Nainen juoksemassa

Säilytä ulkoiluvaatteesi vedenpitävinä

Electroluxin pesukoneiden ja kuivausrumpujen ulkoiluvaateohjelmat on suunniteltu erityisesti suojaamaan vaatteidesi vedenpitävyyttä. Tehden vaatteiden pesusta vaivatonta, voit myös nauttia ulkoiluvaatteistasi pidempään.

 • Sininen H/H-takki
  1
  Kuinka säilyttää vaatteidesi vedenpitävyys

  On tärkeää välillä pestä vedenpitäviä vaatteita, koska niiden hengittävyys heikentyy ajan mittaan. Tyhjennä aina taskut ja sulje nauhat sekä vetoketjut.

 • Pesuainelokero
  2
  Valitse pesuaine viisaasti

  Lisää nestemäinen pesuaine pesuainelokeroon (1) ja vettä hylkivä aine huuhteluainelokeroon (2) tehdäksesi vaatteesta vedenpitävän tai vahvistaaksesi vaatteen vedenpitävyyttä. Vältä jauhemaisia pesuaineita, huuhteluaineita ja valkaisuaineita.

 • Ohjelman vaihto
  3
  Ohjelma ulkoiluvaatteiden pesemiseen

  Aseta pesuaine Outdoor-ohjelmalle. Jos pesukoneessasi ei ole erillistä ohjelmaa ulkoiluvaatteiden pesemiselle, valitse lisähuuhtelu pesuohjelmasi lisäksi.

 • Vaatteiden laittaminen kuivausrumpuun
  4
  Kuivaus

  Voit suoraan pesun jälkeen kuivata ulkoiluvaatteet Outdoor-ohjelmallamme. Se yhdistää kaksi elementtiä – oikean lämpötilan ja oikean ajan – jotka auttavat säilyttämään vaatteen vedenpitävyyden.

Säilytä vaatteiden vedenpitävyys paremmin kuin huoneilmassa kuivatessa DelicateCare®-järjestelmän uuden ja innovatiivisen ulkoiluvaateohjelman ansiosta

DelicateCare-järjestelmän ansiosta vaatteidesi vedenpitävyys säilyy pesun jälkeen ennallaan, jopa paremmin kuin huoneilmassa kuivatessa. DelicateCare säätää rummun lämpötilan ja liikkeen suojellakseen ulkoiluvaatteiden kankaita, ja varmistaen että ne altistuvat juuri oikealle määrälle lämpöä.

Katso myös

 • KUINKA PESTÄ VALKOINEN PAITA - KOLME VINKKIÄ
  nainen valkoisessa paidassa
 • KUINKA PESTÄ UNTUVATÄKKI TAI -TAKKI
  nainen untuvatakissa
 • Tee pesukoneesta uudenveroinen 3 askeleen avulla

  Uudenveroinen pesukone 3 askeleen avulla

  Raikkaita tekstiileitä ja elinvoimaisia värejä – pyykinpesukoneesi ansiosta. Kunnosta se huippukuntoon helposti näiden kolmeen askeleen avulla.