Nainen urheiluvaatteissa

Kuinka pestä urheiluvaatteet

Sport-ohjelma on suunniteltu juuri urheiluvaatteiden materiaaleille, ja se pesee ne tehokkaammin kuin muut ohjelmat. Valitse pesuaine, joka poistaa sitkeitä tahroja sekä hajuja vaatteista.

 • Tahrojenpoistoa
  1
  Hikitahrojen poisto

  Puuvillateepaidat imevät itseensä kosteutta, joten niistä tulisi pitää erityisen hyvää huolta, jotta niihin ei jää tahroja. Käännä teepaita ylösalaisin ja kaada nestemäistä pesuainetta kainalon alueille. Anna sen imeytyä noin 30 minuuttia, ja pese paita sen jälkeen pesulapun mukaisessa lämpötilassa.

 • Pesukoneen ohjelmia
  2
  Sport-ohjelma

  Käytä urheiluvaatteille tarkoitettua pesuohjelmaa sekä pesukoneessasi että kuivausrummussasi*. Jos pesukoneessasi ei ole Sport-ohjelmaa, synteettisille tarkoitettu ohjelma on samankaltainen ja sopii myös urheiluvaatteille. Muista valita lisähuuhtelutoiminto, jos vaatteet ovat erittäin likaisia. Vaatteita kuivatessa, erottele puuvillavaatteet synteettisistä, koska ne imevät kosteutta eri tavalla.

  *Vain valituissa tuotteissa

 • Urheilukassi
  3
  Kuinka pitää urheilukassi raikkaana

  Pidä urheilukassisi raikkaana urheilukertojen välissä. Jos jätät muutaman kuivausliinan kassin sisään, ne pitävät kassisi raikkaan tuntuisena ja tuoksuisena. Älä koskaan jätä urheiluvaatteitasi kassiin, vaan ota vaatteet ulos kassista niin pian kuin mahdollista, vaikka et aikoisikaan heti pestä niitä.

Puhdista ja ravitse vaatteitasi

UltraCare-järjestelmämme ravitsee urheiluvaatteitasi samalla kun se pesee ne. Toisin kun muut pesukoneet, jotka sekoittavat pesuaineen ja huuhteluaineen rummussa, ainutlaatuinen järjestelmämme liuettaa ne veteen ennen kuin ne lasketaan vaatteiden sekaan rumpuun. Näin pesuaine ja huuhteluaine levittyvät tasaisesti, puhdistaen ja pehmentäen vaatteet tehokkaammin.

Katso myös

 • KUINKA PESTÄ FARKUT
  mies farkut jalassa
 • SÄILYTÄ ULKOILUVAATTEESI VEDENPITÄVINÄ
  nainen lenkkeilemässä
 • Tee pesukoneesta uudenveroinen 3 askeleen avulla

  Uudenveroinen pesukone 3 askeleen avulla

  Raikkaita tekstiileitä ja elinvoimaisia värejä – pyykinpesukoneesi ansiosta. Kunnosta se huippukuntoon helposti näiden kolmeen askeleen avulla.