Sports

Kuinka pestä urheiluvaatteet

PerfectCare urheiluvaatteille

Synteettiset kuidut, kuten polyesteri ja polyamidi, vaativat pesuohjeiden mukaista vaatehuoltoa. Juurikin urheilu- ja treenivaatteet on tärkeä pestä alhaisissa lämpötiloissa, hienopesuohjelmalla ja ilman huuhteluainetta - muuten ne voivat menettää esimerkiksi kosteutta ja hajuja hylkivät ominaisuutensa.  

Tutustu PerfectCare 800 -sarjan pyykinpesukoneeseemme

SensiCare -järjestelmä säätelee pesuohjelman pituutta pyykkimäärän mukaan. Pesuohjelma käyttää juuri sen verran vettä ja energiaa kuin tarvitaan ja näin ollen vaatteita ei pestä yhtään pitempään kuin on tarve.

700 -sarjan pesukoneista löytyy innovatiivinen SteamCare-järjestelmä. Pesuohjelman lopuksi vaatteet saavat höyrykäsittelyn ja tämä vähentää niiden silitystarvetta jopa kolmanneksella.

UltraCare -järjestelmää käyttävässä, edistyksellisessä PerfectCare 800 -sarjan pesukoneessa pesu- ja huuhteluaineet sekoitetaan veteen ennen niiden syöttämistä rumpuun. Täydellinen puhtaus nopeasti ja hellävaraisesti.

Säilytä istuvuus ja tehokkuus urheiluvaatteissasi

Pyykinpesukoneistamme löytyy UltraCare -järjestelmä, joka sekoittaa pesu- ja huuhteluaineen veteen ennen niiden syöttämistä rumpuun. Tämä tekniikka takaa hellävaraisen mutta tehokkaan pesun urheiluvaatteillesi alhaisissakin lämpötiloissa - ja jopa niille likaisemmillekin vaatekappaleille. UltraCare -järjestelmän esisekoitettu pesuaineliuos auttaa siis välttämään vaatteiden turhaa kulumista. Nauti urheiluvaatteittesi tehosta entistä pitempään!

Pese fiksusti puhtaaksi

Pyykinpesukoneistamme löytyvä SensiCare -toiminto takaa, että pyykkisi puhdistuu tehokkaasti lyhyessäkin ajassa ja käyttää vain tarvittavan määrän energiaa ja vettä. Ei ole väliä pesetkö omat juoksutrikoosi vai koko joukkueen ruohotahraiset shortsit - puhdas pesutulos odottaa sinua. 

Valmiina kun sinä olet

Valitse itse kuinka pitkän pesuajan pyykkisi tarvitsevat. Ajastimen avulla saat varmistettua, että vaatteesi ovat valmiina tuleviin seikkailuihin juuri sinulle sopivaan aikaan. Onko vaikea saada pyykkien peseminen mahtumaan arjen kiireeseen? Kiireen yllättäessä todellinen pikaohjelmamme auttaa. Vain 14 minuutissa saat treenivaatteesi raikastettua - käytä tätä ohjelmaa tosin ainoastaan mikäli vaatteesi eivät ole hurjan hikiset tai et tarvitse syvempää pesua.

Voita lika ja hiki

Mikäli treenivaatteesi ovat esimerkiksi kosteutta hylkivää materiaalia, pesethän ne pesuohjeiden mukaisesti, jotta vaatteet säilyttävät nämä ominaisuudet. 

PerfectCare-pyykinpesukone Syntethics-pesuohjelmalla
 • 1
  Pese alhaisessa lämpötilassa

  Tarkista löytyykö pyykinpesukoneestasi urheiluvaatteille tarkoitettu pesuohjelma. Tämä pidentää treenivaatteittesi ikää pitkällä tähtäimellä. Mikäli urheiluvaatteille tarkoitettua pesuohjelmaa ei löydy, voit sen sijaan käyttää mitä tahansa pesuohjelmaa, kunhan käytät alhaista lämpötilaa.  Mikäli treenivaatteesi ovat kovin likaiset, käytä lisäksi esipesuohjelmaa tai lisää huuhtelukertoja sen sijaan, että korottaisit pesulämpötilaa.

 • 2
  Pese ilman huuhteluainetta

  Älä koskaan pese urheiluvaatteitasi, jotka on valmistettu kosteutta hylkivästä materiaalista samassa erässä muun likapyykkisi kanssa. Nämä voivat hajottaa urheiluvaatteittesi hengittävät kuidut. Samasta syystä jätä myös huuhteluaine käyttämättä.

 • 3
  Pese heti tai ripusta kuivumaan

  Tyhjennä treenikassi heti treenaamiseen jälkeen! Urheiluvaatteet, jotka jätetään kassin pohjalle alkavat haista melkoisen nopeasti, ja tämä voi myös vaikuttaa negatiivisesti vaatteitten toimivuuteen. Ripusta ne kuivumaan, mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta pestä niitä heti treenien jälkeen.