Pyykinkäsittelyn lisätarvikkeet

Lisää tehoja lisätarvikkeilla

Voit viimeistellä laitteesi lisävarusteilla täydellistä lopputulosta varten aivan kuin viimeistelisit ulkoasusi lisäasusteilla. Tarvikkeidemme avulla saat parhaan hyödyn laitteistasi ja löydät uusia pyykinhoitotapoja.

Raikkauden varmistamiseen

Huolellisesti valitsemamme hajusteet antavat vaatteillesi vasta pestyjen vaatteiden raikkaan tuoksun ja pehmeyden muutamassa minuutissa.

Vältä turhaa pesemistä – raikasta vaatteesi vain 15 minuutissa

Nauti vasta pestyjen vaatteiden raikkaudesta ilman että joudut pesemään vaatteesi jokaisen käyttökerran jälkeen. Electroluxin FreshScent on maailman ensimmäinen järjestelmä, joka raikastaa vaatteet pesuaineen sijaan höyryllä ja hajusteilla. Höyry ja huolellisesti valitsemamme hajusteet takaavat, että vaatteesi tuntuvat ja tuoksuvat hyviltä.

Kätevä torniasennussarja

Hanki torniasennusarja ja hyödynnä tila mahdollisimman tehokkaasti. Voit asentaa kuivausrummun tukevasti pesukoneen päälle ilman mitään kiinnitysosia. Ulosvedettävä hyllytaso helpottaa kuivausrummun täyttämistä ja tyhjentämistä.

Osta nyt

Pyykinpesua uudella tasolla

Pyykinpesuun tarkoitetun jalustan avulla voit nostaa pesukoneesi tai kuivausrumpusi korkeammalle, jotta kone on helpompi täyttää ja tyhjentää. Jalustassa on myös kätevä laatikko pyykinpesutuotteiden säilytystä varten. Kaikki tarvitsemasi yhdessä paikassa.

Osta nyt

Pesupussi takaa täydellisen lopputuloksen

Electroluxin pesupussi suojaa arimpiakin vaatteitasi pesutuloksen kärsimättä.

Osta nyt

Pehmeiden ja sähköttömien vaatteiden salaisuus

Laita pehmeä kuivausliina vaatteiden mukana kuivausrumpuun niin vaatteesi tuntuvat pehmeämmiltä ja siliävät helpommin. Kuivausliinat sopivat kaikille pestäville tekstiileille ja vähentävät ryppyjä, estävät sähköisyyttä ja antavat pyykeille miellyttävän tuoksun.

Osta nyt

Värit rakastavat suolaa

Suola ei kosketa pyykkejä mutta aktivoi ioninvaihtosuodattimen, joka pehmentää vettä ja poistaa haitallisia mineraaleja sekä epäpuhtauksia. Näin värit säilyvät kirkkaina ja musta mustana pesusta toiseen.

Osta nyt