Nainen ruskeassa untuvatakissa

Kuinka pestä täkki tai untuvatakki

Jos pidät huolta untuvatakistasi, se pitää sinut lämpimänä. Kuivauspallojen lisääminen PerfectCare-kuivausrumpuun estää untuvia kerääntymästä takin nurkkiin. Jotta takki tuntuisi aina ihanan pehmeältä ja lämpimältä.

 • Pesukoneen toiminnot
  1
  Pese untuva alhaisessa lämpötilassa

  Varmista, että peset untuvan kädenlämpöisessä vedessä ja hellällä pesuohjelmalla. Valitse myös lisähuuhtelu, jotta kaikki pesuaine poistuu varmasti untuvasta.

 • Vihreä ja sininen kuivauspallo
  2
  Untuvatyynyjen, -täkkien ja -takkien pesu pesukoneessa

  Käytä villaohjelmaa untuvalle parasta lopputulosta varten. Jos koneessasi ei ole villaohjelmaa, valitse pitkä ohjelma keskilämpötilalla ja käytä kuivauspalloja varmistaaksesi, että untuva tulee ulos kevyenä, pöyhkeänä ja hyväntuoksuisena. Älä ota untuvavaatetta ulos ennen kuin se on 100% kuiva.

 • Sininen untuvatakki
  3
  Pidä huolta untuvatakkisi pinnasta

  Pese untuvatakit ja -täkit erillään muista vaatteista, taskut tyhjinä ja tarranauhat ja vetoketjut suljettuina välttääksesi pintaa vahingoittumasta.

3DSense-teknologia kuivaa tarkasti

CycloneCare 3DSense -teknologia pitää erinomaista huolta vaatteistasi. Sensorit skannaavat vaatteiden kosteustason jopa 5 cm vaatteen sisältä. Siinä missä perinteinen kuivausrumpu olettaa vaatteen olevan kuiva, 3DSense jatkaa vielä kuivausta, kunnes vaattteen paksuimmatkin kerrokset ovat kauttaaltaan kuivia – eikä lisäkuivausta huoneilmassa tarvita. Tämän ansiosta paksutkin takit säilyttävät muotonsa, ja antavat jopa 30% vahvemman lämpösuojan kuin ilmakuivatessa. Hellävaraista huolenpitoa vaatteillesi kerta toisensa jälkeen.

Kuivauspallot

Kuivauspallot

Kuivauspalloissa on erityisesti suunniteltuja nystyröitä, jotka poistavat kuivuvan veden aiheuttamaa jäykkyyttä tekstiileissä. Pyykeistä tulee pehmeämpiä ilman myrkyllisiä kemikaaleja.

Katso myös

 • KUINKA PESTÄ VALKOINEN PAITA - KOLME VINKKIÄ
  nainen valkoisessa paidassa
 • KUINKA PESTÄ VILLAVAATTEITA
  mies vihreässä villapaidassa
 • KUINKA PESTÄ URHEILUVAATTEET
  nainen urheiluvaatteissa