imurin suulakkeita

Vinkkejä suulakkeiden käyttöön

Mietitkö koskaan, mitä varten kaikki eri imurin mukana tulevat suulakkeet ovat? Lue nämä vinkit, niin saat niistä paljon hyötyä kotona siivotessasi.

Electroluxin 3-in-1 -suulake

Joidenkin pölynimureidemme mukana tulee vain yksi suulake. Mutta älä huoli – se on todellinen imuritarvikkeiden monitoimityökalu. Siinä on kolme eri ominaisuuttaa yhdessa suulakkeessa – pölysuulake, rakosuulake, ja se taipuu jopa tekstiilisuulakkeeksi – antaen sinulle kaikki tarvitsemasi työkalut pitämään kotisi pölyttömänä.  Mutta miten kaikkia suulakkeita oikein käytetään?

Harjasuulake

Aloitetaan harjasuulakkeesta. Se on täydellinen apuväline poistamaan pölyt vaikeasti tavoitettavista paikoista. Pehmeiden harjastensa ansiosta se sopii täydellisesti esimerkiksi ikkunalautojen, lampunvarjostimien ja lattialistojen puhdistamiseen. Voit myös käyttää harjasuulaketta huonekalujen tai muiden helposti naarmuuntuvien esineiden imuroinnissa.

Rakosuulake

Kuten sen nimestäkin jo voi päätellä, rakosuulake on suunniteltu mahtumaan pieniin aukkoihin, mihin muut suulakkeet eivät mahdu. Se on otollinen nurkkien tai sohvatyynyjen välien imurointiin, tai vaikka lämpöpatterin takana olevan alueen puhdistamiseen.

Tekstiilisuulake

Tekstiilisuulake pitää sisustustekstiilisi aina raikkaan näköisenä. Sen sisäänrakennetut pehmonauhat noukkivat pölyn, lian ja hiukset helposti tekstiilien pinnasta.

3in1 MultiTool

3in1 MultiTool

Nerokas yhdistelmäsuulake sopii monien erilaisten pintojen puhdistukseen, aina kirjahyllyistyä sohviin.

 • Osa 1 – harjasuulake sopii täydellisesti kapeille ja koville pinnoille, kuten kirjahylly ja pöytien imurointiin.
 • Osa 2 – rakosuulake puhdistaa tehokkaasti pattereiden taustat ja muut ahtaat paikat.
 • Osa 3 – tekstiilisuulake, soveltuu sohvien ja muiden kangaspintojen imurointiin.

Katso myös

 • Puhdista imurin harjakset hiuksista
  imurin suulake
 • Pidä imurin pölypussi ja suodatin puhtaina
  Imurin pölypussi
 • Vinkkejä imurin hyödyntämiseen
  Imuri