nainen mekossa

Kuinka pestä vaatteet säilyttäen niiden värit

Värikkäät vaatteet voivat haalistua ja menettää eloisuutensa nopeammin kuin tummat ja vaaleat vaatteet. Mutta jos peset ne huolellisesti ja hellävaraisesti, voit pitää värit kirkkaina pidempään.

 • Väripyykin lajittelua
  1
  Voiko värilliset ja valkoiset vaatteet pestä yhdessä?

  Suosittelemme lajittelemaan pyykit värien mukaan. Kirkkaat värit, kuten violetti, punainen ja oranssi voidaan pestä yhdessä, samoin myös sininen ja vihreä. Valkoiset vaatteet olisi hyvä aina pestä erillään värillisestä pyykistä. Jos sinulla on vain yksi tietynvärinen vaate, pese se mieluiten käsin.

 • Pesuaineen lisääminen pyykkiin
  2
  Tahrojenpoisto

  Jotkut tahrat vaativat erityistä huomiota ja huolenpitoa. Tarkista pyykki tahrojen varalta ennen pesua. Lisää pieni määrä nestemäistä pesuainetta tahrakohtiin, ja ravistele hellästi veden alla. Vältä erittäin kuumia pesuohjelmia, koska ne voivat pysyvästi kiinnittää tahrat vaatteisiin.

 • Sinistä pyykkiä
  3
  Jos olet epävarma, pese nurinpäin

  Käännä aina vaatteet nurinpäin estääksesi kuituja kulumiselta niiden hankautuessaan toisiaan vasten, ja jätä aina vähintään kätesi verran tilaa pyykin ja kuivausrummun katon väliin. Valitse mahdollisimman alhainen lämpötila ja hellävarainen ohjelma.

PerfectCare Ultraääni-tahranpoistokynä

PerfectCare Ultraääni-tahranpoistokynä

Ultrasonic Stain Remover Pen -tahranpoitokynä auttaa sitkeisiinkin tahroihin. Veden ja pesuaineen yhdistelmä yhdessä ultraääni-teknologian kanssa hellävaraisesti esikäsittelee tahrat ennen pesua.

Kuinka pestä vaatteet säilyttäen niiden värit

ColourCare-järjestelmämme puhdistaa veden niin, että pesuaine toimii erityisen tehokkaasti jopa alhaisissa lämpötiloissa. Hellävarainen, mutta tehokas pesu pitää vaatteidesi värit yhtä kirkkaina kuin silloin, kun ne olivat uusia. Kaikki on vedestä kiinni. Ainutlaatuinen suodatusjärjestelmä poistaa vahingoittavat mineraalit ja epäpuhtaudet vedestä hellävaraista puhdistusta varten. ColourCare säilyttää värit kirkkaina – pesu toisensa jälkeen.

Katso myös

 • KUINKA PESTÄ URHEILUVAATTEET
  nainen urheiluvaatteissa
 • KUINKA PESTÄ VALKOINEN PAITA - KOLME VINKKIÄ
  nainen valkoisessa paidassa
 • Tee pesukoneesta uudenveroinen 3 askeleen avulla

  Uudenveroinen pesukone 3 askeleen avulla

  Raikkaita tekstiileitä ja elinvoimaisia värejä – pyykinpesukoneesi ansiosta. Kunnosta se huippukuntoon helposti näiden kolmeen askeleen avulla.