Make it healthy

Valmista maukkaasti ja terveellisesti

Ravinto on yksi tärkeimmistä asioista, jolla voimme parantaa ja suojata omaa terveyttämme. Uskomme, että terveellisen syömisen tulisi olla helppoa ja mukavaa – näin voit mahdollisimman hyvin. Syö tasapainoisesti ja hemmottele itseäsi välttämällä prosessoituja ainesosia ja valmistamalla ruokasi itse.


Mehustamisen voima

Tuoreena mehuksi puristetut hedelmät ja vihannekset sisältävät runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja verrattuna useimpiin teollisesti valmistettuihin mehuihin. Tuoreen mehun nauttiminen voi auttaa terveellisemmän ruokavalion omaksumisessa, etenkin silloin, jos et normaalisti syö paljon hedelmiä ja vihanneksia. Se on hyvä tapa aloittaa aamu, ja toimii myös herkullisena ja ravitsevana välipalana kaikkein valikoivammallekin lapselle.

Masterpiece-tehosekoitin

Kannun ja terien innovatiivisen kallistusasennon vuoksi Masterpiece-tehosekoitin antaa aina parhaan lopputuloksen.

Tee hyvä vihersmoothie

Tee vaikutus vieraisiin herkullisella ja terveellisellä alkudrinkillä, inspiroidu tekemään mielenkiintoisempi kattaus ja lue lisää sosiaalisesta AirDine -ateriapalvelusta.


Pähkinävoi – herkullista ja ravitsevaa

Pähkinävoi on täyttävää ja erinomainen proteiinin lähde. Se voi auttaa pitämään verensokerisi tasapainossa, antaa sinulle lisää energiaa ja ehkäisee ruokaan liittyviä mielitekoja. Älä jätä nautintoa pelkkään maapähkinävoihin, vaan kokeile mantelivoita ja cashew -voita – tai ryhdy luovaksi ja valmista voita omasta pähkinäsekoituksestasi. Voit myös maustaa pähkinävoisi mausteilla, kuten vaikka kanelilla. Pähkinävoi on herkullista leivän päällä, vihannesten kanssa tai sellaisenaan nautittuna.

Masterpiece -tehosekoitin

Tehosekoittimen ainutlaatuinen kääntöominaisuus pitää ainekset jäähdytettynä sekoittamisen aikana, mikä on tärkeää etenkin sekoitettaessa pähkinöitä, jotka sisältävät lämmölle herkkiä öljyjä.


Kulhosmoothiet

Kulhosmoothie on juuri sitä, miltä se kuulostaakin: smoothie kulhossa. Suunnittele oma makuyhdistelmäsi, sekoita ne ja asettele päälle lempihedelmiäsi, mysliä ja pähkinöitä. Kulhosmoothiet ovat tavallisia smoothieita täyttävämpiä ja sopivat myös herkulliseksi aamiaiseksi.
Näytä tehosekoittimet

Säilö ravinteet höyryn avulla

Vihannekset ovat terveellinen vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde, mutta kypsennystapa vaikuttaa siihen, kuinka paljon näistä ravinteista päätyy lautasellesi asti. Yleissääntönä voidaan pitää, että kypsennysajan, lämpötilan ja nestemäärän pitäminen mahdollisimman pienenä auttaa ravinteiden säilymisessä. Siksi höyryttäminen on yksi paras tapa kypsentää useimpia vihanneksia. Lisähyötynä on värien säilyminen höyrykypsennyksessä, jolloin vihannekset näyttävät yhtä hyvältä kuin maistuvat.

CombiSteam Pro -höyryuuni

Suojaa ja tehosta ruoan makuja, ravinteita ja ulkonäköä höyrykypsennyksen avulla.