nainen imuroi

Pidä imurin pölypussi ja suodatin puhtaina

Imurisi toimii sen mukaisesti, kuinka puhtaat pölypussi ja suodatin ovat. Jotta imuri olisi mahdollisimman tehokas, pölypussi ja suodatin täytyy vaihtaa säännöllisin väliajoin.

Tiesitkö että...

Matto voi sisältää neljä kertaa oman painonsa verran likaa. Se voi myös olla 4000 kertaa likasempi kuin vessanpytty.

Mitä matossasi mahtaakaan oleilla? Luultavimmin siellä on mukava sekoitus pölypunkkeja, kuollutta ihoa, likaa ja hiuksia tai lemmikin karvoja. Siksi imurointi on tärkeää...

Entä jos imuroinnista on enemmän haittaa kuin hyötyä?

Säännöllinen imurointi on tärkeää mattojesi puhtauden kannalta, mutta jos pölypussi on täysi ja suodatin on likainen, voi imuroinnista olla enemmän haittaa kuin hyötyä –  levittämällä likaa ympäri kotiasi.

Hyvä muistaa

Pölypussimme kestävät kauan eikä niitä tarvitse vaihtaa ennen kuin ne ovat täysiä. Pese suodattimet säännöllisesti, ja vaihda ne kerran vuodessa. Olisiko nyt aika?

E201SM s-bag® Classic Long Performance pölypussi

E201SM s-bag® Classic Long Performance pölypussi

Tämän pölypussin synteettinen materiaali täyttyy jopa 99 %:sti niinkin pienistä kuin yhden mikronin hiukkasista (15 kertaa hiusten halkaisijaa pienempiä). Se suodattaa ilman 40 % tehokkaammin kuin normaali paperipussi ja auttaa poistamaan ilmassa olevia hiukkasia, kuten allergeeneja ja joitakin bakteereja.

Leikattava pölynimurin mikrosuodatin

Leikattava pölynimurin mikrosuodatin

Suodattimien säännöllinen puhdistaminen ja vaihtaminen auttaa säilyttämään imurin tehon ihanteellisena. Omissa suodattimissamme käytetyt ensiluokkaiset materiaalit varmistavat tehokkaan suodatuksen ja parhaan mahdollisen puhdistustuloksen. Suosittelemme suodattimien vaihtoa vähintään kahdesti vuodessa tai aina, kun ne ovat silmin nähden likaisia.

Katso myös

  • Lemmikin karvojen imurointi
    koira matolla
  • Puhdista imurin harjakset hiuksista
    imurin suulake
  • Mitä varten kaikki suulakkeet ovat?
    imurin suulakkeita