja

Pukeudu parhaimpiisi – joka päivä

Älä anna hoito-ohjemerkintöjen määrittää omaa tyyliäsi. PerfectCaren avulla voit hoitaa villavaatteita, arkalaatuisia ja jopa käsinpestäviä vaatteita turvallisesti omassa kodissasi. Älä anna laitteiden rajoittaa tyyliäsi vaan pukeudu parhaimpiisi joka päivä.

PerfectCare-kuivausrummut

Ajattele, jos vaatteidesi pehmeys, muoto ja ominaisuudet säilyisivät pitempään. Silkkivaatteet eivät rypistyisi, villavaatteet eivät kutistuisi, ja ulkovaatteesi säilyttäisivät niiden vettä hylkivät ominaisuudet. Ajattele, jos uskaltaisit kuivata arkalaatuisimmatkin vaatteet kuivausrummussa.

Tutustu toimintoihinPerfectCare-kuivausrumpusarja

  • SensiCare
  • GentleCare
  • DelicateCare
  • SensiCare
  • GentleCare
  • DelicateCare
  • CycloneCare

Täydellinen pari

Lopultakin pyykinhoitojärjestelmä, joka sopii kaikenlaiseen pyykinhoitoon. PerfectCare-malliston pesukoneet ja kuivausrummut on suunniteltu ja optimoitu toimimaan pareina.Täydellisiä tarvikkeita

Tarvikkeet kuuluvat täydelliseen pyykinhoitoon – aivan kuten asusteet täydellisiin asukokonaisuuksiin. Tarvikkeidemme avulla saat parhaan hyödyn laitteistasi ja löydät uusia pyykinhoitotapoja.

Tutustu tarvikkeisiin