Mies vihreässä villapaidassa

Kuinka pestä villavaatteita

Villavaate on suunniteltu kestämään ikuisesti, joten se on loistava sijoitus jos pidät siitä hyvää huolta. Oli kyseessä sitten luksustakki tai arkinen villapaita, näiden vinkkien avulla se kestää käytössä pitkään.

 • Pyykinpesukoneen toimintoja
  1
  Pese villaa pesukoneessasi

  Jos pesukoneessa ei ole erillistä ohjelmaa villavaatteille, suosittelemme että käytät käsipesun kylmän veden ohjelmaa, ja peset aina kaikki villavaatteet nurinpäin.

 • Harmaa villapaita
  2
  Valitse pesuaine villavaatteille viisaasti

  Vältä käyttämästä voimakkaista pesuaineita, tai entsyymejä tai valkaisuainetta sisältäviä pesuaineita. Suosittelemme juuri villalle tarkoitettua pesuainetta.

 • Kolme villapaitaa
  3
  Kuinka säilytät villavaatteita oikein

  Säilytä villavaatteet makuuasennossa taiteltuna, jotta ne eivät pääse venymään. Jos haluat ripustaa villavaatteen roikkumaan, käytä juuri neuleita varten suunniteltuja erikoishenkareita.

Pese ja kuivaa villavaatteita

PerfectCare-pesukoneemme villa-ohjelma on saanut Woolmark-merkinnän, koska se on tarpeeksi hellävarainen villan oikeaoppiseen pesuun. DelicateCare-kuivausrumpumme tarjoavat myös villan kuivaukselle oman ohjelman. Erityinen rummun pyörimisnopeus pitää villavaatteen litteänä rummun seinää vasten, jotta se ei veny tai kutistu kuivauksen yhteydessä.

Katso myös

 • KUINKA PESTÄ FLEECE-VAATTEITA
  Fleece-takki
 • KUINKA PESTÄ UNTUVATÄKKI TAI -TAKKI
  nainen untuvatakissa
 • Tee pesukoneesta uudenveroinen 3 askeleen avulla

  Uudenveroinen pesukone 3 askeleen avulla

  Raikkaita tekstiileitä ja elinvoimaisia värejä – pyykinpesukoneesi ansiosta. Kunnosta se huippukuntoon helposti näiden kolmeen askeleen avulla.