Osto-oppaat

Löydä juuri sinulle sopiva pölynimuri

Pölynimuri ja pölypussi

Pussilla vai ilman?

Pölypussillinen imuri sulkee pölyn hygieenisen pölypussin sisälle. Pölypussi on vaivaton - sinun ei tarvitse tyhjentää pölynimuria siivouksen jälkeen.

Pölypussiton imuri ei tarvitse erillistä pussia, vaan pöly ja roska kerätään säiliöön, joka tyhjennetään ja puhdistetaan säännöllisesti.  Myös pussittoman imurin suodattimia tulee puhdistaa säännöllisesti. Pölypussien hankkimisesta ei tarvitse huolehtia.

 

Tutustu pölynimureihimme

Imuri kaapissa

Pienempi vai isompi imuri?

Mikäli arkesi ja kotisi suuruus vaatii paljon ja usein siivoamista, valitse imuri suuremmalla kapasiteetilla. Näin sinun ei tarvitse vaihtaa pölypussia tai tyhjentää pölysäiliötä niin usein.

Mikäli asut pienemmässä asunnossa, kompakti imuri saattaa sopiva sinulle paremmin.

Tutustu pölynimureihin

Imuri keskellä huonetta pitkän johtonsa kanssa

Käytännöllistä ja helppoa

Johdollinen vai johdoton pölynimuri? 

Johdolliset imurit ovat yleensä tehokkaampia kuin johdottomat. Osassa malleista on 12 metrin mittainen johto, joka antaa mahdollisuuden siivota useita huoneita kerralla, ilman että sinun tarvitsee vaihtaa pistoketta useamman kerran.

Tutustu johdollisiin imureihin

Johdottomalla imurilla pääset helposti ja nopeasti liikkumaan ympäriinsä ja yletyt helposti vaikeimpiin nurkkiin. Nykyään on myös johdottomia imureita, joilla on tehokas imuteho ja puhdistuskyky.  Voit imuroida niillä noin puoli tuntia ennen seuraavaa latausta. 

Tutustu johdottomiin imureihin

Musta robotti-imuri imuroi harmaata mattoa

Anna robotin hoitaa

Nyt sinun ei tarvitse enää olla kotona kun imuroit - anna robotti-imurin tehdä työ puolestasi. Siivoa kotisi missä vain ja mistä vain, käyttämällä älypuhelimesi sovellusta. Ainutlaatuisen 3D Vision System™ -järjestelmän ansiosta robotti-imuri tunnistaa huonekalut sekä esteet ja puhdistaa tarkasti niiden ympäriltä jäämättä kiinni.

Musta suulake ja harmaa kokolattiamatto

Lattiat

Valitse imuri, jonka suulake sopii kotisi lattioille. 

Matot – Pyörivällä harjarullalla varustettu suulake auttaa irrottamaan pölyn ja irtoroskat tekstiilipinnoista.   

Puu- tai laattalattia – Koville lattiapinnoille suunniteltu pehmeämpi harjasuulake on sekä tehokas että hellä, eikä se aiheuta naarmuja lattiaasi.

Tavallisissa suulakkeissa löytyy asetukset sekä matolle, että lattiapinnalle. Näitä kutsutaan usein yhdistelmäsuulakkeiksi.

 

Nainen imuroi mattoa, ja koira makoilee samalla matolla

Karvaton koti lemmikeistä huolimatta

Lemmikkien karvoista eroon pääseminen voi olla haaste, varsinkin jos kyseessä on matto ja muut tekstiilit. Paras tapa päästä eroon syvälle painuneista lemmikkien karvoista on käyttää turbosuulaketta eli mattotampparia. Se on myös erittäin ihanteellinen mattojen syväpuhdistukseen pölystä ja muusta roskasta.

Pölypussiton imuri, tavallinen pölynimuri ja rikkaimuri

Valitse juuri sinulle sopiva imuri

Olipa kotisi koko tai siivousrutiinisi millainen tahansa, löytyy Electroluxilta juuri sinulle sopiva pölynimuri.