Electrolux höyryuuni, enemmän kuin monitoimiuuni
Electroluxin uunit höyrytoiminnolla mahdollistavat uusia makukokemuksia keittiössäsi. Höyry säilyttää elintarvikkeiden maun, värin, koostumuksen ja vitamiinit. Höyryuuneissamme saat kaikki perinteisten uunien klassiset toiminnot, mutta tämän lisäksi voit kypsentää höyryllä. Höyrykypsentäminen on vaivatonta – täytä vesilokero, laita ruoka uuniin ja valitse sopiva määrä höyryä.
Tutustu höyryuuneihimme
Lisää vain höyryä
Vie arki- ja viikonloppuillalliset uudelle tasolle
Vie arki- ja viikonloppuillalliset uudelle tasolle
Höyrytoiminnolla varustetun uunin avulla voit valmistaa maukkaita ja terveellisiä aterioita. Saat helposti rapeita vihanneksia, mehukkaita lihapaloja tai ihanan rapean leivän kypsentämällä ruokaa höyryuunissa. Lopputulokset ovat loistavia kerta toisensa jälkeen riippumatta siitä, valmistatko ruokaa kiireisenä päivänä tai suurelle perheillalliselle!
Valitse kypsennystapa liikuttamalla sormea kosketusnäytöllä – uuni hoitaa loput.
-
Täydellinen leivonnaisille
Lisäämällä höyryä saat rapean pinnan ja mehukkaan sisäosan.
-
Paista ja grillaa
Höyry takaa rapean pinnan ja mehukkaan lihan.
-
Höyrykypsennys
Valmista riisi, perunat, couscous ja dumplingit uunissa.
-
Höyrykypsennetyt vihannekset
Herkullisia ja terveellisiä vihanneksia, joiden vitamiinit säilyvät paremmin.
Yksi uuni - tuhat mahdollisuutta
Kaikissa höyryuuneissa on samat toiminnot kuin perinteisissä uuneissa, kuten kiertoilma, ylä- ja alalämpö, grilli ja pizza-toiminto. Höyrytoiminto on vain yksi kypsennystapa entistä herkullisempien ruokien valmistamiseen. Electroluxilla on laaja valikoima höyryuuneja. Yksinkertaisimmasta malleista, jossa vain kaadat vettä uunin pohjalle, edistyneimpiin malleihin.
Rapea pinta, mehukas sisäosa
Höyryuuneissa voi kypsentää muutakin kuin vain vihanneksia ja höyry on ollut pitkään ammattilaisten työkalu huippuravintoloissa. Höyryä ja kiertoilmaa yhdistämällä saat paremman maun ja koostumuksen säilyttäen samalla rapeuden ja mehukkuuden.
Säilyttää jopa 90 % C-vitamiinista*
Höyrykypsentäminen antaa näkyviä tuloksia säilyttämällä elintarvikkeiden värin, koostumuksen, ravintoaineet ja vitamiinit paremmin kuin muut kypsennystavat.
* Ulkoisissa testeissä verrattiin C-vitamiinia raa'asta parsakaalesta höyrykypsennettyyn parsakaaleen. Testi perustuu askorbiinihappoon (C-vitamiini) elintarvikkeissa käyttäen HPLC/UV-näkyvää menetelmää.
Höyryasetukset jokaiselle ruoalle
Matalan, keskitehon, korkean ja täyden tehon höyry toimii yhdessä perinteisen lämmön kanssa parantaen ruokien makuja ja koostumuksia.**
** Höyrytasot vaihtelevat uunimallin mukaan.
-
Matala höyry
Matala höyry yhdistää kiertoilman ja höyryn mahdollistaen mehukkaan ja rapean ruoan. Ihanteellinen valinta liha-, siipikarja-, gratiini-, vuoka-, uunipaahdettujen vihannesten kypsentämiseen sekä piirakoiden, muffinssien ja kakkujen leivontaan.
-
Keskitason höyry
Keskitason höyry kypsentää ruoan hitaasti yhdistämällä kiertoilmaa ja höyryä. Se sopii ihanteellisesti haudutetun lihan tai uunissa paahdetun kalan paistamiseen, mutta myös leipien ja pullien paistamiseen.
-
Korkea höyry
Korkea höyry mahdollistaa herkulliset ruoat yhdistämällä kiertoilmaa ja höyryä. Se sopii täydellisesti hienompien ruokien, kuten vaniljakastikkeen, piirakoiden, muhennosten ja kalan valmistukseen.
-
Täysi höyry
Täysi höyry hyödyntää jatkuvaa höyryä terveellisen ja maukkaan ruoanvalmistukseen. Ihanteellinen valinta esimerkiksi vihannesten, riisin, couscousin, kalan ja äyriäisten (sinisimpukoiden ja katkarapujen) hellävaraiseen kypsentämiseen.
Tutustu höyryuuneihimme
Valitse oikea höyryuuni
-
Osto-opas: Valitse tarpeisiisi sopiva höyryuuni
Onko vaikeaa valita? Ei hätää, me autamme sinua
-
Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan
-
Uunit
Tutustu uuneihimme. Meiltä löydät kaiken perinteisistä kiertoilmauuneista kompakteihin uuneihin.
-
Osto-opas: Valitse tarpeisiisi sopiva höyryuuni
Onko vaikeaa valita? Ei hätää, me autamme sinua
-
Induktiotasot
Anna innovatiivisten tuotteidemme viedä ruoanlaittokokemuksesi uudelle tasolle.