Säästä sähköä
Säästä sähköä

Lisää energiatehokkuutta kotonasi

Tutustu energiaasäästäviin elämäntapoihin ja pienennö sähkökustannuksia. Alta löydät joitakin energiatehokkaita kodinkoneita, jotka edistävät kestävää kehitystä. Vinkki! Youreko -työkalun avulla löydät energiatehokkaimmat tuotteet, jotka takaavat suurimmat säästöt. Lue lisää Youreko -työkalusta.

 

Miten voimme vähentää ruokahävikkiä?

RUOANLAITTO

Tiesitkö, että jopa 30 % tuotetusta ruoastamme menee hukkaan¹? Electroluxilla työskentelemme jatkuvasti vähentääksemme ruokahävikkiä kehittämällä tehokkaita tuotteita ruoansäilytykseen ja valmistukseen. Tuotteemme auttavat sinua syömään entistä terveellisemmin ravintoaineita säilyttävien ja ruokahävikkiä vähentävien ominaisuuksiensa ansiosta.

 • Lämmittäminen höyrytoiminnolla

  Vähennä ruokahävikkiä valitsemalla "lämmitys höyrytoiminnolla".

 • TwinTech® Total No Frost

  TwinTech® Total No Frost ylläpitää optimaalista kosteutta ja suojaa ruokaa kuivumiselta. Se vähentää ruokahävikkiä jopa 60 %².

 • Ympäristöystävällistä astianpesua yhdellä painalluksella

  Valitse pesuohjelma helposti älykkäällä liukusäätimellä. Ecometer kertoo, kuinka voit optimoida energian ja vedenkulutuksen, jonka jälkeen kone hoitaa loput.

Pidennä vaatteidesi elinikää

PESU JA KUIVAUS

Kodeissamme pesurutiinit kattavat yleensä 22 % päivittäisestä vedenkulutuksesta. Pidentämällä vaatteidesi käyttöikää yhdeksällä kuukaudella, hiili-, jäte- ja vesijalanjälkiä voidaan pienentää 20-30 %³. Tuotteissamme on toimintoja, jotka parantavat pesurutiinejasi ja vähentävät ympäristövaikutuksia.

 • AutoDose

  Varmistaa, että pesuainetta on oikea annos suhteessa pyykkiin ja vähentää siten päästöjä. Tämän lisäksi puuvillavaatteesi kestävät kolme kertaa pidempään.

 • Lämpöpumppukuivausrumpu

  Saa vaatteesi kestämään pidempään lämpöpumpputekniikalla varustetulla kuivausrummulla.

 • GentleCare

  GentleCaren avulla vaatteesi eivät koskaan altistu tarpeettomalle kuumuudelle. Tämä vaatteiden hoito pidentää niiden käyttöikää. Tekstiilit säilyttävät muotonsa ja matala lämpötila auttaa säästämään energiaa.

Uudet energiamerkinnät

Uudet säännöt kodinkoneiden energiamerkinnöistä astuivat voimaan maaliskuussa 2021. Uusilla kattavilla merkinnöillä on tiukat vaatimukset ekologiselle suunnittelulle, testausmenetelmille ja kriteereille.

Suunniteltu ympäristöä ajatellen

Yhtenä toimialamme globaaleista johtajista emme ole vain yritys, vaan myös toimija ympäröivässä yhteiskunnassa. Electrolux inspiroi joka puolella maailmaa ja mahdollistaa kuluttajien paremman ja kestävämmän elämäntavan.

¹ Lähde: UN SDG, 2018.
² Sisäisessä testissä mitataan TwinTech-teknologian hydraatiotasoa kuuden päivän säilytyksen jälkeen ja verraataan omaan höyrystimellä varustettuun tuotteeseemme.
³ Lue lisää seuraavasta linkistä: https://www.electroluxgroup.com/en/make-clothes-last-twice-as-long-with-half-the-environmental-impact-22109/