mies istuu sohvalla

Kuinka pestä farkut

Laadukkaat farkut eivät ainoastaan ole jokaisen vaatekaapin kulmakivi, vaan ne ovat myös sijoitus. Jos annat niille oikean määrän rakkautta ja huolenpitoa, farkkusi vain paranevat vanhetessaan.

 • Siniset farkut
  1
  Kuinka pestä farkkuja ilman että ne haalenevat

  Pese aina farkut erillään valkoisista ja kirkkaanvärisistä vaatteista, koska farkuista voi irrota väriä pesun yhteydessä. Jos mahdollista, valitse farkuille tarkoitettu ohjelma pesukoneessasi.

 • farkkujen pesulappu
  2
  Uusien farkkujen peseminen – tarkista aina pesulappu

  Jotkut valmistajat suosittelevat pesemään farkut käsin ensimmäisellä kerralla. Käännä farkut nurinpäin, kaada pieni määrä nestemäistä pesuainetta veden sekaan ja liuota farkkuja vedessä ainakin 45 minuuttia, sekoittaen välillä hellävaraisesti. Huuhtele farkut sen jälkeen huolellisesti kylmällä vedellä, ja ripusta ne kuivumaan.

 • Pesuainelokero
  3
  Pesuaine farkuille

  Pidä farkuistasi hyvää huolta oikeanlaisen pesuaineen avulla. Värikkäille vaatteille on paljon pesuaineita, ja esimerkiksi nestemäisistä pesuaineista löytyy farkuille hyvin sopivia vaihtoehtoja, koska ne ovat hellävaraisia väreille.

Puhdista ja ravitse farkkujasi

UltraCare-järjestelmämme ravitsee farkkujasi samalla kun se pesee ne. Toisin kuin muut pesukoneet, jotka sekoittavat pesuaineen ja huuhteluaineen rummussa, ainutlaatuinen järjestelmämme liuettaa ne veteen ennen kuin ne lasketaan vaatteiden sekaan rumpuun. Tämä takaa pesuaineen ja huuhteluaineen levittyvän tasaisesti ja tekevän vaatteista puhtaampia ja pehmeempiä.

Katso myös

 • KUINKA PESTÄ FLEECE-VAATTEITA
  Fleece-takki
 • KUINKA PESTÄ UNTUVATÄKKI TAI -TAKKI
  nainen untuvatakissa
 • KUINKA PESTÄ VILLAVAATTEITA
  mies vihreässä villapaidassa