Pyykinkäsittelyn lisätarvikkeet

Pyykinkäsittelyn lisätarvikkeet

Hanki tarvikkeita

Voit viimeistellä pyykinpesun laitteesi oikeilla lisävarusteilla täydellistä lopputulosta varten aivan kuin viimeistelisit asusi lisäasusteilla. Optimoi laitteesi suorituskyky ja löydä uusia tapoja hoitaa vaatteitasi.

Pidä vaatteet raikkaina

Huolellisesti valitsemamme hajusteet antavat vaatteillesi vasta pestyjen vaatteiden raikkaan tuoksun ja pehmeyden muutamassa minuutissa.

Vältä turhaa pesemistä – raikasta vaatteesi vain 25 minuutissa

Nauti vasta pestyjen vaatteiden raikkaudesta vain minimaalisella määrällä vettä. Raikastamalla vaatteesi höyryllä voit säästää 40L vettä jokaisella pesuohjelmalla, mikä pidentää tekstiilien elinkaarta. Lisää vielä hajustetta saadaksesi ylimääräisen tuulahduksen raikkautta.

Raikkaat vaatteet 96% vähemmän vettä*

Käytä höyryä vaatteiden raikastamiseen ja säästä jopa 40 litraa vettä jokaisella ohjelmalla.

*testattu 1 kg:lla hienopyykkiä FreshScent-ohjelmaa käyttäen verrattuna hienopesuohjelmaan.

Pinoa pesukone ja kuivausrumpu pesutorniksi

Hyödynnä käytettävissä oleva tila mahdollisimman tehokkaasti väliasennusarjan avulla. Pinoa pesukone ja kuivausrumpu pesutorniksi ilman lisäkiinnitystä. Ulosvedettävä hylly kiskoilla helpottaa pyykin täyttöä ja tyhjennystä.

Tehokas mutta lempeä

Tahranpoistokynä on tehokas tahroja vastaan, mutta hellävarainen vaatteillesi, joten voit luottaa siihen, että vaatteistasi pidetään hyvää huolta ja että ne kestävät pidempään. 

Tahranpoistokynä paketissa

Tehokasta tahranpoistoa

Ultrasonic Stain Remover Pen poistaa kaikenlaiset tahrat läikkyneestä kahvista huulipunatahroihin. Veden, pesuaineen ja ultraääni-teknologian yhdistelmä takaa, että vaatteet saavuttavat esikäsiteltyinä aina parhaan mahdollisen, tahrattoman tuloksen pesukoneessa. Vaatteet saavat perusteellisen käsittelyn jokaisella pesukerralla, ja säilyvät uuden näköisinä ja tuntuisina pidempään.

Hienopesullesi

Electroluxin pesupussi suojaa herkkiä tekstiilejä kun ne pestään huolellisesti.